Hoteller i Hirtshals

Find de bedste tilbud på 89 hoteller i Hirtshals, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Hirtshals

Der er mange skønne hoteller i Hirtshals. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Hirtshals

Nordsoen Oceanarium
Hirtshals Lighthouse
Hirtshals Beach

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Nordsoen Oceanarium?

Nedenfor ses de 8 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Hirtshals, der er tættest på Nordsoen Oceanarium. Gennemsnitsprisen i nærheden af Nordsoen Oceanarium ligger på 729 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Nordsoen Oceanarium er normalt 6% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Hirtshals, som ligger på 685 kr..

Hoteller i nærheden af Nordsoen Oceanarium

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Hirtshals Lighthouse?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Hirtshals Lighthouse. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 729 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Hirtshals Lighthouse er normalt 6% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Hirtshals, som ligger på 685 kr..

Hoteller i nærheden af Hirtshals Lighthouse

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Hirtshals Beach?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Hirtshals tæt på Hirtshals Beach, bør du forvente at skulle betale omkring 729 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 729 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Hirtshals Beach. Hoteller i nærheden af Hirtshals Beach er normalt 6% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Hirtshals, som ligger på 685 kr..

Hoteller i nærheden af Hirtshals Beach

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Hirtshals

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Hirtshals
Lavsæson
oktober
Højsæson
november

Det billigste tidspunkt

18%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

18%

forventet prisstigning

Pris
527 kr. - 772 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
lørdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

685 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

560 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Hirtshals er: 3 stjerne, 82 dage før. 4-5 stjerne, 39 dage før.
3 stjerne
593 kr. - 758 kr.
4-5 stjerne
830 kr. - 1.114 kr.

Rejsetips til Hirtshals

Vores bedste tips til Hirtshals

Hvad koster et hotel i Hirtshals?

Normalt kan du slippe afsted med at betale mellem ca. 500 og 1400 DKK per overnatning i Hirtshals. I centrum koster en overnatning på et dobbeltværelse normalt mellem ca. 700 og 1300 DKK, og der er blandt andet mulighed for at booke en romantisk getaway til bed and breakfast med morgenmad med i prisen. Uden for centrum har du masser af muligheder for at booke et billigt familiehotel i form af feriebolig eller tage på camping eller badehotel omkring Nørre Tornby.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Hirtshals?

Du kan passende booke et ophold på hotel i Hirtshals i skolernes sommer- og efterårsferie, hvor der er guidede rundvisninger på bunkermuseet i byen. I sommerferien er der rundvisning mellem uge 27 og 33 fra mandag til torsdag kl. 14.00, mens der er rundvisning hver dag i efterårsferien i uge 42. Generelt anbefales det at besøge det nordlige Jylland i perioden mellem april og september, når vejret er bedst.

Kan man rejse til Hirtshals på budget?

Hvis I er mere end to personer afsted, kan det hurtigt betale sig at booke en indkvartering i form af feriebolig enten mod Tornby eller Åbyen. Her i byen kan man normalt booke et billigt hotel i Hirtshals for mellem ca. 650 og 1400 DKK per nat alt afhængigt af, hvornår på året I rejser.

De bedste transportmidler i Hirtshals

Der er et godt offentligt transportsystem i byen med turistbusser, færgeafgange og mest imponerende af alt er der gratis bycykler i byen hele året rundt.

Parkering i Hirtshals

Det mest populære valg til parkering i Hirtshals er byens Transport Center. På størstedelen af centret kan du parkere gratis, mens et område af centret er videoovervåget, og derfor kræver det betaling at parkere bilen i den del af centret.


Hvad koster et hotel i Hirtshals pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Hirtshals
3 stjerner
Hotel Strandlyst
Mest for pengene

Hotel Strandlyst

7,1

520 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Montra Skaga Hotel
Mest for pengene

Montra Skaga Hotel

7,9

652 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Hirtshals

Disse billige hoteller og vandrehjem i Hirtshals har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Hirtshals

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Hirtshals?

Hirtshals er en lille by i forhold til sin befolkning på ca. 6000 indbyggere. Alligevel er der mange muligheder, når det kommer til hoteller i Hirtshals. Du kan først og fremmest vælge at bo i centrum omkring havnen, der også bliver kaldt for Porten til Europa. Det kan især anbefales at bo i nærheden af Nørregade, hvis du ønsker at bo i nærheden af byens butikker og mange cafeer.

Hvis du er mere til strand og hav i stedet for byliv, kan du i stedet vælge at booke en overnatning i feriebolig eller på hotel i Tornby, som ligger tæt på byens primære seværdigheder, som er Hirtshals Fyret og bunkermuseet. Dette er især et populært valg blandt de familier, der rejser afsted med børn.

Andre børnefamilier samt backpackere og rejsende på budget vælger ofte en mellemløsning i form af camping eller vandrerhjem, der ligger halvvejs mellem centrum og strandene ved Tornby. Igen er der tale om eftertragtet indkvartering i nærheden af det historiske bunkerområde og fyret med flot udsigt ud over Skagerrak.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Hirtshals

Masser af kultur og historie, flot natur samt et spændende byliv både nat og dag er blandt de mange faktorer, der får et hav af turister til at besøge den nordjyske by Hirtshals hvert år.

To af de mest populære seværdigheder i Hirtshals ligger side om side. Du finder Hirtshals Fyret ved siden af Bunkermuseum, som kaldes for 10. batteri. Det er det eneste komplette udgravede tyske forsvarsanlæg fra Anden Verdenskrig i Danmark. Hirtshals Fyret er byens vartegn, som blev indviet i 1863. Du har mulighed for at nyde den smukke udsigt over Vendsyssels og Skagerak fra toppen af tårnet.

Ud over historie så er gastronomi også en stor del af oplevelsen i Hirtshals, som især er kendt for sine udsøgte fiskeretter med friske råvarer. Det er nemt at kombinere kultur og gastronomi i forbindelse med ophold på hotel i Hirtshals. Du kan for eksempel besøge Vendsyssel Historiske Museum om dagen og slukke tørsten med cocktails på Mokka kaffe og coktail bar i de senere nattetimer.


Rejseinformation: Hirtshals

Hvor længe bor vores brugere i Hirtshals?

1 nat er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Hirtshals.

Hvad koster et hotel i Hirtshals?

Prisen for et hotelværelse i Hirtshals vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 715 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Hirtshals?

oktober er den billigste måned at booke et hotel i Hirtshals. Priserne kan være 18% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Hirtshals?

fredag er den billigste dag at bo på hotel i Hirtshals, og tirsdag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Hirtshals?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Hirtshals er 550 kr. pr. nat. Du kan spare 165 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Hirtshals.