Hoteller i Karlstad, Sverige

Find tilbud på 24 hoteller i Karlstad, Sverige

Karlstad, Sverige
1. dec. — 2. dec.2
lør. 2.12
ons. 6.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Karlstad

Find det perfekte hotel til dit ophold i Karlstad
Pris
kr.251
kr.774
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Karlstad?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Karlstad
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonaprildet dyreste tidspunkt
49%forventet prisfald
26%forventet prisstigning

Rejsepriser

364 kr. - 965 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenmandager den dyreste ugedag at booke på
364 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
965 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Karlstad er: 1-2 stjerne, 52 dage før. 3 stjerne, 52 dage før.

1-2 stjerne

251 kr. - 746 kr.

3 stjerne

326 kr. - 841 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Karlstad

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Karlstad

Laveste hotelpris

251 kr.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

93
Den billigste pris for et værelse i Karlstad, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 251 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Carlstad Hostel Sport, et 2-stjernet hotel.
Der er 93 hoteller i Karlstad tæt på Örebro Bofors. Sanna Kroa Motell Och Restaurang er det nærmeste og ligger 1,9 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Karlstad

Hvordan finder man et billigt hotel i Karlstad?

Der ligger omtrent 30 hoteller i Karlstad, og størstedelen af dem er centralt placeret. Du vil derfor ikke nødvendigvis finde områder der er bemærkelsesværdigt billigere end andre, og derfor kan det i stedet betale sig at gå på kompromis med hotellets standard eller type af indkvartering, når du skal spare penge. Mange af hotellerne har en pris på et dobbeltværelse på mellem 1093 og 1365 SEK (ca. 800-1000 DKK) per nat, men der findes eksempler på hoteller i byen, hvor du kan bo billigt for 750 SEK (ca. 550 DKK) per nat. Hvis det skal være billigere, kan du booke et værelse på byens vandrerhjem, hvor der er værelser til 478 SEK (ca. 350 DKK) per nat.

Kan man rejse på budget?

Ja, du kan blandt andet besøge byens gamle stenbro – Östra bron, som stammer fra det 18. århundrede. Det er naturligvis gratis at gå hen til broen, men det kan også anbefales at sejle under broen med byens bådbus, som kan tage dig op langs Klarälv Floden – hvis du er på ferie i Karlstad i sommerperioden. Hvis du er glad for kaffe, må du ikke gå glip af et besøg på Löfbergs kaffefabrik. Löfberg er et af de mest kendte svenske kaffemærker, og det kan smages på caféen Rosteriet ved havnen. Der er gratis smagsprøver hver tirsdag kl. 13 og ellers kan du forvente en pris på ca. 40 SEK (ca. 30 DKK) for en cappuccino.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det er muligt at gå rundt i centrum af Karlstad, men der er naturligvis også transport på to eller fire hjul. Du kan opleve byen på cykel, hvis du rejser mellem juni og september. I denne periode er det gratis at låne cykler fra Solacykeln på hverdage, hvis du viser et billede-ID og returnerer cyklen inden kl. 18. Du kan også tage med offentlige busser, som kører til universitet og andre steder i Karlstad. Hvis du vil længere ud af byen, anbefales det at leje en bil, hvis du ikke selv er kørt til Sverige i bil.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Karlstad?

Du skal være minimum 18 år for at checke ind alene på et hotel i Karlstad.

Skal man lægge depositum?

Nogle hoteller i Karlstad kræver et sikkerhedsdepositum, mens andre hoteller blot tjekker om dit betalingskort er gyldigt. Derfor er det bedst at tjekke reglerne for det specifikke hotel i Karlstad.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

I svenske byer som Karlstad er der tradition for at give mellem 5-10 % i drikkepenge til personalet på barer, mens du kan lægge op til 10 % i drikkepenge til taxachauffører og i forbindelse med restaurantbesøg. Taxachauffører har allerede høje startgebyrer, og de fleste restauranter inkluderer et servicegebyr. I forbindelse med personalet på dit hotel i Karlstad anbefales det at lægge ca. 20 SEK (ca. 15 DKK) til stuepigen.

Hvor sikkert er der i Karlstad?

