Hoteller i Karlstad, Sverige

Find tilbud på 23 hoteller i Karlstad, Sverige

Karlstad, Sverige
2. feb. — 3. feb.2
fre. 3.2
tir. 7.2

Populære hoteller til en overnatning i Karlstad

Find det perfekte hotel til dit ophold i Karlstad
Pris
kr.246
kr.2277
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Karlstad?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Karlstad
LavsæsonjuniDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
46%forventet prisfald
52%forventet prisstigning

Rejsepriser

449 kr. - 1.714 kr.

Billigeste dag på ugenfredagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenonsdagis the most expensive day of the week to book
821 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
393 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Karlstad er: 1-2 stjerne, 74 dage før.

1-2 stjerne

370 kr. - 548 kr.

3 stjerne

699 kr. - 788 kr.

4-5 stjerne

884 kr. - 1.049 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Karlstad

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Karlstad

Laveste hotelpris

247 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Vanern Property apartment Karlstad

Hoteller i nærheden af lufthavnen

77
Den billigste pris for et værelse i Karlstad, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 247 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Carlstad Hostel Sport, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Vanern Property apartment Karlstad, det mest populære 5-stjernede hotel i Karlstad.
Der er 77 hoteller i Karlstad tæt på Örebro Bofors. Sanna Kroa Motell Och Restaurang er det nærmeste og ligger 1,9 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Karlstad

Der ligger omtrent 30 hoteller i Karlstad, og størstedelen af dem er centralt placeret. Du vil derfor ikke nødvendigvis finde områder der er bemærkelsesværdigt billigere end andre, og derfor kan det i stedet betale sig at gå på kompromis med hotellets standard eller type af indkvartering, når du skal spare penge. Mange af hotellerne har en pris på et dobbeltværelse på mellem 1093 og 1365 SEK (ca. 800-1000 DKK) per nat, men der findes eksempler på hoteller i byen, hvor du kan bo billigt for 750 SEK (ca. 550 DKK) per nat. Hvis det skal være billigere, kan du booke et værelse på byens vandrerhjem, hvor der er værelser til 478 SEK (ca. 350 DKK) per nat.

Ja, du kan blandt andet besøge byens gamle stenbro – Östra bron, som stammer fra det 18. århundrede. Det er naturligvis gratis at gå hen til broen, men det kan også anbefales at sejle under broen med byens bådbus, som kan tage dig op langs Klarälv Floden – hvis du er på ferie i Karlstad i sommerperioden. Hvis du er glad for kaffe, må du ikke gå glip af et besøg på Löfbergs kaffefabrik. Löfberg er et af de mest kendte svenske kaffemærker, og det kan smages på caféen Rosteriet ved havnen. Der er gratis smagsprøver hver tirsdag kl. 13 og ellers kan du forvente en pris på ca. 40 SEK (ca. 30 DKK) for en cappuccino.

Det er muligt at gå rundt i centrum af Karlstad, men der er naturligvis også transport på to eller fire hjul. Du kan opleve byen på cykel, hvis du rejser mellem juni og september. I denne periode er det gratis at låne cykler fra Solacykeln på hverdage, hvis du viser et billede-ID og returnerer cyklen inden kl. 18. Du kan også tage med offentlige busser, som kører til universitet og andre steder i Karlstad. Hvis du vil længere ud af byen, anbefales det at leje en bil, hvis du ikke selv er kørt til Sverige i bil.

Du skal være minimum 18 år for at checke ind alene på et hotel i Karlstad.

Nogle hoteller i Karlstad kræver et sikkerhedsdepositum, mens andre hoteller blot tjekker om dit betalingskort er gyldigt. Derfor er det bedst at tjekke reglerne for det specifikke hotel i Karlstad.

I svenske byer som Karlstad er der tradition for at give mellem 5-10 % i drikkepenge til personalet på barer, mens du kan lægge op til 10 % i drikkepenge til taxachauffører og i forbindelse med restaurantbesøg. Taxachauffører har allerede høje startgebyrer, og de fleste restauranter inkluderer et servicegebyr. I forbindelse med personalet på dit hotel i Karlstad anbefales det at lægge ca. 20 SEK (ca. 15 DKK) til stuepigen.

Der er sikkert i Sverige, som er blandt de lande i verden med størst fokus på sikkerhed, og dette gælder også i Karlstad.

Nej, du behøver ikke at pakke en adapter til din ferie i Karlstad, da der også er C- og F-stik med 230 volt, som er den samme stiktype som i Danmark.


Hvad koster et hotel i Karlstad pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Karlstad
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Karlstad

Disse billige hoteller og vandrehjem i Karlstad har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Karlstad

Disse Karlstad hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Karlstad

I den svenske by Karlstad ligger bens forskellige attraktioner tæt på hinanden. Et centralt placeret hotel, f.eks. tæt på Stora Torget, betyder derfor, at du vil du bo tæt på store seværdigheder som domkirken Karlstad Domkyrka, den katolske kirke Vår Fru av Rosenkransens församlings kyrka, Klara-floden og indkøbscentret Mitt i City.

