Hoteller i Hornbæk, Danmark

Find tilbud på 6 hoteller i Hornbæk, Danmark

Hornbæk, Danmark
26. maj — 27. maj2
lør. 27.5
ons. 31.5

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Hornbæk

Find det perfekte hotel til dit ophold i Hornbæk
Pris
kr.601
kr.4005
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Hornbæk?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Hornbæk
LavsæsonjuniDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
35%forventet prisfald
28%forventet prisstigning

Rejsepriser

789 kr. - 1.673 kr.

Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
1.375 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
788 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Hornbæk

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Hornbæk

Laveste hotelpris

547 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Beautiful home in Hornbk with 5 Bedrooms and WiFi

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1624

Gennemsnitslængde på ophold

4 dage
Den billigste pris for et værelse i Hornbæk, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 547 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos 5 person holiday home in Hornb k.
Få en komfortabel rejse med en booking på Beautiful home in Hornbk with 5 Bedrooms and WiFi, det mest populære 5-stjernede hotel i Hornbæk.
Der er 1.624 hoteller i Hornbæk tæt på København Kastrup. Clarion Hotel Copenhagen Airport er det nærmeste og ligger 1,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 4 dage, når de overnatter på hoteller i Hornbæk. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 4 dage i Hornbæk lå i sidste uge på 4.940 kr..

Rejsetips til Hornbæk

Det koster typisk mellem 1000 og 1500 DKK per nat at overnatte på et dobbeltværelse på et hotel i Hornbæk. Forskellen i prisen afhænger ofte af, om du ønsker lidt mere luksus ved at booke en overnatning i Hornbæk med morgenmad inkluderet i prisen eller vælger at planlægge et ophold med romantisk wellness på hotel i Hornbæk med spa.

Du kan for eksempel planlægge at tage til Hornbæk Havnefest i slutningen af juli. Her kommer nogle af de mest populære danske bands og byder op til dans med musik. Havnefesten byder også på børnefest, og derfor er det også oplagt for familier med børn at planlægge et ophold på hotel i Hornbæk i forbindelse med de lokale festligheder. Generelt anbefales det at besøge Hornbæk i juni, juli eller august, hvor vejret plejer at være bedst.


Hvad koster et hotel i Hornbæk pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Hornbæk

3-stjernede hoteller

Billigst 1.418 kr.

Gennemsnitlig 1.456 kr.

Dyrest 1.617 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Hornbæk

Disse billige hoteller og vandrehjem i Hornbæk har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Hornbæk

Disse Hornbæk hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Hornbæk

En dejlig by som Hornbæk byder på så mange forskellige oplevelser, at det kan være nødvendigt at få et klart overblik over byen for at kunne vælge, hvor man skal bo under sin indkvartering i Hornbæk.

Byen på Nordsjælland lægger op til et romantisk ophold med sin bedre halvdel. Flere hoteller i Hornbæk er indrettede i smukke gamle bygninger med moderne bekvemmeligheder, og det er endda muligt at overnatte på godser og slotte i byen.

Camping i nærheden af Marienlyst station er et populært valg blandt backpackere, rejsende på budget og familier med børn, der ønsker at spare penge på deres hotel i Hornbæk.

Andre familier foretrækker at indlogere sig med børn i centrum af byen et sted mellem Hornbæk Sø og Hornbæk Havn, hvor der er masser af muligheder for at gå hyggelige ture, besøge lokale seværdigheder som for eksempel Hornbæk kirke eller slå en tur forbi de mange lækre ishuse og cafeer.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Hornbæk

Hornbæk er en interessant by for børnefamilier, sportsfolk, kulturturister og alle de andre tusinde besøgende, der vælger at opholde sig på toppen af Nordsjælland i de smukke og behagelige omgivelser.

Byen byder på flere interessante seværdigheder, og her er det især naturen, der er i fokus. Hornbæk Sø er en fredet sø, der ligger i centrum af byen. Her kan fiskeinteresserede være heldige at få øje på alt fra gedder til aborrer, ål, karper og mange andre fiskearter. Et ophold på et hotel i Hornbæk bør også inkludere et besøg i Hyldehuset, hvor der bliver fremstillet søde sager som honning og chokolade.

Ikke langt fra Hornbæk finder du det mest besøgte museum i Danmark i form af Louisiana, der ligger i Humlebæk ca. 15 km fra Hornbæk. Det populære kunstmuseum byder på værker fra 1945 og frem. Museet er især kendt for sine enestående midlertidige udstillinger, som gør museet værd at besøge igen og igen.


Information about staying in Hornbæk

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Hornbæk

Det gennemsnitlige ophold i Hornbæk varer 4 nights.

Hoteller i Hornbæk er typisk billigst i juni. Du kan forvente et prisfald på ca. 35% i denne periode.


momondos yndlingshoteller i Hornbæk

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Hornbæk

Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Hornbæk fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Hornbæk med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Hornbæk