Hoteller i Budapest, Ungarn

Find tilbud på 877 hoteller i Budapest, Ungarn

Budapest, Ungarn
3. dec. — 4. dec.2
søn. 4.12
tor. 8.12

Populære hoteller til en overnatning i Budapest

Find det perfekte hotel til dit ophold i Budapest
Pris
kr.86
kr.740
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Budapests bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Budapest

Pris

486 kr. – 783 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I BUDAPESTDistrict XIX - Kispest19% billigereHoteller i District XIX - Kispest er de billigste i Budapest med kun 486 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I BUDAPESTDistrict V - Belváros-Lipótváros24% dyrereDistrict V - Belváros-Lipótváros har de højeste hotelpriser i Budapest med værelser til 783 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I BUDAPESTDistrict V - Belváros-Lipótváros72% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i District V - Belváros-Lipótváros end i andre områder i Budapest

Oplevelser i Budapest


Hoteller i populære bydele i Budapest

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Budapest og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Budapest?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Budapest
LavsæsonaugustDet billigste tidspunkt
Højsæsonnovemberdet dyreste tidspunkt
79%forventet prisfald
40%forventet prisstigning

Rejsepriser

208 kr. - 1.615 kr.

Billigeste dag på ugenmandagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
1.787 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
790 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Budapest er: 1-2 stjerne, 32 dage før. 3 stjerne, 57 dage før.

1-2 stjerne

287 kr. - 330 kr.

3 stjerne

431 kr. - 459 kr.

4-5 stjerne

775 kr. - 876 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Budapest

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Budapest

Laveste hotelpris

79 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Sofitel Budapest Chain Bridge

Hoteller i nærheden af lufthavnen

6300

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Budapest, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 79 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Equity Point Budapest, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Sofitel Budapest Chain Bridge, det mest populære 5-stjernede hotel i Budapest.
Der er 6.300 hoteller i Budapest tæt på Budapest Ferenc Liszt Intl. ibis Styles Budapest Airport er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Budapest. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Budapest lå i sidste uge på 5.672 kr..

Rejsetips til Budapest

Sommermånederne er højsæsonen for turisme i Budapest, og det er også her hotelpriserne er på deres højeste. Priserne i Budapest er dog typisk ganske favorable, set med danske øjne. En overnatning i eksempelvis juli koster alt fra et par hundrede kroner på f.eks. hostel og helt op til omkring 6000 DKK for overdådig luksus.

Selvom Budapest er steget gevaldigt i popularitet over de senere år, men priserne er stadig generelt lave set med danske øjne. Vil du alligevel gerne spare penge på dit ophold, så kan du med fordel benytte dig af byens billige eller gratis oplevelser. Der er flere gratis, guidede byture at vælge imellem, hvor I mødes ved pladsen Vörösmarty tér foran løvefontænen. En tur op ad Gellért-bakken bringer dig op i 235 meters højde, hvorfra man har den smukkeste udsigt over Budapest. Denne ungarske storby bugner med kirker, som hver især er et besøg værd.

Det er nemmest at komme rundt til fods, når man opholder sig i de enkelte distrikter, da der er 23 af dem, og de er forholdsvis nemme at overskue hver især. De fleste turister opholder sig i områderne tæt ved Donau, hvor skiltningen også er udførlig. Byen byder også på metro, bus og sporvogne, der forbinder de forskellige distrikter med hinanden. En 24 timers ubegrænset billet koster omkring 40 DKK.

På flere hoteller er det muligt at vente med at afregne, indtil du ankommer, men du skal tjekke med de specifikke hoteller, om de kræver et betalingskort i forbindelse med reservationen.

Ikke alle hoteller skilter med aldersgrænsen, men som udgangspunkt skal du være fyldt 18 år for at kunne tjekke ind på et hotel i Budapest.

Langt de fleste steder opkræver et depositum, og enkelte hoteller tillader ikke kontant betaling i forbindelse med opkrævningen.

