Hoteller i Palermo, Italien

Find tilbud på 431 hoteller i Palermo, Italien

Palermo, Sicilien, Italien
17. aug. — 18. aug.2
tor. 18.8
man. 22.8

Populære hoteller til en overnatning i Palermo

Find det perfekte hotel til dit ophold i Palermo
Pris
kr.189
kr.3834
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Palermo


Hvornår skal man booke et hotel i Palermo?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Palermo
LavsæsonmartsDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
50%forventet prisfald
37%forventet prisstigning

Rejsepriser

338 kr. - 1.056 kr.

Dyreste dag på ugenlørdagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenfredagis the cheapest day of the week to book
8.362 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
3.481 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Palermo er: 3 stjerne, 89 dage før. 4-5 stjerne, 55 dage før.

1-2 stjerne

401 kr. - 481 kr.

3 stjerne

445 kr. - 496 kr.

4-5 stjerne

656 kr. - 831 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Palermo

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Palermo

Laveste hotelpris

189 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Grand Hotel Villa Igiea Palermo - Mgallery

Hoteller i nærheden af lufthavnen

449
Den billigste pris for et værelse i Palermo, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 189 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Le Stanze del Gabbiere, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Grand Hotel Villa Igiea Palermo - Mgallery, det mest populære 5-stjernede hotel i Palermo.
Der er 449 hoteller i Palermo tæt på Palermo Punta Raisi. Villa Piruzzu CV Torre Mulinazzo app P er det nærmeste og ligger 0,7 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Palermo

Du vil hurtigt finde ud af, at det bugner med hoteller i Palermo. Derfor er det også muligt at finde billige overnatningsmuligheder ind imellem. Hotellerne i centrum omkring katedralen samt hotellerne med udsigt fra første række er dyre. Du skal ud i områder, hvor det er nødvendigt at bruge offentlig transport ind til indre by.I syd, omkring Oreto-Perez, er der eksempelvis ofte billige overnatningsmuligheder til priser på ca. 23 EUR (ca. 170 DKK). Det er især byens vandrehjem og bed & breakfasts, der er overkommelige for budgettet. Ser du bort fra den populære højsæson om sommeren, kan du spare yderligere på hotelregningen.

Den rette planlægning samt åbenhed omkring oplevelser er vejen frem til en budgetferie i Palermo. En stor del af seværdighederne kan opleves gratis blot ved at gå rundt. Området Quattro Canti er et oplagt sted at starte, hvor du kan beundre bygninger i forskellige stilarter, hvad enten det er arabisk, spansk eller klassisk italiensk.Undervejs er det standard at tage en pause og nyde en af byens specialiteter brioscia col gelato – bedre kendt som en bolle med cremet gelato. Byens markeder er oplagte steder at besøge, hvor du kan bruge øjne og næse til at danne dig et indtryk af de lokale specialiteter. Mercato Ballero er et af de populære af slagsen – udover Vucciria og Capo.

Palermos historiske centrum oplever du bedst til fods. Der kører to gratis bybusser – Free Centro Storico og Free Express, som er værd at benytte. Alle andre busser kræver en billet, hvor et City Card Palermo er en optimal løsning til ca. 10 EUR (ca. 75 DKK) for 72 timers gratis kørsel.

Minimumsalderen ved check-in på hotel i Palermo er 18 år. Det er den gængse aldersgrænse i Italien, så husk at medbringe et gyldigt ID med billede.

Et depositum vil blive opkrævet ved ankomst. Denne form for garanti kan de fleste steder stilles med kontanter eller kreditkort.

Stort set alle restauranter i Italien påfører skatter og servicetillæg på regningen. Dermed forventes der ikke det store i drikkepenge, men ca. 1-2 EUR (ca. 7.5-15 DKK) er alligevel et beløb, som mange turister vælger at give.

Palermo er generelt en sikker by for turister, men du skal være opmærksom på din taske og personlige værdier, da især tyve på scootere huserer i byen.

Som udgangspunkt er der ikke behov for en adapter, da du langt de fleste steder kan anvende stikkontakter som i Danmark (C og F). Det er dog stadig en god idé at tjekke med hotellet inden afrejse, da man nogle steder anvender type L med tre huller på langs.


Hvad koster et hotel i Palermo pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Palermo

3-stjernede hoteller

Billigst 304 kr.

Gennemsnitlig 861 kr.

Dyrest 1.229 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Palermo

Disse billige hoteller og vandrehjem i Palermo har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Palermo

Disse Palermo hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Palermo

Italiens form bliver ofte sammenlignet med en støvle, og i dette fodboldglade støvleland skal der naturligvis også en bold til – rent visuelt i form af Sicilien. Hovedbyen på den italienske ø er Palermo, hvor du med sikkerhed vil nyde et hotelophold.

