Hoteller i Bordeaux, Frankrig

Find tilbud på 247 hoteller i Bordeaux, Frankrig

Bordeaux, Gironde, Frankrig
30. sep. — 1. okt.2
søn. 1.10
tor. 5.10

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Bordeaux

Find det perfekte hotel til dit ophold i Bordeaux
Pris
kr.176
kr.2449
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Bordeauxs bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Bordeaux

Pris

393 kr. – 976 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I BORDEAUXLa Bastide40% billigereHoteller i La Bastide er de billigste i Bordeaux med kun 393 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I BORDEAUXCentre Ville33% dyrereCentre Ville har de højeste hotelpriser i Bordeaux med værelser til 976 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I BORDEAUXCentre Ville53% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Centre Ville end i andre områder i Bordeaux

Oplevelser i Bordeaux


Hoteller i populære bydele i Bordeaux

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Bordeaux og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Bordeaux?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Bordeaux
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonseptemberdet dyreste tidspunkt
60%forventet prisfald
58%forventet prisstigning

Rejsepriser

364 kr. - 2.196 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
667 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.399 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Bordeaux er: 4-5 stjerne, 20 dage før.

1-2 stjerne

382 kr. - 460 kr.

3 stjerne

552 kr. - 594 kr.

4-5 stjerne

913 kr. - 1.012 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Bordeaux

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Bordeaux

Laveste hotelpris

177 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

LOFT luxe hyper centre: terrasse/piscine/ salle de sport

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2920

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Bordeaux, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 177 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Eklo Bordeaux Centre Bastide, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på LOFT luxe hyper centre: terrasse/piscine/ salle de sport, det mest populære 5-stjernede hotel i Bordeaux(bedømmelse på 9,3/10 ud fra 87 anmeldelser).
Der er 2.920 hoteller i Bordeaux tæt på Bordeaux. Sheraton Bordeaux Airport er det nærmeste og ligger 1,8 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Bordeaux. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Bordeaux lå i sidste uge på 878 kr..

Rejsetips til Bordeaux

Hvordan finder man et billigt hotel i Bordeaux?

Da Bordeaux er en storby, findes der hotelmuligheder for ethvert budget. Dermed er det også muligt at finde et billigt hotel som base under ferien. Som i langt de fleste andre storbyer, så skal du også søge ud af bymidten og den centrale del med alle seværdighederne, når der skal bookes et billigt hotel i Bordeaux. Det er især i den sydlige del omkring hovedbanegården Gare de Bordeau, at du finder mange af byens hostels med priser fra ca. 27 EUR (200 DKK). Budgethoteller finder du også side om side med luksushoteller i den vestlige ende af byen tæt på lufthavnen.

Kan man rejse på budget?

Du behøver ikke at mæske dig i vin, ost og skaldyr hver eneste dag i Bordeaux. I hvert fald ikke, hvis du planlægger en budgetrejse, som netop er mulig i en by med så mange seværdigheder. Det helt oplagte, som mange andre turister også benytter sig af, er den gratis entré på byens museer den første søndag i måneden. Vandet ved Bordeaux skal naturligvis også nydes. Dertil kan du tage en tur til søen Plage du Lac, hvor du kan prøve diverse vandsportsaktiviteter gratis. En eller flere ture på markedet Marché des Capucins vil også give lidt ekstra mønter at gøre godt med, for der kan du selv handle ind og tilberede maden eller købe måltider til omkring 5 EUR (38 DKK). Det er også oplagt at rejse i lavsæsonen uden for måneder som juni, juli og august, hvor køerne til museerne tilmed også er kortere.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

En kombination af oplevelser til fods, på cykel og i sporvogn – det er den optimale måde at komme rundt i Bordeaux på. En sporvognsbillet koster omkring 1,5 EUR (11 DKK), mens cykelleje pr. dag koster omkring 29 EUR (218 DKK) – alt afhængig af model. Det er også en god idé at investere i et Bordeaux CityPass til omkring 29 EUR (218 DKK) for 24 timers fri kørsel.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Bordeaux?

Minimumsalderen i forbindelse med check-in på hotel i Bordeaux er 18 år. Det er nemlig også myndighedsalderen i Frankrig. Så husk gyldigt ID.

Skal man lægge depositum?

Der vil blive opkrævet et depositum ved ankomsten til hotellet, så du skal være forberedt på at betale denne form for garanti med kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

I Frankrig er der altid inkluderet ca. 15 %, når man modtager en regning efter et restaurantbesøg. Det er dog ikke ualmindeligt alligevel at lægge ca. 1-2 EUR (7,5-15 DKK) i drikkepenge – eller mere hvis du har råd og lyst.

Hvor sikkert er der i Bordeaux?

Bordeaux går generelt for at være en sikker by at holde ferie i. Det er dog en storby, så man skal være opmærksom på lommetyve.

Skal man medbringe adapter?

