Hoteller i Cuxhaven, Tyskland

Find tilbud på 89 hoteller i Cuxhaven, Tyskland

Cuxhaven, Tyskland
8. juni — 9. juni2
fre. 9.6
tir. 13.6

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Cuxhaven

Find det perfekte hotel til dit ophold i Cuxhaven
Pris
kr.494
kr.2061
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Cuxhaven


Hvornår skal man booke et hotel i Cuxhaven?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Cuxhaven
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
38%forventet prisfald
37%forventet prisstigning

Rejsepriser

636 kr. - 1.613 kr.

Billigeste dag på ugenonsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugentorsdagis the most expensive day of the week to book
1.496 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
691 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Cuxhaven er: 1-2 stjerne, 54 dage før. 4-5 stjerne, 66 dage før.

1-2 stjerne

585 kr. - 717 kr.

3 stjerne

731 kr. - 821 kr.

4-5 stjerne

919 kr. - 1.190 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Cuxhaven

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Cuxhaven

Laveste hotelpris

167 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Hotel Strandperle

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1464
Den billigste pris for et værelse i Cuxhaven, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 167 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Stellplatz Für Wohnmobile Und Bullis Auf Dem Campingplatz Strandgut Kein Bett Vorhanden Leerer Stellplatz.
Få en komfortabel rejse med en booking på Hotel Strandperle, det mest populære 5-stjernede hotel i Cuxhaven(bedømmelse på 8,7/10 ud fra 490 anmeldelser).
Der er 1.464 hoteller i Cuxhaven tæt på Hamburg. Radisson Blu Hotel, Hamburg Airport er det nærmeste og ligger 1,3 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Cuxhaven

Cuxhaven på Tysklands nordvestkyst ligger ud til Nordsøen og ved Elbens udmunding. Byen består af 11 områder, hvoraf nogle er omkringliggende landsbyer, der er smeltet sammen med den større kystby. I selve byområdet nær vandet kan du dog nå det meste til fods. Byen har egen togstation, som er placeret mellem bymidten og den gamle fiskerihavn. Vil du bo tæt på offentlig transport og samtidig midt i det hele, kan du kigge grundigt på Havenhostel Cuxhaven, som er et vandrerhjem med alle de faciliteter, du kan tænke dig. Cuxhaven har fine busforbindelser, og fra banegården kører buslinjerne 1002, 1006, 1007 og 1007 både centralt i bymidten og til strandene i Duhnen, Döse og Sahlenburg.


Hvad koster et hotel i Cuxhaven pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Cuxhaven
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Cuxhaven

Disse billige hoteller og vandrehjem i Cuxhaven har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Cuxhaven

Disse Cuxhaven hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Cuxhaven

Cuxhaven er et oplagt valg for forretningsrejse. Her er frisk luft til at rense hovedet efter arbejdsdagen. Her kan du gå afslappende ture på strandpromenaden, og her er et livligt kulinarisk miljø med sunde og friskfangede fisk. Hotellerne i Cuxhaven ligger typisk enten langs stranden eller centralt tæt på havnen og togstationen. Du kan finde fred og ro til arbejdet på Gastehaus Meereswoge, som er beliggende i området Sahlenburg i Cuxhavens vestlige del tæt på Weinerwald-skoven og fem minutter til fods fra stranden. Hotellet har både kabelforbundet og trådløst internet, og der er roomservice og arbejdsplads på værelset.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Cuxhaven

En mole og bølgebryder fra 1733 er en af de mest populære seværdigheder i Cuxhaven, for i dag fungerer den toetagers trækonstruktion som udkigspunkt med overblik over det meste af kysten. Hele herligheden er døbt Alte Liebe og ligger på havnen, hvor blandt andet færgen fra Hamborg lægger til. Vil du have en dosis ‘gammel kærlighed’ hver dag, kan du med fordel bosætte dig på et af hotellerne i Cuxhaven, fx Hotel Hohenzollernhof, som ligger ganske nær ved Alte Liebe. Det er også tæt på banegården og har udsigt til byens lystbådehavn. I Cuxhaven kan du også opleve verdensnaturarven Vadehavet, og du kan besøge museet med det lokkende navn ‘Windstärke 10’, som beretter om farerne og udfordringerne ved søfart og fiskeri. Museet ligger tæt på havneområdet.

Cuxhavens barer og restauranter er næsten alle placerede i Duhnen eller Döse. Du kan booke plads hos Haus Muhlentrift på strandpromenaden, så du får plads på første parket med havudsigt. Den foretrukne spise i den gamle fiskerby ved siden af havet er ikke overraskende fisk og andre delikatesser fra havet. Leder du efter tysk currywurst og bier vom fass, er dette ikke det mest oplagte sted. Du kan i stedet få krabbesuppe, sild og dagens friskfangede fisk grillet og serveret med kartofler og salat. Desserten vil meget ofte være marcipan, for Cuxhaven elsker marcipan, der blev opfundet i Lübeck.


Information about staying in Cuxhaven

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Cuxhaven

Prisen for et hotelværelse i Cuxhaven vil variere afhængig af efterspørgsel, placering og antal stjerner. I gennemsnit koster værelser omkring 1.060 kr. pr. nat.

Hoteller i Cuxhaven er typisk billigst i november. Du kan forvente et prisfald på ca. 38% i denne periode.


Hvorfor vælge momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Cuxhaven, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Du kan finde et godt sted at overnatte i Cuxhaven ved hjælp af vores filtre, når du har brugt søgeformularen ovenfor. De filtre, som momondo tilbyder, indeholder enkle filtre som f.eks. stjernebedømmelse, placering og pris, men der findes også mere avancerede filtre, hvor du kan vælge overnatning ud fra stilart, faciliteter som f.eks. gratis morgenmad og internet, samt forbedrede sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Cuxhaven