Hoteller i Budapest

Find de bedste tilbud på 5.157 hoteller i Budapest, Ungarn

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Budapest

Der er mange skønne hoteller i Budapest. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Budapest

Kædebroen
Buda Castle
Hungaroring

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Kædebroen?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Budapest tæt på Kædebroen, bør du forvente at skulle betale omkring 534 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 534 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Kædebroen. Hoteller i nærheden af Kædebroen er normalt 19% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Budapest, som ligger på 429 kr..

Hoteller i nærheden af Kædebroen

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Buda Castle?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Budapest i nærheden af Buda Castle, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Buda Castle og i gennemsnit koster hoteller i området 638 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Buda Castle er normalt 32% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Budapest, som ligger på 429 kr..

Hoteller i nærheden af Buda Castle

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Hungaroring?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Hungaroring ligger på 569 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 5 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Hungaroring er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Hungaroring er normalt 24% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Budapest, som ligger på 429 kr..

Hoteller i nærheden af Hungaroring

Find billig overnatning i Budapests populære bydele

Søg efter hoteller i bydele i Budapest
Hoteller i District VIII - Józsefváros
Søg efter hoteller i District VIII - Józsefváros
Hoteller i District VII - Erzsébetváros
Søg efter hoteller i District VII - Erzsébetváros
Hoteller i XIV. district (Zuglo)
Søg efter hoteller i XIV. district (Zuglo)
Hoteller i District XI - Újbuda
Søg efter hoteller i District XI - Újbuda

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Budapest

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Budapest
Lavsæson
januar
Højsæson
juni

Det billigste tidspunkt

33%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

26%

forventet prisstigning

Pris
513 kr. - 1.014 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

770 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

776 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Budapest er: 1-2 stjerne, 26 dage før. 3 stjerne, 73 dage før. 4-5 stjerne, 83 dage før.
1-2 stjerne
251 kr. - 283 kr.
3 stjerne
435 kr. - 454 kr.
4-5 stjerne
816 kr. - 869 kr.

Rejsetips til Budapest

Vores bedste tips til Budapest

Hvordan finder man et billigt hotel i Budapest?

Sommermånederne er højsæsonen for turisme i Budapest, og det er også her hotelpriserne er på deres højeste. Priserne i Budapest er dog typisk ganske favorable, set med danske øjne. En overnatning i eksempelvis juli koster alt fra et par hundrede kroner på f.eks. hostel og helt op til omkring 6000 DKK for overdådig luksus.

Kan man rejse til Budapest på budget?

Selvom Budapest er steget gevaldigt i popularitet over de senere år, men priserne er stadig generelt lave set med danske øjne. Vil du alligevel gerne spare penge på dit ophold, så kan du med fordel benytte dig af byens billige eller gratis oplevelser. Der er flere gratis, guidede byture at vælge imellem, hvor I mødes ved pladsen Vörösmarty tér foran løvefontænen. En tur op ad Gellért-bakken bringer dig op i 235 meters højde, hvorfra man har den smukkeste udsigt over Budapest. Denne ungarske storby bugner med kirker, som hver især er et besøg værd.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Budapest?

Det er nemmest at komme rundt til fods, når man opholder sig i de enkelte distrikter, da der er 23 af dem, og de er forholdsvis nemme at overskue hver især. De fleste turister opholder sig i områderne tæt ved Donau, hvor skiltningen også er udførlig. Byen byder også på metro, bus og sporvogne, der forbinder de forskellige distrikter med hinanden. En 24 timers ubegrænset billet koster omkring 40 DKK.

Kan man booke hotel i Budapest uden kreditkort?

På flere hoteller er det muligt at vente med at afregne, indtil du ankommer, men du skal tjekke med de specifikke hoteller, om de kræver et betalingskort i forbindelse med reservationen.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Budapest?

Ikke alle hoteller skilter med aldersgrænsen, men som udgangspunkt skal du være fyldt 18 år for at kunne tjekke ind på et hotel i Budapest.

Skal man lægge depositum på hoteller i Budapest?

Langt de fleste steder opkræver et depositum, og enkelte hoteller tillader ikke kontant betaling i forbindelse med opkrævningen.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Budapest?

På mange restauranter er der allerede et servicetillæg inklusive på regningen, men det er stadig god stil at betale drikkepenge, hvad enten det er 5 eller 10 %.

Hvor sikkert er der i Budapest?

Budapest er generelt en sikker by at færdes i, men lommetyveri kan forekomme, og derfor skal du sørge for fornuftig opbevaring af penge og personlige værdier.

Skal man medbringe adapter til Budapest?

Det er ikke nødvendigt at medbringe adapter, da ungarske strømkontakter matcher med danske stik.


Hvad koster et hotel i Budapest pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Budapest

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Budapest

Disse billige hoteller og vandrehjem i Budapest har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Budapest

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Budapest?

I Budapest får du lov at opleve to byer på en ferie. For her skærer Donau sig gennem den kejserlige hovedstad og skaber liv og kontraster. Det er kontrasten mellem det bakkede Buda med de habsburgske slotte og brostensbelagte gader, der snor sig mellem barokhusene, og Pests storslåede boulevarder, travle centrum og livlige ruinbarer, der skaber Budapests helt særegne charme. De fleste turister vælger at indlogere sig på Pest-siden, hvor du med en central placering i midtbyen hurtigt kan komme rundt til områdets store attraktioner.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Budapest

Budapest går for at være en af de smukkeste storbyer i Europa, og det er ikke uden grund. Med placeringen ved Donau og byens gamle, imponerende arkitektur får du her den perfekte kulisse til en storbyferie. De lokale indbyggere elsker velvære og god mad, og det er en kultur, som også turister bydes velkommen ind i. Derfor er det et must at opleve et klassisk, ungarsk spabad, så du kan opleve afstresning og selvforkælelse på æge ungarsk vis. Gellért Spa og Széchenyi Spa er to populære spabade, hvor også arkitekturen i sig selv er enestående. Af traditionelle ungarske retter kan gullashsuppe (også kendt som gulyásleves) anbefales, ligesom du bør prøve en af byens lækre crepes også kaldet Gundel palacsinta.

Når først du har indfundet dig på et af de mange hoteller i byen, så er det tid til at tage på sightseeing, og der er nok at tage fat på. Regeringsbygningen Országház er selvskrevet på listen sammen med det royale palads, Királyi palota, hvor byens arkitektur for alvor kommer til udtryk. Et andet af byens vartegn er Buda Slot, der er genopbygget over flere omgange men i dag er i barokstil. Byens mange kirker fortjener også et besøg, hvor især Matthias Kirke ”Mátyás templom” samt St. Stephen Katedral ”Szent István tér” er det rene øje-guf.


Rejseinformation: Budapest

Hvor længe bor vores brugere i Budapest?

3 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Budapest.

Hvad koster et hotel i Budapest?

I gennemsnit koster værelser omkring 588 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Budapest; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Budapest?

I januar er priserne på et hotelværelse billigst i Budapest. Prisen på dit værelse kan være op til 33% billigere.

Hvilken dag er den billigste at bo i Budapest?

Prisen på et hotelværelse i Budapest varierer fra dag til dag, men generelt er lørdag billigst, og fredag er dyrest.

Hvis vi tager højde for vejret i Budapest, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Budapest i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på 1 °C, og chancen for sne er lav med kun 40 mm forventet nedbør.