Fly Europa Ungarn Budapest

Find billige flybilletter til Budapest

fre.. 19.10.
fre.. 26.10.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Budapest?

+180%
+120%
+60%
Grundpris
Pris
564 - 1.512 DKK
Temperatur
2 - 30 °C
Nedbør
39 - 88 mm

Storbyen Budapest er et trækplaster for turister stort set året rundt. Med et lavt prisniveau, udsøgt arkitektur, de populære termiske bade og masser af oplevelser i vente, har denne europæiske perle oplevet stigende interesse i de senere år. Det mest populære tidspunkt at rejse til Budapest i er forår og tidlig sommer, hvor også priserne er på deres højeste. Efteråret kan dog ligeledes være et fantastisk tidspunkt at rejse hertil, når den smukke by er dekoreret af efterårets flotte farvepalet.

Buda og pest, kuperet og flad – Budapest er byen, der skilles af Donau og byder på UNESCO-bevarede områder.


Flytilbud til Budapest fundet på momondo

Se nogle af de bedste ruter til Budapest fundet af brugere på momondo
Ryanair
Ryanair
CPH
11 dec.
Lufthavn: København Kastrup
1t 50m
BUD
Lufthavn: Budapest Ferihegy Lufthavn
Ryanair
BUD
14 dec.
Lufthavn: Budapest Ferihegy Lufthavn
2t 00m
CPH
Lufthavn: København Kastrup
213 kr
Flere flyselskaber
Flere flyselskaber
CPH
05 dec.
Lufthavn: København Kastrup
14t 20m
1 stop
BUD
Lufthavn: Budapest Ferihegy Lufthavn
Flere flyselskaber
BUD
07 dec.
Lufthavn: Budapest Ferihegy Lufthavn
2t 00m
CPH
Lufthavn: København Kastrup
356 kr
Ryanair
Ryanair
CPH
11 dec.
Lufthavn: København Kastrup
1t 50m
BUD
Lufthavn: Budapest Ferihegy Lufthavn
Ryanair
BUD
14 dec.
Lufthavn: Budapest Ferihegy Lufthavn
2t 00m
CPH
Lufthavn: København Kastrup
213 kr

Hvilke flyselskaber flyver til Budapest?

Flyselskaber som Wizz Air, Air Baltic, SAS, KLM, easyJet og Norwegian står alle klar til at transportere dig til Budapest. Med direkte fly fra København tager turen lige knap 2 timer.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Budapest samt afstand til centrum
Budapest Ferihegy Lufthavn
14 km fra centrum

Budapest Ferihegy Lufthavn tager årligt imod mere end 12 millioner årlige rejsende. Når du ankommer til lufthavnen og skal videre mod centrum er det både billigst og hurtigst at tage bus 200E til metrostationen Kőbánya-Kispest, hvor du skal skifte til metro M3 til Deák Ferenc tér i centrum på en tur til ca. 15 DKK og en rejsetid på omkring 50 minutter (Information tjekket 07/06/2017).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Budapest?

Det er let at komme rundt til fods i Budapest, hvor mange af byens større attraktioner er placeret i gåafstand fra hinanden. Trænger bentøjet til en pause er der dog rig mulighed for f.eks. at hoppe på en af de tre metrolinjer med knudepunkt i centrum Deák Ferenc tér. Derudover kan du tage bus og sporvogn til de lidt længere ture. En 24-timers billet koster ca. 40 DKK til alle ruterne.


Kan man rejse til Budapest uden pas eller visum?

Da Ungarn er medlem af Schengenaftalen, skal du ikke bekymre dig om visum, når du rejser til Budapest. Dog skal du huske at medbringe et gyldigt pas, da det fungerer som ID under rejsen. Husk altid at tjekke de nyeste regler med den ungarske ambassade.


Hurtige facts om Budapest

Tid, valuta og det basale — se den lokale tid, og få en idé om, hvor mange penge du kommer til at bruge på de mest nødvendige ting i Budapest
Lokal tid
Valuta
Ungarsk forint
Øl
Lokal øl (0,5 liter)
5,25 DKK
Mad
Billig restaurant
39 DKK
Offentlig transport
Enkeltbillet
7,94 DKK

Kom i gang med at planlægge din rejse til Budapest


Tips og gode råd til Budapest

Hvordan får man den billigste flybillet til Budapest?

De billigste billetter til Budapest finder du i vintermånederne november og januar, og for priserne plejer at være mest fordelagtige ca. 60 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Budapest, februar 2018).

Hvad skal man se i Budapest?

Floden Donau opdeler storbyen i 2 dele – én på hver side. Der er nok at se på begge sider, hvor Buda-siden er bakket og kuperet, mens pest-siden er flad. Hvert et land har sin egen nationalret, og i Budapest skal du prøve den berømte gullasch – også kendt som gulyásleves, der kan indtages omkring Deák tér. I samme ombæring finder du Andrássy út, den berømte og smukke boulevard, som er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Budapest er rig på eminente bygningsværker, hvor du kan starte med Buda-slottet, der byder på kongelig historie fra 1265, og derefter dåne ved regeringsbygningen på Kossuth Lajos tér med alle de fine detaljer. Denne populære ungarske by er også kendt for sine mange markeder, hvor Ecseri Piac er et af de bedste, der byder på effekter mellem himmel og jord.

Budapest er smuk både tæt på og langt fra – tag op på János-bakken og se det hele fra 529 meters højde. Læs også vores rejseguide til Budapest.

Aktiviteter for børn

Budapest Zoo fra 1866 er landets ældste og smukkeste, hvor børn fascineres af det nyrenoverede elefanthus, eksotiske dyrearter, shows og meget andet. Aquaworld er en anden oplagt mulighed, da dette vandland er et af Europas største med 11 gigant vandrutsjebaner, bølgebassin og surf-områder.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring, i tilfælde af uheld og skader undervejs.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Budapest.

Giver man drikkepenge i Budapest?

På restauranter er et servicetillæg allerede lagt på regningen, men det er normalt at give ekstra til taxichauffører, rengøringsfolk og lignende.

Hvor er der god shopping?

Váci utca er den mest populære shoppinggade, men også omkring Fashion Street, Vörösmarty tér og Deák tér er der gode indkøbsmuligheder.


Fly til andre byer i Ungarn

Har du ikke længere lyst til at besøge Budapest? Så find flybilletter til andre byer i Ungarn
*Flypriser til Budapest Ferihegy Lufthavn er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.