Hoteller i Bordeaux, Frankrig

Find tilbud på 246 hoteller i Bordeaux, Frankrig

Bordeaux, Gironde, Frankrig
24. juni — 25. juni2
Bordeaux, Gironde, Frankrig
fre. 24.6
lør. 25.6

Populære hoteller til en overnatning i Bordeaux

Find det perfekte hotel til dit ophold i Bordeaux
Pris
kr.176
kr.932
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Bordeauxs bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Bordeaux

Pris

416 kr. – 911 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I BORDEAUXLa Bastide35% billigereHoteller i La Bastide er de billigste i Bordeaux med kun 416 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I BORDEAUXCentre Ville30% dyrereCentre Ville har de højeste hotelpriser i Bordeaux med værelser til 911 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I BORDEAUXCentre Ville59% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Centre Ville end i andre områder i Bordeaux

Oplevelser i Bordeaux


Hoteller i populære bydele i Bordeaux

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Bordeaux og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Bordeaux?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Bordeaux
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonnovemberdet dyreste tidspunkt
79%forventet prisfald
42%forventet prisstigning

Rejsepriser

176 kr. - 1.421 kr.

Dyreste dag på ugenmandagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
8.389 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
2.110 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Bordeaux er: 1-2 stjerne, 25 dage før.

1-2 stjerne

381 kr. - 452 kr.

3 stjerne

572 kr. - 635 kr.

4-5 stjerne

903 kr. - 995 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Bordeaux

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Bordeaux

Laveste hotelpris

176 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Le Palais Gallien Hôtel & Spa

Hoteller i nærheden af lufthavnen

60

Gennemsnitslængde på ophold

3 dage
Den billigste pris for et værelse i Bordeaux, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 176 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Eklo Bordeaux Centre Bastide, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Le Palais Gallien Hôtel & Spa, det mest populære 5-stjernede hotel i Bordeaux(bedømmelse på 9,1/10 ud fra 890 anmeldelser).
Der er 60 hoteller i Bordeaux tæt på Bordeaux. Mercure Bordeaux Aeroport er det nærmeste og ligger 2,0 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 3 dage, når de overnatter på hoteller i Bordeaux. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 3 dage i Bordeaux lå i sidste uge på 3.138 kr..

Rejsetips til Bordeaux

Da Bordeaux er en storby, findes der hotelmuligheder for ethvert budget. Dermed er det også muligt at finde et billigt hotel som base under ferien. Som i langt de fleste andre storbyer, så skal du også søge ud af bymidten og den centrale del med alle seværdighederne, når der skal bookes et billigt hotel i Bordeaux.Det er især i den sydlige del omkring hovedbanegården Gare de Bordeau, at du finder mange af byens hostels med priser fra ca. 27 EUR (200 DKK). Budgethoteller finder du også side om side med luksushoteller i den vestlige ende af byen tæt på lufthavnen.

Du behøver ikke at mæske dig i vin, ost og skaldyr hver eneste dag i Bordeaux. I hvert fald ikke, hvis du planlægger en budgetrejse, som netop er mulig i en by med så mange seværdigheder. Det helt oplagte, som mange andre turister også benytter sig af, er den gratis entré på byens museer den første søndag i måneden.Vandet ved Bordeaux skal naturligvis også nydes. Dertil kan du tage en tur til søen Plage du Lac, hvor du kan prøve diverse vandsportsaktiviteter gratis. En eller flere ture på markedet Marché des Capucins vil også give lidt ekstra mønter at gøre godt med, for der kan du selv handle ind og tilberede maden eller købe måltider til omkring 5 EUR (38 DKK). Det er også oplagt at rejse i lavsæsonen uden for måneder som juni, juli og august, hvor køerne til museerne tilmed også er kortere.

En kombination af oplevelser til fods, på cykel og i sporvogn – det er den optimale måde at komme rundt i Bordeaux på. En sporvognsbillet koster omkring 1,5 EUR (11 DKK), mens cykelleje pr. dag koster omkring 29 EUR (218 DKK) – alt afhængig af model. Det er også en god idé at investere i et Bordeaux CityPass til omkring 29 EUR (218 DKK) for 24 timers fri kørsel.

