Hoteller i Stavanger, Norge

Find tilbud på 47 hoteller i Stavanger, Norge

Stavanger, Norge
22. sep. — 23. sep.2
lør. 23.9
ons. 27.9

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.


Populære hoteller til en overnatning i Stavanger

Find det perfekte hotel til dit ophold i Stavanger
Pris
kr.413
kr.1130
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Stavanger?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Stavanger
LavsæsonaprilDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
51%forventet prisfald
33%forventet prisstigning

Rejsepriser

498 kr. - 1.509 kr.

Billigeste dag på ugenfredager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenmandager den dyreste ugedag at booke på
890 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.294 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Stavanger er: 1-2 stjerne, 62 dage før.

1-2 stjerne

502 kr. - 607 kr.

3 stjerne

837 kr. - 990 kr.

4-5 stjerne

962 kr. - 1.241 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Stavanger

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Stavanger

Laveste hotelpris

397 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Saga Caves Straen

Hoteller i nærheden af lufthavnen

547

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Stavanger, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 397 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Garden Guest House Room with Terrace.
Få en komfortabel rejse med en booking på Saga Caves Straen, det mest populære 5-stjernede hotel i Stavanger(bedømmelse på 8,7/10 ud fra 139 anmeldelser).
Der er 547 hoteller i Stavanger tæt på Bergen Flesland. Clarion Hotel Bergen Airport Terminal er det nærmeste og ligger 0,8 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Stavanger. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Stavanger lå i sidste uge på 1.042 kr..

Rejsetips til Stavanger

Hvordan finder man et billigt hotel i Stavanger?

I Stavanger er der hotelpriser for enhver smag. Byen er velbesøgt af alt fra rygsækrejsende og børnefamilier til seniorer eller par uden børn, der nyder det maritime miljø. Du bør vælge et hotel uden for centrum, når du vil bo billigt, for stederne omkring domkirken, søen og havnen hører til i den dyre ende. Du skal dog ikke særlig langt uden for indre by, for at finde et gunstigt sted at bo, og offentlige transportmidler er altid lige i nærheden. Både i nord omkring Bjergsted samt i syd omkring Våland er der ofte gode muligheder for at bo billigt. I midtbyen findes der også forskellige vandrehjem. De centrale vandrehjem og bed & breakfasts er dog klart de mest populære, så du skal være ude i god tid, hvis du ønsker at bo billigt og centralt. Det er klogt at undgå sommermånederne, der er de mest turistede. Hvis du kan klare vinden fra Nordsøen om efteråret, så kan en overnatning fås for omkring 340 NOK (260 DKK).

Kan man rejse på budget?

Stavanger samt de norske byer generelt er ikke de mest budgetvenlige i verden, men det ændrer ikke ved, at du sagtens kan sammensætte en ferie til et overkommeligt beløb. Billige flybilletter samt et billigt vandrehjem kan stort set altid bookes uden for sæsonen. Når disse ting er på plads, så kan du bruge en stor del af ferien på at nyde byens beliggenhed. Byparken byder på gratis indgang med masser af bænke og udsigtspunkter til dyrelivet på søen samt den berømte fontæne. Har du mulighed for selv at lave mad, så bør du besøge Fisketorget, hvor skaldyr af forskellig slags kan købes. Ellers bør du også spendere på et godt måltid med laks, der er regionens store eksportvare. En tur op og ned af Øvre og Nedre Strandgate i den gamle bydel er også et must, og selvom det ikke er klassisk norsk, så finder du også billige asiatiske restauranter samt fastfood i byen. Der er masser af havneliv i Stavanger, hvor fiskerbåde og færger til nogle af områdets øer også er værd at se omkring Jorenholmen. Her kan du kan købe en is, hvis vejret er til det, eller en frisk omgang rejesalat ud af huset.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Stavanger er en by, hvor du kan opleve både byliv samt den prægtige natur. Attraktionerne i centrum er nemme at navigere rundt imellem til fods, og selve bykernen er lukket af for trafik. Vil du lidt hurtigere omkring, er det muligt at leje cykler lige ved domkirken og Hospitalsgata.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Stavanger?

Der er to ting at huske på før du kan checke ind på et hotel i Stavanger. Du skal være fyldt 18 år, og derudover skal du medbringe et billede-ID.

Skal man lægge depositum?

Det er almen praksis blandt hotellerne i Stavanger, at der forlanges et depositum enten som kontanter eller trukket på kreditkortet.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Det er ikke en udpræget del af den norske kultur at betale drikkepenge, for priserne er i forvejen ret høje grundet servicetillæg og skatter på regningen.

Hvor sikkert er der i Stavanger?

Stavanger er kendt for at være en sikker by at færdes i. Politiet er til stede i weekenderne, hvor der oftest er gang i nattelivet, så du føler dig tryg ved at begive dig rundt i gaderne.

Skal man medbringe adapter?

Det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter, da man i Norge bruger lignende stiktyper, som i Danmark (C og F med de to runde huller).


