Hoteller i Strasbourg, Frankrig

Find tilbud på 165 hoteller i Strasbourg, Frankrig

Strasbourg, Bas-Rhin, Frankrig
7. dec. — 8. dec.2
fre. 8.12
tir. 12.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Strasbourg

Find det perfekte hotel til dit ophold i Strasbourg
Pris
kr.234
kr.1303
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Strasbourg


Hoteller i populære bydele i Strasbourg

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Strasbourg og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Strasbourg?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Strasbourg
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
30%forventet prisfald
39%forventet prisstigning

Rejsepriser

637 kr. - 1.488 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
625 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.558 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Strasbourg er: 1-2 stjerne, 4 dage før. 3 stjerne, 77 dage før. 4-5 stjerne, 65 dage før.

1-2 stjerne

510 kr. - 1.199 kr.

3 stjerne

482 kr. - 1.351 kr.

4-5 stjerne

648 kr. - 4.665 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Strasbourg

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Strasbourg

Laveste hotelpris

338 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hôtel & Spa Régent Petite France

Hoteller i nærheden af lufthavnen

2264
Den billigste pris for et værelse i Strasbourg, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 338 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos City Residence Access Strasbourg, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hôtel & Spa Régent Petite France, det mest populære 5-stjernede hotel i Strasbourg(bedømmelse på 8,8/10 ud fra 1.817 anmeldelser).
Der er 2.264 hoteller i Strasbourg tæt på Strasbourg Entzheim. Petite maison alsacienne er det nærmeste og ligger 0,7 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Strasbourg

Hvordan finder man et billigt hotel i Strasbourg?

Strasbourg tiltrækker franskmænd fra hele landet, men også masser af tyskere, der blot skal over på den anden side, for at nyde en unik UNESCO-by. De mange EU-medarbejdere ses også i byen og det samme gør skandinaviske turister, der har fundet vej til de billige hoteller. Udover de mange seværdigheder, så trækker de mange billige overnatningsmuligheder også, og de findes især lige uden for Grande Île. Området Quartier de la Gare med hovedbanegården er et oplagt valg til billige priser. Strasbourg huser generelt mange budgethoteller, som ligger på ydersiden af Ill. Det er vandrehjem-lignende ferielejligheder med få etager, som tilbyder de fornødne ting, for at du kan få en god nattesøvn. Allerede i maj starter turistsæsonen for alvor, og den varer ved indtil omkring oktober, hvor vejret stadig er behageligt. Derfor kan du også være heldig at finde en del billige overnatninger uden for sæsonen.

Kan man rejse på budget?

Det er en oplevelse at rejse til en by som Strasbourg, for kulisserne i sig selv byder på mange dages underholdning. En kombination af gratis seværdigheder samt must-sees med entré munder ud i en perfekt ferie, hvor du kan spare på budgettet og stadig få dig én på opleveren. Cathédrale Notre-Dame skal naturligvis opleves, som noget af det første, og selve kirken er gratis at besøge. Når du nu er i gang med kirkebesøg, bør du også se den imponerende Église Saint-Pierre-le-Jeune med de sylespidse tårne. Når der skal knipses flere billeder, går turen over eventyrbroen Ponts Couverts med de fire tårne, inden du når til Petite France. Du bør også hive ca. 13 EUR (97 DKK) op til en bådtur på Ill-floden, hvor der er afgang fra Palais Rohan. Vand finder du også ved Parc de l’Orangerie, hvor du kan leje en lille robåd på søen eller blot medbringe baguettes, pålæg og en flaske vin tappet langs Rhinen og nyde atmosfæren.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Den gamle bydel er nem at opleve til fods, men der kører også flere busser samt seks sporvogne (A-F) på de længere distancer. En 24-timers billet til ubegrænset kørsel koster ca. 4.30 EUR (32 DKK).

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Strasbourg?

Når du er fyldt 18 år, er det muligt at checke ind på hotel i Strasbourg. Denne minimumsgrænse hænger sammen med myndighedsalderen, som i øvrigt er den samme i langt de fleste europæiske lande.

Skal man lægge depositum?

Et depositum vil blive opkrævet ved ankomst, så du skal huske at medregne denne garanti i dit budget. Det tilbagebetales ved afrejse, hvis du overholder hotellets regler. Husk altid at tjekke op på det specifikke hotels politikker.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

På regninger fra restaurantbesøg er der altid inkluderet ca. 15 % i skatter og afgifter, og dermed behøver du ikke at give drikkepenge. Det står dog en frit for, om du vil belønne en god service.

Hvor sikkert er der i Strasbourg?

Strasbourg går for at være en af de sikreste storbyer i Frankrig. Derfor skal du dog stadig bruge sund fornuft – især når du færdes i turistområderne.

Skal man medbringe adapter?

Du skal ikke bekymre sig om adaptere, for i Frankrig bruger man stiktyper C og E, som danske opladere ligeledes passer i.


Hvad koster et hotel i Strasbourg pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Strasbourg

4-stjernede hoteller

Billigst 716 kr.

