Hoteller i Roskilde

Find de bedste tilbud på 30 hoteller i Roskilde, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Roskilde

Der er mange skønne hoteller i Roskilde. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Roskilde

Roskilde Museum
Glasgalleriet
Museum of Contemporary Art

Er der ledige hoteller i nærheden af Roskilde Museum?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Roskilde, der er tættest på Roskilde Museum. Gennemsnitsprisen i nærheden af Roskilde Museum ligger på 950 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Roskilde Museum er normalt 11% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Roskilde, som ligger på 836 kr..

Hoteller i nærheden af Roskilde Museum

Er der ledige hoteller i nærheden af Glasgalleriet?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Glasgalleriet ligger på 950 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Glasgalleriet er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Glasgalleriet er normalt 11% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Roskilde, som ligger på 836 kr..

Hoteller i nærheden af Glasgalleriet

Er der ledige hoteller i nærheden af Museum of Contemporary Art?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Roskilde, der er tættest på Museum of Contemporary Art. Gennemsnitsprisen i nærheden af Museum of Contemporary Art ligger på 950 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Museum of Contemporary Art er normalt 11% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Roskilde, som ligger på 836 kr..

Hoteller i nærheden af Museum of Contemporary Art

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Roskilde

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Roskilde
Lavsæson
oktober
Højsæson
juni

Det billigste tidspunkt

36%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

44%

forventet prisstigning

Pris
613 kr. - 1.667 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

945 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.306 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Roskilde er: 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
3 stjerne
808 kr. - 972 kr.

Rejsetips til Roskilde

Vores bedste tips til Roskilde

Hvad koster et hotel i Roskilde?

Du har mulighed for at få opfyldt dine ønsker og behov, når du søger efter et hotel i Roskilde. Prisniveauet er nemlig alsidigt, da en overnatning koster fra ca. 500 DKK op til ca. 1600 DKK – afhængig af beliggenhed og faciliteter. Det er alt lige fra et billigt Bed & Breakfast i udkanten til luksushoteller i centrum.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Roskilde?

Sommersæsonen er perioden, hvor der sker mest i Roskilde. Det betyder udendørsaktiviteter ved museumshavnen og lystbådehavnen, live-musik, hygge i gågaden med is og indkøb samt dejlige ture ved fjorden. En overnatning på hotel i Roskilde kan dog sagtens nydes hele året rundt, for byen er garant for museer og spillesteder, hvis det er for koldt udendørs.

Kan man rejse til Roskilde på budget?

Takket være en lang række Bed & Breakfast samt et vandrehjem er det muligt at bo billigt i Roskilde. Prisen disse steder er på ca. 500 DKK og opefter for en overnatning. Besøger du de største attraktioner i byen, koster det ca. 100 DKK pr. sted. Det er også oplagt at investere i et Copenhagen Card til ca. 400 DKK for et døgn. Det giver gratis adgang til alle museerne i byen, domkirken samt gratis transport og entré i hovedstadsområdet, hvis du eksempelvis også skal til København.

De bedste transportmidler i Roskilde

Alle attraktioner i Roskilde kan nås til fods. Booker du et ophold på hotel i Roskilde om sommeren, er det oplagt at leje en cykel. Det er blot at besøge Roskilde Cykelcenter i centrum. Det er også nemt at hoppe på bybusserne til en pris på ca. 24 DKK for en enkeltbillet, hvis du eksempelvis ikke har lyst til at gå fra stationen og op til Vikingeskibsmuseet.

Parkering i Roskilde

I selve bymidten omkring Algade og Skomagergade kan du parkere maks. to timer i hverdagene fra kl. 7-19 og lørdage fra kl. 7-15. Har du brug for langtidsparkering, er det muligt oppe omkring Byvolden og Hedegade samt i området ved Københavnsvej og Kirkegårdsvej.


Hvad koster et hotel i Roskilde pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Roskilde

Hostels og billige hoteller i Roskilde

Disse billige hoteller og vandrehjem i Roskilde har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Roskilde

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Roskilde?

Roskilde er for mange en by, man blot kører igennem på vej mod København. Men det er i den grad værd at stoppe op og nyde en overnatning eller to på hotel i Roskilde, da der er mange kulturelle tilbud i byen. Lokationen ved Roskilde Fjord giver dig mulighed for at nyde synet af vand og natur lige uden for hotelvinduet. Det er ikke kun vand, du kan bo med udsigt til. Du kan også nyde en overnatning i Roskilde med udsigt til byens vartegn i form af Roskilde Domkirke. Der er mange indkøbsmuligheder i byen, og ønsker du at bo lige ved alle butikkerne, så kig nærmere på de hoteller i Roskilde, der ligger omkring hovedstrøget Algade samt den hyggelige gågade kaldet Skomagergade. I området finder du både kendte mærkevarer, specialbutikker og en autentisk købmandsgård.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Roskilde

Som en af Danmarks ældste byer byder Roskilde på flere historiske højdepunkter. Ikke mindst den majestætiske Roskilde Domkirke der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Det er også kirken, som Dronning Margrethe en dag skal bisættes i. Roskilde er en rigtig vikingeby med sit eget vikingeskibsmuseum, hvor du kan se autentiske skibe fra 1000-tallet. Stedet er oplagt for børnefamilier, da der er værksteder, hvor de yngste kan lave smykker, skjold og meget andet. Der findes også flere familiehoteller i byen. Denne domkirkeby er naturligvis også garant for Roskilde Festival, så hvis du ikke er til overnatning i telt på pladsen, så se efter et billigt Bed & Breakfast eller vandrehjem i byen. Er du til mere musik så besøg Ragnarock i centrum, der er et forholdsvis nyt oplevelsescenter med musikhistorie fra 50’erne op til i dag. Roskilde har desuden en stor togstation samt egen lufthavn og flere store motorveje lige ved byen, så book hotel i Roskilde og ankom, som det passer dig!


Rejseinformation: Roskilde

Hvor længe bor vores brugere i Roskilde?

Et ophold på 1 nat er mest populært for personer, der besøger Roskilde.

Hvad koster et hotel i Roskilde?

Prisen for et hotelværelse i Roskilde vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 639 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Roskilde?

oktober er den billigste måned at booke et hotel i Roskilde. Priserne kan være 230 kr.% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Roskilde?

Hotelværelser i Roskilde er billigst torsdag og dyrest fredag.