Hoteller i Stavanger

Find de bedste tilbud på 140 hoteller i Stavanger, Norge

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller i Stavanger

Find et billigt hotel i Stavanger, der opfylder dine rejsebehov.


Oplevelser i Stavanger

Viking Stadium

Er der ledige hoteller i nærheden af Viking Stadium?

Hoteller i nærheden af Viking Stadium er normalt 25% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Stavanger, som ligger på 671 kr..

Hoteller i nærheden af Viking Stadium

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Stavanger

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Stavanger
Lavsæson
december
Højsæson
januar

Det billigste tidspunkt

24%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

32%

forventet prisstigning

Pris
465 kr. - 901 kr.
Dyreste dag på ugen
tirsdag
Billigeste dag på ugen
mandag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

489 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

514 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Stavanger er: 1-2 stjerne, 65 dage før. 3 stjerne, 72 dage før. 4-5 stjerne, 19 dage før.
1-2 stjerne
374 kr. - 441 kr.
3 stjerne
582 kr. - 704 kr.
4-5 stjerne
741 kr. - 790 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Stavanger

Hvordan finder man et billigt hotel i Stavanger?

I Stavanger er der hotelpriser for enhver smag. Byen er velbesøgt af alt fra rygsækrejsende og børnefamilier til seniorer eller par uden børn, der nyder det maritime miljø. Du bør vælge et hotel uden for centrum, når du vil bo billigt, for stederne omkring domkirken, søen og havnen hører til i den dyre ende. Du skal dog ikke særlig langt uden for indre by, for at finde et gunstigt sted at bo, og offentlige transportmidler er altid lige i nærheden.

Både i nord omkring Bjergsted samt i syd omkring Våland er der ofte gode muligheder for at bo billigt. I midtbyen findes der også forskellige vandrehjem. De centrale vandrehjem og bed & breakfasts er dog klart de mest populære, så du skal være ude i god tid, hvis du ønsker at bo billigt og centralt. Det er klogt at undgå sommermånederne, der er de mest turistede. Hvis du kan klare vinden fra Nordsøen om efteråret, så kan en overnatning fås for omkring 340 NOK (260 DKK).

Kan man rejse på budget?

Stavanger samt de norske byer generelt er ikke de mest budgetvenlige i verden, men det ændrer ikke ved, at du sagtens kan sammensætte en ferie til et overkommeligt beløb. Billige flybilletter samt et billigt vandrehjem kan stort set altid bookes uden for sæsonen. Når disse ting er på plads, så kan du bruge en stor del af ferien på at nyde byens beliggenhed.

Byparken byder på gratis indgang med masser af bænke og udsigtspunkter til dyrelivet på søen samt den berømte fontæne. Har du mulighed for selv at lave mad, så bør du besøge Fisketorget, hvor skaldyr af forskellig slags kan købes. Ellers bør du også spendere på et godt måltid med laks, der er regionens store eksportvare.

En tur op og ned af Øvre og Nedre Strandgate i den gamle bydel er også et must, og selvom det ikke er klassisk norsk, så finder du også billige asiatiske restauranter samt fastfood i byen. Der er masser af havneliv i Stavanger, hvor fiskerbåde og færger til nogle af områdets øer også er værd at se omkring Jorenholmen. Her kan du kan købe en is, hvis vejret er til det, eller en frisk omgang rejesalat ud af huset.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Stavanger er en by, hvor du kan opleve både byliv samt den prægtige natur. Attraktionerne i centrum er nemme at navigere rundt imellem til fods, og selve bykernen er lukket af for trafik. Vil du lidt hurtigere omkring, er det muligt at leje cykler lige ved domkirken og Hospitalsgata.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Stavanger?

Der er to ting at huske på før du kan checke ind på et hotel i Stavanger. Du skal være fyldt 18 år, og derudover skal du medbringe et billede-ID.

Skal man lægge depositum?

Det er almen praksis blandt hotellerne i Stavanger, at der forlanges et depositum enten som kontanter eller trukket på kreditkortet.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Det er ikke en udpræget del af den norske kultur at betale drikkepenge, for priserne er i forvejen ret høje grundet servicetillæg og skatter på regningen.

Hvor sikkert er der i Stavanger?

Stavanger er kendt for at være en sikker by at færdes i. Politiet er til stede i weekenderne, hvor der oftest er gang i nattelivet, så du føler dig tryg ved at begive dig rundt i gaderne.

Skal man medbringe adapter?

Det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter, da man i Norge bruger lignende stiktyper, som i Danmark (C og F med de to runde huller).


Hvad koster et hotel i Stavanger pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Stavanger

Hostels og billige hoteller i Stavanger

Disse hoteller og hostels er de billigste ledige overnatningsmuligheder i Stavanger

Gardenview Room

5,7

215 kr.

Se hoteltilbud

Stavanger Bed and Breakfast

8,1

374 kr.

