Hoteller i Stavanger, Norge

Find tilbud på 44 hoteller i Stavanger, Norge

Stavanger, Norge
2. juli — 3. juli2
Stavanger, Norge
lør. 2.7
søn. 3.7

Populære hoteller til en overnatning i Stavanger

Find det perfekte hotel til dit ophold i Stavanger
Pris
kr.483
kr.1346
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hvornår skal man booke et hotel i Stavanger?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Stavanger
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
37%forventet prisfald
59%forventet prisstigning

Rejsepriser

718 kr. - 2.793 kr.

Dyreste dag på ugenonsdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugentorsdagis the cheapest day of the week to book
29.781 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
4.975 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Stavanger er: 1-2 stjerne, 54 dage før.

1-2 stjerne

498 kr. - 633 kr.

3 stjerne

868 kr. - 968 kr.

4-5 stjerne

1.018 kr. - 1.203 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Stavanger

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Stavanger

Laveste hotelpris

171 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Saga Caves Straen

Hoteller i nærheden af lufthavnen

15

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Stavanger, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 171 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos 2worlds countryside &5min 2 civilization, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Saga Caves Straen, det mest populære 5-stjernede hotel i Stavanger.
Der er 15 hoteller i Stavanger tæt på Bergen Flesland. Clarion Hotel Bergen Airport Terminal er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Stavanger. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Stavanger lå i sidste uge på 3.695 kr..

Rejsetips til Stavanger

I Stavanger er der hotelpriser for enhver smag. Byen er velbesøgt af alt fra rygsækrejsende og børnefamilier til seniorer eller par uden børn, der nyder det maritime miljø. Du bør vælge et hotel uden for centrum, når du vil bo billigt, for stederne omkring domkirken, søen og havnen hører til i den dyre ende. Du skal dog ikke særlig langt uden for indre by, for at finde et gunstigt sted at bo, og offentlige transportmidler er altid lige i nærheden.Både i nord omkring Bjergsted samt i syd omkring Våland er der ofte gode muligheder for at bo billigt. I midtbyen findes der også forskellige vandrehjem. De centrale vandrehjem og bed & breakfasts er dog klart de mest populære, så du skal være ude i god tid, hvis du ønsker at bo billigt og centralt. Det er klogt at undgå sommermånederne, der er de mest turistede. Hvis du kan klare vinden fra Nordsøen om efteråret, så kan en overnatning fås for omkring 340 NOK (260 DKK).

Stavanger samt de norske byer generelt er ikke de mest budgetvenlige i verden, men det ændrer ikke ved, at du sagtens kan sammensætte en ferie til et overkommeligt beløb. Billige flybilletter samt et billigt vandrehjem kan stort set altid bookes uden for sæsonen. Når disse ting er på plads, så kan du bruge en stor del af ferien på at nyde byens beliggenhed.Byparken byder på gratis indgang med masser af bænke og udsigtspunkter til dyrelivet på søen samt den berømte fontæne. Har du mulighed for selv at lave mad, så bør du besøge Fisketorget, hvor skaldyr af forskellig slags kan købes. Ellers bør du også spendere på et godt måltid med laks, der er regionens store eksportvare.En tur op og ned af Øvre og Nedre Strandgate i den gamle bydel er også et must, og selvom det ikke er klassisk norsk, så finder du også billige asiatiske restauranter samt fastfood i byen. Der er masser af havneliv i Stavanger, hvor fiskerbåde og færger til nogle af områdets øer også er værd at se omkring Jorenholmen. Her kan du kan købe en is, hvis vejret er til det, eller en frisk omgang rejesalat ud af huset.

Stavanger er en by, hvor du kan opleve både byliv samt den prægtige natur. Attraktionerne i centrum er nemme at navigere rundt imellem til fods, og selve bykernen er lukket af for trafik. Vil du lidt hurtigere omkring, er det muligt at leje cykler lige ved domkirken og Hospitalsgata.

Der er to ting at huske på før du kan checke ind på et hotel i Stavanger. Du skal være fyldt 18 år, og derudover skal du medbringe et billede-ID.

Det er almen praksis blandt hotellerne i Stavanger, at der forlanges et depositum enten som kontanter eller trukket på kreditkortet.

Det er ikke en udpræget del af den norske kultur at betale drikkepenge, for priserne er i forvejen ret høje grundet servicetillæg og skatter på regningen.

Stavanger er kendt for at være en sikker by at færdes i. Politiet er til stede i weekenderne, hvor der oftest er gang i nattelivet, så du føler dig tryg ved at begive dig rundt i gaderne.

Det er ikke nødvendigt at medbringe en adapter, da man i Norge bruger lignende stiktyper, som i Danmark (C og F med de to runde huller).


Hvad koster et hotel i Stavanger pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Stavanger

3-stjernede hoteller

Billigst 770 kr.

Gennemsnitlig 965 kr.

Dyrest 3.752 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Stavanger

Disse billige hoteller og vandrehjem i Stavanger har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Stavanger

Disse Stavanger hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Stavanger

Norge er ofte velbesøgt i de snefyldte perioder, når danske børnefamilier, par eller singler drager på skiferie, hvor det går løs på pisterne. Men der er mere end fart over feltet og afterskiing hos vore skandinaviske venner.

Et ophold på hotel i Stavanger er et perfekt alternativ eller supplement, da byen ligger smukt omgivet af fjorde, øer og klippelandskab. Så vær klar med kameraet indstillet på panorama! Samtidig er Stavanger en storby, så der er rigeligt at give sig til i forhold til sightseeing. Byens kompakte opbygning gør, at du stort set altid er tæt på seværdighederne, hvad enten du bor omkring det smukke havneindløb Vågen og skibshavnen, eller i syd omkring Stavanger Station med offentlige forbindelser rundt i byen.

