Hoteller i Pattaya

Find de bedste tilbud på 5.250 hoteller i Pattaya, Thailand

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Pattaya

Der er mange skønne hoteller i Pattaya. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Pattaya

Pattaya Beach
Tiffany's Show
Hard Rock Cafe

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Pattaya Beach?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Pattaya, der er tættest på Pattaya Beach. Gennemsnitsprisen i nærheden af Pattaya Beach ligger på 406 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Pattaya Beach er normalt 48% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Pattaya, som ligger på 209 kr..

Hoteller i nærheden af Pattaya Beach

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Tiffany's Show?

Hoteller i nærheden af Tiffany's Show er normalt 48% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Pattaya, som ligger på 209 kr..

Hoteller i nærheden af Tiffany's Show

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Hard Rock Cafe?

Hoteller i nærheden af Hard Rock Cafe er normalt 48% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Pattaya, som ligger på 209 kr..

Hoteller i nærheden af Hard Rock Cafe

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Pattaya

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Pattaya
Lavsæson
februar
Højsæson
marts

Det billigste tidspunkt

17%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

24%

forventet prisstigning

Pris
412 kr. - 639 kr.
Dyreste dag på ugen
søndag
Billigeste dag på ugen
mandag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

389 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

468 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Pattaya er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, 29 dage før.
1-2 stjerne
119 kr. - 132 kr.
3 stjerne
205 kr. - 211 kr.
4-5 stjerne
495 kr. - 554 kr.

Rejsetips til Pattaya

Vores bedste tips til Pattaya

Hvordan finder man et billigt hotel i Pattaya?

Du skal heldigvis ikke lede længe, for at finde et billigt hotel i Pattaya. Thailand er attraktiv grundet billige priser, hvilket også gælder for denne populær by. Det vrimler med vandrehjem og ferieboliger både tæt på havet samt inde i selve byen.

Alle disse overnatningstyper er billige, da priserne ligger fra omkring 315 THB (60 DKK) og opefter. Du skal ikke regne med den vilde luksus for de meget overkommelige beløb, men langt de fleste turister opholder sig alligevel på strandene samt i nattelivet. Dermed har du oftest kun brug for et værelse med aircondition, og dem finder du hele vejen ned fra nord mod syd.

I løbet af et kalenderår vil du i Pattaya opleve en tør, en fugtig og en våd sæson. Der kan være penge at spare på overnatninger, hvis du rejser i september og oktober, hvor regnmængden er størst. Oftest vil du dog opleve korte, kraftige regnskyl, så der er stadig garanti for solskin og strandture.

Kan man rejse på budget?

Et hotelophold i Pattaya er helt oplagt, når du rejser på budget. Priserne er meget gunstige sammenlignet med danske forhold, så du får rigtig meget for pengene. Sol og strand er hovedinteresserne, når du holder ferie i Pattaya, og det koster kun et beskedent beløb at leje en solseng med tilhørende parasol.

Når du skal spise er mulighederne mange, og det velsmagende thailandske køkken byder på retter med det hele til omkring 100 THB (20 DKK). Sightseeing i byen består først og fremmest af byens strande og markeder.

Når du gebærder dig rundt i varmen, så ruinerer det ikke budgettet at medbringe godt med væske samt snacks. Det flydende marked i Jomtien ved gaden Sukhumvit er obligatorisk at opleve, hvor du kan købe lokale produkter og souvenirs til billige penge. Der ligger også flere templer rundt omkring Pattaya, hvor Sanctuary of Truth viser thailændernes dygtighed i træskæring.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Hoteller, restauranter, barer og butikker er centreret i forskellige klynger med en distance på få kilometer, hvilket gør det optimalt at opleve Pattaya til fods. Skal du fra nord mod syd eller omvendt på de lidt længere distancer, så er det nemmest med de lokale songthaews, der koster omkring 10 THB (2 DKK).

