Hoteller i Aarhus

Find de bedste tilbud på 94 hoteller i Aarhus, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Aarhus

Der er mange skønne hoteller i Aarhus. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Aarhus

ARoS Aarhus Kunstmuseum
Tivoli Friheden
Aarhus Town Museum

Hvor meget koster hoteller i nærheden af ARoS Aarhus Kunstmuseum?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Aarhus, der er tættest på ARoS Aarhus Kunstmuseum. Gennemsnitsprisen i nærheden af ARoS Aarhus Kunstmuseum ligger på 558 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af ARoS Aarhus Kunstmuseum er normalt 24% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Aarhus, som ligger på 744 kr..

Hoteller i nærheden af ARoS Aarhus Kunstmuseum

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Tivoli Friheden?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Tivoli Friheden ligger på 629 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Tivoli Friheden er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Tivoli Friheden er normalt 15% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Aarhus, som ligger på 744 kr..

Hoteller i nærheden af Tivoli Friheden

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Aarhus Town Museum?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Aarhus Town Museum ligger på 558 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Aarhus Town Museum er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Aarhus Town Museum er normalt 24% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Aarhus, som ligger på 744 kr..

Hoteller i nærheden af Aarhus Town Museum

Find billig overnatning i Aarhuss populære bydele

Søg hoteller i Aarhuss nabolag, og find det område der passer dig bedst

Hoteller i Frederiksbjerg
Søg efter hoteller i Frederiksbjerg

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Aarhus

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Aarhus
Lavsæson
maj
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

40%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

24%

forventet prisstigning

Pris
382 kr. - 823 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

821 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

726 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Aarhus er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, 55 dage før.
1-2 stjerne
556 kr. - 594 kr.
3 stjerne
708 kr. - 790 kr.
4-5 stjerne
910 kr. - 1.061 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Aarhus

Hvordan finder man et billigt hotel i Aarhus?

Der er især tryk på Aarhus om sommeren, hvor vejret er bedst, hvilket betyder højere hotelpriser. Beliggenhed og antal stjerner betyder mest for prisen, og derfor finder du de billigste hoteller ved at rejse udenfor højsæsonen eller ved at booke et hotel med færre faciliteter på værelset.

Aarhus er en rummelig by, hvor der er hoteller til alle typer af turister og segmenter, hvad enten det drejer sig om backpackere, forretningsfolk, familier, par eller singler. Byens kompakte størrelse gør også, at du bor centralt – næsten uanset hvilket hotel, du vælger. En overnatning i eksempelvis juli måned koster fra ca. 500 DKK og op til omkring 1600 DKK for et værelse til to personer.

Kan man rejse til Aarhus på budget?

Det er muligt at rejse på budget til Aarhus og samtidig få en oplevelsesrig ferie, da byen ligger skønt placeret med hav, skove og parker lige rundt om hjørnet. En kombination af attraktioner med entre samt gratis forlystelser er et sikkert hit, hvor man eksempelvis tager i Tivoli Friheden eller på ARoS nogle af dagene, og så ellers opleve byens torve, parker og arkitektur de andre dage. Det kan være i Dyrehaven, Væksthusene eller i Dokk1. Man kan også tage madpakker med på picnic eller låne en af de mange gratis bycykler, så man kan se Aarhus fra en anden vinkel.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Aarhus?

Det er nemmest at komme rundt i Aarhus til fods, når man befinder sig i bymidten, hvor langt de fleste attraktioner er. Skal man ud i forstæderne eller de andre bydele, så er det lettest at rejse med bybus, hvor man kan købe billet online, i billetautomaten i bussen eller via apps fra eksempelvis Midttrafik eller DSB.

Kan man booke hotel i Aarhus uden kreditkort?

Man kan generelt ikke booke hotel i Aarhus uden et kreditkort, da det skal bruges til at betale depositum med, og samtidig beviser et kreditkort, at man er myndig.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Aarhus?

Man skal være 18 år for at checke ind på et hotel i Aarhus. Man bør dog altid tjekke de nyeste regler med det specifikke hotel.

Skal man lægge depositum på hoteller i Aarhus?

Man skal normalt lægge et depositum på hotellet, som opkræves på ens kreditkort. Beløbet varierer fra hotel til hotel.

