Hoteller i Korsør

Find de bedste tilbud på 23 hoteller i Korsør, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Korsør

Der er mange skønne hoteller i Korsør. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Korsør

Storebaelt Bridge and Tunnel
Storebaelt Exhibition Center
Korsor Coastal Battery

Er der ledige hoteller i nærheden af Storebaelt Bridge and Tunnel?

momondo-brugere har anbefalet 3 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Storebaelt Bridge and Tunnel. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 1.054 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Storebaelt Bridge and Tunnel er normalt 35% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Korsør, som ligger på 678 kr..

Hoteller i nærheden af Storebaelt Bridge and Tunnel

Er der ledige hoteller i nærheden af Storebaelt Exhibition Center?

Nedenfor ses de 4 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Korsør, der er tættest på Storebaelt Exhibition Center. Gennemsnitsprisen i nærheden af Storebaelt Exhibition Center ligger på 977 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Storebaelt Exhibition Center er normalt 30% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Korsør, som ligger på 678 kr..

Hoteller i nærheden af Storebaelt Exhibition Center

Er der ledige hoteller i nærheden af Korsor Coastal Battery?

Nedenfor ses de 10 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Korsør, der er tættest på Korsor Coastal Battery. Gennemsnitsprisen i nærheden af Korsor Coastal Battery ligger på 798 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Korsor Coastal Battery er normalt 14% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Korsør, som ligger på 678 kr..

Hoteller i nærheden af Korsor Coastal Battery

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Korsør

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Korsør
Lavsæson
november
Højsæson
september

Det billigste tidspunkt

50%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

34%

forventet prisstigning

Pris
640 kr. - 1.928 kr.

Rejsetips til Korsør

Vores bedste tips til Korsør

Hvad koster et hotel i Korsør?

Der er bygget hoteller i Korsør, som rammer bredt. Prisniveauet for en overnatning ligger fra ca. 400 DKK op til ca. 1100 DKK. Prisen hænger normalt sammen med beliggenhed og faciliteter, så du skal overveje, hvad du har behov for på ferien. Er det de dyre hoteller med spa, tennisbane og pool til en romantisk weekend? Eller skal der være plads til hele familien, som selv vil lave mad på de billige hoteller?

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Korsør?

Korsør stråler om sommeren, der også er det bedste tidspunkt at besøge byen på. Det betyder mange både i lystbådehavnen, en fyldt gågade med arrangementer for børn, badeture langs Storebælt og meget andet. Prismæssigt er det oftest billigere at rejse uden for højsæsonen, hvor der stadig er nok at give sig til i naturen samt indendørs på museer og i butikkerne. Du kan også være heldig at finde gode tilbud på en overnatning i Korsør hele året rundt, så hold løbende øje.

Kan man rejse til Korsør på budget?

Udgifter til overnatninger hører oftest under de store poster. Men når du har fundet et billigt hotel i Korsør, er det nemmere at få overskud til resten. Bed & Breakfast samt vandrehjem er oftest billige overnatningsmuligheder, hvor du stadig får noget for pengene samtidig med, at vejen ind til centrum er kort. Disse boligtyper har ofte eget eller delt køkken.

De bedste transportmidler i Korsør

Især når du opholder dig i Sydbyen, og dermed Korsørs centrum, er det nemmest at komme rundt til fods. Det er også forfriskende at tage cyklen over Noret mellem den nordlige og sydlige del af byen, eller hvis du skal rundt i naturen. Hotel Comwell kan eksempelvis hjælpe med cykelleje, hvis ikke du medbringer din egen.

Parkering i Korsør

Der er intet problem i at tage bilen, når turen går til Korsør. Byen byder på mange parkeringspladser med både begrænset og ubegrænset parkering. Du kan eksempelvis parkere ubegrænset omkring Teilmanns Allé samt ved Korsør Rådhus. Husk alligevel altid at holde øje med skiltningen.


Hvad koster et hotel i Korsør pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Korsør

Hostels og billige hoteller i Korsør

Disse billige hoteller og vandrehjem i Korsør har gode priser til det lille rejsebudget
Comwell Korsor

Comwell Korsor

2.464 kr.Hvor skal man overnatte i Korsør?

Mange folk forbinder nok Korsør med en by, der passeres mellem Fyn og Sjælland over Storebæltsbroen. Men det er i den grad værd at stoppe op og tage en overnatning eller to på hotel i Korsør. Denne sydvestsjællandske by har så meget at byde på, og hvis du vil bo tæt på alle indkøbsmulighederne, så skal du bo i området omkring Algade og Nygade, hvor der både er butikker og spisesteder for ethvert budget. Byen er både et oplagt feriested for romantiske par, der vil nyde en weekend i byens hyggelige gågade omkring slottet, samt for familier med børn som kan opleve de mange seværdigheder. Der er også rig mulighed for at bo på hotel i Korsør helt tæt på vandet. Det kan lade sig gøre både i Sydbyen og i Halsskov, der ligger i nord. Korsør er delt i to og gennemskæres af noret, hvilket giver udsigt fra begge sider.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Korsør

Korsør var før i tiden byen, man sejlede til fra Nyborg, men selvom færgeforbindelsen er nedlagt, så er byen igen blomstret op med Storebæltsbroen lige i baghaven. I den forbindelse er det oplagt at tage på en guidet tur til Sprogø, hvor du kan komme helt ind under broen. Korsør er naturligvis mere end et imponerende brobygningsværk. På havnespidsen troner det gamle Korsør Slot, hvor tårnet stadig står som et symbol på en middelalderfæstning. Korsør Nor er også en del af byens identitet, og det er Danmarks største. Området er ideelt til aktiviteter i det fri, hvad enten det er løb, cykling, vandretur eller fiskeri. Korsør Golfklub er landskendt takket være sin unikke beliggenhed. Efter du har svinget køllerne, kan du med fordel tage en afslappende strandtur ved den populære Stibjerg Strand, inden dagen og aftenen afsluttes med en skøn nat i drømmeland på hotel i Korsør.


Rejseinformation: Korsør

Hvor længe bor vores brugere i Korsør?

Et ophold på 1 nat er mest populært for personer, der besøger Korsør.

Hvad koster et hotel i Korsør?

Prisen for et hotelværelse i Korsør vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 1.039 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Korsør?

november er den billigste måned at booke et hotel i Korsør. Priserne kan være 50% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvad koster et hotel i Korsør?

Hostels i Korsør koster typisk omkring 520 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 519 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Korsør.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Korsør