Hoteller i Sri Lanka

Find tilbud på 8.676 hoteller i Sri Lanka

Sri Lanka
23. sep. — 24. sep.2
søn. 24.9
tor. 28.9

Populære hoteller til en overnatning i Sri Lanka

Find det perfekte hotel til dit ophold i Sri Lanka
Pris
kr.104
kr.1008
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Sri Lankas bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Sri Lanka

Pris

177 kr. – 772 kr.

BILLIGSTE BY I SRI LANKATrincomalee55% billigereHoteller i Trincomalee er de billigste i Sri Lanka med kun 177 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I SRI LANKADambulla49% dyrereDambulla har de højeste hotelpriser i Sri Lanka med værelser til 772 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I SRI LANKAColombo76% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Colombo end i andre byer i Sri Lanka

Oplevelser i Sri Lanka


Hoteller i populære byer i Sri Lanka

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Sri Lanka og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Sri Lanka?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Sri Lanka
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
48%forventet prisfald
55%forventet prisstigning

Rejsepriser

247 kr. - 1.060 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenmandager den dyreste ugedag at booke på
292 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.254 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Sri Lanka

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Sri Lanka

Laveste hotelpris

56 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Marino Beach Colombo

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2161

Gennemsnitslængde på ophold

6 dage
Den billigste pris for et værelse i Sri Lanka, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 56 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Tony's Garden House Back Packers inn.
Få en komfortabel rejse med en booking på Marino Beach Colombo, det mest populære 5-stjernede hotel i Sri Lanka(bedømmelse på 9/10 ud fra 6.584 anmeldelser).
Der er 2.161 hoteller i Sri Lanka tæt på Colombo Bandaranayike Intl. Good wood Airport Hotel er det nærmeste og ligger 0,1 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 6 dage, når de overnatter på hoteller i Sri Lanka. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 6 dage i Sri Lanka lå i sidste uge på 2.655 kr..

Information om overnatning i Sri Lanka

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Sri Lanka

Hvilke byer i Sri Lanka bør du besøge?

Sri Lanka er en østat i det sydøstlige Asien, beliggende i Det Indiske Ocean. Colombo er landets hovedstad, og er for mange det første møde med Sri Lanka. Det er nemt at finde gode, billige hoteller i Sri Lanka. Bo for eksempel i hovedstaden, ud til vandet, på Marino Beach Colombo. Fra Colombo kan du tage toget langs kysten til Mount Lavinia, som er en populær badestrand. Syd på ligger den historiske by Galle, som er endnu et populært sted at overnatte, hvor du for eksempel kan bo komfortabelt på Hotel Kahanda Kanda. I Sri Lanka er afstandene forholdsvist korte. Man kan leje en bil eller tage bussen, når man skal rundt, men vejenes tilstand og den ofte vilde trafik kræver en del risikovillighed. I Sri Lanka er det derfor bedst at rejse med tog, som er den mest velfungerende form for transport.

Hvilke populære attraktioner og seværdigheder i Sri Lanka er et besøg værd?

Der er rigtig meget at se i Sri Lanka. De hvide sandstrande er naturligvis altid et besøg værd, men den smukke natur kommer man ikke uden om. Tag for eksempel en tur til Yala, en stor nationalpark i den sydlige del af Sri Lanka. Parken er kendt for sin vilde, uberørte natur, og kun en mindre del af parken er åben for offentligheden. Er du heldig, kan du blandt andet se vilde leoparder, elefanter, aber og krokodiller. I Kandy, som er Sri Lankas næststørste by og landets spirituelle centrum, finder du Sri Dalada Maligawa, Tandtemplet. Templet er en af de største attraktioner i byen, ofte besøgt af pilgrimme, som kommer for at bede til Buddha. Ønsker du at overnatte i Kandy, kan du booke hoteller (så som Fox Resorts Kandy) via momondo.

Hvilke byer i Sri Lanka har det bedste natteliv?

Nattelivet i Sri Lankas byer er noget særligt, da den srilankanske regering har udvalgt særlige gader til formålet. Her finder du et pulserende liv fyldt med madboder, musik og alle mulige former for underholdning. I en storby som Colombo finder du naturligvis alt hvad hjertet begærer af natklubber og kasinoer, hvor det er muligt at more sig og feste natten lang. Når sulten melder sig, bør du kaste dig over den traditionelle, aromatiske srilankanske mad, som er stærkt inspireret af portugisiske, hollandske, indiske og malaysiske traditioner. Prøv for eksempel Kiribath, usødet rismælk, eller String-hoppers, nudelkager med dip. Der findes hoteller i Sri Lanka i forbindelse med de fleste storbyer og turistresorts, så som Fair View Hotel i Colombo.

Hvilke byer i Sri Lanka bør du besøge, hvis du interesserer dig for historie, kunst og kultur?

Galle er med sin historiske charme et populært turistmål for dem, der interesserer sig for kultur. Byen, som blev grundlagt af hollandske kolonister i 1600-tallet, er i dag på UNESCOS verdensarvsliste. Meget af den mere moderne kunst og arkitektur i Sri Lanka er stærkt præget af Vesten. Det meste af den oprindelige kunst og kultur, som du kan opleve i Sri Lanka, har relation til buddhismen. Det gælder for eksempel de gamle vægmalerier i huletemplerne i Dambulla eller Aukana Vikare i Kalaveva. Sri Lanka er desuden et rigt land, når det gælder religiøse festivaler. Besøger du landet ved første fuldmåne i marts, kan du opleve Sangha-dag, som fejrer munkeordenen. Under de religiøse fejringer vil du opleve, at de buddhistiske templer er flot udsmykkede. Hvis du gerne vil opleve én eller flere af de religiøse festivaler helt tæt på, kan det anbefales at overnatte i Kandy, for eksempel på The Heaven's Villa Kandy.

Hvornår er det billigst at overnatte i Sri Lanka?

december er den billigste måned at overnatte på hotel i Sri Lanka og priserne ligger på kun 189 kr. i gennemsnit pr. nat. Denne pris er betydeligt billigere end i april, som er den dyreste måned.

Hvor i Sri Lanka vælger de fleste at overnatte?

Der er ingen tvivl om, at rejsende nyder mange forskellige byer i Sri Lanka, men flertallet af rejsende, der besøger Sri Lanka, har en tendens til at tilbringe mest tid i Colombo.

Hvor meget koster det at overnatte på et luksushotel i Sri Lanka?

Gennemsnitsprisen for et luksushotelværelse i Sri Lanka er 112 kr., hvilket er 15% mere end landets gennemsnitlige hotelværelser. Et standard hotelværelse koster i gennemsnit 140 kr. pr. nat.

Hvilken by i Sri Lanka har de dyreste hotelværelser?

Vores data viser, at hotelværelser i Unawatuna, der i gennemsnit koster 291 kr. pr. nat, er ca. 38% dyrere i gennemsnit, end hotelværelser i resten af Sri Lanka.

Hvilken by i Sri Lanka har de billigste hotelværelser?

Negombo er i øjeblikket den by, der i gennemsnit tilbyder de laveste, hotelpriser pr. overnatning i Sri Lanka, til kun 42 kr. pr. nat. Denne pris er ca. 69% lavere end den gennemsnitlige pris pr. nat i Sri Lanka.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Sri Lanka?

Fra september 2023 er der 26.739 udbydere at vælge mellem for hoteller i Sri Lanka.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Sri Lanka?

Priser for hoteller i Sri Lanka opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Sri Lanka

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Sri Lanka

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Sri Lanka gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Sri Lanka med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Sri Lanka på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Sri Lanka?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Sri Lanka med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sri Lanka på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.