Hoteller i Budapest, Ungarn

Find tilbud på 833 hoteller i Budapest, Ungarn

Budapest, Ungarn
1. dec. — 2. dec.2
lør. 2.12
ons. 6.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Budapest

Find det perfekte hotel til dit ophold i Budapest
Pris
kr.217
kr.1500
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Budapests bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Budapest

Pris

343 kr. – 1.268 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I BUDAPESTXIV. district (Zuglo)55% billigereHoteller i XIV. district (Zuglo) er de billigste i Budapest med kun 343 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I BUDAPESTBelváros-Lipótváros (5. distrikt)40% dyrereBelváros-Lipótváros (5. distrikt) har de højeste hotelpriser i Budapest med værelser til 1.268 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I BUDAPESTBelváros-Lipótváros (5. distrikt)82% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Belváros-Lipótváros (5. distrikt) end i andre områder i Budapest

Oplevelser i Budapest


Hoteller i populære bydele i Budapest

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Budapest og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Budapest?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Budapest
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
36%forventet prisfald
25%forventet prisstigning

Rejsepriser

603 kr. - 1.256 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenmandager den dyreste ugedag at booke på
800 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.082 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Budapest er: 1-2 stjerne, 12 dage før. 3 stjerne, 60 dage før. 4-5 stjerne, 76 dage før.

1-2 stjerne

285 kr. - 523 kr.

3 stjerne

305 kr. - 597 kr.

4-5 stjerne

170 kr. - 1.452 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Budapest

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Budapest

Laveste hotelpris

122 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Intercontinental Budapest, An IHG Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

7546

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Budapest, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 122 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Avenue Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Intercontinental Budapest, An IHG Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Budapest(bedømmelse på 8,6/10 ud fra 4.284 anmeldelser).
Der er 7.546 hoteller i Budapest tæt på Budapest Ferenc Liszt Intl. ibis Styles Budapest Airport er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Budapest. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Budapest lå i sidste uge på 4.373 kr..

Rejsetips til Budapest

Hvordan finder man et billigt hotel i Budapest?

Sommermånederne er højsæsonen for turisme i Budapest, og det er også her hotelpriserne er på deres højeste. Priserne i Budapest er dog typisk ganske favorable, set med danske øjne. En overnatning i eksempelvis juli koster alt fra et par hundrede kroner på f.eks. hostel og helt op til omkring 6000 DKK for overdådig luksus.

Kan man rejse til Budapest på budget?

Selvom Budapest er steget gevaldigt i popularitet over de senere år, men priserne er stadig generelt lave set med danske øjne. Vil du alligevel gerne spare penge på dit ophold, så kan du med fordel benytte dig af byens billige eller gratis oplevelser. Der er flere gratis, guidede byture at vælge imellem, hvor I mødes ved pladsen Vörösmarty tér foran løvefontænen. En tur op ad Gellért-bakken bringer dig op i 235 meters højde, hvorfra man har den smukkeste udsigt over Budapest. Denne ungarske storby bugner med kirker, som hver især er et besøg værd.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Budapest?

Det er nemmest at komme rundt til fods, når man opholder sig i de enkelte distrikter, da der er 23 af dem, og de er forholdsvis nemme at overskue hver især. De fleste turister opholder sig i områderne tæt ved Donau, hvor skiltningen også er udførlig. Byen byder også på metro, bus og sporvogne, der forbinder de forskellige distrikter med hinanden. En 24 timers ubegrænset billet koster omkring 40 DKK.

Kan man booke hotel i Budapest uden kreditkort?

På flere hoteller er det muligt at vente med at afregne, indtil du ankommer, men du skal tjekke med de specifikke hoteller, om de kræver et betalingskort i forbindelse med reservationen.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Budapest?

Ikke alle hoteller skilter med aldersgrænsen, men som udgangspunkt skal du være fyldt 18 år for at kunne tjekke ind på et hotel i Budapest.

Skal man lægge depositum på hoteller i Budapest?

Langt de fleste steder opkræver et depositum, og enkelte hoteller tillader ikke kontant betaling i forbindelse med opkrævningen.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Budapest?

På mange restauranter er der allerede et servicetillæg inklusive på regningen, men det er stadig god stil at betale drikkepenge, hvad enten det er 5 eller 10 %.

Hvor sikkert er der i Budapest?