Scooterleje er også populær blandt turister, da det giver en frihed til at få lidt frisk luft, men det kræver dog, at du er erfaren fører, da trafikken glider på en anden måde end i Danmark. De mindste scootere koster fra ca. 150 THB (30 DKK) pr. dag, så på med hjelmen og udforsk byen på egen hånd!

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Pattaya?

18 år er minimumsgrænsen, når du checker ind på et hotel i Pattaya. Husk ID, så receptionisten kan identificere dig som myndig.

Skal man lægge depositum?

Der vil på langt de fleste hoteller blive opkrævet et depositum. Beløbet afhænger af værelsestype og dermed også af hotelstandarden, så vær forberedt på at skulle lægge en garanti udover selve værelsesprisen.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

At give drikkepenge er en del af at holde ferie i Pattaya. Du bestemmer naturligvis selv hvor meget eller lidt, men efter et restaurantbesøg er det ikke ualmindeligt at lægge 100 THB (20 DKK). En tur med en ærlig taxichauffør kan betales med ca. 50 THB (10 DKK) i drikkepenge, mens du kan give omkring 20 THB (4 DKK) til tuk-tuk-chauførrer og piccolos.

Hvor sikkert er der i Pattaya?

Pattaya er generelt et sikkert sted at holde ferie, hvilket de mange tilbagevendende turister også er et bevis på. Trafikken skal du dog altid være opmærksom på, og det samme gælder med lommetyve.

Skal man medbringe adapter?

I Thailand bruger man mest stiktype A og B, som er kendetegnet ved meget smalle huller, der ikke passer til danske opladere. Derfor bør du medbringe en adapter, medmindre du køber en på et af de mange markeder ved ankomst.


Hvad koster et hotel i Pattaya pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Pattaya
3 stjerner
Green Park Resort
#1 Mest populær

Green Park Resort

7,5

231 kr.

Se hoteltilbud
Natural Beach Hotel Pattaya
#2 Mest populær

Natural Beach Hotel Pattaya

7,1

99 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Zing
Mest for pengene

Hotel Zing

7,5

92 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Jomtien Thani Hotel
#1 Mest populær

Jomtien Thani Hotel

7,8

105 kr.

Se hoteltilbud
Jomtien Palm Beach Hotel and Resort
#2 Mest populær

Jomtien Palm Beach Hotel and Resort

8,0

211 kr.

Se hoteltilbud
P Plus Hotel
Mest for pengene

P Plus Hotel

7,7

86 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Pattaya

Disse billige hoteller og vandrehjem i Pattaya har gode priser til det lille rejsebudget
Cha Cha Cha Hostel

Cha Cha Cha Hostel

4,7

47 kr.

Se hoteltilbud
Shanghai Guesthouse

Shanghai Guesthouse

8,2

60 kr.

Se hoteltilbud
Chaiyapoon Inn

Chaiyapoon Inn

8,2

53 kr.

Se hoteltilbud
The Siam Guest House

The Siam Guest House

8,4

66 kr.

Se hoteltilbud
Happy Hostel

Happy Hostel

8,7

60 kr.

Se hoteltilbud
Encore Walking St. Guesthouse

Encore Walking St. Guesthouse

5,0

66 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Pattaya

Hoteller med mest værdi for pengene i Pattaya

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Nonze Hostel

Nonze Hostel

9,2

93 kr.

Se hoteltilbud
Nemos Guesthouse and Massage

Nemos Guesthouse and Massage

8,6

87 kr.

Se hoteltilbud
I-Rovers Sports Bar & Guesthouse

I-Rovers Sports Bar & Guesthouse

8,6

93 kr.

Se hoteltilbud
Happy Hostel

Happy Hostel

8,7

60 kr.

Se hoteltilbud
Sea Beach Koh Larn 2

Sea Beach Koh Larn 2

8,9

119 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man overnatte i Pattaya?