Minimumsalderen i forbindelse med check-in på hotel i Bordeaux er 18 år. Det er nemlig også myndighedsalderen i Frankrig. Så husk gyldigt ID.

Der vil blive opkrævet et depositum ved ankomsten til hotellet, så du skal være forberedt på at betale denne form for garanti med kontanter eller kreditkort.

I Frankrig er der altid inkluderet ca. 15 %, når man modtager en regning efter et restaurantbesøg. Det er dog ikke ualmindeligt alligevel at lægge ca. 1-2 EUR (7,5-15 DKK) i drikkepenge – eller mere hvis du har råd og lyst.

Bordeaux går generelt for at være en sikker by at holde ferie i. Det er dog en storby, så man skal være opmærksom på lommetyve.

Danske opladere passer fint i franske stikkontakter, for man anvender nemlig type C og E med plads til klassiske stik med to ben som i derhjemme.


Hvad koster et hotel i Bordeaux pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Bordeaux

2-stjernede hoteller

Billigst 444 kr.

Gennemsnitlig 523 kr.

Dyrest 681 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Bordeaux

Disse billige hoteller og vandrehjem i Bordeaux har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Bordeaux

Disse Bordeaux hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Bordeaux

Du kan godt gøre klar til at hæve glasset en del gange, når ferien skal holdes i Bordeaux. Byen og området omkring er nemlig kendte for sine vinplantager og dermed velsmagende druer, der også har vundet utallige internationale priser. Det hele handler naturligvis ikke om de smagfulde dråber, og dertil er det også oplagt at bo centralt, hvor alle de historiske seværdigheder ligger.

Byen deles i to af floden Garonne, og du skal bo på hotel i Bordeaux på den vestlige side, hvis du vil være tæt på Place des Quinconces – et af de største torve i Europa. Området er forholdsvist dyrt, da det tilmed ligger helt ud til floden, men udsigten og nærheden til attraktionerne er også helt i top.

Ingen ferie i Bordeaux uden gode indkøbsoplevelser. Dem finder du især langs gågaden Rue Sainte-Catherine, hvor du kan bo på hotel tæt på den 1,2 km lange indkøbsgade med alle de kendte butikker. Lige i nærheden frister de mange hoteller ligeledes omkring Rue de Saint Remi, der uofficielt går for at være byens restaurantgade nummer ét.

Er du til fest og farver, så er det oplagt at vælge et hotel i området Les Quais, der huser masser af natklubber, og som en bonus har du de fineste udsigt over broerne og floden.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Bordeaux

Bordeaux er en by i det sydvestfranske, og den trækker megen opmærksomhed i verden. Den gamle bydel er nemlig på UNESCOs Verdensarvsliste, og samtidig har byen fået kaldenavnet mini-Paris.

Byens undergrund er ikke så egnet til skyskrabere, og dermed finder man i stedet lavere bebyggelser med masser af autenticitet, som man netop kender det fra Paris. Men Bordeaux er nu engang sin egen, hvor kunst, arkitektur og historie går op i en højere enhed. For ikke at glemme vinproduktionen! Byens nye museum La Cité du Vin skal i den anledning naturligvis besøges til en pris på ca. 20 EUR (150 DKK) – og så er der endda inkluderet et glas vin i prisen.

Det er ikke nok at besøge vinmuseet i Bordeaux; en tur på en vinplantage er også et must. Området Saint-Émilion ligger blot ca. 30 minutters togkørsel fra centrum af Bordeaux, og når du er fremme, kan du leje en cykel og tulre rundt mellem druer og smukke landskaber.

Tilbage i Bordeaux centrum venter alle de store seværdigheder i form af torvet Place de la Bourse, Grand Théâtre-teatret, katedralen Cathédrale Saint-André, Jardin botanique de la Bastides frodige haver og den smukke byport Port Cailhau. Og glem så ikke også at smage byens østers og chokolade, der er af lige så høj kvalitet som vinen.


