Hoteller i Alba

Find de bedste tilbud på 289 hoteller i Alba, Italien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Alba

Der er mange skønne hoteller i Alba. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Alba

Cathedral Square Alba

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Cathedral Square Alba?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Alba i nærheden af Cathedral Square Alba, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Cathedral Square Alba og i gennemsnit koster hoteller i området 692 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Cathedral Square Alba er normalt 7% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Alba, som ligger på 642 kr..

Hoteller i nærheden af Cathedral Square Alba

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Alba

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Alba
Lavsæson
juli
Højsæson
oktober

Det billigste tidspunkt

33%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

25%

forventet prisstigning

Pris
625 kr. - 1.220 kr.
Dyreste dag på ugen
torsdag
Billigeste dag på ugen
lørdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.102 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

821 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Alba er: 1-2 stjerne, 85 dage før. 4-5 stjerne, 70 dage før.
1-2 stjerne
548 kr. - 757 kr.
4-5 stjerne
809 kr. - 1.741 kr.

Rejsetips til Alba

Vores bedste tips til Alba

Hvad koster et hotel i Alba?

Du kan finde tilbud på et dobbeltværelse på et billigt hotel i Alba mellem 600 DKK og 1100 DKK per nat. Der er flere bed & breakfast med luksus og med morgenmad inkluderet i prisen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage på hotelophold i Alba?

Generelt kan du forvente godt vejr i Alba i perioden mellem maj og september. I perioden mellem september og oktober er der fokus på byens gastronomiske vidundere, som er vin og trøffel.

Kan man rejse til Alba på budget?

Ja, du kan nemt bevæge dig rundt i byen uden at skulle benytte offentlig transport, og du har mulighed for at besøge fem museer med en Alba Museum Network billet til ca. seks EUR (ca. 50 DKK). Med Alba Museum Network billetten kan du besøge det Federico Eusebio arkæologiske og naturvidenskab museum, Beppe Fenoglio Studiecentret, San Domenico kirken, Mudi – Diocesan museet og St. Joseph kirken.

De bedste transportmidler i Alba

Alba byder på et nationalt og international busnetværk, som du kan benytte til at tage til og fra andre byer som Torino, Alessandria og Genova.

Skal man medbringe adapter til Alba?

Strømmen i Italien er på 220 volt, hvilket næsten er det samme som 230 volt i Danmark. Stikkontakterne passer dog ikke altid med danske stik, men i de fleste tilfælde kan du låne en adapter på hoteller i Alba. Tag dog gerne en rejseadapter med for at være sikker.

Hvor meget skal man give i drikkepenge i Alba?

Normalt inkluderer regninger på restauranter i Italien allerede service, og derfor forventes det ikke, at du lægger drikkepenge. Du kan dog vælge at lægge ca. 10 % oveni regningen, hvis du har nydt en ekstra god service, eller du kan vælge at lægge et symbolsk beløb i form af et par euro.

Er det sikkert at rejse til Alba?

Ja, det er sikkert at rejse til Alba. Vi anbefaler dog, at du ikke har mange kontanter på dig, hvis du har mulighed for at lægge dem i en sikkerhedsboks på dit hotel i Alba.


Hvad koster et hotel i Alba pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Alba

Hostels og billige hoteller i Alba

Disse billige hoteller og vandrehjem i Alba har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Alba

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Alba?

Når det kommer til at booke et hotel i Alba, ligger der flere romantiske hoteller i Alba, hvor du kan vågne op til en fantastisk udsigt over vingårde. Ved at vælge dette område for at tilbringe en overnatning i Alba centrum kan du passende benytte muligheden for at starte dagen med en kop kaffe på en af byens mange pladser.

Hvis du er vild med at danse til langt ud på natten, anbefaler vi, at du booker et hotel i Alba enten tæt på San Domenico kirken eller Via Roma tæt på byens togstation. Det er i de disse to områder, at du finder flest natteklubber og barer.

Hvis du foretrækker at bo lidt udenfor byen, kan vi anbefale Monfore d’Alba, som er en hyggelig lille landsby, der ligger ca. 15 km fra Alba. Her finder du snævre stræder og meget få turister, hvilket danner de bedste rammer for en afslappende og idyllisk ferie i Italien.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Alba

Alba er en hyggelig lille by med den gamle bydel i centrum, som blandt andet byder på flere middelaldertårne. Oplev den dejlige familiestemning i byen, når du går rundt i byens gader og stræder om søndagen med en lækker gelato.

Alba ligger i hjertet af regionen Langhe, som er kendt for at være et af de smukkeste områder i Italien samt en vinregion af høj kvalitet. Byens Vinum vinfestivalen løber af stablen i april, som er et godt tidspunkt for vinentusiaster at besøge byen.

Alba er kendt som gourmethovedstaden i Piedmont især takket været de hvide trøfler og henrivende chokolade. Det er denne by, der har bragt os lækkerier som Nutella og Ferrero Rocher. Foodies bør opleve en trøffelfestival i Alba mindst en gang i sit liv. Eventen finder sted hver weekend fra starten af oktober til midten af november.


Rejseinformation: Alba

Hvor længe bor vores brugere i Alba?

3 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Alba.

Hvad koster et hotel i Alba?

I gennemsnit koster værelser omkring 919 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Alba; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Alba?

juli er den billigste måned at booke et hotel i Alba. Priserne kan være 33% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Alba?

fredag er den billigste dag at bo på hotel i Alba, og onsdag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Alba?

Et hostel i Alba koster i gennemsnit ca. 424 kr. pr. person pr. nat for et hostel eller hotel med 2 stjerner eller mindre. Det er 495 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Alba pr. nat.