Gennemsnitlig 1.923 kr.

Dyrest 3.461 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Strasbourg

Disse billige hoteller og vandrehjem i Strasbourg har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Strasbourg

Disse Strasbourg hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Strasbourg

Det er byen, som har været skiftevis fransk og tysk. I dag hører den under det franske landkort, hvilket den har gjort siden 1944. Hvis du vil opleve to kulturer på samme tid, så er det med at benytte muligheden og bestille et hotel i Strasbourg.

Strasbourg ligger i nordøst-Frankrig helt op ad den tyske grænse, og en del af yderområdet går endda stadig over på den tyske side. Alt ånder i dag fred og idyl i denne historiske storby, som byder på flere attraktive overnatningsmuligheder. Det helt oplagte sted at bo er på Grande Île, der ligger i centrum, og udgør den gamle bydel med UNESCO-status. Her kan du bo tæt på verdens ældste, gotiske katedral Cathédrale Notre-Dame og gå direkte fra hotelværelset og 320 trin op til en af byens smukkeste udsigter i tårnet for ca. 4.60 EUR (34 DKK).

I Strasbourg er du omgivet af skønhed hele vejen rundt. De mest hyggelige og romantiske områder finder du sydvest for Grande Île i Petite France, der huser de smukkeste, velbevarede bindingsværkshuse, som læner sig ud over de fine brostensbelagte gader. Stort set uanset hvilket hotel, du vælger, er du helt tæt på floden Ill, der omkranser Grande Île.

Der er flere flotte udsigter at se på – du skal blot booke et hotel øst for Parc de l’Orangerie, hvor Rhinen løber forbi og adskiller den fransk-tyske grænse. Strasbourg er kendt for at huse flere EU-institutioner, og rejser du med attachémappe under armen, så er der også hoteller for forretningsfolk i området ved Palais de la Musique et des Congrès.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Strasbourg

Strasbourg huser et fint samspil mellem forskellige arkitektoniske stilarter. Det er middelalderkirker (Église Saint-Étienne), tysk renæssance-stil (Palais Rohan), Art Nouveau (Palais des Fêtes), samt masser af andre bygninger, der gør byen spændende at opleve. D

e mange farverige huse langs Ill-floden skaber et fantastisk farvespil sammen med Rhinens blå farver og Strasbourgs mange åndehuller, hvad enten det er Parc de l’Orangerie med zoo og sø eller Parc de Pourtalès med det smukke barokslot. Ikke blot arkitektonisk, men også gastronomisk skinner den tysk-franske historie igennem. Et måltid bestående af sauerkraut med tilhørende kød og pølser koster ca. 14 EUR (105 DKK). Efterfølgende kan du slå mave på en af de klassiske, franske vinstuer med et glas Rhin-vin i hånden.

Der er noget at lave for alle i Strasbourg. Det gælder, hvad enten du rejser som ældre ægtepar og bor på luksushotel, som par med mellemklassebudget, eller som ung studerende med fokus på byens billige vandrehjem. Når du skal opleve byens politiske ånd, så er området Contades stedet, hvor du kan være heldig at møde magtfulde EU-politikere.

Europarådet samt Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol holder til der, og det samme gør Europa Parlamentet en uge om måneden. Der er gratis, guidede rundture, hvor du skal huske ID. Det er ikke nødvendigt at bestille tid i forvejen. Så glæd dig til en rejse, der pirrer alle sanser – takket være kulturelle højdepunkter fra øverste hylde!


Information om overnatning i Strasbourg

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Strasbourg

Hvad koster et hotel i Strasbourg?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Strasbourg, er 905 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Strasbourg?

januar er den billigste måned at booke et hotel i Strasbourg. Priserne kan være 31% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Strasbourg?

Prisen på et hotelværelse i Strasbourg varierer fra dag til dag, men generelt er lørdag billigst, og tirsdag er dyrest.

Hvad koster et luksushotel i Strasbourg?

Et luksushotel i 986 kr. koster ca. Strasbourg. Det er i gennemsnit 0%% dyrere end prisen for et gennemsnitligt hotel i Strasbourg, der koster ca. 905 kr. pr. nat.

Hvor skal man bo i Strasbourg?

Folk booker ofte hoteller i Petite-France, Gare, Contades og Mairie, når de besøger Strasbourg.

Hvis vi tager højde for vejret i Strasbourg, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Med en gennemsnitstemperatur på 2 °C og en forventet mængde nedbør på 30 mm er december en god måned til at udforske omegnen omkring Strasbourg.

Har Strasbourg ferieboliger?

Ja, der er 1.121 ferieboliger i Strasbourg. I øjeblikket er Le Gabriel den mest populære feriebolig i Strasbourg, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Strasbourg.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Strasbourg?

Fra december 2023 er der 908 udbydere at vælge mellem for hoteller i Strasbourg.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Strasbourg?

Priser for hoteller i Strasbourg opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Strasbourg

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Strasbourg

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Strasbourg gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Strasbourg. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Strasbourg?

momondo finder et godt sted at overnatte i Strasbourg for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Strasbourg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.