Hvad koster et hotel i Stavanger pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Stavanger

4-stjernede hoteller

Billigst 1.077 kr.

Gennemsnitlig 1.184 kr.

Dyrest 1.184 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Stavanger

Disse billige hoteller og vandrehjem i Stavanger har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Stavanger

Disse Stavanger hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Stavanger

Norge er ofte velbesøgt i de snefyldte perioder, når danske børnefamilier, par eller singler drager på skiferie, hvor det går løs på pisterne. Men der er mere end fart over feltet og afterskiing hos vore skandinaviske venner.

Et ophold på hotel i Stavanger er et perfekt alternativ eller supplement, da byen ligger smukt omgivet af fjorde, øer og klippelandskab. Så vær klar med kameraet indstillet på panorama! Samtidig er Stavanger en storby, så der er rigeligt at give sig til i forhold til sightseeing. Byens kompakte opbygning gør, at du stort set altid er tæt på seværdighederne, hvad enten du bor omkring det smukke havneindløb Vågen og skibshavnen, eller i syd omkring Stavanger Station med offentlige forbindelser rundt i byen.

Det er naturligvis muligt at bo med udsigt til vand, når du opholder dig i Stavanger. Hele området omkring Skagenkaien giver udsyn til større vidder i horisonten på en bueformet havnefront spækket med cafeer hele vejen rundt.

En anden mulighed er den hyggeligt, ind-grænsede sø Breiavatnet ved den grønne Byparken, hvor Stavanger Domkirke ligger i toppen. Rykker du over på den vestlige side af Vågen, er der mulighed for at bo i idylliske omgivelser i Gamle Stavanger, der er kendt for sine hvide træhuse fra det 18. og 19. århundrede, som en del af norsk kulturhistorie.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Stavanger

Stavanger har været igennem flere forskellige perioder, der har påvirket byens udvikling. Man har tjent mange penge først på sildefiskeri siden på skibsfart og konservesfremstilling. I løbet af 60’erne oplevede man dog en tilbagegang og krise. Sidst i samme årti skete miraklet så, da man efter flere års olieboring endelig fandt de gyldne dråber, der siden da har sikret en opblomstring. Dermed er der råd til vedligehold og udbygninger, som pryder og pynter, og dermed tiltrækker turister fra nær og fjern.

Byens flade opbygning med kæmpe krydstogtskibe, der ligger til kaj nærmest inde på gågaden er et helt særligt syn. Samtidig skal du blot begive dig lidt uden for centrum, hvor panoramaudsigter og terræner til udendørsentusiaster venter.

Efter fund af olie åbende byen helt logisk Norsk Oljemuseum, der er bygget som en lille boreplatform. Museet er bestemt et besøg værd for at lære noget om byens moderne historie. Når du har slentret nok rundt omkring Skagenkaien, domkirken og Byparken, så skal du naturligvis opleve det, som alle turister rejser efter – nemlig Preikestolen! Det er en kæmpe klippeformation med et fladt udsigtpunkt 604 meter over fjorden.

Den bedste sæson er fra april til oktober, og du skal med en færge fra Fiskepirterminalen og derefter videre med bus fra Tau, inden opklatringen kan begynde. Turen for færge og bus koster ca. 240 NOK (ca. 180 DKK), og færgebilletten skal købes direkte på færgen. Stavanger byder både på billige og dyre hoteller samt noget midt imellem. Det samme gælder byens spisesteder, hvor du finder alt fra markedspladser og sushibarer til Michelin-restauranter.


Information om overnatning i Stavanger

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Stavanger

Hvor længe bor vores brugere i Stavanger?

Et ophold på 1 nat er mest populært for personer, der besøger Stavanger.

Hvad koster et hotel i Stavanger?

I gennemsnit koster værelser omkring 1.173 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Stavanger; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Stavanger?

april er den billigste måned at booke et hotel i Stavanger. Priserne kan være 51% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Stavanger?

torsdag er den billigste dag at bo på hotel i Stavanger, og søndag er den dyreste.

Hvad koster et luksushotel i Stavanger?

Et luksushotel i 1.344 kr. koster ca. Stavanger. Det er i gennemsnit 22%% dyrere end prisen for et gennemsnitligt hotel i Stavanger, der koster ca. 1.173 kr. pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Stavanger, hvilke seværdigheder er så populære i september?

Temperaturen i september er perfekt til udendørsaktiviteter i nærheden af Stavanger, men der falder betydelig mere regn end i andre måneder med ca. 161 mm forventet i løbet af måneden.

Har Stavanger ferieboliger?

Ja, Stavanger har 243 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Stavanger, er City Housing - Lagårdsveien 115 den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Stavanger.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Stavanger?

Fra september 2023 er der 244 udbydere at vælge mellem for hoteller i Stavanger.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Stavanger?

Priser for hoteller i Stavanger opdateres hver dag.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Stavanger gennem momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Stavanger fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Stavanger?

Du kan finde et godt sted at overnatte i Stavanger ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Stavanger