Hoteller i Strasbourg, Frankrig

Find tilbud på 153 hoteller i Strasbourg, Frankrig

Strasbourg, Bas-Rhin, Frankrig
12. aug. — 13. aug.2
lør. 13.8
ons. 17.8

Populære hoteller til en overnatning i Strasbourg

Find det perfekte hotel til dit ophold i Strasbourg
Pris
kr.275
kr.1182
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Strasbourgs bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Strasbourg

Pris

580 kr. – 1.179 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I STRASBOURGLaiterie - Musée d'Art moderne38% billigereHoteller i Laiterie - Musée d'Art moderne er de billigste i Strasbourg med kun 580 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I STRASBOURGRépublique21% dyrereRépublique har de højeste hotelpriser i Strasbourg med værelser til 1.179 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I STRASBOURGGare60% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Gare end i andre områder i Strasbourg

Oplevelser i Strasbourg


Hoteller i populære bydele i Strasbourg

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Strasbourg og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Strasbourg?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Strasbourg
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
27%forventet prisfald
29%forventet prisstigning

Rejsepriser

500 kr. - 968 kr.

Dyreste dag på ugentirsdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugentorsdagis the cheapest day of the week to book
6.528 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
3.775 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Strasbourg er: 4-5 stjerne, 78 dage før.

1-2 stjerne

449 kr. - 638 kr.

3 stjerne

703 kr. - 978 kr.

4-5 stjerne

1.000 kr. - 1.341 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Strasbourg

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Strasbourg

Laveste hotelpris

275 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Sofitel Strasbourg Grande Ile

Hoteller i nærheden af lufthavnen

19

Gennemsnitslængde på ophold

3 dage
Den billigste pris for et værelse i Strasbourg, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 275 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos hotelF1 Strasbourg Pont de l'Europe.
Få en komfortabel rejse med en booking på Sofitel Strasbourg Grande Ile, det mest populære 5-stjernede hotel i Strasbourg(bedømmelse på 8/10 ud fra 704 anmeldelser).
Der er 19 hoteller i Strasbourg tæt på Strasbourg Entzheim. Petite maison alsacienne er det nærmeste og ligger 0,7 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 3 dage, når de overnatter på hoteller i Strasbourg. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 3 dage i Strasbourg lå i sidste uge på 1.825 kr..

Rejsetips til Strasbourg

Strasbourg tiltrækker franskmænd fra hele landet, men også masser af tyskere, der blot skal over på den anden side, for at nyde en unik UNESCO-by. De mange EU-medarbejdere ses også i byen og det samme gør skandinaviske turister, der har fundet vej til de billige hoteller.Udover de mange seværdigheder, så trækker de mange billige overnatningsmuligheder også, og de findes især lige uden for Grande Île. Området Quartier de la Gare med hovedbanegården er et oplagt valg til billige priser. Strasbourg huser generelt mange budgethoteller, som ligger på ydersiden af Ill. Det er vandrehjem-lignende ferielejligheder med få etager, som tilbyder de fornødne ting, for at du kan få en god nattesøvn.Allerede i maj starter turistsæsonen for alvor, og den varer ved indtil omkring oktober, hvor vejret stadig er behageligt. Derfor kan du også være heldig at finde en del billige overnatninger uden for sæsonen.

Det er en oplevelse at rejse til en by som Strasbourg, for kulisserne i sig selv byder på mange dages underholdning. En kombination af gratis seværdigheder samt must-sees med entré munder ud i en perfekt ferie, hvor du kan spare på budgettet og stadig få dig én på opleveren.Cathédrale Notre-Dame skal naturligvis opleves, som noget af det første, og selve kirken er gratis at besøge. Når du nu er i gang med kirkebesøg, bør du også se den imponerende Église Saint-Pierre-le-Jeune med de sylespidse tårne. Når der skal knipses flere billeder, går turen over eventyrbroen Ponts Couverts med de fire tårne, inden du når til Petite France. Du bør også hive ca. 13 EUR (97 DKK) op til en bådtur på Ill-floden, hvor der er afgang fra Palais Rohan. Vand finder du også ved Parc de l’Orangerie, hvor du kan leje en lille robåd på søen eller blot medbringe baguettes, pålæg og en flaske vin tappet langs Rhinen og nyde atmosfæren.

Den gamle bydel er nem at opleve til fods, men der kører også flere busser samt seks sporvogne (A-F) på de længere distancer. En 24-timers billet til ubegrænset kørsel koster ca. 4.30 EUR (32 DKK).

