Hoteller i Fredericia

Find de bedste tilbud på 21 hoteller i Fredericia, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller i Fredericia

Find et billigt hotel i Fredericia, der opfylder dine rejsebehov.


Oplevelser i Fredericia

Hvide Vandtarn
Trinitatis Kirke
Den Tapre Landsoldat

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Hvide Vandtarn?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Fredericia tæt på Hvide Vandtarn, bør du forvente at skulle betale omkring 605 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 605 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Hvide Vandtarn. Hoteller i nærheden af Hvide Vandtarn er normalt 10% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Fredericia, som ligger på 678 kr..

Hoteller i nærheden af Hvide Vandtarn

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Trinitatis Kirke?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Trinitatis Kirke ligger på 614 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 5 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Trinitatis Kirke er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Trinitatis Kirke er normalt 9% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Fredericia, som ligger på 678 kr..

Hoteller i nærheden af Trinitatis Kirke

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Den Tapre Landsoldat?

momondo-brugere har anbefalet 6 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Den Tapre Landsoldat. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 605 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Den Tapre Landsoldat er normalt 10% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Fredericia, som ligger på 678 kr..

Hoteller i nærheden af Den Tapre Landsoldat

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Fredericia

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Fredericia
Lavsæson
juli
Højsæson
august

Det billigste tidspunkt

25%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

20%

forventet prisstigning

Pris
468 kr. - 770 kr.
Dyreste dag på ugen
søndag
Billigeste dag på ugen
torsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

603 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

831 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger


Rejsetips til Fredericia

Vores bedste tips til Fredericia

Hvad koster et hotel i Fredericia?

Der er noget for ethvert budget i forhold til overnatning på hotel i Fredericia. Priserne ligger på et niveau fra ca. 450 DKK til ca. 1800 DKK pr. overnatning. I det prisleje finder du alt fra Bed & Breakfast med standardværelser til luksuriøse hoteller med en lang række faciliteter som spa, fitness, pool og andre ting forbundet med velvære og selvforkælelse.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Fredericia?

Ligesom mange af de andre danske provinsbyer, så tager Fredericia sig også bedst ud om sommeren. Det er den bedste periode, hvor der er mulighed for at nyde livet ved voldene, tage på picnic ved stranden samt se optoget og mindeceremonien den 6. juli, som er byens særlige dag til fejring af sejren på Slaget ved Fredericia. Byen huser også forskellige museer, et teater, biografer samt en skøjtebane, så det er også værd at overnatte på hotel i Fredericia på de andre årstider.

Kan man rejse til Fredericia på budget?

Fredericia er budgetvenlig i kraft af sit udbud af Bed & Breakfast samt budgethoteller. Du kan med fordel booke en overnatning i Fredericia til omkring 450 DKK og kombinere det med hyggeture i midtbyen samt vandre- eller cykelture ud i naturen omkring Lillebælt. Rejser du i lavsæsonen byder mange af hotellerne ofte på gode tilbud.

De bedste transportmidler i Fredericia

Fredericia centrum opleves bedst til fods, hvor du uden problemer kommer rundt mellem Gothersgade, Axeltorv og alle de andre centrale steder i løbet af få minutter. Skal du fra den ene ende af byen til den anden, kører der desuden syv bybusser med udgangspunkt fra Fredericia Banegård. Billetprisen er ca. 24 DKK for en enkeltbillet til voksne.

Parkering i Fredericia

Der findes mange gratis parkeringspladser i Fredericia. I dele af Riddergade og Prinsessegade kan du eksempelvis parkere op til tre timer gratis. Ubegrænset parkering finder du blandt andet omkring Norgesgade og Fynsgade. Vælger du en af de mange p-pladser omkring rådhuset, koster det ca. 8 DKK i timen, og der kan betales med MobilePay eller betalingskort.


Hvad koster et hotel i Fredericia pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Fredericia

Hostels og billige hoteller i Fredericia

Disse hoteller og hostels er de billigste ledige overnatningsmuligheder i Fredericia

2 bedroom accommodation in Brenderup Fyn

499 kr.

Se hoteltilbud

Lejlighed i centrum

9,2

586 kr.

Se hoteltilbud

Hejse Kro og Konference

7,2

549 kr.

Se hoteltilbud

103 Hvilestedvej

8,7

653 kr.

Se hoteltilbud

Hus Fredericia

561 kr.

Se hoteltilbud

Hotel Borgmestergaarden

8,5

690 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Fredericia

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Comwell Middelfart

7,9

703 kr.

Se hoteltilbud

Hotel Medio Apartments

8,2

752 kr.

Se hoteltilbud

Hotel Borgmestergaarden

8,5

690 kr.

Se hoteltilbud

Lejlighed i centrum

9,2

586 kr.

Se hoteltilbud

Hejse Kro og Konference

7,2

549 kr.

Se hoteltilbud

103 Hvilestedvej

8,7

653 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo i Fredericia?

Byen for alle. Det er Fredericias slogan, som går helt tilbage til Kong Frederik III, der lokkede tilflyttere til, da han grundlagde byen i 1650. Sloganet er relevant op til i dag, for der er nemlig stadig plads til alle på byens varierede udbud af hoteller. Denne sydjyske by har et hyggeligt gågademiljø, som du kan bo tæt på. Du skal blot se efter et hotel i Fredericia, der ligger i nærheden af Prinsessegade, hvor det bugner med butikker og spisesteder. Byen er mere end sublime indkøbsoplevelser, for beliggenheden ved Lillebælt giver dig mulighed for at nyde en pragtfuld udsigt til broer, vand og mange forskellige maritime fartøjer. Det gælder alt fra hoteller i Fredericia omkring Øster Voldgade til de hyggelige overnatningsmuligheder i den sydlige del af byen ved lystbådehavnen og krydstogt-anløbet.


Om Fredericia

Fredericia hører til blandt Danmarks yngre byer med omkring 370 år på bagen. Den blev anlagt som fæstningsby, og i dag kan du opleve de smukke volde, der omkranser byen, og som er blandt de mest velbevarede i Nordeuropa. Det er en unik oplevelse at gå tilbage i tiden og nyde en vandretur langs kanoner og voldgrave og forestille sig fortidens kampe. Det er blot at booke et familiehotel og tage børnene i hånden, så de kan få et indblik i en historisk sejr, som dog også førte mange tab med sig. Madsby Legepark er endnu et eksempel på, at Fredericia er en familievenlig by, og parken er gratis at besøge. Fredericia er også velsignet med en børnevenlig strand i form af Østerstrand, som blot ligger ca. én kilometer fra centrum. Om aftenen kan hele familien tage i byens teater og opleve en musical, inden det senere er tid til afslapning hjemme på hotellet. (Priser tjekket: 02/03/2019).


Rejseinformation: Fredericia

Hvor længe bor vores brugere i Fredericia?

Det gennemsnitlige ophold i Fredericia varer 1 night.

Hvad koster et hotel i Fredericia?

I gennemsnit koster værelser omkring 717 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Fredericia; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Fredericia?

Værelsespriser for hoteller i Fredericia kan være helt op til 25% lavere i juli, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Fredericia?

onsdag er den billigste dag at bo på hotel i Fredericia, og lørdag er den dyreste.

Hvis vi tager højde for vejret i Fredericia, hvilke seværdigheder er så populære i marts?

Med en gennemsnitstemperatur på 4 °C og en forventet mængde nedbør på 47 mm er marts en god måned til at udforske omegnen omkring Fredericia.