Hoteller i Korsør, Danmark

Find tilbud på 6 hoteller i Korsør, Danmark

Korsør, Danmark
26. maj — 27. maj2
lør. 27.5
ons. 31.5

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Korsør

Find det perfekte hotel til dit ophold i Korsør
Pris
kr.470
kr.4171
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Korsør?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Korsør
LavsæsonjuliDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
27%forventet prisfald
27%forventet prisstigning

Rejsepriser

564 kr. - 1.065 kr.

Billigeste dag på ugenfredagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenmandagis the most expensive day of the week to book
1.212 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
556 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Korsør

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Korsør

Laveste hotelpris

470 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Lystskov Camping & Cottages

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1624
Den billigste pris for et værelse i Korsør, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 470 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Lystskov Camping & Cottages.
Få en komfortabel rejse med en booking på Lystskov Camping & Cottages, det mest populære 5-stjernede hotel i Korsør(bedømmelse på 7,8/10 ud fra 427 anmeldelser).
Der er 1.624 hoteller i Korsør tæt på København Kastrup. Clarion Hotel Copenhagen Airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Korsør

Der er bygget hoteller i Korsør, som rammer bredt. Prisniveauet for en overnatning ligger fra ca. 400 DKK op til ca. 1100 DKK. Prisen hænger normalt sammen med beliggenhed og faciliteter, så du skal overveje, hvad du har behov for på ferien. Er det de dyre hoteller med spa, tennisbane og pool til en romantisk weekend? Eller skal der være plads til hele familien, som selv vil lave mad på de billige hoteller?

Korsør stråler om sommeren, der også er det bedste tidspunkt at besøge byen på. Det betyder mange både i lystbådehavnen, en fyldt gågade med arrangementer for børn, badeture langs Storebælt og meget andet. Prismæssigt er det oftest billigere at rejse uden for højsæsonen, hvor der stadig er nok at give sig til i naturen samt indendørs på museer og i butikkerne. Du kan også være heldig at finde gode tilbud på en overnatning i Korsør hele året rundt, så hold løbende øje.


Hvad koster et hotel i Korsør pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Korsør

3-stjernede hoteller

Billigst 635 kr.

Gennemsnitlig 858 kr.

Dyrest 1.342 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Korsør

Disse billige hoteller og vandrehjem i Korsør har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Korsør

Disse Korsør hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Korsør

Mange folk forbinder nok Korsør med en by, der passeres mellem Fyn og Sjælland over Storebæltsbroen. Men det er i den grad værd at stoppe op og tage en overnatning eller to på hotel i Korsør. Denne sydvestsjællandske by har så meget at byde på, og hvis du vil bo tæt på alle indkøbsmulighederne, så skal du bo i området omkring Algade og Nygade, hvor der både er butikker og spisesteder for ethvert budget. Byen er både et oplagt feriested for romantiske par, der vil nyde en weekend i byens hyggelige gågade omkring slottet, samt for familier med børn som kan opleve de mange seværdigheder. Der er også rig mulighed for at bo på hotel i Korsør helt tæt på vandet. Det kan lade sig gøre både i Sydbyen og i Halsskov, der ligger i nord. Korsør er delt i to og gennemskæres af noret, hvilket giver udsigt fra begge sider.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Korsør

Korsør var før i tiden byen, man sejlede til fra Nyborg, men selvom færgeforbindelsen er nedlagt, så er byen igen blomstret op med Storebæltsbroen lige i baghaven. I den forbindelse er det oplagt at tage på en guidet tur til Sprogø, hvor du kan komme helt ind under broen. Korsør er naturligvis mere end et imponerende brobygningsværk. På havnespidsen troner det gamle Korsør Slot, hvor tårnet stadig står som et symbol på en middelalderfæstning. Korsør Nor er også en del af byens identitet, og det er Danmarks største. Området er ideelt til aktiviteter i det fri, hvad enten det er løb, cykling, vandretur eller fiskeri. Korsør Golfklub er landskendt takket være sin unikke beliggenhed. Efter du har svinget køllerne, kan du med fordel tage en afslappende strandtur ved den populære Stibjerg Strand, inden dagen og aftenen afsluttes med en skøn nat i drømmeland på hotel i Korsør.


Information about staying in Korsør

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Korsør

juli er den billigste måned at booke et hotel i Korsør. Priserne kan være 28% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hotelværelser i Korsør er generelt billigst torsdag og dyrest søndag.


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Korsør, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Korsør med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Korsør