Når du er fyldt 18 år, er det muligt at checke ind på hotel i Strasbourg. Denne minimumsgrænse hænger sammen med myndighedsalderen, som i øvrigt er den samme i langt de fleste europæiske lande.

Et depositum vil blive opkrævet ved ankomst, så du skal huske at medregne denne garanti i dit budget. Det tilbagebetales ved afrejse, hvis du overholder hotellets regler. Husk altid at tjekke op på det specifikke hotels politikker.

På regninger fra restaurantbesøg er der altid inkluderet ca. 15 % i skatter og afgifter, og dermed behøver du ikke at give drikkepenge. Det står dog en frit for, om du vil belønne en god service.

Strasbourg går for at være en af de sikreste storbyer i Frankrig. Derfor skal du dog stadig bruge sund fornuft – især når du færdes i turistområderne.

Du skal ikke bekymre sig om adaptere, for i Frankrig bruger man stiktyper C og E, som danske opladere ligeledes passer i.


Hvad koster et hotel i Strasbourg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Strasbourg

2-stjernede hoteller

Billigst 478 kr.

Gennemsnitlig 523 kr.

Dyrest 605 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Strasbourg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Strasbourg har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Strasbourg

Disse Strasbourg hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Strasbourg

Det er byen, som har været skiftevis fransk og tysk. I dag hører den under det franske landkort, hvilket den har gjort siden 1944. Hvis du vil opleve to kulturer på samme tid, så er det med at benytte muligheden og bestille et hotel i Strasbourg.

Strasbourg ligger i nordøst-Frankrig helt op ad den tyske grænse, og en del af yderområdet går endda stadig over på den tyske side. Alt ånder i dag fred og idyl i denne historiske storby, som byder på flere attraktive overnatningsmuligheder. Det helt oplagte sted at bo er på Grande Île, der ligger i centrum, og udgør den gamle bydel med UNESCO-status. Her kan du bo tæt på verdens ældste, gotiske katedral Cathédrale Notre-Dame og gå direkte fra hotelværelset og 320 trin op til en af byens smukkeste udsigter i tårnet for ca. 4.60 EUR (34 DKK).

I Strasbourg er du omgivet af skønhed hele vejen rundt. De mest hyggelige og romantiske områder finder du sydvest for Grande Île i Petite France, der huser de smukkeste, velbevarede bindingsværkshuse, som læner sig ud over de fine brostensbelagte gader. Stort set uanset hvilket hotel, du vælger, er du helt tæt på floden Ill, der omkranser Grande Île.

Der er flere flotte udsigter at se på – du skal blot booke et hotel øst for Parc de l’Orangerie, hvor Rhinen løber forbi og adskiller den fransk-tyske grænse. Strasbourg er kendt for at huse flere EU-institutioner, og rejser du med attachémappe under armen, så er der også hoteller for forretningsfolk i området ved Palais de la Musique et des Congrès.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Strasbourg

Strasbourg huser et fint samspil mellem forskellige arkitektoniske stilarter. Det er middelalderkirker (Église Saint-Étienne), tysk renæssance-stil (Palais Rohan), Art Nouveau (Palais des Fêtes), samt masser af andre bygninger, der gør byen spændende at opleve. D

e mange farverige huse langs Ill-floden skaber et fantastisk farvespil sammen med Rhinens blå farver og Strasbourgs mange åndehuller, hvad enten det er Parc de l’Orangerie med zoo og sø eller Parc de Pourtalès med det smukke barokslot. Ikke blot arkitektonisk, men også gastronomisk skinner den tysk-franske historie igennem. Et måltid bestående af sauerkraut med tilhørende kød og pølser koster ca. 14 EUR (105 DKK). Efterfølgende kan du slå mave på en af de klassiske, franske vinstuer med et glas Rhin-vin i hånden.

Der er noget at lave for alle i Strasbourg. Det gælder, hvad enten du rejser som ældre ægtepar og bor på luksushotel, som par med mellemklassebudget, eller som ung studerende med fokus på byens billige vandrehjem. Når du skal opleve byens politiske ånd, så er området Contades stedet, hvor du kan være heldig at møde magtfulde EU-politikere.

Europarådet samt Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol holder til der, og det samme gør Europa Parlamentet en uge om måneden. Der er gratis, guidede rundture, hvor du skal huske ID. Det er ikke nødvendigt at bestille tid i forvejen. Så glæd dig til en rejse, der pirrer alle sanser – takket være kulturelle højdepunkter fra øverste hylde!


