Hoteller i Karlstad

Find de bedste tilbud på 44 hoteller i Karlstad, Sverige

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Karlstad

Der er mange skønne hoteller i Karlstad. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Karlstad

Karlstad Cathedral
Varmlands Museum
Löfbergs Lila Arena

Er der ledige hoteller i nærheden af Karlstad Cathedral?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Karlstad Cathedral. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 609 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Karlstad Cathedral er normalt 6% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Karlstad, som ligger på 652 kr..

Hoteller i nærheden af Karlstad Cathedral

Er der ledige hoteller i nærheden af Varmlands Museum?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Varmlands Museum ligger på 609 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Varmlands Museum er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Varmlands Museum er normalt 6% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Karlstad, som ligger på 652 kr..

Hoteller i nærheden af Varmlands Museum

Er der ledige hoteller i nærheden af Löfbergs Lila Arena?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Karlstad tæt på Löfbergs Lila Arena, bør du forvente at skulle betale omkring 1.649 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 1.649 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Löfbergs Lila Arena. Hoteller i nærheden af Löfbergs Lila Arena er normalt 60% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Karlstad, som ligger på 652 kr..

Hoteller i nærheden af Löfbergs Lila Arena

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Karlstad

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Karlstad
Lavsæson
december
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

57%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

39%

forventet prisstigning

Pris
335 kr. - 1.238 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

644 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

694 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Karlstad er: 1-2 stjerne, 21 dage før. 3 stjerne, 76 dage før. 4-5 stjerne, 88 dage før.
1-2 stjerne
506 kr. - 701 kr.
3 stjerne
581 kr. - 676 kr.
4-5 stjerne
714 kr. - 903 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Karlstad

Hvordan finder man et billigt hotel i Karlstad?

Der ligger omtrent 30 hoteller i Karlstad, og størstedelen af dem er centralt placeret. Du vil derfor ikke nødvendigvis finde områder der er bemærkelsesværdigt billigere end andre, og derfor kan det i stedet betale sig at gå på kompromis med hotellets standard eller type af indkvartering, når du skal spare penge.

Mange af hotellerne har en pris på et dobbeltværelse på mellem 1093 og 1365 SEK (ca. 800-1000 DKK) per nat, men der findes eksempler på hoteller i byen, hvor du kan bo billigt for 750 SEK (ca. 550 DKK) per nat. Hvis det skal være billigere, kan du booke et værelse på byens vandrerhjem, hvor der er værelser til 478 SEK (ca. 350 DKK) per nat.

Kan man rejse på budget?

Ja, du kan blandt andet besøge byens gamle stenbro – Östra bron, som stammer fra det 18. århundrede. Det er naturligvis gratis at gå hen til broen, men det kan også anbefales at sejle under broen med byens bådbus, som kan tage dig op langs Klarälv Floden – hvis du er på ferie i Karlstad i sommerperioden. Hvis du er glad for kaffe, må du ikke gå glip af et besøg på Löfbergs kaffefabrik. Löfberg er et af de mest kendte svenske kaffemærker, og det kan smages på caféen Rosteriet ved havnen. Der er gratis smagsprøver hver tirsdag kl. 13 og ellers kan du forvente en pris på ca. 40 SEK (ca. 30 DKK) for en cappuccino.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er muligt at gå rundt i centrum af Karlstad, men der er naturligvis også transport på to eller fire hjul. Du kan opleve byen på cykel, hvis du rejser mellem juni og september. I denne periode er det gratis at låne cykler fra Solacykeln på hverdage, hvis du viser et billede-ID og returnerer cyklen inden kl. 18. Du kan også tage med offentlige busser, som kører til universitet og andre steder i Karlstad. Hvis du vil længere ud af byen, anbefales det at leje en bil, hvis du ikke selv er kørt til Sverige i bil.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Karlstad?

Du skal være minimum 18 år for at checke ind alene på et hotel i Karlstad.

Skal man lægge depositum?

Nogle hoteller i Karlstad kræver et sikkerhedsdepositum, mens andre hoteller blot tjekker om dit betalingskort er gyldigt. Derfor er det bedst at tjekke reglerne for det specifikke hotel i Karlstad.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

I svenske byer som Karlstad er der tradition for at give mellem 5-10 % i drikkepenge til personalet på barer, mens du kan lægge op til 10 % i drikkepenge til taxachauffører og i forbindelse med restaurantbesøg. Taxachauffører har allerede høje startgebyrer, og de fleste restauranter inkluderer et servicegebyr. I forbindelse med personalet på dit hotel i Karlstad anbefales det at lægge ca. 20 SEK (ca. 15 DKK) til stuepigen.

