Find billige flybilletter til Budapest

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Budapest (BUD)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Budapest. De nuværende restriktioner til Budapest er baseret på Ungarn rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Ungarn

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Budapest

Find de billigste fly til disse Budapest-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Billund
Budapest

BILLIGSTE ROUTE FRA Billund TIL Budapest

Billund (BLL) til Budapest (BUD)

Fly til Budapest ​​fra Billund er typisk billigere, når du flyver fra Billund til Budapest Ferenc Liszt Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 760 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BUDAPEST FRA BILLUNDjanuar68% billigereAt flyve fra Billund til Budapest ​​koster i gennemsnit blot 240 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BUDAPEST FRA BILLUNDjuli54% dyrereDet koster cirka 1.168 kr. at flyve til Budapest ​​fra Billund i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BUDAPEST FRA BILLUNDoktober500% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Budapest fra Billund i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Budapest?

Storbyen Budapest er et trækplaster for turister stort set året rundt. Med et lavt prisniveau, udsøgt arkitektur, de populære termiske bade og masser af oplevelser i vente, har denne europæiske perle oplevet stigende interesse i de senere år. Det mest populære tidspunkt at rejse til Budapest i er forår og tidlig sommer, hvor også priserne er på deres højeste. Efteråret kan dog ligeledes være et fantastisk tidspunkt at rejse hertil, når den smukke by er dekoreret af efterårets flotte farvepalet.

Buda og pest, kuperet og flad – Budapest er byen, der skilles af Donau og byder på UNESCO-bevarede områder.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Budapest?

Den billigste måned at flyve til Budapest fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 417 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du bestille flyrejser til Budapest fra Danmark i februar i stedet. Fly til Budapest i februar, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 556 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Budapest?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Budapest på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 761 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Budapest helt ned til 170 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Budapest på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Budapest er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Budapest på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 615 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en torsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 884 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Budapest.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Budapest?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Budapest normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Budapest om aftenen helt ned til 627 kr.. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 976 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Budapest?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Budapest. Hvis du har planer om at flyve til Budapest, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Miskolc (148 km fra Budapest centrum).


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Budapest?

På nuværende tidspunkt inkluderer Ungarn rejserestriktioner rejser til Budapest. Indrejserestriktioner

Den 1. september har Ungarns regering genindført grænsebeskyttelsesforanstaltninger i den første bølge af COVID-19. Ungarn har begrænset flyvninger til og fra Storbritannien fra den 22. december. Ungarn har begrænset adgangen til de fleste udenlandske rejsende fra den 1. september, undtagen ungarske statsborgere, indbyggere, militærpersoner, diplomater, humanitære fly, transitfly og udenlandske statsborgere, der deltager i visse sportsbegivenheder. Rejsende med opholdstilladelse udstedt af Ungarn med gyldighed i mindst 90 dage kan rejse ind i Ungarn.

Indrejsekrav

Udenlandske statsborgere kan rejse ind i Ungarn for at deltage i internationale sports- eller kulturarrangementer, men skal rejse inden for 72 timer efter ankomsten. Rejsende skal fremvise bevis for, at formålet med rejsen er at deltage i og afholde internationale sportsbegivenheder eller kulturelle arrangementer. Rejsende, der ankommer fra Schengenområdet, USA eller Canada, skal fremvise to negative COVID-19-test inden for 5 dage efter ankomsten, men med mindst 48 timers mellemrum. Rejsende er underlagt temperaturkontrol ved ankomsten, men er ikke underlagt karantæneforanstaltninger. Udenlandske statsborgere, der ankommer til Ungarn i erhvervsmæssigt og handelsmæssigt øjemed, kan rejse ind i landet uden at skulle fremvise negative testresultater eller tidsbegrænsning for deres ophold. Ved ankomsten skal rejsende fremvise dokumentation for et vigtigt forretningskrav for at komme ind i Ungarn, f.eks. et officielt brev fra deres virksomhed med kontaktoplysninger til verifikationsformål eller en invitation til en forretningsmæssig begivenhed. Rejsende er underlagt temperaturkontrol ved ankomsten, men er ikke underlagt karantæneforanstaltninger. Rejsende, der er bosiddende i Ungarn, skal medbringe bevis for deres ophold samt deres gyldige pas, når de rejser.

Karantænekrav

Rejsende er underlagt medicinsk screening og karantæne i 14 dage.

Transitregler

Rejsende i transit gennem Ungarn skal fremlægge bevis for, at de rejser direkte til et andet rejsemål uden for Ungarn. De skal angive årsagen til rejsen og fremlægge bevis for, at de kan rejse til deres endelige destination, f.eks. en hotelreservation eller et adressebevis i et andet land, en rejsebillet eller lignende.