Information about staying in Strasbourg

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Strasbourg

Et ophold på 3 nætter er mest populært for personer, der besøger Strasbourg.

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Strasbourg, er 667 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

februar er den billigste måned at booke et hotel i Strasbourg. Priserne kan være 27% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Prisen på et hotelværelse i Strasbourg varierer fra dag til dag, men generelt er onsdag billigst, og mandag er dyrest.

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Strasbourg er 459 kr. pr. nat. Du kan spare 208 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Strasbourg.

Folk booker ofte hoteller i Petite-France, Gare, Contades og Mairie, når de besøger Strasbourg.

Der forventes generelt kun lidt regn (70 mm) og en gennemsnitstemperatur på 18 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Strasbourg kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.

Ja, der er 180 ferieboliger i Strasbourg. I øjeblikket er Appartements de la Pléiade den mest populære feriebolig i Strasbourg, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Strasbourg.


momondos yndlingshoteller i Strasbourg

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Strasbourg
The People - Strasbourg

The People - Strasbourg

7 Rue de la Krutenau, Strasbourg, Bas-Rhin, France

8,4
217 kr.
BOMA easy living hotel

BOMA easy living hotel

7 Rue du 22 Novembre, Strasbourg, Bas-Rhin, France

8,8
732 kr.
Premiere Classe Strasbourg Ouest

Premiere Classe Strasbourg Ouest

6 Rue Cerf Berr Parc Des Poteries, Strasbourg, Bas-Rhin, France

6,3
304 kr.
Le Grand Hotel

Le Grand Hotel

12, Place de la Gare, Strasbourg, Bas-Rhin, France

8,3
667 kr.
Couvent Du Franciscain

Couvent Du Franciscain

18 Rue Du Faubourg De Pierre, Strasbourg, Bas-Rhin, France

8,0
464 kr.
Appart'City Strasbourg Centre

Appart'City Strasbourg Centre

11 Rue de Molsheim, Strasbourg, Bas-Rhin, France

7,7
486 kr.
Hôtel Cour du Corbeau Strasbourg - MGallery

Hôtel Cour du Corbeau Strasbourg - MGallery

6-8 Rue Des Couples, Strasbourg, Bas-Rhin, France

9,1
1.015 kr.
ibis Strasbourg Centre Gare

ibis Strasbourg Centre Gare

10 Place de la gare, Strasbourg, Bas-Rhin, France

7,8
645 kr.
Hotel Du Dragon

Hotel Du Dragon

12 Rue du Dragon, Strasbourg, Bas-Rhin, France

8,2
783 kr.
Hôtel de l'Europe by HappyCulture

Hôtel de l'Europe by HappyCulture

38 Rue Du Fosse Des Tanneurs, Strasbourg, Bas-Rhin, France

8,1
761 kr.
Hôtel & Spa Régent Petite France

Hôtel & Spa Régent Petite France

5 Rue Des Moulins, Strasbourg, Bas-Rhin, France

8,7
1.319 kr.
Ciarus

Ciarus

7, Rue Finkmatt, Strasbourg, Bas-Rhin, France

8,4
261 kr.
Kyriad Direct Strasbourg Ouest - Zénith

Kyriad Direct Strasbourg Ouest - Zénith

12 Rue Charles Peguy, Strasbourg, Strasbourg, Bas-Rhin, France

6,1
391 kr.
Hotel Cathedrale

Hotel Cathedrale

12-13 place de la Cathedrale, Strasbourg, Bas-Rhin, France

7,7
580 kr.
Adonis Hotel Strasbourg

Adonis Hotel Strasbourg

5 rue Turenne, Strasbourg, Bas-Rhin, France

7,6
435 kr.
Aloft Strasbourg Etoile

Aloft Strasbourg Etoile

2 Avenue du Rhin, Strasbourg, Bas-Rhin, France

8,7
631 kr.
Citadines Kléber Strasbourg

Citadines Kléber Strasbourg

50-54 Rue Du Jeu Des Enfants, Strasbourg, Bas-Rhin, France

8,3
652 kr.
Best Western Plus Hotel Villa D'est

Best Western Plus Hotel Villa D'est

12 Rue Jacques Kable, Strasbourg, Bas-Rhin, France

8,5
689 kr.
Hotel Victoria

Hotel Victoria

7-9 Rue Du Maire Kuss, Strasbourg, Bas-Rhin, France

7,9
536 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Strasbourg


Hvorfor vælge momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Strasbourg. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

momondo finder et godt sted at overnatte i Strasbourg for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.