Hoteller i Hornbæk

Find de bedste tilbud på 54 hoteller i Hornbæk, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Hornbæk

Der er mange skønne hoteller i Hornbæk. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Hornbæk

Hornbaek Plantage
Hornbaek Beach
Munkeruphus

Er der ledige hoteller i nærheden af Hornbaek Plantage?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Hornbaek Plantage ligger på 1.868 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 9 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Hornbaek Plantage er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Hornbaek Plantage er normalt 38% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Hornbæk, som ligger på 1.151 kr..

Hoteller i nærheden af Hornbaek Plantage

Er der ledige hoteller i nærheden af Hornbaek Beach?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Hornbæk i nærheden af Hornbaek Beach, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Hornbaek Beach og i gennemsnit koster hoteller i området 783 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Hornbaek Beach er normalt 31% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Hornbæk, som ligger på 1.151 kr..

Hoteller i nærheden af Hornbaek Beach

Er der ledige hoteller i nærheden af Munkeruphus?

Hvis du har planer om at bo på det hotel, som anbefales af momondo i området omkring Hornbæk tæt på Munkeruphus, bør du forvente at skulle betale omkring 499 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 499 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Munkeruphus. Hoteller i nærheden af Munkeruphus er normalt 56% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Hornbæk, som ligger på 1.151 kr..

Hoteller i nærheden af Munkeruphus

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Hornbæk

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Hornbæk
Lavsæson
august
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

15%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

13%

forventet prisstigning

Pris
833 kr. - 1.112 kr.
Dyreste dag på ugen
torsdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.086 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

631 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger


Rejsetips til Hornbæk

Vores bedste tips til Hornbæk

Hvad koster et hotel i Hornbæk?

Det koster typisk mellem 1000 og 1500 DKK per nat at overnatte på et dobbeltværelse på et hotel i Hornbæk. Forskellen i prisen afhænger ofte af, om du ønsker lidt mere luksus ved at booke en overnatning i Hornbæk med morgenmad inkluderet i prisen eller vælger at planlægge et ophold med romantisk wellness på hotel i Hornbæk med spa.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Hornbæk?

Du kan for eksempel planlægge at tage til Hornbæk Havnefest i slutningen af juli. Her kommer nogle af de mest populære danske bands og byder op til dans med musik. Havnefesten byder også på børnefest, og derfor er det også oplagt for familier med børn at planlægge et ophold på hotel i Hornbæk i forbindelse med de lokale festligheder. Generelt anbefales det at besøge Hornbæk i juni, juli eller august, hvor vejret plejer at være bedst.

Kan man rejse til Hornbæk på budget?

Ja, du kan først og fremmest benytte momondo til at finde frem til et billigt hotel i Hornbæk. Derudover kan du også kaste dig ud i mange gratis oplevelser. Du kan blandt andet besøge den idylliske havn, som er byens naturlige centrum, hvor der engang lå fiskekuttere side om side. I dag er det primært lystbåde og fritidsfiskere, der holder til ved havnen, som også tiltrækker turister fra nær og fjern.

De bedste transportmidler i Hornbæk

Hvis du kører til Hornbæk i bil, så er du allerede ankommet i det bedste transportmiddel, når det kommer til at komme rundt i byen. Der er dog også gode muligheder for offentlig transport med lokalbane, bus og tog.

Parkering i Hornbæk

Der er generelt gode muligheder for at parkere i og omkring Hornbæk, hvor det vigtigste er, at du husker at stille P-skiven, når du parkerer bilen.


Hvad koster et hotel i Hornbæk pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Hornbæk

Hvor skal man bo i Hornbæk?

En dejlig by som Hornbæk byder på så mange forskellige oplevelser, at det kan være nødvendigt at få et klart overblik over byen for at kunne vælge, hvor man skal bo under sin indkvartering i Hornbæk.

Byen på Nordsjælland lægger op til et romantisk ophold med sin bedre halvdel. Flere hoteller i Hornbæk er indrettede i smukke gamle bygninger med moderne bekvemmeligheder, og det er endda muligt at overnatte på godser og slotte i byen.

Camping i nærheden af Marienlyst station er et populært valg blandt backpackere, rejsende på budget og familier med børn, der ønsker at spare penge på deres hotel i Hornbæk.

Andre familier foretrækker at indlogere sig med børn i centrum af byen et sted mellem Hornbæk Sø og Hornbæk Havn, hvor der er masser af muligheder for at gå hyggelige ture, besøge lokale seværdigheder som for eksempel Hornbæk kirke eller slå en tur forbi de mange lækre ishuse og cafeer.


Om Hornbæk

Hornbæk er en interessant by for børnefamilier, sportsfolk, kulturturister og alle de andre tusinde besøgende, der vælger at opholde sig på toppen af Nordsjælland i de smukke og behagelige omgivelser.

Byen byder på flere interessante seværdigheder, og her er det især naturen, der er i fokus. Hornbæk Sø er en fredet sø, der ligger i centrum af byen. Her kan fiskeinteresserede være heldige at få øje på alt fra gedder til aborrer, ål, karper og mange andre fiskearter. Et ophold på et hotel i Hornbæk bør også inkludere et besøg i Hyldehuset, hvor der bliver fremstillet søde sager som honning og chokolade.

Ikke langt fra Hornbæk finder du det mest besøgte museum i Danmark i form af Louisiana, der ligger i Humlebæk ca. 15 km fra Hornbæk. Det populære kunstmuseum byder på værker fra 1945 og frem. Museet er især kendt for sine enestående midlertidige udstillinger, som gør museet værd at besøge igen og igen. (Priser tjekket den 17/03/2019).


Rejseinformation: Hornbæk

Hvor længe bor vores brugere i Hornbæk?

Det gennemsnitlige ophold i Hornbæk varer 1 night.

Hvad koster et hotel i Hornbæk?

Prisen for et hotel i Hornbæk afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 499 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Hornbæk?

Hoteller i Hornbæk er typisk billigst i august. Du kan forvente et prisfald på ca. 15% i denne periode.

Hvilken dag er den billigste at bo i Hornbæk?

Prisen på et hotelværelse i Hornbæk varierer fra dag til dag, men generelt er lørdag billigst, og onsdag er dyrest.