Parkering i Aarhus

Trafikken er tæt i Aarhus midtby, og derfor finder man ingen gratis parkeringspladser i centrum. Omkring Den Gamle By og Botanisk Have er der dog en del gratis pladser, hvor man så blot skal medregne en god gåtur for at komme ind i bymidten. Hvis man vil holde sig til indre by, så har Aarhus kun én betalingszone, hvor det koster ca. 12 DKK for den første time samt omkring 17 DKK for den næste og ca. 22 DKK per time derefter. Derudover kan man også vælge et af de mange parkeringshuse, der er spredt over hele byen, og hvor man er garanteret videoovervågning. Priserne i parkeringshusene varierer fra omkring 12 DKK og op til ca. 23 DKK per time afhængig af beliggenhed.


Hvad koster et hotel i Aarhus pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Aarhus

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Aarhus

Disse billige hoteller og vandrehjem i Aarhus har gode priser til det lille rejsebudget
Athome Apartments

Athome Apartments

8,1

512 kr.

Se hoteltilbud
Montra Odder Parkhotel

Montra Odder Parkhotel

8,2

682 kr.

Se hoteltilbud
Dolphin Hotel Herning

Dolphin Hotel Herning

7,6

594 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Aarhus City Apartments

Hotel Aarhus City Apartments

8,0

701 kr.

Se hoteltilbud
Det Gamle Mejeri

Det Gamle Mejeri

8,7

600 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Korning Kro

Hotel Korning Kro

7,9

733 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Aarhus

Hoteller med mest værdi for pengene i Aarhus

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Montra Odder Parkhotel

Montra Odder Parkhotel

8,2

682 kr.

Se hoteltilbud
Horisont Hotel & Konference

Horisont Hotel & Konference

8,1

752 kr.

Se hoteltilbud
Best Western Plus Hotel Kronjylland

Best Western Plus Hotel Kronjylland

8,6

828 kr.

Se hoteltilbud
Palads Hotel

Palads Hotel

7,8

764 kr.

Se hoteltilbud
Dolphin Hotel Herning

Dolphin Hotel Herning

7,6

594 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Korning Kro

Hotel Korning Kro

7,9

733 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Aarhus?

Aarhus er en af Danmarks hyggeligste byer, og her er der oplevelser for hele familien. De fleste turister vælger at indlogere sig centralt i byen, hvor også de fleste hoteller ligger. Uanset om du vælger et hotel nær banegården eller tæt på havnen, så er du centralt placeret. Vælger du et hotel nær Banegårdspladsen, så er du et minuts gang fra Strøget og banegården, og vælger du eksempelvis at bo nede omkring havnen, så har du både åen, Skolegade samt Dokk1 lige i nærheden.


Om Aarhus

Smilets By, Jyllands hovedstad, Åens Munding – Aarhus er en by med mange kaldenavne, der tiltrækker alle typer af turister. Der er nemlig højt til loftet i Danmarks andenstørste by, der har mange studerende, mange seværdigheder og mange hoteller. Byens mangfoldighed ses og mærkes ligeledes på den brede palet af kulturelle tilbud, hvad enten det er musik, museer, gastronomi, shopping eller naturoplevelser.

Aarhus har mange vartegn og attraktioner, der skal opleves. Kunstmuseet ARoS med regnbuen på toppen er stadig byens trækplaster sammen med nyere institutioner som Dokk1, Godsbanen og hele Aarhus Ø, der åbner op for byens kreative borgere og turister. En tur i Tivoli Friheden er oplagt for børnefamilier, og det samme er Den Gamle By, hvor du bliver ført tilbage i tiden i de helt rette kulisser. Det nybyggede Moesgaard Museum er en udendørs attraktion med sjov interaktiv arkitektur. Men også indendørs, hvor du lærer om datidens menneske. Når der skal shoppes, så er Strøget stedet, hvor du kan købe alt, hvad hjertet begærer, og når sulten så skal stilles er der noget for alle – pølsevogn, Aarhus Street Food eller Michelin-restauranter. Denne danske storby stimulerer alle sanser, så sov trygt på et af byens hoteller og syng jeg lukker mine øjne i Aarhus med Thomas Helmig.


Rejseinformation: Aarhus

Hvor længe bor vores brugere i Aarhus?

Et ophold på 1 nat er mest populært for personer, der besøger Aarhus.

Hvad koster et hotel i Aarhus?

Prisen for et hotel i Aarhus afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 697 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Aarhus?

maj er den billigste måned at booke et hotel i Aarhus. Priserne kan være 40% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Aarhus?

Hotelværelser i Aarhus er billigst torsdag og dyrest tirsdag.

Hvad koster et hotel i Aarhus?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Aarhus er 538 kr. pr. nat. Du kan spare 159 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Aarhus.

Hvis vi tager højde for vejret i Aarhus, hvilke seværdigheder er så populære i juli?

Der forventes generelt kun lidt regn (60 mm) og en gennemsnitstemperatur på 16 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Aarhus kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.