Hoteller i Maldiverne

Find tilbud på 659 hoteller i Maldiverne

Maldiverne
27. nov. — 28. nov.2
tir. 28.11
lør. 2.12

Populære hoteller til en overnatning i Maldiverne

Find det perfekte hotel til dit ophold i Maldiverne
Pris
kr.1378
kr.7495
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Maldivernes bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Maldiverne

Pris

547 kr. – 1.270 kr.

BILLIGSTE BY I MALDIVERNEMaafushi35% billigereHoteller i Maafushi er de billigste i Maldiverne med kun 547 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I MALDIVERNEMalé33% dyrereMalé har de højeste hotelpriser i Maldiverne med værelser til 1.270 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I MALDIVERNEMalé61% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Malé end i andre byer i Maldiverne

Oplevelser i Maldiverne


Hoteller i populære byer i Maldiverne

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Maldiverne og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Maldiverne?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Maldiverne
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
39%forventet prisfald
59%forventet prisstigning

Rejsepriser

2.504 kr. - 9.980 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
2.642 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
7.747 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Maldiverne

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Maldiverne

Laveste hotelpris

382 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa

Hoteller i nærheden af lufthavnen

398

Gennemsnitslængde på ophold

9 dage
Den billigste pris for et værelse i Maldiverne, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 382 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Rehendhi Villa, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa, det mest populære 5-stjernede hotel i Maldiverne(bedømmelse på 8,8/10 ud fra 691 anmeldelser).
Der er 398 hoteller i Maldiverne tæt på Male Intl. City Beach Hotel er det nærmeste og ligger 0,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 9 dage, når de overnatter på hoteller i Maldiverne. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 9 dage i Maldiverne lå i sidste uge på 36.755 kr..

Information om overnatning i Maldiverne

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Maldiverne

Hvilke byer i Maldiverne skal man overnatte i?

Hoteller i Maldiverne er ofte mere resorts, som kan ligge som de eneste på en ø. Men uanset om du leder efter et resort, en feriebolig eller vil booke et hotel i Maldiverne, så kan momondo hjælpe dig. De forskellige resorts tilbyder som regel transport fra hovedøen, hvor også lufthavnen ligger, ellers rejser man typisk rundt med færger eller vandflyvere. For en helt unik oplevelse, der er perfekt som den helt specielle familieferie eller bryllupsrejse, så skal man faktisk ikke kigge efter en by, men efter et resort, som du også kan finde i Niyama Private Islands Maldives. Indkvarter dig her i din egen strandhytte, og udlev drømmen. Her kan du glemme hverdagen og bare leve i nuet. Eller hvad med at indtage morgenmaden med champagne på havets bund, eller måske er der arrangeret diskoaften i resortets SUBSIX restaurant og bar.

Hvad er nogle populære attraktioner i Maldiverne?

Maldiverne er jo en øgruppe i Stillehavet, og derfor kan det vel næppe overraske, at havet og dets beboere hører til de absolut mest populære attraktioner. Det kan være at dykke i havet omkring øerne, nyde de fantastiske badestrande, en ubådstur fra hovedøen, øen Male eller besøge fiskemarkedet samme sted. Det er også på Male, at du finderne landets nationalmuseum, som fortæller om dette fantastiske ørige og dets mangfoldige historie. En gåtur rundt i hovedbyen er også en oplevelse, hvor du for eksempel kan se den imponerende Malé Hukuru Miskiy-moske fra 1658, eller Masjid Al-Sultan Muhammad Thakurufaanu Al-Arzam-moskeen fra 1984. Maldiviske hoteller findes i alle klasser op til den vildeste luksus, men The Somerset Hotel i det centrale Male er et godt hotel til gode penge.

Hvilke byer i Maldiverne har det bedste natteliv?

Natteliv er en lidt kompliceret størrelse her. Kulturen har som udgangspunkt nogle rammer her, som gør, at det ”normale” natteliv i byerne måske ikke er helt, som vi er vandt til herhjemme. Det meste natteliv, som vi måske genkender det, finder man på de forskellige resorts. momondo kan naturligvis også finde dem frem i form af fx Kuredu Island Resort, hvor du finder den populære Babuna Bar, hvor hver fredag aften er White Night. Det vil sige, at du skal være klædt i hvidt. Det kombineres så med UV-lys, som virkelig sætter knald på det hvide, og man har forskellige populære DJ’s, som kommer og fyrer den af til langt ud på natten. Som en ekstra fordel er der så ikke langt til dit værelse, når festen slutter.

I hvilke maldiviske byer finder man mest historie og kunst?

Her må vi igen til Male, hvor mange af rigets aktiviteter er koncentreret, som et af de største landområder i et rige, der primært består af hav og ubeboede øer. Ud over flere historiske moskeer, hvoraf nogle allerede er nævnt, så finder du også her Maldivernes nationalgalleri. Her er ikke nogen permanent udstilling, men derimod løbende udstillinger af varierende art. Du kan opleve islamisk kunst, traditionelle maldiviske klædedragter og værker af internationale kunstnere. Medhuziyaaraiy-helligdommen i Male er også et besøg værd. Her hviler den marokkanske lærde Abdul Barakat Yoosuf Al Barbary, der førte Maldiverne væk fra den mørke tid under Buddhismen og ind i den nuværende tid, hvor Islam er øernes officielle religion. Dette skete tilbage i 1153. Et billigt hotel i Maldiverne er ikke det, man finder flest af, men i Male kunne det centralt beliggende The Park House være et bud.

Hvornår er det billigst at overnatte i Maldiverne?

Du kan rejse billigt ved at besøge Maldiverne i januar, da hotelovernatninger på dette tidspunkt kun koster 2.975 kr. pr. nat i gennemsnit. Undgå at rejse i december hvis du vil spare penge, da dette i gennemsnit er den dyreste måned for overnatninger.

Hvor i Maldiverne vælger de fleste at overnatte?

Som mange ville forvente, besøger flere mennesker Malé end nogen anden by, når de rejser til Maldiverne.

Hvilken by i Maldiverne har de dyreste hotelværelser?

Vores data viser, at hotelværelser i Malé, der i gennemsnit koster 540 kr. pr. nat, er ca. 11% dyrere i gennemsnit, end hotelværelser i resten af Maldiverne.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Maldiverne?

Fra november 2023 er der 1.604 udbydere at vælge mellem for hoteller i Maldiverne.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Maldiverne?

Priser for hoteller i Maldiverne opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Maldiverne

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Maldiverne

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Maldiverne gennem momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Maldiverne fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Maldiverne?

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Maldiverne. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Maldiverne på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.