Hoteller i Kasakhstan

Find tilbud på 1.178 hoteller i Kasakhstan

Kasakhstan
4. dec. — 5. dec.2
tir. 5.12
lør. 9.12

Populære hoteller til en overnatning i Kasakhstan

Find det perfekte hotel til dit ophold i Kasakhstan
Pris
kr.95
kr.2814
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Kasakhstan


Hoteller i populære byer i Kasakhstan

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Kasakhstan og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Kasakhstan?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Kasakhstan
LavsæsonaprilDet billigste tidspunkt
Højsæsonjanuardet dyreste tidspunkt
70%forventet prisfald
31%forventet prisstigning

Rejsepriser

233 kr. - 1.114 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
379 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
934 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Kasakhstan

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Kasakhstan

Laveste hotelpris

75 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

The St. Regis Astana

Hoteller i nærheden af lufthavnen

3424
Den billigste pris for et værelse i Kasakhstan, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 75 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Art Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på The St. Regis Astana, det mest populære 5-stjernede hotel i Kasakhstan(bedømmelse på 9,4/10 ud fra 714 anmeldelser).
Der er 3.424 hoteller i Kasakhstan tæt på Almaty. Villa whit nice view to mountain er det nærmeste og ligger 1,1 km fra denne lufthavn.

Information om overnatning i Kasakhstan

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Kasakhstan

Hvilke byer i Kasakhstan er bedst at bo i?

Kasakhstan er det største land i Centralasien og et populært rejsemål. Seværdigheder og kvalitetshoteller i Kasakhstan gør det til en foretrukken destination i Centralasien. Hotellerne og seværdighederne er fordelt i forskellige byer i landet. Det betyder, at den by, du bor i, kan påvirke antallet af seværdigheder, du ser. De sikre og beboelige byer, du kan bo i, omfatter Nur-Sultan og Almaty. Nur-Sultan er hovedstaden og har velorganiserede offentlige transportsystemer, som letter bevægeligheden for både lokale og besøgende. De sikre gader og de fremmedvenlige færdselsregler gør det nemt at leje og køre rundt eller gå til forskellige destinationer. Når man bor på hoteller i byen, såsom hotel Renion Park, er det nemt at udforske byen i løbet af dagen og om natten.

Hvad er de bedste ting at gøre i Kasakhstan?

Der er flere seværdigheder i Kasakhstan. Kolsai-søen er et af de steder, du bør besøge under dit ophold i Kasakhstan. Denne sø er omgivet af skovdækkede bjergkæder og byder på en betagende udsigt samt et roligt miljø, hvor man kan slappe af. Campingpladser i bjergene omkring Kolsai-søen er et godt valg for gæster, der elsker udendørs aktiviteter. Denne seværdigheds websted er åbent for besøgende hele året. Det er dog mest populært om sommeren, når temperaturerne er gunstige for vandreture og camping. Besøgende betaler ikke for adgang til søen, men du kan betale for guidede og private ture. Hvis du er fan af indendørs aktiviteter, ville Almaty være et fantastisk rejsemål. Dette er den største by i Kasakhstan og en tidligere hovedstad i landet. Der findes flere indkøbscentre, biografer og spillearkader i denne by. Mange turister besøger Almaty om sommeren, og du vil sandsynligvis finde byen befolket i denne periode. Når man bor på bekvemt beliggende kasakhiske hoteller, såsom Holiday Inn Almaty, er det nemt at komme rundt i byen.

Hvilke byer i Kasakhstan har det bedste natteliv?

Kasakhstan har et varieret natteliv, og indflydelsen fra udlændinge og nabolande som Rusland og Kina gør det værd at udforske. Almaty er blandt de bedste byer med et summende natteliv, som besøgende og lokale kan nyde. Byen har mange restauranter og underholdningscentre hele natten for folk med varieret smag. Mens du er her, kan du nyde diverse centralasiatiske retter fra restauranterne, der ligger langs byens gader. Dukketeatre i denne by tilbyder et fantastisk natteliv for kunst- og comedy-entusiaster. Russiske diskoteker i Almaty tilbyder et godt natteliv for musikelskere og dansere. Her kan du feste med venner og interagere med personer. Der er flere billige hoteller i Kasakhstan, som er bekvemt beliggende i byer. Disse hoteller gør det nemt at opleve nattelivet under dit ophold i landet. For at finde billige hoteller i Kasakhstan, bør du rådføre dig med personer, der allerede har været der eller læse online anmeldelser. Hoteller som Holiday Inn Almaty er overkommelige og praktiske for natteliv oplevelser.

Hvilke byer i Kasakhstan har mest historie og kunst?

Hvis du rejser til Kasakhstan for at udforske historie og kunst, så bør du besøge Astana. Denne by afspejler de forandringer, der er sket i Centralasien over en lang periode. Her finder du Kasakhstans nationalmuseum. Museet indeholder genstande, der er indsamlet fra forskellige dele af landet gennem tiden. Museet for miniaturer er en anden populær attraktion for kunst- og historieelskere. Disse museer er normalt åbne hele året. De er dog populære i sommer- og ferieperioderne, når turister kommer for at udforske. Besøgende betaler et lille adgangsgebyr til de lokale myndigheder, når de besøger disse steder. Du skal planlægge hvilke steder, du vil besøge, før du bestiller hoteller i Kasakhstan. For den bedste oplevelse, find billige hoteller i Kasakhstan som Ilek Hotel.

Hvornår er det billigst at overnatte i Kasakhstan?

april er den billigste måned at overnatte på hotel i Kasakhstan og priserne ligger på kun 180 kr. i gennemsnit pr. nat. Denne pris er betydeligt billigere end i maj, som er den dyreste måned.

Hvor i Kasakhstan vælger de fleste at overnatte?

Ud af alle turistmålene i Kasakhstan viser vores data, at rejsende har en tendens til at besøge Almaty oftere end alle andre byer.

Hvilken by i Kasakhstan har de dyreste hotelværelser?

Med en gennemsnitspris på 226 kr. pr. nat er Almaty den dyreste by at bestille et hotel i, i Kasakhstan. Gennemsnitsprisen på 226 kr. er ca. 18% højere pr. nat end gennemsnitsprisen i resten af landet.

Hvilken by i Kasakhstan har de billigste hotelværelser?

Shymkent er i øjeblikket den by, der i gennemsnit tilbyder de laveste, hotelpriser pr. overnatning i Kasakhstan, til kun 45 kr. pr. nat. Denne pris er ca. 65% lavere end den gennemsnitlige pris pr. nat i Kasakhstan.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Kasakhstan?

Fra december 2023 er der 10.384 udbydere at vælge mellem for hoteller i Kasakhstan.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Kasakhstan?

Priser for hoteller i Kasakhstan opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Kasakhstan

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Kasakhstan

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Kasakhstan gennem momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Kasakhstan kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Kasakhstan?

Du kan finde et godt sted at overnatte i Kasakhstan ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kasakhstan på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.