Find billige flybilletter til Budapest

Returrejse
Economy
Seattle (SEA)
Budapest (BUD)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Budapest. De nuværende restriktioner til Budapest er baseret på Ungarn rejserestriktioner.

Se nuværende Ungarn rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Budapest

Find de billigste fly til disse Budapest-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Budapest

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Budapest

København (CPH) til Budapest (BUD)

Fly til Budapest ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Budapest Ferenc Liszt Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 742 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BUDAPEST FRA KØBENHAVNjanuar45% billigereAt flyve fra København til Budapest ​​koster i gennemsnit blot 406 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BUDAPEST FRA KØBENHAVNmaj48% dyrereDet koster cirka 1.096 kr. at flyve til Budapest ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BUDAPEST FRA KØBENHAVNoktober232% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Budapest fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Budapest?

Storbyen Budapest er et trækplaster for turister stort set året rundt. Med et lavt prisniveau, udsøgt arkitektur, de populære termiske bade og masser af oplevelser i vente, har denne europæiske perle oplevet stigende interesse i de senere år. Det mest populære tidspunkt at rejse til Budapest i er forår og tidlig sommer, hvor også priserne er på deres højeste. Efteråret kan dog ligeledes være et fantastisk tidspunkt at rejse hertil, når den smukke by er dekoreret af efterårets flotte farvepalet.

Buda og pest, kuperet og flad – Budapest er byen, der skilles af Donau og byder på UNESCO-bevarede områder.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Budapest?

Den billigste måned at flyve til Budapest fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 406 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Budapest i januar, så er februar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Budapest i februar har en gennemsnitlig pris på omkring 542 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Budapest?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Budapest på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 742 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Budapest fra Danmark helt ned til 234 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Budapest på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Budapest er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 601 kr.. Hvis du rejser ud på en torsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Budapest for omkring 862 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Budapest?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Budapest på er om aftenen. Fly fra Danmark til Budapest på dette tidspunkt kan findes helt ned til 646 kr.. Fly til Budapest koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 906 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Budapest?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Budapest. Hvis du har planer om at flyve til Budapest, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Miskolc (148 km fra Budapest centrum).


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Budapest?

På nuværende tidspunkt inkluderer Ungarn rejserestriktioner rejser til Budapest. Indrejserestriktioner

Den 1. september har Ungarns regering genindført grænsebeskyttelsesforanstaltninger i den første bølge af COVID-19. Ungarn har begrænset flyvninger til og fra Storbritannien fra den 22. december. Ungarn har begrænset adgangen til de fleste udenlandske rejsende fra den 1. september, undtagen ungarske statsborgere, indbyggere, militærpersoner, diplomater, humanitære fly, transitfly og udenlandske statsborgere, der deltager i visse sportsbegivenheder. Rejsende med opholdstilladelse udstedt af Ungarn med gyldighed i mindst 90 dage kan rejse ind i Ungarn.

Indrejsekrav

Udenlandske statsborgere kan rejse ind i Ungarn for at deltage i internationale sports- eller kulturarrangementer, men skal rejse inden for 72 timer efter ankomsten. Rejsende skal fremvise bevis for, at formålet med rejsen er at deltage i og afholde internationale sportsbegivenheder eller kulturelle arrangementer. Rejsende, der ankommer fra Schengenområdet, USA eller Canada, skal fremvise to negative COVID-19-test inden for 5 dage efter ankomsten, men med mindst 48 timers mellemrum. Rejsende er underlagt temperaturkontrol ved ankomsten, men er ikke underlagt karantæneforanstaltninger. Udenlandske statsborgere, der ankommer til Ungarn i erhvervsmæssigt og handelsmæssigt øjemed, kan rejse ind i landet uden at skulle fremvise negative testresultater eller tidsbegrænsning for deres ophold. Ved ankomsten skal rejsende fremvise dokumentation for et vigtigt forretningskrav for at komme ind i Ungarn, f.eks. et officielt brev fra deres virksomhed med kontaktoplysninger til verifikationsformål eller en invitation til en forretningsmæssig begivenhed. Rejsende er underlagt temperaturkontrol ved ankomsten, men er ikke underlagt karantæneforanstaltninger. Rejsende, der er bosiddende i Ungarn, skal medbringe bevis for deres ophold samt deres gyldige pas, når de rejser.

Karantænekrav

Rejsende er underlagt medicinsk screening og karantæne i 14 dage.

Transitregler

Rejsende i transit gennem Ungarn skal fremlægge bevis for, at de rejser direkte til et andet rejsemål uden for Ungarn. De skal angive årsagen til rejsen og fremlægge bevis for, at de kan rejse til deres endelige destination, f.eks. en hotelreservation eller et adressebevis i et andet land, en rejsebillet eller lignende.

