Hoteller i Asien

Find tilbud på hoteller i Asien

30. juni — 1. juli2
Indtast by, hotel, lufthavn, adresse eller seværdighed
tor. 30.6
fre. 1.7

Asiens bedste lande at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære lande i Asien

Pris

187 kr. – 955 kr.

BILLIGSTE LAND I ASIENIndonesien61% billigereHoteller i Indonesien er de billigste i Asien med kun 187 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE LAND I ASIENSingapore50% dyrereSingapore har de højeste hotelpriser i Asien med værelser til 955 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE LAND I ASIENSydkorea84% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Sydkorea end i andre lande i Asien

Hoteller i populære lande i Asien

Nedenfor vises de mest populære lande til overnatning i Asien og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Nyttig indsigt i hoteller i Asien

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Asien

Laveste hotelpris

70 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort

Hoteller i nærheden af lufthavnen

188
Den billigste pris for et værelse i Asien, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 70 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hill Dance Bali American Hotel, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort, det mest populære 5-stjernede hotel i Asien(bedømmelse på 8,3/10 ud fra 129 anmeldelser).
Der er 188 hoteller i Asien tæt på Bangkok Suvarnabhumi. Louis Tavern Dayrooms At Suvarnabhumi Airport er det nærmeste og ligger 0,1 km fra denne lufthavn.

Information about staying in Asien

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Asien

Den billigste destination for rejsende, der gerne vil til Asien, er Tulungagung, som har hoteller, der er 79% billigere end gennemsnitsprisen i Asien. Den gennemsnitlige pris pr. nat for et hotel i Tulungagung er 221 kr.. Hvis du gerne vil have alternativer til Tulungagung, kan du også rejse til Jalandhar eller Labuan Bajo.

Hotelpriser pr. nat i Jalandhar ligger normalt kun på 304 kr., hvilket er 70% under gennemsnitsprisen for hoteller i Asien.

Hvis du er mere interesseret i Labuan Bajo, kan du finde et hotel der til ca. 447 kr. pr. nat, hvilket er 56% billigere end gennemsnittet i Asien.

Gennemsnitsprisen for et hotelværelse i Asien er 1.007 kr./nat. momondo vurderer alle priser derunder som billige for vores brugere.

Hvis du gerne vil besøge et land i Asien, der normalt er til den billige side, kan du overveje at besøge Indien (304 kr./nat i gennemsnit), Kina (520 kr./nat i gennemsnit) og Indonesien (698 kr./nat i gennemsnit). Det er de billigste lande i Asien at booke hotel i.


Hoteller på andre kontinenter

Se hotelpriserne på disse andre kontinenter

Kom i gang med at planlægge din rejse til Asien


Hvorfor vælge momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Asien kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Asien.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.