Karlstad er en by med flot natur, og hvis du foretrækker grønne områder, kan det anbefales at bo tæt på Karlstad Bypark, som ligger ved gaderne Trädgårdsgatan og Köpmannagatan. Her kan du nyde de træer, blomster og buske i parken, som blev etableret i 1860erne. En anden park i byen er Sandgrundsudden, som ligger ud til floden, tæt på Värmland Museum og Sandgrun Lars Lerin galleriet.

I udkanten af Karlstad finder du en af de mest velbesøgte strande i Sverige. Skutberget ligger ca. 10 km fra centrum af Karlstad. Det er et hyggeligt område med camping, fodbold, sauna, restauranter og legeplads. Derudover er der mulighed for aktive aktiviteter som mountain biking og vandring i den svenske natur – perfekt område til en aktiv ferie i den svenske natur.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Karlstad

Karlstad ligger i den vestlige del af Sverige. Her bor der lidt over 58.000 indbyggere, hvilket er noget andet end da byen blev grundlagt i 1584. Dengang var der kun ca. 45 huse i byen. Desværre har denne by, som så mange andre byer, været ramt af omfattende brande. I 1865 var det kun syv ud af byens 241 gårde, som ikke blev flammernes bytte. Det eneste som stadig kan ses af den gamle by i dag er bispegården, domkirken og nogle ganske få huse i bydelen Almen.

Karlstad er beliggende i naturskønne omgivelser og i nærheden af en stor sø, så der er rig mulighed for at få sine vandrelyster dækket. Der er også en masse spændende ting at se på i Karlstad, og de fleste af dem ligger i gåafstand fra banegården. Du bør naturligvis se de bygninger som overlevede branden i 1865, og du bør også slå et smut forbi statuen af Karl IX, byens grundlægger. Derudover byder byen på Brigademuseum. Hvis du er afsted med børn, er det udendørs hyggested “Mariebergskogen” næsten et obligatorisk punkt på programmet.


Information about staying in Karlstad

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Karlstad

Hoteller i Karlstad tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 693 kr. pr. nat.

juni er den billigste måned at booke et hotel i Karlstad. Priserne kan være 46% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

torsdag er den billigste dag at bo på hotel i Karlstad, og tirsdag er den dyreste.

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Karlstad koster ca. 291 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 401 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Karlstad.

Hvis du gerne vil bo på hotel i Karlstad i februar, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på -3 °C, og chancen for sne er lav med kun 30 mm forventet nedbør.


momondos yndlingshoteller i Karlstad

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Karlstad
Stunning home in Södra Rådom with 5 Bedrooms

Stunning home in Södra Rådom with 5 Bedrooms

Karlstad, Värmland, Sverige

1.200 kr.
1-Room Studio near Uni

1-Room Studio near Uni

Karlstad, Värmland, Sverige

384 kr.

Björnvålsfallet

Karlstad, Värmland, Sverige

8,8
363 kr.

Karlstad Swecamp Bomstadbaden

Karlstad, Värmland, Sverige

8,7
466 kr.

Ulvsby Ranch

Ulvsbybacken 207, Karlstad, Varmlands Lan, Sweden

8,6
363 kr.

Solakoop B&B

Sandbäcksgatan 33, Karlstad, Varmlands Lan, Sweden

8,2
343 kr.

Residence Marmorvägen

Karlstad, Värmland, Sverige

8,4
343 kr.

Timber cottages with jacuzzi and sauna near the lake Vänern

Bomstadsvägen 265, Karlstad, Varmlands Lan, Sweden

9,0
466 kr.

Strandgården Karlstad

2:a Villagatan 17 Våning 1, Karlstad, Varmlands Lan, Sweden

8,1
590 kr.

Pråmkanalens Pensionat i Karlstad

Karlstad, Värmland, Sverige

9,0
665 kr.

2 rum och kök på Färjestad

Karlstad, Värmland, Sverige

9,6
651 kr.

Önnerud Gårdshotell

Annelunds Gård Önnerud, Karlstad, Varmlands Lan, Sweden

980 kr.

Nice apartment, rural idyll just outside Karlstad

Karlstad, Värmland, Sverige

8,7
624 kr.

1 bedroom accommodation in Karlstad

Karlstad, Värmland, Sverige

649 kr.

Villa Gräsdalen

Gruvgången 54, Karlstad, Varmlands Lan, Sweden

535 kr.

Alvnara Bed & Breakfast

Fågelsångsvägen 20, Karlstad, Varmlands Lan, Sweden

439 kr.

2 Bedroom Accommodation In Väse

Karlstad, Värmland, Sverige

823 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Karlstad


Hvorfor vælge momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Karlstad. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Når alle dine muligheder for overnatning i Karlstad er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.