Der er sikkert i Sverige, som er blandt de lande i verden med størst fokus på sikkerhed, og dette gælder også i Karlstad.

Skal man medbringe adapter?

Nej, du behøver ikke at pakke en adapter til din ferie i Karlstad, da der også er C- og F-stik med 230 volt, som er den samme stiktype som i Danmark.


Hvad koster et hotel i Karlstad pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Karlstad
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Karlstad

Disse billige hoteller og vandrehjem i Karlstad har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Karlstad

Disse Karlstad hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Karlstad

I den svenske by Karlstad ligger bens forskellige attraktioner tæt på hinanden. Et centralt placeret hotel, f.eks. tæt på Stora Torget, betyder derfor, at du vil du bo tæt på store seværdigheder som domkirken Karlstad Domkyrka, den katolske kirke Vår Fru av Rosenkransens församlings kyrka, Klara-floden og indkøbscentret Mitt i City.

Karlstad er en by med flot natur, og hvis du foretrækker grønne områder, kan det anbefales at bo tæt på Karlstad Bypark, som ligger ved gaderne Trädgårdsgatan og Köpmannagatan. Her kan du nyde de træer, blomster og buske i parken, som blev etableret i 1860erne. En anden park i byen er Sandgrundsudden, som ligger ud til floden, tæt på Värmland Museum og Sandgrun Lars Lerin galleriet.

I udkanten af Karlstad finder du en af de mest velbesøgte strande i Sverige. Skutberget ligger ca. 10 km fra centrum af Karlstad. Det er et hyggeligt område med camping, fodbold, sauna, restauranter og legeplads. Derudover er der mulighed for aktive aktiviteter som mountain biking og vandring i den svenske natur – perfekt område til en aktiv ferie i den svenske natur.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Karlstad

Karlstad ligger i den vestlige del af Sverige. Her bor der lidt over 58.000 indbyggere, hvilket er noget andet end da byen blev grundlagt i 1584. Dengang var der kun ca. 45 huse i byen. Desværre har denne by, som så mange andre byer, været ramt af omfattende brande. I 1865 var det kun syv ud af byens 241 gårde, som ikke blev flammernes bytte. Det eneste som stadig kan ses af den gamle by i dag er bispegården, domkirken og nogle ganske få huse i bydelen Almen.

Karlstad er beliggende i naturskønne omgivelser og i nærheden af en stor sø, så der er rig mulighed for at få sine vandrelyster dækket. Der er også en masse spændende ting at se på i Karlstad, og de fleste af dem ligger i gåafstand fra banegården. Du bør naturligvis se de bygninger som overlevede branden i 1865, og du bør også slå et smut forbi statuen af Karl IX, byens grundlægger. Derudover byder byen på Brigademuseum. Hvis du er afsted med børn, er det udendørs hyggested “Mariebergskogen” næsten et obligatorisk punkt på programmet.


Information om overnatning i Karlstad

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Karlstad

Hvad koster et hotel i Karlstad?

Hoteller i Karlstad tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 718 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Karlstad?

september er den billigste måned at booke et hotel i Karlstad. Priserne kan være 50% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Karlstad?

fredag er den billigste dag at bo på hotel i Karlstad, og søndag er den dyreste.

Hvad koster et luksushotel i Karlstad?

Et luksushotel i 749 kr. koster ca. Karlstad. Det er i gennemsnit 6%% dyrere end prisen for et gennemsnitligt hotel i Karlstad, der koster ca. 718 kr. pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Karlstad, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Hvis du gerne vil bo på hotel i Karlstad i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på -1 °C, og chancen for sne er lav med kun 40 mm forventet nedbør.

Har Karlstad ferieboliger?

Yes, Karlstad does have vacation rentals. Of the 17 vacation rentals in Karlstad, Björnvålsfallet is the most popular among our users. Find vacation rentals in Karlstad.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Karlstad?

Fra november 2023 er der 53 udbydere at vælge mellem for hoteller i Karlstad.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Karlstad?

Priser for hoteller i Karlstad opdateres hver dag.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Karlstad gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Karlstad. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Karlstad?

Når alle dine muligheder for overnatning i Karlstad er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Karlstad på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.