Hoteller i Strasbourg

Find de bedste tilbud på 757 hoteller i Strasbourg, Frankrig

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Strasbourg

Der er mange skønne hoteller i Strasbourg. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Strasbourg

Cathédrale Notre-Dame de Strasbourg
Musée d'Art Moderne et Contemporain de Strasbourg
Opéra National du Rhin

Er der ledige hoteller i nærheden af Cathédrale Notre-Dame de Strasbourg?

Nedenfor ses de 12 hoteller, som anbefales af brugere i området omkring Strasbourg, der er tættest på Cathédrale Notre-Dame de Strasbourg. Gennemsnitsprisen i nærheden af Cathédrale Notre-Dame de Strasbourg ligger på 438 kr./nat, men priserne varierer afhængigt af flere forskellige faktorer, bl.a. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Cathédrale Notre-Dame de Strasbourg er normalt 25% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Strasbourg, som ligger på 585 kr..

Hoteller i nærheden af Cathédrale Notre-Dame de Strasbourg

Er der ledige hoteller i nærheden af Musée d'Art Moderne et Contemporain de Strasbourg?

Hoteller i nærheden af Musée d'Art Moderne et Contemporain de Strasbourg er normalt 25% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Strasbourg, som ligger på 585 kr..

Hoteller i nærheden af Musée d'Art Moderne et Contemporain de Strasbourg

Er der ledige hoteller i nærheden af Opéra National du Rhin?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Strasbourg tæt på Opéra National du Rhin, bør du forvente at skulle betale omkring 438 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 438 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Opéra National du Rhin. Hoteller i nærheden af Opéra National du Rhin er normalt 25% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Strasbourg, som ligger på 585 kr..

Hoteller i nærheden af Opéra National du Rhin

Find billig overnatning i Strasbourgs populære bydele

Søg hoteller i Strasbourgs nabolag, og find det område der passer dig bedst

Hoteller i Laiterie - Musée d'Art moderne
Søg efter hoteller i Laiterie - Musée d'Art moderne

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Strasbourg

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Strasbourg
Lavsæson
juni
Højsæson
december

Det billigste tidspunkt

26%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

36%

forventet prisstigning

Pris
479 kr. - 987 kr.
Dyreste dag på ugen
mandag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

573 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

541 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Strasbourg er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
353 kr. - 447 kr.
3 stjerne
561 kr. - 768 kr.
4-5 stjerne
844 kr. - 1.108 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Strasbourg

Hvordan finder man et billigt hotel i Strasbourg?

Strasbourg tiltrækker franskmænd fra hele landet, men også masser af tyskere, der blot skal over på den anden side, for at nyde en unik UNESCO-by. De mange EU-medarbejdere ses også i byen og det samme gør skandinaviske turister, der har fundet vej til de billige hoteller.

Udover de mange seværdigheder, så trækker de mange billige overnatningsmuligheder også, og de findes især lige uden for Grande Île. Området Quartier de la Gare med hovedbanegården er et oplagt valg til billige priser. Strasbourg huser generelt mange budgethoteller, som ligger på ydersiden af Ill. Det er vandrehjem-lignende ferielejligheder med få etager, som tilbyder de fornødne ting, for at du kan få en god nattesøvn.

Allerede i maj starter turistsæsonen for alvor, og den varer ved indtil omkring oktober, hvor vejret stadig er behageligt. Derfor kan du også være heldig at finde en del billige overnatninger uden for sæsonen.

Kan man rejse på budget?

Det er en oplevelse at rejse til en by som Strasbourg, for kulisserne i sig selv byder på mange dages underholdning. En kombination af gratis seværdigheder samt must-sees med entré munder ud i en perfekt ferie, hvor du kan spare på budgettet og stadig få dig én på opleveren.

Cathédrale Notre-Dame skal naturligvis opleves, som noget af det første, og selve kirken er gratis at besøge. Når du nu er i gang med kirkebesøg, bør du også se den imponerende Église Saint-Pierre-le-Jeune med de sylespidse tårne. Når der skal knipses flere billeder, går turen over eventyrbroen Ponts Couverts med de fire tårne, inden du når til Petite France. Du bør også hive ca. 13 EUR (97 DKK) op til en bådtur på Ill-floden, hvor der er afgang fra Palais Rohan. Vand finder du også ved Parc de l’Orangerie, hvor du kan leje en lille robåd på søen eller blot medbringe baguettes, pålæg og en flaske vin tappet langs Rhinen og nyde atmosfæren.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Den gamle bydel er nem at opleve til fods, men der kører også flere busser samt seks sporvogne (A-F) på de længere distancer. En 24-timers billet til ubegrænset kørsel koster ca. 4.30 EUR (32 DKK).

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Strasbourg?

Når du er fyldt 18 år, er det muligt at checke ind på hotel i Strasbourg. Denne minimumsgrænse hænger sammen med myndighedsalderen, som i øvrigt er den samme i langt de fleste europæiske lande.

Skal man lægge depositum?

Et depositum vil blive opkrævet ved ankomst, så du skal huske at medregne denne garanti i dit budget. Det tilbagebetales ved afrejse, hvis du overholder hotellets regler. Husk altid at tjekke op på det specifikke hotels politikker.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

På regninger fra restaurantbesøg er der altid inkluderet ca. 15 % i skatter og afgifter, og dermed behøver du ikke at give drikkepenge. Det står dog en frit for, om du vil belønne en god service.

