Hoteltilbud Asien

Hoteller i Asien

Find de bedste hoteltilbud i Asien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |

Bestil hotel i populære lande i Asien

Har du planer om at rejse til Asien, men er usikker på, hvor du skal tage hen? Find ud af, hvilke lande de bedste tilbud er i
Pris
347 kr. - 3.727 kr.
MEST POPULÆRE LAND I ASIEN Thailand 82% flere besøg fra brugere Der er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Thailand end i andre lande i Asien
BILLIGT LAND I ASIEN Indien 71% billigere Hoteller i Indien er billigere end andre populære destinationer i Asien til kun 347 kr. pr. nat i gennemsnit.
DYRT LAND I ASIEN Maldiverne 69% dyrere Hoteller i Maldiverne er dyrere end andre populære destinationer i Asien med værelsespriser på 3.727 kr. pr. nat i gennemsnit.

Rejseinformation: Asien

Hvilken destination er mest populær blandt brugere, der leder efter hotel i Asien?

De mest populære destinationer i Asien er Bangkok (besøges 64% oftere af momondo-brugere), Phuket (besøges 46% oftere af momondo-brugere) og Hua Hin (besøges 41% oftere af momondo-brugere). Disse byer er gode valg, når du planlægger en rejse til Asien.

På hvilke destinationer er det billigst at bestille hotel i Asien?

Den billigste destination for rejsende, der gerne vil til Asien, er Tulungagung, som har hoteller, der er 83% billigere end gennemsnitsprisen i Asien. Den gennemsnitlige pris pr. nat for et hotel i Tulungagung er 199 kr.. Hvis du gerne vil have alternativer til Tulungagung, kan du også rejse til Jalandhar eller Ko Samet.

Hotelpriser pr. nat i Jalandhar ligger normalt kun på 275 kr., hvilket er 77% under gennemsnitsprisen for hoteller i Asien.

Hvis du er mere interesseret i Ko Samet, kan du finde et hotel der til ca. 371 kr. pr. nat, hvilket er 69% billigere end gennemsnittet i Asien.

Hvad er den mest populære seværdighed i Asien?

De mest populære seværdigheder i Asien er Kata Beach, Seminyak Beach og Sanur. Disse seværdigheder er normalt meget populære turistdestinationer.

Kata Beach ligger i Karon, hvor gennemsnitsprisen på et hotelværelse er 556 kr./nat.

Seminyak Beach ligger i Kuta, hvor gennemsnitsprisen på et hotelværelse er 622 kr./nat.

Sanur ligger i Denpasar, hvor gennemsnitsprisen på et hotelværelse er 1.359 kr./nat.

Hvad vurderes som en billig pris på et hotel i Asien?

Gennemsnitsprisen for et hotelværelse i Asien er 1.158 kr./nat. momondo vurderer alle priser derunder som billige for vores brugere.

Hvis du gerne vil besøge et land i Asien, der normalt er til den billige side, kan du overveje at besøge Indien (347 kr./nat i gennemsnit), Thailand (586 kr./nat i gennemsnit) og Taiwan (590 kr./nat i gennemsnit). Det er de billigste lande i Asien at bestille hotel i.


Populære flyruter til Asien

De mest søgte fly til Asien sammen med de bedste priser og den korteste flyvetid
Fly Billund til Beijing
Korteste rejsetid
12t. 30min.
Laveste pris
2.854 kr.
Fly Aalborg til Denpasar (Bali)
Korteste rejsetid
25t. 10min.
Laveste pris
4.944 kr.
Fly Aarhus til Bangkok
Korteste rejsetid
17t. 40min.
Laveste pris
5.071 kr.
Hoteltilbud Asien