Hoteller i Næstved

Find de bedste tilbud på 12 hoteller i Næstved, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Næstved

Der er mange skønne hoteller i Næstved. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Næstved

Holmegaard Glassworks
Gavno Slot
Naestved Museum

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Holmegaard Glassworks?

Hoteller i nærheden af Holmegaard Glassworks er normalt 33% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Næstved, som ligger på 724 kr..

Hoteller i nærheden af Holmegaard Glassworks

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Gavno Slot?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Næstved tæt på Gavno Slot, bør du forvente at skulle betale omkring 922 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 922 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Gavno Slot. Hoteller i nærheden af Gavno Slot er normalt 21% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Næstved, som ligger på 724 kr..

Hoteller i nærheden af Gavno Slot

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Naestved Museum?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Næstved i nærheden af Naestved Museum, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 5 hoteller i nærheden af Naestved Museum og i gennemsnit koster hoteller i området 627 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Naestved Museum er normalt 13% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Næstved, som ligger på 724 kr..

Hoteller i nærheden af Naestved Museum

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Næstved

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Næstved
Lavsæson
oktober
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

18%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

14%

forventet prisstigning

Pris
700 kr. - 986 kr.
Dyreste dag på ugen
tirsdag
Billigeste dag på ugen
lørdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

827 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

486 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Næstved er: 3 stjerne, 72 dage før.
3 stjerne
617 kr. - 814 kr.

Rejsetips til Næstved

Vores bedste tips til Næstved

Hvad koster et hotel i Næstved?

Fra ca. 450 DKK til ca. 1200 DKK – det kan du få en overnatning for på hotel i Næstved. De billige steder består ofte af Bed & Breakfast med få hyggelige værelser til rådighed i mere privat regi. De dyre overnatninger finder sted på større hoteller med central beliggenhed og mange faciliteter, som 24-timers reception, pool, hotelrestaurant og meget andet.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Næstved?

Denne sydsjællandske købstad blomstrer især op om sommeren, hvor der kommer liv i havnen og på åen. Samtidig er højsæsonen optimal i forhold til naturoplevelser og udendørshygge i gågaderne. De andre sæsoner er også rejsevenlige, da der er kulturelle begivenheder hele året rundt – ikke mindst på byens museer, biografer, kirker og indkøbscentre.

Kan man rejse til Næstved på budget?

Der er størst chance for at finde en billig overnatning i Næstved uden for højsæsonen. Samtidig er det en god idé at kigge efter vandrehjem og Bed & Breakfast, der ofte byder på mere simple forhold samt billigere priser. Men standarden er heldigvis som altid høj i Danmark. Det koster ikke noget at nyde byens natur med havn, sø og skov lige i nærheden – kombineret med et museumsbesøg samt madlavning hjemme på det bookede Bed & Breakfast.

De bedste transportmidler i Næstved

Næstved centrum kan nemmest opleves til fods, men det kan blive nødvendigt at tage en bus, hvis du skal ud i forstæderne og opleve nogle af seværdighederne. I den forbindelse er det primært bus 601, 602 og 603, som du vil få brug for, da de kører til steder som Enø og Næstved Storcenter. En enkeltbillet koster ca. 24 DKK for en voksen.

Parkering i Næstved

Du kan roligt medbringe din bil i forbindelse med ophold på hotel i Næstved. Byen byder nemlig på mere end 2000 gratis p-pladser. Pladserne i centrum omkring Ramsherred, Nygade og andre centrale steder byder på korttidsparkering, mens du eksempelvis på Slagkildevej og Ostenfeldtsvej omkring havnen må parkere i 24 timer. Vil du holde centralt i længere tid, kan du vælge betalingsparkering i Kindhestegade samt på Kvægtorvet og i Kattebjerg til ca. 10 DKK i timen.


Hvad koster et hotel i Næstved pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Næstved
3 stjerner
Hotel Menstrup Kro
#1 Mest populær

Hotel Menstrup Kro

6,3

650 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Vinhuset
Mest for pengene

Hotel Vinhuset

7,0

578 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Hotel Kirstine
Mest for pengene

Hotel Kirstine

8,8

1.096 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Næstved

Disse billige hoteller og vandrehjem i Næstved har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Næstved

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Næstved?

Næstved er en stor dansk provinsby, som har meget at byde på, hvad enten man rejser som familie, par eller en gruppe unge mennesker. Det er i centrum, det sker, hvis du vil være tæt på det hele i form af butikker og natteliv. Især omkring Axeltorv, Hjultorv og Ringstedgade findes der masser af butikker og spisesteder. Vil du nyde nattelivet, mens du bor på hotel i Næstved, så se nærmere på overnatningsmulighederne ved Ramsherred og Grønnegade, hvor du kan nyde et glas vin eller en øl om aftenen eller feste igennem på nogle af diskotekerne hele natten lang. Omkring havnen findes der flere familiehoteller, hvilket blandt andet vil sige værelser med mange rum, gratis Wi-Fi og børnevenlig service. De fleste hoteller i Næstved er spredt omkring centrum, men du kan også bo i grønne omgivelser ved Suså.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Næstved

Der er især store indkøbsoplevelser at komme efter, når du bor på hotel i Næstved. I hvert fald hvis du begiver dig ind i gågaderne med alle specialbutikkerne. Men byen er også lig med Næstved Storcenter og Næstved Megacenter, så du skal nok få fyldt indkøbsposerne op. Derfor er byen også oplagt til en venindetur, men familier bliver heller ikke snydt. Bon-Bon-Land ligger lige i nærheden, og Næstved Legeland er også et stort hit blandt de yngste. Læg dertil kanoture på Susåen, havnerundfart med Friheden samt hyggelige fisketure – og familieferien er komplet! Der er også lagt op til en romantisk weekend, for Gavnø Slot er en af byens seværdigheder, der samtidig byder på tulipanfestival i april og maj.


Rejseinformation: Næstved

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Næstved?

Den billigste måned at booke et hotel i Næstved er oktober. Prisen på dit værelse kan være helt op til 16% billigere end i de dyreste måneder.

Hvor længe bor vores brugere i Næstved?

I gennemsnit overnatter vores brugere 1 nat i Næstved.

Hvilken dag er den billigste at bo i Næstved?

fredag er den billigste dag at bo på hotel i Næstved, og mandag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Næstved?

Et hotelværelse i Næstved vil normalvis koste ca. 774 kr. pr. nat. Prisen er en gennemsnitspris, og priser vil variere afhængig af faciliteter, placering og tilgængeligheden på det givne hotel.