Hoteltilbud Asien

Hoteller i Asien

Find de bedste hoteltilbud i Asien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |

Bestil hotel i populære lande i Asien

Har du planer om at rejse til Asien, men er usikker på, hvor du skal tage hen? Find ud af, hvilke lande de bedste tilbud er i
Pris
344 kr. - 5.243 kr.
MEST POPULÆRE LAND I ASIEN Thailand 82% flere besøg fra brugere Der er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Thailand end i andre lande i Asien
BILLIGT LAND I ASIEN Indien 74% billigere Hoteller i Indien er billigere end andre populære destinationer i Asien til kun 344 kr. pr. nat i gennemsnit.
DYRT LAND I ASIEN Maldiverne 76% dyrere Hoteller i Maldiverne er dyrere end andre populære destinationer i Asien med værelsespriser på 5.243 kr. pr. nat i gennemsnit.

Rejseinformation: Asien

Hvilken destination er mest populær blandt brugere, der leder efter hotel i Asien?

De mest populære destinationer i Asien er Bangkok (besøges 63% oftere af momondo-brugere), Phuket (besøges 48% oftere af momondo-brugere) og Hua Hin (besøges 42% oftere af momondo-brugere). Disse byer er gode valg, når du planlægger en rejse til Asien.

På hvilke destinationer er det billigst at bestille hotel i Asien?

Den billigste destination for rejsende, der gerne vil til Asien, er Tulungagung, som har hoteller, der er 85% billigere end gennemsnitsprisen i Asien. Den gennemsnitlige pris pr. nat for et hotel i Tulungagung er 198 kr.. Hvis du gerne vil have alternativer til Tulungagung, kan du også rejse til Karon eller Jalandhar.

Hotelpriser pr. nat i Karon ligger normalt kun på 252 kr., hvilket er 81% under gennemsnitsprisen for hoteller i Asien.

Hvis du er mere interesseret i Jalandhar, kan du finde et hotel der til ca. 272 kr. pr. nat, hvilket er 79% billigere end gennemsnittet i Asien.

Hvad er den mest populære seværdighed i Asien?

De mest populære seværdigheder i Asien er Kata Beach, Patong Beach og Sanur. Disse seværdigheder er normalt meget populære turistdestinationer.

Kata Beach ligger i Karon, hvor gennemsnitsprisen på et hotelværelse er 410 kr./nat.

Patong Beach ligger i Patong, hvor gennemsnitsprisen på et hotelværelse er 663 kr./nat.

Sanur ligger i Denpasar, hvor gennemsnitsprisen på et hotelværelse er 1.116 kr./nat.

Hvad vurderes som en billig pris på et hotel i Asien?

Gennemsnitsprisen for et hotelværelse i Asien er 1.286 kr./nat. momondo vurderer alle priser derunder som billige for vores brugere.

Hvis du gerne vil besøge et land i Asien, der normalt er til den billige side, kan du overveje at besøge Indien (344 kr./nat i gennemsnit), Kina (465 kr./nat i gennemsnit) og Thailand (564 kr./nat i gennemsnit). Det er de billigste lande i Asien at bestille hotel i.


Oplev verden

Har du allerede bestilt din rejse til Asien? Måske skal din næste tur gå til et af disse smukke steder
Hoteltilbud Asien