Om os

momondo er en rejseside, der finder og sammenligner de bedste priser på fly, hoteller, lejebiler, pakkerejser og ferieboliger. Det er gratis at bruge os, vi lægger ikke gebyrer til prisen, og vi anvender aldrig cookies til at hæve priserne.

Vores arbejde

momondo er en global rejsesøgemaskine, der sammenligner tilbud på flyrejser, hoteller og biludlejning. Vi sælger ikke flybilletter, og lejer hverken hotelværelser eller biler ud, men vi giver dig et overblik over de rejsemuligheder du har, viser dig de seneste priser og giver dig mulighed for at vælge det tilbud, du foretrækker. Med ét klik føres du direkte til det valgte site, hvor bookingen fuldføres. Vi inspirerer i dag rejsende fra mere end 30 markeder verden over og anerkendes internationalt for vores unikke produkt og gode service. Vi er blevet anbefalet af førende medier som The Daily Telegraph, Forbes, Time og AOL, og vi hyldes i branchen som det bedste metasøgningssite og bedste site til søgning efter flybilletpriser.

Vores vision

Vi ønsker, at alle skal have mulighed for at rejse ud i verden. Vores vision er en verden, hvor vores forskelle er kilde til inspiration og udvikling fremfor intolerance og fordomme. Vores mål er at indgyde mod og opfordre hver enkelt af os til at bevare nysgerrigheden og det åbne sind, så vi alle kan nyde godt af en bedre og mere mangfoldig verden.

Let's Open Our World

Vi blev grundlagt i 2006 og har kontor i København, Danmark. momondo administreres af KAYAK, som er en del af Booking Holdings Inc. Vores arbejde er vores passion, og vi sætter alle en stor ære i at skabe en åben verden sammen med alle vores rejsefæller.

Kontakt

Momondo A/S Løvstræde 1 DK-1152 København K Danmark

Virksomhedsregistrering Danmark, CVR 20181397

Husk

Vi er ikke et rejsebureau, og vi sælger ikke billetter. Kontakt rejseselskabet eller flyselskabet, hvis du har spørgsmål om en booking

Hallo.


Lidt om momondo

Hvordan fungerer momondo, og hvorfor er det gratis for dig?

Få de bedste tilbud

Vi søger efter og sammenligner aktuelle priser på flyrejser, hoteller og lejebiler, så du kan finde de billigste, hurtigste og bedste rejsetilbud

100% prisgennemsigtighed

De flypriser, du ser, er ikke påvirket af dine søgninger, uanset hvor mange gange du søger. Vi anvender ikke cookies til at justere eller hæve priserne.

Gratis og troværdig

Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge, vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer, og vi er blevet anbefalet af CNN, The New York Times og Frommer's