Se hoteltilbud

Guesthouse- Møllegata 39

7,8

233 kr.

Se hoteltilbud

Skansen Hotel

6,6

398 kr.

Se hoteltilbud

Guesthouse-Tanke Svilands

7,0

282 kr.

Se hoteltilbud

Hotel Alstor

8,8

403 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Stavanger

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hotel Alstor

8,8

403 kr.

Se hoteltilbud

Scandic Forum

7,8

484 kr.

Se hoteltilbud

Clarion Hotel Energy

8,6

637 kr.

Se hoteltilbud

St Svithun Hotel

7,9

502 kr.

Se hoteltilbud

Scandic Stavanger Forus

8,3

496 kr.

Se hoteltilbud

Quality Airport Hotel Stavanger

8,1

661 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Stavanger?

Norge er ofte velbesøgt i de snefyldte perioder, når danske børnefamilier, par eller singler drager på skiferie, hvor det går løs på pisterne. Men der er mere end fart over feltet og afterskiing hos vore skandinaviske venner.

Et ophold på hotel i Stavanger er et perfekt alternativ eller supplement, da byen ligger smukt omgivet af fjorde, øer og klippelandskab. Så vær klar med kameraet indstillet på panorama! Samtidig er Stavanger en storby, så der er rigeligt at give sig til i forhold til sightseeing. Byens kompakte opbygning gør, at du stort set altid er tæt på seværdighederne, hvad enten du bor omkring det smukke havneindløb Vågen og skibshavnen, eller i syd omkring Stavanger Station med offentlige forbindelser rundt i byen.

Det er naturligvis muligt at bo med udsigt til vand, når du opholder dig i Stavanger. Hele området omkring Skagenkaien giver udsyn til større vidder i horisonten på en bueformet havnefront spækket med cafeer hele vejen rundt.

En anden mulighed er den hyggeligt, ind-grænsede sø Breiavatnet ved den grønne Byparken, hvor Stavanger Domkirke ligger i toppen. Rykker du over på den vestlige side af Vågen, er der mulighed for at bo i idylliske omgivelser i Gamle Stavanger, der er kendt for sine hvide træhuse fra det 18. og 19. århundrede, som en del af norsk kulturhistorie.


Om Stavanger

Stavanger har været igennem flere forskellige perioder, der har påvirket byens udvikling. Man har tjent mange penge først på sildefiskeri siden på skibsfart og konservesfremstilling. I løbet af 60’erne oplevede man dog en tilbagegang og krise. Sidst i samme årti skete miraklet så, da man efter flere års olieboring endelig fandt de gyldne dråber, der siden da har sikret en opblomstring. Dermed er der råd til vedligehold og udbygninger, som pryder og pynter, og dermed tiltrækker turister fra nær og fjern.

Byens flade opbygning med kæmpe krydstogtskibe, der ligger til kaj nærmest inde på gågaden er et helt særligt syn. Samtidig skal du blot begive dig lidt uden for centrum, hvor panoramaudsigter og terræner til udendørsentusiaster venter.

Efter fund af olie åbende byen helt logisk Norsk Oljemuseum, der er bygget som en lille boreplatform. Museet er bestemt et besøg værd for at lære noget om byens moderne historie. Når du har slentret nok rundt omkring Skagenkaien, domkirken og Byparken, så skal du naturligvis opleve det, som alle turister rejser efter – nemlig Preikestolen! Det er en kæmpe klippeformation med et fladt udsigtpunkt 604 meter over fjorden.

Den bedste sæson er fra april til oktober, og du skal med en færge fra Fiskepirterminalen og derefter videre med bus fra Tau, inden opklatringen kan begynde. Turen for færge og bus koster ca. 240 NOK (ca. 180 DKK), og færgebilletten skal købes direkte på færgen. Stavanger byder både på billige og dyre hoteller samt noget midt imellem. Det samme gælder byens spisesteder, hvor du finder alt fra markedspladser og sushibarer til Michelin-restauranter.

Priser er tjekket 10-02-2018.


Rejseinformation: Stavanger

Hvor længe bor vores brugere i Stavanger?

Et ophold på 2 nætter er mest populært for personer, der besøger Stavanger.

Hvad koster et hotel i Stavanger?

I gennemsnit koster værelser omkring 666 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Stavanger; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Stavanger?

december er den billigste måned at booke et hotel i Stavanger. Priserne kan være 24% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Stavanger?

søndag er den billigste dag at bo på hotel i Stavanger, og mandag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Stavanger?

Et hostel i Stavanger koster i gennemsnit ca. 556 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 110 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Stavanger pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Stavanger, hvilke seværdigheder er så populære i marts?

Med en gennemsnitstemperatur på 3 °C og en ret lav chance for nedbør (80 mm) er marts en god måned til at udforske omegnen omkring Stavanger.