Hoteller i Sydkorea

Find tilbud på 4.981 hoteller i Sydkorea

Sydkorea
1. dec. — 2. dec.2
lør. 2.12
ons. 6.12

Populære hoteller til en overnatning i Sydkorea

Find det perfekte hotel til dit ophold i Sydkorea
Pris
kr.428
kr.1883
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Sydkoreas bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Sydkorea

Pris

321 kr. – 1.952 kr.

BILLIGSTE BY I SYDKOREABusan59% billigereHoteller i Busan er de billigste i Sydkorea med kun 321 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I SYDKOREAGyeongju60% dyrereGyeongju har de højeste hotelpriser i Sydkorea med værelser til 1.952 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I SYDKOREASeogwipo79% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Seogwipo end i andre byer i Sydkorea

Oplevelser i Sydkorea


Hoteller i populære byer i Sydkorea

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Sydkorea og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Sydkorea?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Sydkorea
LavsæsonmartsDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
49%forventet prisfald
26%forventet prisstigning

Rejsepriser

383 kr. - 1.021 kr.

Billigeste dag på ugenfredager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
552 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.112 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Sydkorea

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Sydkorea

Laveste hotelpris

184 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Novotel Ambassador Seoul Dongdaemun Hotels & Residences

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1532

Gennemsnitslængde på ophold

3 dage
Den billigste pris for et værelse i Sydkorea, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 184 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Step Inn Myeongdong 1, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Novotel Ambassador Seoul Dongdaemun Hotels & Residences, det mest populære 5-stjernede hotel i Sydkorea(bedømmelse på 8,5/10 ud fra 1.626 anmeldelser).
Der er 1.532 hoteller i Sydkorea tæt på Incheon Intl. Darakhyu Incheon Airport Terminal 2 Capsule Hotel by Walkerhill er det nærmeste og ligger 0,0 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 3 dage, når de overnatter på hoteller i Sydkorea. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 3 dage i Sydkorea lå i sidste uge på 2.024 kr..

Information om overnatning i Sydkorea

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Sydkorea

Hvilke byer i Sydkorea er bedst at bo i?

Hvis du søger et bekvemt og roligt ophold under dit besøg i Sydkorea, bør du overveje at reservere et sted på et hotel i Seoul. Ud over at have et bredt udvalg af spændende attraktioner kan byen prale af et omfattende og effektivt offentligt transportsystem, herunder en metro, busser og KTX-tog. Seoul er det moderne og bekvemme metrosystem, der bruges mest i byen, da det hjælper med at undgå vejtrafik, især i myldretiden. Metrosystemet kører i hele byen og strækker sig til forstæderne og de omkringliggende områder. Hvis du vil nyde en tur på undergrundsbanen, skal du købe et enkelt eller flere rejsepas. Det enkelte rejsepas kan købes på undergrundsstationer og omfatter den nøjagtige pris til din destination og et refunderbart depositum. Rejsepasset til flere ture, også kendt som T Money, kan købes i undergrundsbanens billetvinduer eller dagligvarebutikker med T-Money-skiltning. Det anbefales at reservere et værelse på Imperial Palace Seoul eller Nine Tree Premier Hotel Myeongdong 2.

Hvad er de bedste ting at gøre i Sydkorea?

Den koreanske arv og kultur er blandt landets største attraktioner, og dens hovedstad har det hele. Seoul er hjemsted for landsbyen Bukchon Hanok, en traditionel landsby, hvor du kan udforske og fordybe dig i traditionel koreansk kultur. Landsbyen har en masse Hanoks - traditionelle koreanske huse - og er omgivet af Changdeokgung Palace, Gyeongbogung Palace og Jongmyo helligdom. Landsbyen huser også adskillige museumscentre, der er dedikeret til at bevare Joseon-dynastiets kultur. Landsbyen er et boligområde, så du behøver ikke betale for at udforske dens perler. Nogle af de billige hoteller i Sydkorea nær landsbyen omfatter Bonum 1957 Hanok og Boutique og Nine Tree Premier Hotel Insadong. Jeju Island er en anden seværdighed, der ofte besøges i Sydkorea. Øen har en unik blanding af fantastisk natur med maleriske vandfald og dejlige sandstrande. Jeju Island er en fantastisk destination for vefugle og bryllupsrejsende, der tilbyder et afslappet miljø og en temapark kun for voksne. Øen modtager de fleste besøgende om foråret og tilbyder ideelt vejr til udendørs aktiviteter. Nogle af de bedste sydkoreanske hoteller i dette kvarter omfatter Ramada Plaza Jeju Ocean Front og Hotel Shalom Jeju.

Hvilke byer i Sydkorea har mest historie og kunst?

Gyeongju passer godt, hvis du ønsker at dykke ned i koreansk historie og kultur. Her kan du bo på Sugar Hotel. Byen, der serveres i Sillas gamle hovedstad, byder på imponerende traditionelle arkitektoniske mesterværker, oldtidsartefakter, grave, paladsruiner og arkaiske templer. Et af de historiske højdepunkter i byen med fri entré er Cheomseongidae Observatoriet, det ældste astronomiske observatorium i Østasien, der blev bygget under dronning Seondeoks regeringstid. Det nationale Gyeongju-museum er et must for alle, der er interesseret i at grave dybt ned i Silla-riget. Museet kan prale af en bred samling af antikviteter og kulturgenstande på udstilling, herunder skulpturer, smykker, fajance, klippekunst, kroner og sværd. Adgang til museet er gratis, og den er travleste mellem april og juni.

Hvornår er det billigst at overnatte i Sydkorea?

Hvis du ønsker at spare penge på dine hotelovernatninger i Sydkorea, kan du overveje at besøge landet i marts måned, da hotelovernatninger i denne måned kun koster i gennemsnit 379 kr. pr. nat. Og hvis du leder efter et godt tilbud, så undgå at bestille dit hotelværelse i oktober måned, da dette i gennemsnit er den dyreste måned at bo på hotel.

Hvor i Sydkorea vælger de fleste at overnatte?

Ud af alle turistmålene i Sydkorea viser vores data, at rejsende har en tendens til at besøge Seoul oftere end alle andre byer.

Hvor meget koster det at overnatte på et luksushotel i Sydkorea?

I gennemsnit koster et luksushotelværelse 141 kr. pr. nat i Sydkorea, hvilket er 66% mere end landets gennemsnitspris på 411 kr. pr. nat for et hotel.

Hvilken by i Sydkorea har de dyreste hotelværelser?

Du kan regne med en gennemsnitspris på 744 kr. pr. nat for et hotelværelse i Gyeongju. Dette er ca. 54% dyrere end alle andre byer i Sydkorea.

Hvilken by i Sydkorea har de billigste hotelværelser?

Hvis du gerne vil have noget for pengene, mens du bor i Sydkorea, kan du overveje at overnatte i Jeju City. Ifølge vores data er Jeju City den billigste by at overnatte i, når man besøger Sydkorea, med en gennemsnitspris på kun 112 kr. kr. pr. nat, hvilket er 72% under landets gennemsnit.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Sydkorea?

Fra november 2023 er der 36.899 udbydere at vælge mellem for hoteller i Sydkorea.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Sydkorea?

Priser for hoteller i Sydkorea opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Sydkorea

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Sydkorea

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Sydkorea gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Sydkorea. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Sydkorea?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Sydkorea med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sydkorea på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.