Hoteller i Hirtshals, Danmark

Find tilbud på 8 hoteller i Hirtshals, Danmark

Hirtshals, Danmark
30. mar. — 31. mar.2
fre. 31.3
tir. 4.4

Populære hoteller til en overnatning i Hirtshals

Find det perfekte hotel til dit ophold i Hirtshals
Pris
kr.529
kr.3798
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Hirtshals


Hvornår skal man booke et hotel i Hirtshals?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Hirtshals
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
42%forventet prisfald
34%forventet prisstigning

Rejsepriser

470 kr. - 1.220 kr.

Billigeste dag på ugenlørdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenonsdagis the most expensive day of the week to book
837 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
501 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Hirtshals

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Hirtshals

Laveste hotelpris

344 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Modern Holiday Home in Hirtshals Jutland With Sauna

Hoteller i nærheden af lufthavnen

621

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Hirtshals, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 344 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Landal Fyrklit.
Få en komfortabel rejse med en booking på Modern Holiday Home in Hirtshals Jutland With Sauna, det mest populære 5-stjernede hotel i Hirtshals.
Der er 621 hoteller i Hirtshals tæt på Aalborg. Aalborg Airport Hotel er det nærmeste og ligger 2,0 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Hirtshals. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Hirtshals lå i sidste uge på 767 kr..

Rejsetips til Hirtshals

Normalt kan du slippe afsted med at betale mellem ca. 500 og 1400 DKK per overnatning i Hirtshals. I centrum koster en overnatning på et dobbeltværelse normalt mellem ca. 700 og 1300 DKK, og der er blandt andet mulighed for at booke en romantisk getaway til bed and breakfast med morgenmad med i prisen. Uden for centrum har du masser af muligheder for at booke et billigt familiehotel i form af feriebolig eller tage på camping eller badehotel omkring Nørre Tornby.

Du kan passende booke et ophold på hotel i Hirtshals i skolernes sommer- og efterårsferie, hvor der er guidede rundvisninger på bunkermuseet i byen. I sommerferien er der rundvisning mellem uge 27 og 33 fra mandag til torsdag kl. 14.00, mens der er rundvisning hver dag i efterårsferien i uge 42. Generelt anbefales det at besøge det nordlige Jylland i perioden mellem april og september, når vejret er bedst.


Hvad koster et hotel i Hirtshals pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Hirtshals

2-stjernede hoteller

Billigst 569 kr.

Gennemsnitlig 647 kr.

Dyrest 972 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Hirtshals

Disse billige hoteller og vandrehjem i Hirtshals har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Hirtshals

Disse Hirtshals hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Hirtshals

Hirtshals er en lille by i forhold til sin befolkning på ca. 6000 indbyggere. Alligevel er der mange muligheder, når det kommer til hoteller i Hirtshals. Du kan først og fremmest vælge at bo i centrum omkring havnen, der også bliver kaldt for Porten til Europa. Det kan især anbefales at bo i nærheden af Nørregade, hvis du ønsker at bo i nærheden af byens butikker og mange cafeer.

Hvis du er mere til strand og hav i stedet for byliv, kan du i stedet vælge at booke en overnatning i feriebolig eller på hotel i Tornby, som ligger tæt på byens primære seværdigheder, som er Hirtshals Fyret og bunkermuseet. Dette er især et populært valg blandt de familier, der rejser afsted med børn.

Andre børnefamilier samt backpackere og rejsende på budget vælger ofte en mellemløsning i form af camping eller vandrerhjem, der ligger halvvejs mellem centrum og strandene ved Tornby. Igen er der tale om eftertragtet indkvartering i nærheden af det historiske bunkerområde og fyret med flot udsigt ud over Skagerrak.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Hirtshals

Masser af kultur og historie, flot natur samt et spændende byliv både nat og dag er blandt de mange faktorer, der får et hav af turister til at besøge den nordjyske by Hirtshals hvert år.

To af de mest populære seværdigheder i Hirtshals ligger side om side. Du finder Hirtshals Fyret ved siden af Bunkermuseum, som kaldes for 10. batteri. Det er det eneste komplette udgravede tyske forsvarsanlæg fra Anden Verdenskrig i Danmark. Hirtshals Fyret er byens vartegn, som blev indviet i 1863. Du har mulighed for at nyde den smukke udsigt over Vendsyssels og Skagerak fra toppen af tårnet.

Ud over historie så er gastronomi også en stor del af oplevelsen i Hirtshals, som især er kendt for sine udsøgte fiskeretter med friske råvarer. Det er nemt at kombinere kultur og gastronomi i forbindelse med ophold på hotel i Hirtshals. Du kan for eksempel besøge Vendsyssel Historiske Museum om dagen og slukke tørsten med cocktails på Mokka kaffe og coktail bar i de senere nattetimer.


Information about staying in Hirtshals

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Hirtshals

1 nat er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Hirtshals.

januar er den billigste måned at booke et hotel i Hirtshals. Priserne kan være 43% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.


momondos yndlingshoteller i Hirtshals

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Hirtshals

Hvorfor vælge momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Hirtshals med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Hirtshals på ét samlet sted.

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Hirtshals. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Hirtshals