Hvor sikkert er der i Strasbourg?

Strasbourg går for at være en af de sikreste storbyer i Frankrig. Derfor skal du dog stadig bruge sund fornuft – især når du færdes i turistområderne.

Skal man medbringe adapter?

Du skal ikke bekymre sig om adaptere, for i Frankrig bruger man stiktyper C og E, som danske opladere ligeledes passer i.


Hvad koster et hotel i Strasbourg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Strasbourg

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Strasbourg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Strasbourg har gode priser til det lille rejsebudget
Odalys City Colmar La Rose d'Argent

Odalys City Colmar La Rose d'Argent

8,0

416 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Strasbourg

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Odalys City Colmar La Rose d'Argent

Odalys City Colmar La Rose d'Argent

8,0

416 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Strasbourg?

Det er byen, som har været skiftevis fransk og tysk. I dag hører den under det franske landkort, hvilket den har gjort siden 1944. Hvis du vil opleve to kulturer på samme tid, så er det med at benytte muligheden og bestille et hotel i Strasbourg.

Strasbourg ligger i nordøst-Frankrig helt op ad den tyske grænse, og en del af yderområdet går endda stadig over på den tyske side. Alt ånder i dag fred og idyl i denne historiske storby, som byder på flere attraktive overnatningsmuligheder. Det helt oplagte sted at bo er på Grande Île, der ligger i centrum, og udgør den gamle bydel med UNESCO-status. Her kan du bo tæt på verdens ældste, gotiske katedral Cathédrale Notre-Dame og gå direkte fra hotelværelset og 320 trin op til en af byens smukkeste udsigter i tårnet for ca. 4.60 EUR (34 DKK).

I Strasbourg er du omgivet af skønhed hele vejen rundt. De mest hyggelige og romantiske områder finder du sydvest for Grande Île i Petite France, der huser de smukkeste, velbevarede bindingsværkshuse, som læner sig ud over de fine brostensbelagte gader. Stort set uanset hvilket hotel, du vælger, er du helt tæt på floden Ill, der omkranser Grande Île.

Der er flere flotte udsigter at se på – du skal blot booke et hotel øst for Parc de l’Orangerie, hvor Rhinen løber forbi og adskiller den fransk-tyske grænse. Strasbourg er kendt for at huse flere EU-institutioner, og rejser du med attachémappe under armen, så er der også hoteller for forretningsfolk i området ved Palais de la Musique et des Congrès.


Om Strasbourg

Strasbourg huser et fint samspil mellem forskellige arkitektoniske stilarter. Det er middelalderkirker (Église Saint-Étienne), tysk renæssance-stil (Palais Rohan), Art Nouveau (Palais des Fêtes), samt masser af andre bygninger, der gør byen spændende at opleve. D

e mange farverige huse langs Ill-floden skaber et fantastisk farvespil sammen med Rhinens blå farver og Strasbourgs mange åndehuller, hvad enten det er Parc de l’Orangerie med zoo og sø eller Parc de Pourtalès med det smukke barokslot. Ikke blot arkitektonisk, men også gastronomisk skinner den tysk-franske historie igennem. Et måltid bestående af sauerkraut med tilhørende kød og pølser koster ca. 14 EUR (105 DKK). Efterfølgende kan du slå mave på en af de klassiske, franske vinstuer med et glas Rhin-vin i hånden.

Der er noget at lave for alle i Strasbourg. Det gælder, hvad enten du rejser som ældre ægtepar og bor på luksushotel, som par med mellemklassebudget, eller som ung studerende med fokus på byens billige vandrehjem. Når du skal opleve byens politiske ånd, så er området Contades stedet, hvor du kan være heldig at møde magtfulde EU-politikere.

Europarådet samt Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol holder til der, og det samme gør Europa Parlamentet en uge om måneden. Der er gratis, guidede rundture, hvor du skal huske ID. Det er ikke nødvendigt at bestille tid i forvejen. Så glæd dig til en rejse, der pirrer alle sanser – takket være kulturelle højdepunkter fra øverste hylde!

Priser er tjekket 14-02-2018.


Rejseinformation: Strasbourg

Hvor længe bor vores brugere i Strasbourg?

Et ophold på 3 nætter er mest populært for personer, der besøger Strasbourg.

Hvad koster et hotel i Strasbourg?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Strasbourg, er 588 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Strasbourg?

juni er den billigste måned at booke et hotel i Strasbourg. Priserne kan være 164 kr.% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Strasbourg?

Prisen på et hotelværelse i Strasbourg varierer fra dag til dag, men generelt er lørdag billigst, og søndag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Strasbourg?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Strasbourg er 431 kr. pr. nat. Du kan spare 157 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Strasbourg.

Hvis vi tager højde for vejret i Strasbourg, hvilke seværdigheder er så populære i august?

Der forventes generelt kun lidt regn (70 mm) og en gennemsnitstemperatur på 18 °C, så rejsende, der bor på et hotel i Strasbourg kan overveje at bruge noget tid under deres besøg på at tage til populære seværdigheder i området.


momondos favorithoteller

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Strasbourg