Hoteller i Gilleleje

Find de bedste tilbud på 172 hoteller i Gilleleje, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Gilleleje

Der er mange skønne hoteller i Gilleleje. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Gilleleje

Gilleleje Museum
Nakkehoved Lighthouse
Skibshallerne & Fiskerhuset

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Gilleleje Museum?

Hoteller i nærheden af Gilleleje Museum er normalt 1% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Gilleleje, som ligger på 1.055 kr..

Hoteller i nærheden af Gilleleje Museum

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Nakkehoved Lighthouse?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Gilleleje, der er tættest på Nakkehoved Lighthouse. Gennemsnitsprisen i nærheden af Nakkehoved Lighthouse ligger på 1.174 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Nakkehoved Lighthouse er normalt 10% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Gilleleje, som ligger på 1.055 kr..

Hoteller i nærheden af Nakkehoved Lighthouse

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Skibshallerne & Fiskerhuset?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Gilleleje i nærheden af Skibshallerne & Fiskerhuset, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Skibshallerne & Fiskerhuset og i gennemsnit koster hoteller i området 818 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Skibshallerne & Fiskerhuset er normalt 22% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Gilleleje, som ligger på 1.055 kr..

Hoteller i nærheden af Skibshallerne & Fiskerhuset

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Gilleleje

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Gilleleje
Lavsæson
oktober
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

55%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

29%

forventet prisstigning

Pris
626 kr. - 1.923 kr.
Dyreste dag på ugen
mandag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.371 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger


Rejsetips til Gilleleje

Vores bedste tips til Gilleleje

Hvad koster et hotel i Gilleleje?

Der er noget for enhver pengepung i den nordsjællandske kystby. Du kan få en overnatning på hotel i Gilleleje fra ca. 500 DKK op til ca. 1500 DKK. Stilen spænder fra de enkelt indrettede muligheder uden for byen til de dyre hoteller med egen bar, restaurant, room service og central beliggenhed.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Gilleleje?

Gilleleje er en udpræget sommerdestination, hvor lystbådehavnen fyldes op med turister, og gaderne oser af liv. Det er sæsonen, hvor de lækre strande kan nydes, og hvor der sker mange forskellige arrangementer, som eksempelvis Bakkefest, Gilleleje Festival og Openair Opera. Du kan dog sagtens nyde en overnatning i Gilleleje hele året rundt, da der også er aktiviteter i de andre sæsoner. Det er også skønt at stresse af i naturen, når byen ikke er fyldt med turister.

Kan man rejse til Gilleleje på budget?

Du har mulighed for at nyde en ferie på budget i Gilleleje. Selvom byen tiltrækker celebriteter, er der plads til alle budgetter. Du kan med fordel gå efter byens Bed & Breakfast eller vandrehjem, hvor standarden stadig er god men til billigere priser. Naturen omkring Gilleleje indbyder til mange gratis oplevelser i skoven og ved vandet. Samtidig er en enkelt eller to overnatninger ofte nok til at opleve det meste.

De bedste transportmidler i Gilleleje

Gilleleje er en lille by, som bedst opleves til fods. Der er også gode cykelruter i området, og det er skønt at få vind i håret om sommeren, når turen går fra iskiosken til stranden. Hos Nordkystens Cykeludlejning kan du leje en cykel for ca. 175 DKK pr. døgn, men det er naturligvis billigere at medbringe din egen bag på bilen.

Parkering i Gilleleje

Hvis du ankommer til hotel i Gilleleje i bil, er der forskellige parkeringsmuligheder. Det er eksempelvis muligt at parkere omkring havnen ved Nordre Havnevej samt ved Gilleleje Station eller omkring Fejlbergsvej. Husk at tjekke skiltningen og dermed reglerne for tidsbegrænset parkering.


Hvad koster et hotel i Gilleleje pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Gilleleje

Hvor skal man bo i Gilleleje?

Vil du opleve en bid af den danske riviera, skal du blot booke et hotel i Gilleleje. På Sjællands nordligste punkt finder du den hyggelige fiskerby, som er ideel til en familieferie. I centrum findes der et godt udvalg af butikker, restauranter og caféer, som du kan bo lige i nærheden af. Du skal blot søge på hoteller i Gilleleje, som ligger tæt på Vesterbrogade samt Gilleleje Hovedgade, og du kan gå direkte ud af hotellet og hen til bageren efter morgenbrød, som kan nydes ved vandet. Vand er nemlig byens DNA, og du kan bo med udsigt. Du skal blot kigge efter et hotel i Gilleleje, som ligger i vest omkring Sjællands nordligste punkt Gilbjerg Hoved eller mod øst ude mod fyret.


Om Gilleleje

Gilleleje er ikke blot kendt for at ligge allernordligst på Sjælland, men byen har også øens største fiskerihavn. Dermed har du alle muligheder for at nyde friskfangede fisk, og det er især sild, som er den store fangst i området. Når du bor på hotel i Gilleleje, så afsæt tid til at nyde de lækre strande, som både findes øst og vest for centrum. I øst finder du blandt andet Strandbakkerne med lavt vand, der gør den børnevenlig. Gilleleje Veststrand er en af byens mest populære, da den har lækkert puddersand og samtidig ligger meget tæt på centrum og alle caféerne. Havnen er det store omdrejningspunkt, hvor det er oplagt at opleve en fiskeauktion, og lige i nærheden er der en stor legeplads samt et krabbebassin. Gilleleje Museum er en del af byens identitet, hvor du kan lære historien om fiskeriet i byen. Dermed er Gilleleje lig med strandture, indkøbsture, hygge i gågaden og ved lystbådehavnen samt fisketure, cykelture og i det hele taget en blanding af by- og naturoplevelser. (Priser tjekket: 11/03/2019).


Rejseinformation: Gilleleje

Hvor længe bor vores brugere i Gilleleje?

I gennemsnit overnatter vores brugere 2 nætter i Gilleleje.

Hvad koster et hotel i Gilleleje?

Hoteller i Gilleleje tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 1.293 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Gilleleje?

oktober er den billigste måned at booke et hotel i Gilleleje. Priserne kan være 344 kr.% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Gilleleje?

torsdag er den billigste dag at bo på hotel i Gilleleje, og søndag er den dyreste.