Danske opladere passer fint i franske stikkontakter, for man anvender nemlig type C og E med plads til klassiske stik med to ben som i derhjemme.


Hvad koster et hotel i Bordeaux pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Bordeaux

5-stjernede hoteller

Billigst 1.818 kr.

Gennemsnitlig 2.434 kr.

Dyrest 3.051 kr.

Søg efter 5-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Bordeaux

Disse billige hoteller og vandrehjem i Bordeaux har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Bordeaux

Disse Bordeaux hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Bordeaux

Du kan godt gøre klar til at hæve glasset en del gange, når ferien skal holdes i Bordeaux. Byen og området omkring er nemlig kendte for sine vinplantager og dermed velsmagende druer, der også har vundet utallige internationale priser. Det hele handler naturligvis ikke om de smagfulde dråber, og dertil er det også oplagt at bo centralt, hvor alle de historiske seværdigheder ligger.

Byen deles i to af floden Garonne, og du skal bo på hotel i Bordeaux på den vestlige side, hvis du vil være tæt på Place des Quinconces – et af de største torve i Europa. Området er forholdsvist dyrt, da det tilmed ligger helt ud til floden, men udsigten og nærheden til attraktionerne er også helt i top.

Ingen ferie i Bordeaux uden gode indkøbsoplevelser. Dem finder du især langs gågaden Rue Sainte-Catherine, hvor du kan bo på hotel tæt på den 1,2 km lange indkøbsgade med alle de kendte butikker. Lige i nærheden frister de mange hoteller ligeledes omkring Rue de Saint Remi, der uofficielt går for at være byens restaurantgade nummer ét.

Er du til fest og farver, så er det oplagt at vælge et hotel i området Les Quais, der huser masser af natklubber, og som en bonus har du de fineste udsigt over broerne og floden.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Bordeaux

Bordeaux er en by i det sydvestfranske, og den trækker megen opmærksomhed i verden. Den gamle bydel er nemlig på UNESCOs Verdensarvsliste, og samtidig har byen fået kaldenavnet mini-Paris.

Byens undergrund er ikke så egnet til skyskrabere, og dermed finder man i stedet lavere bebyggelser med masser af autenticitet, som man netop kender det fra Paris. Men Bordeaux er nu engang sin egen, hvor kunst, arkitektur og historie går op i en højere enhed. For ikke at glemme vinproduktionen! Byens nye museum La Cité du Vin skal i den anledning naturligvis besøges til en pris på ca. 20 EUR (150 DKK) – og så er der endda inkluderet et glas vin i prisen.

Det er ikke nok at besøge vinmuseet i Bordeaux; en tur på en vinplantage er også et must. Området Saint-Émilion ligger blot ca. 30 minutters togkørsel fra centrum af Bordeaux, og når du er fremme, kan du leje en cykel og tulre rundt mellem druer og smukke landskaber.

Tilbage i Bordeaux centrum venter alle de store seværdigheder i form af torvet Place de la Bourse, Grand Théâtre-teatret, katedralen Cathédrale Saint-André, Jardin botanique de la Bastides frodige haver og den smukke byport Port Cailhau. Og glem så ikke også at smage byens østers og chokolade, der er af lige så høj kvalitet som vinen.


Information om overnatning i Bordeaux

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Bordeaux

Hvor længe bor vores brugere i Bordeaux?

Et ophold på 1 nat er mest populært for personer, der besøger Bordeaux.

Hvad koster et hotel i Bordeaux?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Bordeaux, er 1.092 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Bordeaux?

januar er den billigste måned at booke et hotel i Bordeaux. Priserne kan være 61% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Bordeaux?

Prisen på et hotelværelse i Bordeaux varierer fra dag til dag, men generelt er fredag billigst, og tirsdag er dyrest.

Hvad koster et luksushotel i Bordeaux?

Den gennemsnitlige pris for et luksushotel i Bordeaux er 2.149 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning koster et hotel i Bordeaux 1.092 kr. pr. person pr. nat, hvilket svarer til en prisforskel på ca. 53%% for at bo på et luksushotel.

Hvor skal man bo i Bordeaux?

Områder som Centre Ville, Gare Saint Jean, Chartrons og Bordeaux Maritime er populære, når folk booker hotel i Bordeaux.

Hvis vi tager højde for vejret i Bordeaux, hvilke seværdigheder er så populære i oktober?

Med gode temperaturer på omkring 15 °C og kun en moderat chance for regn kan rejsende, der bor på et hotel i Bordeaux overveje at besøge populære steder i nærheden af Bordeaux.

Har Bordeaux ferieboliger?

Ja, Bordeaux har 3.002 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Bordeaux, er Avisseau - Studio calme au coeur du quartier des Chartrons den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Bordeaux.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Bordeaux?

Fra september 2023 er der 1.652 udbydere at vælge mellem for hoteller i Bordeaux.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Bordeaux?

Priser for hoteller i Bordeaux opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Bordeaux

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Bordeaux

H