Hoteller i Stockholm, Sverige

Find tilbud på 226 hoteller i Stockholm, Sverige

Stockholm, Sverige
9. aug. — 10. aug.2
Stockholm, Sverige
tir. 9.8
ons. 10.8

Populære hoteller til en overnatning i Stockholm

Find det perfekte hotel til dit ophold i Stockholm
Pris
kr.109
kr.1009
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Stockholms bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Stockholm

Pris

455 kr. – 1.118 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I STOCKHOLMSkarpnack40% billigereHoteller i Skarpnack er de billigste i Stockholm med kun 455 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I STOCKHOLMÖstermalm32% dyrereÖstermalm har de højeste hotelpriser i Stockholm med værelser til 1.118 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I STOCKHOLMNorrmalm85% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Norrmalm end i andre områder i Stockholm

Oplevelser i Stockholm


Hoteller i populære bydele i Stockholm

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Stockholm og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Stockholm?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Stockholm
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonmajdet dyreste tidspunkt
41%forventet prisfald
40%forventet prisstigning

Rejsepriser

556 kr. - 1.574 kr.

Dyreste dag på ugentirsdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenfredagis the cheapest day of the week to book
7.726 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
4.202 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Stockholm

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Stockholm

Laveste hotelpris

110 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Grand Hôtel Stockholm

Hoteller i nærheden af lufthavnen

18

Gennemsnitslængde på ophold

10 dage
Den billigste pris for et værelse i Stockholm, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 110 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Acco Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Grand Hôtel Stockholm, det mest populære 5-stjernede hotel i Stockholm(bedømmelse på 9,1/10 ud fra 1.151 anmeldelser).
Der er 18 hoteller i Stockholm tæt på Stockholm Arlanda (ARN). Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal er det nærmeste og ligger 0,3 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 10 dage, når de overnatter på hoteller i Stockholm. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 10 dage i Stockholm lå i sidste uge på 8.659 kr..

Rejsetips til Stockholm

Hotelpriserne i Stockholm er generelt i den højere ende, og skal du spare på indkvarteringen må du gå på kompromis med beliggenhed eller faciliteterne. Det sene forår, sommersæsonen og det tidlige efterår er sæsonerne hvor Stockholm er mest velbesøgt, og derfor kan du også typisk finde billigere hoteller uden for disse perioder.

Du kan hurtigt få shoppet og spist dig fattig i en storby som Stockholm, men det er også muligt at gøre turen mere prisvenlig, ved at benytte byens billige eller gratis tilbud. En af de kulturelle seværdigheder uden entrébetaling finder du på museet Historiska, ligesom du kan gå på opdagelse i alverdens mønter og fund fra vikingetiden på Myntkabinettet. Der bydes også på gratis, guidede gåture rundt i Stockholms gader, hvor mødestedet er ude foran metrostationen i Gamla Stan.

Selvom Stockholm er en stor by, kan du stadig komme langt til fods. Det må dog siges, at Stockholms undergrund er en oplevelse i sig selv – ikke så meget på grund af transporten, men simpelthen fordi du her finder et af verdens længste kunstværker i form af udsmykninger på vægge og stationer. En ubegrænset billet i 24 timer koster ca. 93 DKK.

Du skal være fyldt 18 år, for at kunne tjekke ind på byens hoteller.

Et depositum opkræves ved ankomst. Nogle hoteller opkræver det udelukkende via kreditkort, mens andre også tillader en kontant garanti.

I Stockholm er der allerede et servicetillæg inklusive i regningen, men vil du gerne give ekstra drikkepenge kan du give mellem 5-10 %.

Stockholm går for at være en af de sikreste byer i Europa, men derfor skal du stadig tage sine forbehold – især i forhold til lommetyveri.

Stikkontakterne i Sverige ligner de danske, så der er ingen grund til at medbringe adapter.


Hvad koster et hotel i Stockholm pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Stockholm

2-stjernede hoteller

Billigst 177 kr.

Gennemsnitlig 389 kr.