Budapest er generelt en sikker by at færdes i, men lommetyveri kan forekomme, og derfor skal du sørge for fornuftig opbevaring af penge og personlige værdier.

Skal man medbringe adapter til Budapest?

Det er ikke nødvendigt at medbringe adapter, da ungarske strømkontakter matcher med danske stik.


Hvad koster et hotel i Budapest pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Budapest

4-stjernede hoteller

Billigst 346 kr.

Gennemsnitlig 756 kr.

Dyrest 1.559 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Budapest

Disse billige hoteller og vandrehjem i Budapest har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Budapest

Hoteller med mest værdi for pengene i Budapest

Disse Budapest hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Budapest

I Budapest får du lov at opleve to byer på en ferie. For her skærer Donau sig gennem den kejserlige hovedstad og skaber liv og kontraster. Det er kontrasten mellem det bakkede Buda med de habsburgske slotte og brostensbelagte gader, der snor sig mellem barokhusene, og Pests storslåede boulevarder, travle centrum og livlige ruinbarer, der skaber Budapests helt særegne charme. De fleste turister vælger at indlogere sig på Pest-siden, hvor du med en central placering i midtbyen hurtigt kan komme rundt til områdets store attraktioner.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Budapest

Budapest går for at være en af de smukkeste storbyer i Europa, og det er ikke uden grund. Med placeringen ved Donau og byens gamle, imponerende arkitektur får du her den perfekte kulisse til en storbyferie. De lokale indbyggere elsker velvære og god mad, og det er en kultur, som også turister bydes velkommen ind i. Derfor er det et must at opleve et klassisk, ungarsk spabad, så du kan opleve afstresning og selvforkælelse på æge ungarsk vis. Gellért Spa og Széchenyi Spa er to populære spabade, hvor også arkitekturen i sig selv er enestående. Af traditionelle ungarske retter kan gullashsuppe (også kendt som gulyásleves) anbefales, ligesom du bør prøve en af byens lækre crepes også kaldet Gundel palacsinta.

Når først du har indfundet dig på et af de mange hoteller i byen, så er det tid til at tage på sightseeing, og der er nok at tage fat på. Regeringsbygningen Országház er selvskrevet på listen sammen med det royale palads, Királyi palota, hvor byens arkitektur for alvor kommer til udtryk. Et andet af byens vartegn er Buda Slot, der er genopbygget over flere omgange men i dag er i barokstil. Byens mange kirker fortjener også et besøg, hvor især Matthias Kirke ”Mátyás templom” samt St. Stephen Katedral ”Szent István tér” er det rene øje-guf.


Information om overnatning i Budapest

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Budapest

Hvor længe bor vores brugere i Budapest?

5 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Budapest.

Hvad koster et hotel i Budapest?

I gennemsnit koster værelser omkring 1.082 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Budapest; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Budapest?

I februar er priserne på et hotelværelse billigst i Budapest. Prisen på dit værelse kan være op til 36% billigere.

Hvilken dag er den billigste at bo i Budapest?

Prisen på et hotelværelse i Budapest varierer fra dag til dag, men generelt er fredag billigst, og søndag er dyrest.

Hvad koster et luksushotel i Budapest?

Et luksushotel i Budapest koster 1.308 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning hoster et hotel i Budapest i gennemsnit 1.082 kr. pr. person, pr. nat og repræsenterer en prisforskel på 28%% for et luksushotel.

Hvor skal man bo i Budapest?

Populære områder i Budapest er Belváros-Lipótváros (5. distrikt), Erzsébetváros (7. distrikt), Terézváros (6. distrikt) og Józsefváros (8. distrikt).

Hvis vi tager højde for vejret i Budapest, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Budapest i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på 1 °C, og chancen for sne er lav med kun 40 mm forventet nedbør.

Har Budapest ferieboliger?

Ja, Budapest har 8.151 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Budapest, er Premium Apartment House den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Budapest.

Har Budapest hostels?

Ja, byen Budapest har ledige hostels. Du kan vælge mellem 277 Budapest hostels. Vi anbefaler et ophold på Avenue Hostel, som er det mest populære blandt vores brugere. Søg efter hostels i Budapest.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Budapest?

Antallet af udbydere for hoteller i Budapest er 7.581 fra november 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Budapest?

Priser for hoteller i Budapest blev sidst opdateret i dag.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Budapest gennem momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Budapest kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Budapest?

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Budapest. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Budapest på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.