Hvis du planlægger rejser til Budapest nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Budapest Ferenc Liszt Intl

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Budapest Ferenc Liszt Intl fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
20. aug.
CPH18:10København Kastrup
1t. 45min.
BUD19:55Budapest Ferenc Liszt Intl
25. aug.
BUD15:45Budapest Ferenc Liszt Intl
1t. 55min.
CPH17:40København Kastrup
Ryanair
20. aug.
CPH18:10København Kastrup
1t. 45min.
BUD19:55Budapest Ferenc Liszt Intl
25. aug.
BUD15:45Budapest Ferenc Liszt Intl
1t. 55min.
CPH17:40København Kastrup
Ryanair
20. aug.
CPH18:10København Kastrup
1t. 45min.
BUD19:55Budapest Ferenc Liszt Intl
25. aug.
BUD15:45Budapest Ferenc Liszt Intl
1t. 55min.
CPH17:40København Kastrup
Ryanair
14. sep.
CPH17:25København Kastrup
1t. 45min.
BUD19:10Budapest Ferenc Liszt Intl
16. sep.
BUD15:15Budapest Ferenc Liszt Intl
1t. 55min.
CPH17:10København Kastrup
Ryanair
24. aug.
CPH17:25København Kastrup
1t. 45min.
BUD19:10Budapest Ferenc Liszt Intl
1. sep.
BUD15:45Budapest Ferenc Liszt Intl
1t. 55min.
CPH17:40København Kastrup
Ryanair
13. aug.
CPH18:10København Kastrup
1t. 45min.
BUD19:55Budapest Ferenc Liszt Intl
20. aug.
BUD15:50Budapest Ferenc Liszt Intl
1t. 55min.
CPH17:45København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Budapest Ferenc Liszt Intl

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Budapest, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
17. aug.
CPH17:25København Kastrup
1t. 45min.
BUD19:10Budapest Ferenc Liszt Intl
Ryanair
13. aug.
CPH12:00København Kastrup
1t. 45min.
BUD13:45Budapest Ferenc Liszt Intl
Ryanair
13. aug.
CPH18:10København Kastrup
1t. 45min.
BUD19:55Budapest Ferenc Liszt Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Budapest?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Budapest

Flyselskaber som Wizz Air, Air Baltic, SAS, KLM, easyJet og Norwegian står alle klar til at transportere dig til Budapest. Med direkte fly fra København tager turen lige knap 2 timer.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Budapest samt afstand til centrum

Budapest Ferihegy Lufthavn tager årligt imod mere end 12 millioner årlige rejsende. Når du ankommer til lufthavnen og skal videre mod centrum er det både billigst og hurtigst at tage bus 200E til metrostationen Kőbánya-Kispest, hvor du skal skifte til metro M3 til Deák Ferenc tér i centrum på en tur til ca. 15 DKK og en rejsetid på omkring 50 minutter (Information tjekket 07/06/2017).


Populære fly til Budapest

Find dine flybilletter til Budapest blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Budapest
Korteste rejsetid
2t. 00min.
Laveste pris
215 kr.
Fly fra København til Budapest
Korteste rejsetid
1t. 45min.
Laveste pris
234 kr.
Fly fra Aarhus til Budapest
Korteste rejsetid
17t. 35min.
Laveste pris
1.301 kr.
Fly fra Aalborg til Budapest
Korteste rejsetid
5t. 50min.
Laveste pris
2.185 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Budapest?

Det er let at komme rundt til fods i Budapest, hvor mange af byens større attraktioner er placeret i gåafstand fra hinanden. Trænger bentøjet til en pause er der dog rig mulighed for f.eks. at hoppe på en af de tre metrolinjer med knudepunkt i centrum Deák Ferenc tér. Derudover kan du tage bus og sporvogn til de lidt længere ture. En 24-timers billet koster ca. 40 DKK til alle ruterne.


Kan man rejse til Budapest uden pas eller visum?

Da Ungarn er medlem af Schengenaftalen, skal du ikke bekymre dig om visum, når du rejser til Budapest. Dog skal du huske at medbringe et gyldigt pas, da det fungerer som ID under rejsen. Husk altid at tjekke de nyeste regler med den ungarske ambassade.


Tips og gode råd til Budapest

Hvordan får man den billigste flybillet til Budapest?

De billigste billetter til Budapest finder du i vintermånederne november og januar, og for priserne plejer at være mest fordelagtige ca. 60 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Budapest, februar 2018).

Hvad skal man se i Budapest?

Floden Donau opdeler storbyen i 2 dele – én på hver side. Der er nok at se på begge sider, hvor Buda-siden er bakket og kuperet, mens pest-siden er flad. Hvert et land har sin egen nationalret, og i Budapest skal du prøve den berømte gullasch – også kendt som gulyásleves, der kan indtages omkring Deák tér. I samme ombæring finder du Andrássy út, den berømte og smukke boulevard, som er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Budapest er rig på eminente bygningsværker, hvor du kan starte med Buda-slottet, der byder på kongelig historie fra 1265, og derefter dåne ved regeringsbygningen på Kossuth Lajos tér med alle de fine detaljer. Denne populære ungarske by er også kendt for sine mange markeder, hvor Ecseri Piac er et af de bedste, der byder på effekter mellem himmel og jord.

Budapest er smuk både tæt på og langt fra – tag op på János-bakken og se det hele fra 529 meters højde. Læs også vores rejseguide til Budapest.

Aktiviteter for børn

Budapest Zoo fra 1866 er landets ældste og smukkeste, hvor børn fascineres af det nyrenoverede elefanthus, eksotiske dyrearter, shows og meget andet. Aquaworld er en anden oplagt mulighed, da dette vandland er et af Europas største med 11 gigant vandrutsjebaner, bølgebassin og surf-områder.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring, i tilfælde af uheld og skader undervejs.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Budapest.

Giver man drikkepenge i Budapest?

På restauranter er et servicetillæg allerede lagt på regningen, men det er normalt at give ekstra til taxichauffører, rengøringsfolk og lignende.

Hvor er der god shopping?

Váci utca er den mest populære shoppinggade, men også omkring Fashion Street, Vörösmarty tér og Deák tér er der gode indkøbsmuligheder.Find billige flybilletter til andre byer i Ungarn

Ungarn er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class