Find billige fly til Budapest

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Budapest

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Budapest

Bedste pris på enkeltbillet

144 kr.

Bedste pris på returbillet

266 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 50min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Budapest fra Danmark i de seneste 72 timer er 144 kr. (Billund til Budapest Ferenc Liszt Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Budapest fra Danmark i de seneste 72 timer er 266 kr. (København Kastrup til Budapest Ferenc Liszt Intl).
Det hurtigste fly til Budapest fra Danmark tager 1t. 50min. (København Kastrup til Budapest Ferenc Liszt Intl).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Budapest, herunder Ryanair og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Budapest

Få indsigter om din flyrejse til Budapest, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Budapest?

Den billigste måned at flyve til Budapest fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 596 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i februar, kan du booke flyrejser til Budapest fra Danmark i januar i stedet. Fly til Budapest i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i februar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 682 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Budapest på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Budapest er på en lørdag. Rejsende, som vælger at rejse til Budapest på en lørdag kan finde billetter helt ned til 831 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en torsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.093 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Budapest.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Budapest?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Budapest normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Budapest om eftermiddagen helt ned til 712 kr.. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.089 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Budapest?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Budapest (Budapest Ferenc Liszt Intl), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 1t. 45min. og 2t.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Budapest?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Budapest på, er omkring 31 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 975 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Budapest

Find de billigste fly til disse Budapest-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Budapest

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Budapest

København (CPH) til Budapest (BUD)

Fly til Budapest ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Budapest Ferenc Liszt Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 975 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BUDAPEST FRA KØBENHAVNfebruar39% billigereAt flyve fra København til Budapest ​​koster i gennemsnit blot 596 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BUDAPEST FRA KØBENHAVNjuli43% dyrereDet koster cirka 1.392 kr. at flyve til Budapest ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BUDAPEST FRA KØBENHAVNjuli266% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Budapest fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Budapest

Storbyen Budapest er et trækplaster for turister stort set året rundt. Med et lavt prisniveau, udsøgt arkitektur, de populære termiske bade og masser af oplevelser i vente, har denne europæiske perle oplevet stigende interesse i de senere år. Det mest populære tidspunkt at rejse til Budapest i er forår og tidlig sommer, hvor også priserne er på deres højeste. Efteråret kan dog ligeledes være et fantastisk tidspunkt at rejse hertil, når den smukke by er dekoreret af efterårets flotte farvepalet.

Buda og pest, kuperet og flad – Budapest er byen, der skilles af Donau og byder på UNESCO-bevarede områder.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Budapest. Hvis du har planer om at flyve til Budapest, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Miskolc (148 km fra Budapest centrum).


Gode tilbud på fly til Budapest

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Budapest fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Budapest?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Budapest

Hvilke flyselskaber flyver til Budapest?

For fly fra Danmark til Budapest, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Ryanair, Norwegian, Lufthansa og KLM. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Norwegian Air International-fly til Budapest

Norwegian Air International flyver til Budapest ca. 1 gang på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Norwegian Air International, men der er fundet priser på helt ned til 1.536 kr. fra Aalborg til Budapest. Norwegian Air International er blevet bedømt med 8,9/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

SWISS-fly til Budapest

524 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med SWISS til Budapest, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra København Kastrup. SWISS har 9 fly til Budapest de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 143 momondo-brugere har anmeldt SWISS, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 8,4/10.


Lufthavne i nærheden af Budapest

Neden for finder du alle lufthavne i Budapest samt deres afstand til centrum

Budapest Ferihegy Lufthavn tager årligt imod mere end 12 millioner årlige rejsende. Når du ankommer til lufthavnen og skal videre mod centrum er det både billigst og hurtigst at tage bus 200E til metrostationen Kőbánya-Kispest, hvor du skal skifte til metro M3 til Deák Ferenc tér i centrum på en tur til ca. 15 DKK og en rejsetid på omkring 50 minutter.


Populære fly til Budapest

Find dine flybilletter til Budapest blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Budapest
Hurtigste flyvetid1t. 45min.
Laveste pris294 kr.
Fly fra Billund til Budapest
Hurtigste flyvetid2t. 00min.
Laveste pris323 kr.
Fly fra Aalborg til Budapest
Hurtigste flyvetid4t. 25min.
Laveste pris696 kr.
Fly fra Aarhus til Budapest
Hurtigste flyvetid5t. 55min.
Laveste pris660 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Budapest

Det er let at komme rundt til fods i Budapest, hvor mange af byens større attraktioner er placeret i gåafstand fra hinanden. Trænger bentøjet til en pause er der dog rig mulighed for f.eks. at hoppe på en af de tre metrolinjer med knudepunkt i centrum Deák Ferenc tér. Derudover kan du tage bus og sporvogn til de lidt længere ture. En 24-timers billet koster ca. 40 DKK til alle ruterne.


Visumkrav for Budapest

Da Ungarn er medlem af Schengenaftalen, skal du ikke bekymre dig om visum, når du rejser til Budapest. Dog skal du huske at medbringe et gyldigt pas, da det fungerer som ID under rejsen. Husk altid at tjekke de nyeste regler med den ungarske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Budapest


De bedste oplevelser og seværdigheder i Budapest

De billigste billetter til Budapest finder du i vintermånederne november og januar, og for priserne plejer at være mest fordelagtige ca. 60 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Budapest, februar 2018).

Floden Donau opdeler storbyen i 2 dele – én på hver side. Der er nok at se på begge sider, hvor Buda-siden er bakket og kuperet, mens pest-siden er flad. Hvert et land har sin egen nationalret, og i Budapest skal du prøve den berømte gullasch – også kendt som gulyásleves, der kan indtages omkring Deák tér. I samme ombæring finder du Andrássy út, den berømte og smukke boulevard, som er på UNESCO’s verdensarvsliste. Budapest er rig på eminente bygningsværker, hvor du kan starte med Buda-slottet, der byder på kongelig historie fra 1265, og derefter dåne ved regeringsbygningen på Kossuth Lajos tér med alle de fine detaljer. Denne populære ungarske by er også kendt for sine mange markeder, hvor Ecseri Piac er et af de bedste, der byder på effekter mellem himmel og jord. Budapest er smuk både tæt på og langt fra – tag op på János-bakken og se det hele fra 529 meters højde. Læs også vores rejseguide til Budapest.

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring, i tilfælde af uheld og skader undervejs.

Du kan godt drikke vand fra hanen i Budapest.

På restauranter er et servicetillæg allerede lagt på regningen, men det er normalt at give ekstra til taxichauffører, rengøringsfolk og lignende.

Váci utca er den mest populære shoppinggade, men også omkring Fashion Street, Vörösmarty tér og Deák tér er der gode indkøbsmuligheder.


Find billige flybilletter til andre byer i Ungarn

Ungarn er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Budapest, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Budapest, så du sparer tid og penge.

Fly til Budapest med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Budapest.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Budapest lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Budapest og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.