På mange restauranter er der allerede et servicetillæg inklusive på regningen, men det er stadig god stil at betale drikkepenge, hvad enten det er 5 eller 10 %.

Budapest er generelt en sikker by at færdes i, men lommetyveri kan forekomme, og derfor skal du sørge for fornuftig opbevaring af penge og personlige værdier.

Det er ikke nødvendigt at medbringe adapter, da ungarske strømkontakter matcher med danske stik.


Hvad koster et hotel i Budapest pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Budapest

5-stjernede hoteller

Billigst 804 kr.

Gennemsnitlig 1.357 kr.

Dyrest 27.849 kr.

Søg efter 5-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Budapest

Disse billige hoteller og vandrehjem i Budapest har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Budapest

Hoteller med mest værdi for pengene i Budapest

Disse Budapest hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Budapest

I Budapest får du lov at opleve to byer på en ferie. For her skærer Donau sig gennem den kejserlige hovedstad og skaber liv og kontraster. Det er kontrasten mellem det bakkede Buda med de habsburgske slotte og brostensbelagte gader, der snor sig mellem barokhusene, og Pests storslåede boulevarder, travle centrum og livlige ruinbarer, der skaber Budapests helt særegne charme. De fleste turister vælger at indlogere sig på Pest-siden, hvor du med en central placering i midtbyen hurtigt kan komme rundt til områdets store attraktioner.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Budapest

Budapest går for at være en af de smukkeste storbyer i Europa, og det er ikke uden grund. Med placeringen ved Donau og byens gamle, imponerende arkitektur får du her den perfekte kulisse til en storbyferie. De lokale indbyggere elsker velvære og god mad, og det er en kultur, som også turister bydes velkommen ind i. Derfor er det et must at opleve et klassisk, ungarsk spabad, så du kan opleve afstresning og selvforkælelse på æge ungarsk vis. Gellért Spa og Széchenyi Spa er to populære spabade, hvor også arkitekturen i sig selv er enestående. Af traditionelle ungarske retter kan gullashsuppe (også kendt som gulyásleves) anbefales, ligesom du bør prøve en af byens lækre crepes også kaldet Gundel palacsinta.

Når først du har indfundet dig på et af de mange hoteller i byen, så er det tid til at tage på sightseeing, og der er nok at tage fat på. Regeringsbygningen Országház er selvskrevet på listen sammen med det royale palads, Királyi palota, hvor byens arkitektur for alvor kommer til udtryk. Et andet af byens vartegn er Buda Slot, der er genopbygget over flere omgange men i dag er i barokstil. Byens mange kirker fortjener også et besøg, hvor især Matthias Kirke ”Mátyás templom” samt St. Stephen Katedral ”Szent István tér” er det rene øje-guf.


Information about staying in Budapest

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Budapest

5 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Budapest.

I gennemsnit koster værelser omkring 590 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Budapest; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

I august er priserne på et hotelværelse billigst i Budapest. Prisen på dit værelse kan være op til 79% billigere.

Prisen på et hotelværelse i Budapest varierer fra dag til dag, men generelt er søndag billigst, og torsdag er dyrest.

Hoteller i Budapest (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 162 kr. pr. person pr. nat. Det er 428 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Budapest pr. nat.

Populære områder i Budapest er District V - Belváros-Lipótváros, District VII - Erzsébetváros, District VI - Terézváros og District VIII - Józsefváros.

Hvis du gerne vil bo på hotel i Budapest i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på 1 °C, og chancen for sne er lav med kun 40 mm forventet nedbør.

Ja, Budapest har 200 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Budapest, er Suites 13 Budapest den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Budapest.

Ja, byen Budapest har ledige hostels. Du kan vælge mellem 200 Budapest hostels. Vi anbefaler et ophold på Mp Hostel Budapest, som er det mest populære blandt vores brugere. Søg efter hostels i Budapest.