Thailand er en af danskernes favoritdestinationer i Asien. Det er et af de lande, der har helt styr på, hvordan man forkæler og servicerer med et smil på læben. Vejret er naturligvis også det helt store trækplaster, og Pattaya er en populær resort-by, hvor du aldrig keder dig!

Lokationen helt ud til Siambugten gør byen ekstra attraktiv, for det er nemlig lig med hvide sandstrande og turkist badevand helt tæt på de fleste hoteller. Selve Pattaya city ligger i midten af et område, der strækker sig langs kysten fra nord mod syd, og er delt i tre. Det er her, du skal bo, hvis du er til natteliv, kulørte drinks og neonfarver. Pattaya Central bugner med hoteller langs vandet, hvor du kan spendere dagen i de lyse timer, inden mørket falder på og festen starter i gaderne lige bag ved.

Hvis du ønsker at bo lidt væk fra de dunkende disko-rytmer og dansende damer ved Pattaya Walking Street, så kan du med fordel finde et hotel i den nordlige ende. Området Naklua er bydelens mest rolige område, hvor lækre badestrande er de største attraktioner.

I nærheden finder du også det sjove bamsemuseum, der trækker mange børn til. I dette område vil du møde mange tyske turister. Rejser du som familie med børn, så er det værd at overveje den sydlige del i området Jomtien, der består af en ca. 6 km lang børnevenlig strand spækket med forskellige typer af overnatningsmuligheder. Der kan du bygge sandslotte, snorkle og lade ungerne lege med andre børn. Her vil man opleve en international atmosfære med fastboende fra hele verden samt lokale thailændere, der holder ferie i Pattaya. Jomtien er også stedet, hvor mange homoseksuelle holder til, så det er blot at nyde mangfoldigheden med plads til alle.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Pattaya

I løbet af ca. fem årtier har Pattaya forvandlet sig fra at være en sovende fiskerby til at være et turistresort for alle typer af rejsende. Selv de lokale thailændere samt masser af kinesere, tyskere og skandinavere ynder at nyde en afkobling under palmer kombineret med badeture.

Byen har alt, hvad mange turister føler sig tiltrukket af – billig mad, masser af underholdning samt kundeservice på højeste niveau kombineret med tropevarme og kilometervis af bounty-strande.

Pattaya er et paradis for alle segmenter. Her møder du rygsækrejsende på rundtur i Asien, ældre folk, der nyder deres otium, børnefamilier, der nyder byens gæstfrihed, samt singler, som har brug for et pusterum. Uanset socialt lag, status og alder, så byder denne østthailandske kystby på hoteller for ethvert budget. Billige vandrehjem, mellemklasse hoteller med lidt flere faciliteter samt overdådige luksusresorts er alt sammen at finde i badebyen, der forvandler sig til fest og farver efter solnedgang.

Fantastiske udsigtspunkter, flydende markeder, grillet fisk, stegt ris, nudler, grøntsager og skaldyr. Det er også en del af Pattaya, hvor du kan klatre op til Big Buddha på Wat Phra Yai, dase på solsengen ved stranden, få en omgang massage, danse natten lang på byens diskoteker eller dyrke vandsport med fart over feltet. Jo – en ferie i Pattaya er godt for kroppen, for byen nydes bedst i en blanding af afslapning og aktiviteter.


Rejseinformation: Pattaya

Hvor længe bor vores brugere i Pattaya?

Det gennemsnitlige ophold i Pattaya varer 12 nights.

Hvad koster et hotel i Pattaya?

Hoteller i Pattaya tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 268 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Pattaya?

Hoteller i Pattaya er typisk billigst i februar. Du kan forvente et prisfald på ca. 16% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Pattaya?

Hotelværelser i Pattaya er billigst søndag og dyrest lørdag.

Hvad koster et hotel i Pattaya?

Hoteller i Pattaya (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 153 kr. pr. person pr. nat. Det er 115 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Pattaya pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Pattaya, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Temperaturerne i Pattaya er normalt på omkring 26 °C i december og chancen for regn er lav, så december er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.