Hvis du planlægger rejser til Budapest nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Budapest Ferenc Liszt Intl

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Budapest Ferenc Liszt Intl fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
28. mar.
18:10København Kastrup
1t. 45min.
19:55Budapest Ferenc Liszt Intl
11. apr.
15:50Budapest Ferenc Liszt Intl
1t. 55min.
17:45København Kastrup
Ryanair
2. jun.
18:05København Kastrup
1t. 45min.
19:50Budapest Ferenc Liszt Intl
9. jun.
15:45Budapest Ferenc Liszt Intl
1t. 55min.
17:40København Kastrup
Ryanair
2. jun.
18:05København Kastrup
1t. 45min.
19:50Budapest Ferenc Liszt Intl
9. jun.
15:45Budapest Ferenc Liszt Intl
1t. 55min.
17:40København Kastrup
Ryanair
6. aug.
18:10København Kastrup
1t. 45min.
19:55Budapest Ferenc Liszt Intl
13. aug.
15:50Budapest Ferenc Liszt Intl
1t. 55min.
17:45København Kastrup
Ryanair
25. aug.
18:05København Kastrup
1t. 45min.
19:50Budapest Ferenc Liszt Intl
29. aug.
15:50Budapest Ferenc Liszt Intl
1t. 55min.
17:45København Kastrup
Flere flyselskaber
13. maj
10:05København Kastrup
1t. 45min.
11:50Budapest Ferenc Liszt Intl
16. maj
15:50Budapest Ferenc Liszt Intl
1t. 55min.
17:45København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Budapest Ferenc Liszt Intl

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Budapest, så se nogle af vores tilbud herunder fra LOT og Ryanair
LOT
22. mar.
07:10København Kastrup
5t. 05min.
1 stop
12:15Budapest Ferenc Liszt Intl
LOT
11. mar.
06:10København Kastrup
5t. 55min.
1 stop
12:05Budapest Ferenc Liszt Intl
1.065 kr.
Find lignende
LOT
11. mar.
06:10København Kastrup
5t. 55min.
1 stop
12:05Budapest Ferenc Liszt Intl
1.071 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Budapest?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Budapest

Flyselskaber som Wizz Air, Air Baltic, SAS, KLM, easyJet og Norwegian står alle klar til at transportere dig til Budapest. Med direkte fly fra København tager turen lige knap 2 timer.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Budapest samt afstand til centrum

Budapest Ferihegy Lufthavn tager årligt imod mere end 12 millioner årlige rejsende. Når du ankommer til lufthavnen og skal videre mod centrum er det både billigst og hurtigst at tage bus 200E til metrostationen Kőbánya-Kispest, hvor du skal skifte til metro M3 til Deák Ferenc tér i centrum på en tur til ca. 15 DKK og en rejsetid på omkring 50 minutter (Information tjekket 07/06/2017).


Populære fly til Budapest

Find dine flybilletter til Budapest blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Budapest
Korteste rejsetid
1t. 45min.
Laveste pris
493 kr.
Fly fra Billund til Budapest
Korteste rejsetid
18t. 45min.
Laveste pris
881 kr.
Fly fra Aarhus til Budapest
Korteste rejsetid
6t. 25min.
Laveste pris
1.731 kr.
Fly fra Aalborg til Budapest
Korteste rejsetid
7t. 05min.
Laveste pris
2.002 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Budapest?

Det er let at komme rundt til fods i Budapest, hvor mange af byens større attraktioner er placeret i gåafstand fra hinanden. Trænger bentøjet til en pause er der dog rig mulighed for f.eks. at hoppe på en af de tre metrolinjer med knudepunkt i centrum Deák Ferenc tér. Derudover kan du tage bus og sporvogn til de lidt længere ture. En 24-timers billet koster ca. 40 DKK til alle ruterne.


Kan man rejse til Budapest uden pas eller visum?

Da Ungarn er medlem af Schengenaftalen, skal du ikke bekymre dig om visum, når du rejser til Budapest. Dog skal du huske at medbringe et gyldigt pas, da det fungerer som ID under rejsen. Husk altid at tjekke de nyeste regler med den ungarske ambassade.


Tips og gode råd til Budapest

Hvordan får man den billigste flybillet til Budapest?

De billigste billetter til Budapest finder du i vintermånederne november og januar, og for priserne plejer at være mest fordelagtige ca. 60 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Budapest, februar 2018).

Hvad skal man se i Budapest?

Floden Donau opdeler storbyen i 2 dele – én på hver side. Der er nok at se på begge sider, hvor Buda-siden er bakket og kuperet, mens pest-siden er flad. Hvert et land har sin egen nationalret, og i Budapest skal du prøve den berømte gullasch – også kendt som gulyásleves, der kan indtages omkring Deák tér. I samme ombæring finder du Andrássy út, den berømte og smukke boulevard, som er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Budapest er rig på eminente bygningsværker, hvor du kan starte med Buda-slottet, der byder på kongelig historie fra 1265, og derefter dåne ved regeringsbygningen på Kossuth Lajos tér med alle de fine detaljer. Denne populære ungarske by er også kendt for sine mange markeder, hvor Ecseri Piac er et af de bedste, der byder på effekter mellem himmel og jord.

Budapest er smuk både tæt på og langt fra – tag op på János-bakken og se det hele fra 529 meters højde. Læs også vores rejseguide til Budapest.

Aktiviteter for børn

Budapest Zoo fra 1866 er landets ældste og smukkeste, hvor børn fascineres af det nyrenoverede elefanthus, eksotiske dyrearter, shows og meget andet. Aquaworld er en anden oplagt mulighed, da dette vandland er et af Europas største med 11 gigant vandrutsjebaner, bølgebassin og surf-områder.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring, i tilfælde af uheld og skader undervejs.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Budapest.

Giver man drikkepenge i Budapest?

På restauranter er et servicetillæg allerede lagt på regningen, men det er normalt at give ekstra til taxichauffører, rengøringsfolk og lignende.

Hvor er der god shopping?

Váci utca er den mest populære shoppinggade, men også omkring Fashion Street, Vörösmarty tér og Deák tér er der gode indkøbsmuligheder.Find billige flybilletter til andre byer i Ungarn

Ungarn er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class