Dyrest 818 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Stockholm

Disse billige hoteller og vandrehjem i Stockholm har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Stockholm

Hoteller med mest værdi for pengene i Stockholm

Disse Stockholm hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Stockholm

Storbyen Stockholm spreder sig over 14 øer, og byen inviterer til oplevelser året rundt. Selve byens kerne er Gamla Stan – den gamle bydel med brostensbelagte gader og smalle sideveje, der skaber en intim atmosfære.  Ønsker du at bo side om side med den svenske parlamentsbygning og kongehusets officielle bolig, så er Gamla Stan stedet, men her betaler du også for beliggenheden. Selvom du rykker lidt uden for den gamle bydel, så bor du stadig tæt på alle attraktionerne og shoppingmuligheder. Du behøver blot at tage den korte tur over en af broerne, og så er du i Norrmalm, hvor også byens hovedbanegård ligger. Du kan også begive sig mod øst og bydelen Östermalm tæt på Skansen-museet, mod syd i Södermalm, hvor du kan opleve nogle af de bedste udsigter over Stockholm, eller på øen Kungsholmen i vest med de mange beværtninger og barer.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Stockholm

Stockholm har en skøn beliggenhed med sine 14 forskellige øer, som også gør at byen ofte kaldes for Nordens Venedig. Her er du altid tæt på vandet, ligesom du hurtigt og let kan komme rundt til de forskellige øer takket være de mange broer og god offentlig transport. Derudover er det også en vældig grøn by med mange parker, prøv f.eks. en gåtur i Hagaparken eller hop på cyklen i Djurgården.

 

I Gamla Stan finder du det svenske kongehus der er familiens officielle bolig, mens en bådtur til Drottningholm som er deres private residens. Det var også i Stockholm, at Alfred Nobel blev født, og op til i dag uddeles nobelpriserne stadig i byen – dog minus fredsprisen. Ingen ferie i denne svenske storby uden shopping, hvilket især foregår omkring Drottninggatan, i området mellem Sergels Torg og Kungsträdgården samt langs Hamngatan.

Uanset hvor du bor på hotel i Stockholm, så er du tæt på en eller flere af de store attraktioner. I Gamla Stan kommer du ikke udenom regeringsbygningen samt Stockholms katedral, der sammen med kongeslottet er de tre hovedbygninger i den gamle bydel. En tur til den grønne ø Djurgården vil bringe tre internationale museer: ABBA-museet, Vasamuseet med det sunkne skib samt Skansen, der er et friluftsmuseum. Ved Smedsuddsbadet kan du hoppe en tur i vandet, eller alternativt selv leje en kajak eller kano.


Information about staying in Stockholm

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Stockholm

10 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Stockholm.

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Stockholm, er 918 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Den billigste måned at booke et hotel i Stockholm er februar. Prisen på dit værelse kan være helt op til 42% billigere end i de dyreste måneder.

Hotelværelser i Stockholm er billigst torsdag og dyrest mandag.

Hostels i Stockholm koster typisk omkring 448 kr. pr. nat pr. person. Prisen er baseret på hostels og hoteller med 2 stjerner eller færre. Hostels er i gennemsnit 470 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på et hotel i Stockholm.

Områder som Södermalm, Gamla Stan, Bromma og Norrmalm er populære, når folk booker hotel i Stockholm.

Der forventes generelt kun lidt regn (66 mm) og en gennemsnitstemperatur på 16 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Stockholm kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området. Hvis vi tager vejret i august i betragtning, er det værd at se Stockholm Hovedbanegård i nærheden af Stockholm.

Der er 180 ferieboliger i Stockholm, og Apartdirect Hammarby Sjostad er den mest populære blandt momondos brugere. Find tilbud på ferieboliger i Stockholm.

Ja, 136 hostels er ledige i Stockholm, hvis du leder efter denne type ophold til din rejse. Baseret på vores brugerdata, er Acco Hostel tilfældigvis det mest populære hostel i byen. Find hostels i Stockholm.


momondos yndlingshoteller i Stockholm

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Stockholm
Unique Hotel Jungfrugatan

Unique Hotel Jungfrugatan

7A Jungfrugatan, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

7,9
577 kr.
Elite Palace Hotel

Elite Palace Hotel

St Eriksgatan 115, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

8,1
782 kr.

Alexandra

Magnus Ladulasgatan,42, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

2.967 kr.
Queen's Hotel

Queen's Hotel

Drottninggatan 71A, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

7,9
614 kr.
Stockholm Classic Hotell

Stockholm Classic Hotell

Lundagatan 31, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

6,9
570 kr.
Hotel With Urban Deli

Hotel With Urban Deli

Sveavägen 44, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

8,7
877 kr.
Lilla Brunn

Lilla Brunn

Surbrunnsgatan 44, Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

7,7
241 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Stockholm


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Stockholm, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Du kan finde et godt sted at overnatte i Stockholm ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.