Information about staying in Bordeaux

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Bordeaux

Et ophold på 3 nætter er mest populært for personer, der besøger Bordeaux.

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Bordeaux, er 871 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

september er den billigste måned at booke et hotel i Bordeaux. Priserne kan være 79% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Prisen på et hotelværelse i Bordeaux varierer fra dag til dag, men generelt er lørdag billigst, og søndag er dyrest.

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Bordeaux koster ca. 596 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 275 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Bordeaux.

Områder som Centre Ville, Saint-Augustin - Tauzin - Alphonse Dupeux, La Bastide og Chartrons er populære, når folk booker hotel i Bordeaux.

Der forventes generelt kun lidt regn (60 mm) og en gennemsnitstemperatur på 19 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Bordeaux kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.

Ja, Bordeaux har 43 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Bordeaux, er Appart'City Bordeaux Centre den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Bordeaux.


momondos yndlingshoteller i Bordeaux

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Bordeaux
Victoria Garden Bordeaux Centre

Victoria Garden Bordeaux Centre

127 Cours De La Somme, Bordeaux, Gironde, France

8,0
473 kr.
Mercure Bordeaux Cité Mondiale Centre Ville

Mercure Bordeaux Cité Mondiale Centre Ville

18 Parvis des Chartrons, Bordeaux, Gironde, France

8,1
833 kr.
Appart-Hôtel Mer & Golf City Bordeaux Bassins à flot

Appart-Hôtel Mer & Golf City Bordeaux Bassins à flot

21 Rue De Gironde, Bordeaux, Gironde, France

8,1
480 kr.
Mercure Bordeaux Gare Atlantic

Mercure Bordeaux Gare Atlantic

69 Rue Eugene Le Roy, Bordeaux, Gironde, France

8,2
713 kr.
Whoo Bordeaux Bacalan - Hostel

Whoo Bordeaux Bacalan - Hostel

12 Rue de Gironde, Bordeaux, Gironde, France

8,7
233 kr.
Novotel Bordeaux Centre

Novotel Bordeaux Centre

45 cours du Marechal Juin, Bordeaux, Gironde, France

7,9
833 kr.
City Résidence Bordeaux Centre

City Résidence Bordeaux Centre

14 Bis, Place Paul Avisseau, Bordeaux, Gironde, France

7,8
466 kr.
Mercure Bordeaux Centre Ville

Mercure Bordeaux Centre Ville

5 rue Robert Lateulade, Bordeaux, Gironde, France

7,9
896 kr.
Bdx Hôtel - Les Collectionneurs

Bdx Hôtel - Les Collectionneurs

22 Rue Charles Domercq, Bordeaux, Gironde, France

7,9
656 kr.
Mama Shelter Bordeaux

Mama Shelter Bordeaux

19 Rue Poquelin Molière, Bordeaux, Gironde, France

8,5
946 kr.
Ténéo Apparthotel Bordeaux St Jean

Ténéo Apparthotel Bordeaux St Jean

4 Cours Barbey, Bordeaux, Gironde, France

7,3
438 kr.
ibis Bordeaux Centre Gare Saint-Jean

ibis Bordeaux Centre Gare Saint-Jean

19 Quai de Paludate, Bordeaux, Gironde, France

7,8
473 kr.
Hotel Gambetta

Hotel Gambetta

66 rue Porte Dijeaux, Bordeaux, Gironde, France

7,9
551 kr.
ibis Bordeaux Centre Bastide

ibis Bordeaux Centre Bastide

16 Allee Serr, Zac Coeur De Bastide, Bordeaux, Gironde, France

8,0
522 kr.
Hotel de la Presse

Hotel de la Presse

6/8 Rue Dijeaux, Bordeaux, Gironde, France

7,8
706 kr.
Best Western Premier Hotel Bayonne Etche Ona - Bordeaux

Best Western Premier Hotel Bayonne Etche Ona - Bordeaux

4 Rue Martignac, Bordeaux, Gironde, France

8,6
1.165 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bordeaux


Hvorfor vælge momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Bordeaux. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Bordeaux.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.