Det er naturligvis muligt at bo med udsigt til vand, når du opholder dig i Stavanger. Hele området omkring Skagenkaien giver udsyn til større vidder i horisonten på en bueformet havnefront spækket med cafeer hele vejen rundt.

En anden mulighed er den hyggeligt, ind-grænsede sø Breiavatnet ved den grønne Byparken, hvor Stavanger Domkirke ligger i toppen. Rykker du over på den vestlige side af Vågen, er der mulighed for at bo i idylliske omgivelser i Gamle Stavanger, der er kendt for sine hvide træhuse fra det 18. og 19. århundrede, som en del af norsk kulturhistorie.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Stavanger

Stavanger har været igennem flere forskellige perioder, der har påvirket byens udvikling. Man har tjent mange penge først på sildefiskeri siden på skibsfart og konservesfremstilling. I løbet af 60’erne oplevede man dog en tilbagegang og krise. Sidst i samme årti skete miraklet så, da man efter flere års olieboring endelig fandt de gyldne dråber, der siden da har sikret en opblomstring. Dermed er der råd til vedligehold og udbygninger, som pryder og pynter, og dermed tiltrækker turister fra nær og fjern.

Byens flade opbygning med kæmpe krydstogtskibe, der ligger til kaj nærmest inde på gågaden er et helt særligt syn. Samtidig skal du blot begive dig lidt uden for centrum, hvor panoramaudsigter og terræner til udendørsentusiaster venter.

Efter fund af olie åbende byen helt logisk Norsk Oljemuseum, der er bygget som en lille boreplatform. Museet er bestemt et besøg værd for at lære noget om byens moderne historie. Når du har slentret nok rundt omkring Skagenkaien, domkirken og Byparken, så skal du naturligvis opleve det, som alle turister rejser efter – nemlig Preikestolen! Det er en kæmpe klippeformation med et fladt udsigtpunkt 604 meter over fjorden.

Den bedste sæson er fra april til oktober, og du skal med en færge fra Fiskepirterminalen og derefter videre med bus fra Tau, inden opklatringen kan begynde. Turen for færge og bus koster ca. 240 NOK (ca. 180 DKK), og færgebilletten skal købes direkte på færgen. Stavanger byder både på billige og dyre hoteller samt noget midt imellem. Det samme gælder byens spisesteder, hvor du finder alt fra markedspladser og sushibarer til Michelin-restauranter.


Information about staying in Stavanger

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Stavanger

Et ophold på 2 nætter er mest populært for personer, der besøger Stavanger.

I gennemsnit koster værelser omkring 936 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Stavanger; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

februar er den billigste måned at booke et hotel i Stavanger. Priserne kan være 38% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

onsdag er den billigste dag at bo på hotel i Stavanger, og tirsdag er den dyreste.

Et hostel i Stavanger koster i gennemsnit ca. 479 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 457 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Stavanger pr. nat.

Med gode temperaturer på omkring 14 °C og kun en moderat chance for regn kan rejsende, der bor på et hotel i Stavanger overveje at besøge populære steder i nærheden af Stavanger.

Ja, Stavanger har 29 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Stavanger, er Frogner House Apartments- Lagårdsveien 61 den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Stavanger.


momondos yndlingshoteller i Stavanger

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Stavanger
Thon Partner Stavanger Forum Hotel

Thon Partner Stavanger Forum Hotel

Gunnar Warebergsgate 17, Stavanger, Rogaland, Norway

7,8
712 kr.
Nordhagen 17

Nordhagen 17

Stavanger, Rogaland, Norge

8,0
399 kr.
Home Again Nygata 1

Home Again Nygata 1

1 Nygata, Stavanger, Rogaland, Norway

9,2
883 kr.
Stavanger Small Apartments City Center

Stavanger Small Apartments City Center

Stavanger, Rogaland, Norge

868 kr.
Access Appartement

Access Appartement

Stavanger, Rogaland, Norge

9,3
797 kr.

The beautiful Verven 2A

Stavanger, Rogaland, Norge

8,6
584 kr.
2worlds countryside &5min 2 civilization

2worlds countryside &5min 2 civilization

37 Vodlaveien, Stavanger, Rogaland, Norway

8,2
171 kr.
Home Again Nygata 16

Home Again Nygata 16

Stavanger, Rogaland, Norge

9,3
975 kr.
Eilert Smith Hotel

Eilert Smith Hotel

Nordbøgata 8, Stavanger, Rogaland, Norway

2.648 kr.

Darby's Inn

Oscarsgate 18, Stavanger, Rogaland, Norway

9,5
911 kr.

Cozee Central Apartments

Nykirkebakken 5, 3rd Floor, Stavanger, Rogaland, Norway

9,3
698 kr.
Home Again Kirkegata 30

Home Again Kirkegata 30

Kirkegata 30, Stavanger, Rogaland, Norway

8,9
975 kr.
Sea Story by Frogner House

Sea Story by Frogner House

Stavanger, Rogaland, Norge

8,8
1.231 kr.

Stavanger Pop Up Hostel

Pedersgata, 136, Stavanger, Rogaland, Norway

206 kr.

Central Studio Apartment

Stavanger, Rogaland, Norge

7,7
634 kr.

Sparta apartments

Stavanger, Rogaland, Norge

392 kr.
Hinna Paradis

Hinna Paradis

Stavanger, Rogaland, Norge

7,4
813 kr.

Historical apartments in the heart of the old town

Stavanger, Rogaland, Norge

8,5
1.189 kr.

Stavanger Lille Hotel City Guesthouse

Jens Zetlitsgate 25, Stavanger, Rogaland, Norway

320 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Stavanger


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Stavanger fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Du kan finde et godt sted at overnatte i Stavanger ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.