Hvor sikkert er der i Karlstad?

Der er sikkert i Sverige, som er blandt de lande i verden med størst fokus på sikkerhed, og dette gælder også i Karlstad.

Skal man medbringe adapter?

Nej, du behøver ikke at pakke en adapter til din ferie i Karlstad, da der også er C- og F-stik med 230 volt, som er den samme stiktype som i Danmark.


Hvad koster et hotel i Karlstad pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Karlstad
3 stjerner
Best Western Gustaf Froding Hotel & Konferens
Mest for pengene

Best Western Gustaf Froding Hotel & Konferens

7,7

543 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Karlstad

Disse billige hoteller og vandrehjem i Karlstad har gode priser til det lille rejsebudget
Best Western Gustaf Froding Hotel & Konferens

Best Western Gustaf Froding Hotel & Konferens

7,7

543 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Karlstad

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Best Western Gustaf Froding Hotel & Konferens

Best Western Gustaf Froding Hotel & Konferens

7,7

543 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Karlstad?

I den svenske by Karlstad ligger bens forskellige attraktioner tæt på hinanden. Et centralt placeret hotel, f.eks. tæt på Stora Torget, betyder derfor, at du vil du bo tæt på store seværdigheder som domkirken Karlstad Domkyrka, den katolske kirke Vår Fru av Rosenkransens församlings kyrka, Klara-floden og indkøbscentret Mitt i City.

Karlstad er en by med flot natur, og hvis du foretrækker grønne områder, kan det anbefales at bo tæt på Karlstad Bypark, som ligger ved gaderne Trädgårdsgatan og Köpmannagatan. Her kan du nyde de træer, blomster og buske i parken, som blev etableret i 1860erne. En anden park i byen er Sandgrundsudden, som ligger ud til floden, tæt på Värmland Museum og Sandgrun Lars Lerin galleriet.

I udkanten af Karlstad finder du en af de mest velbesøgte strande i Sverige. Skutberget ligger ca. 10 km fra centrum af Karlstad. Det er et hyggeligt område med camping, fodbold, sauna, restauranter og legeplads. Derudover er der mulighed for aktive aktiviteter som mountain biking og vandring i den svenske natur – perfekt område til en aktiv ferie i den svenske natur.


Om Karlstad

Karlstad ligger i den vestlige del af Sverige. Her bor der lidt over 58.000 indbyggere, hvilket er noget andet end da byen blev grundlagt i 1584. Dengang var der kun ca. 45 huse i byen. Desværre har denne by, som så mange andre byer, været ramt af omfattende brande. I 1865 var det kun syv ud af byens 241 gårde, som ikke blev flammernes bytte. Det eneste som stadig kan ses af den gamle by i dag er bispegården, domkirken og nogle ganske få huse i bydelen Almen.

Karlstad er beliggende i naturskønne omgivelser og i nærheden af en stor sø, så der er rig mulighed for at få sine vandrelyster dækket. Der er også en masse spændende ting at se på i Karlstad, og de fleste af dem ligger i gåafstand fra banegården. Du bør naturligvis se de bygninger som overlevede branden i 1865, og du bør også slå et smut forbi statuen af Karl IX, byens grundlægger. Derudover byder byen på Brigademuseum. Hvis du er afsted med børn, er det udendørs hyggested “Mariebergskogen næsten et obligatorisk punkt på programmet.

Priser er tjekket den 05-03-2018.


Rejseinformation: Karlstad

Hvor længe bor vores brugere i Karlstad?

Det gennemsnitlige ophold i Karlstad varer 2 nights.

Hvad koster et hotel i Karlstad?

Hoteller i Karlstad tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 564 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Karlstad?

december er den billigste måned at booke et hotel i Karlstad. Priserne kan være 57% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Karlstad?

torsdag er den billigste dag at bo på hotel i Karlstad, og fredag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Karlstad?

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Karlstad koster ca. 371 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 193 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Karlstad.

Hvis vi tager højde for vejret i Karlstad, hvilke seværdigheder er så populære i juli?

Der forventes generelt kun lidt regn (60 mm) og en gennemsnitstemperatur på 17 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Karlstad kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Karlstad