I kraft af at byen ligger på en ø og tilmed helt ud til kysten, er det oplagt at bo med udsigt på hotel i Palermo. Både områderne omkring Parco Archeologico og Foro Italico byder på udsigt til det Tyrrhenske Hav samt til de mange færger, der sejler fra byen. Tager du længere ind mod byen, er distriktet ved Cattedrale di Palermo attraktivt, hvis du vil bo tæt på de største seværdigheder i den gamle bydel.

Palermo er ikke blot kendt for sine mange historiske monumenter, for turister nyder også byens mange handelsmuligheder. Det er muligt at booke en feriebolig med eget køkken og bo tæt på et af markederne Mercato Vucciria eller Mercato Capo, hvor du finder byens friske råvarer.

Andre indkøbsmuligheder finder du omkring Liberta, Ruggero Settimo og Via Maqueda, der huser butikker med kendte mærkevarer samt en lang række gallerier. Hotellerne i området ved Via Paternostro er derimod aktuelle, hvis du vil bo tæt på butikker, der sælger souvenirs og forskellige håndlavede produkter.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Palermo

Palermo på Sicilien er en storby, hvor der er seværdigheder for alle typer af rejsende. Der findes hoteller for ethvert budget, og kulturelt er der mange måder at opleve byen. De populære attraktioner består af Cattedrale di Palermo, som er skabt i mange forskellige stilarter, og Capella Palatina med sit fantastiske interiør samt de byzantinske udformninger.

Arkitekturen er bemærkelsesværdig i en by som Palermo, der både har været erobret af fønikere, romere, arabere, normannere og spaniere. Udover flotte kirker er byen også kendt for sine markeder, beliggenheden til havet samt en del grønne områder med Villa Giulia som omdrejningspunkt. Et af byens unikke museer er verdenskendt og ikke for sarte sjæle. Capuchin Catacombs huser mere end 8000 skeletter med tøj på, som datidens munke begravede til fri udstilling.

Den populære storby på den nordlige del af Sicilien er ikke kun en flad bydel ud til marinaen. Øen er bjergrig, og det er oplagt at tage en dagstur til vulkanen Etna, der er den største aktive vulkan i Italien. En anden oplagt tur bør gå til Monte Pellegrino tæt på Palermo. Der kører en bus fra foden af bjerget ved Politeama op til toppen, hvorfra du har udsigt ind over byen.

Hvis du rejser om sommeren så husk at nyde de lækre strande ved Mondello i det nordlige område. Når du er sulten, så prøv en af byens specialiteter – panelle sammen med et glas af den lokalproducerede vin, inden det er tid til en lur hjemme på hotellet, hvorefter det senere går løs i nattelivet omkring Piazza Garraffello og Piazza Magione.


Information about staying in Palermo

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Palermo

I gennemsnit koster værelser omkring 564 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Palermo; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

marts er den billigste måned at booke et hotel i Palermo. Priserne kan være 50% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

torsdag er den billigste dag at bo på hotel i Palermo, og fredag er den dyreste.

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Palermo er i gennemsnit 488 kr. pr. nat. Du kan spare 77 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Palermo.

Temperaturerne i Palermo er normalt på omkring 26 °C i august og chancen for regn er lav, så august er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.

Byen Palermo har både ledige ferieboliger og hoteller, hvis du leder efter forskellige opholdsmuligheder. I øjeblikket er der 200 ferieboliger i byen. Vi anbefaler at booke Cuba house til dit ophold, som er den mest populære feriebolig i Palermo. Søg efter tilbud på ferieboliger i Palermo.


momondos yndlingshoteller i Palermo

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Palermo
Cuba house

Cuba house

Palermo, Sicilien, Italien

9,0
481 kr.
Liolà Palermo

Liolà Palermo

Via Tripoli, 17, Palermo, Sicily, Italy

8,7
219 kr.
Addaura Hotel Residence Congressi

Addaura Hotel Residence Congressi

Lungomare Cristoforo Colombo, 4452, Palermo, Sicily, Italy

7,2
517 kr.
Grand Hotel Piazza Borsa

Grand Hotel Piazza Borsa

Via dei Cartari 18, Palermo, Sicily, Italy

8,3
809 kr.

Al Decoro

Via Lincoln, 134, Palermo, Sicily, Italy

204 kr.
Hotel Tonic

Hotel Tonic

Via Mariano Stabile, 126, Palermo, Sicily, Italy

8,2
466 kr.
Bed and Breakfast D'Angelo

Bed and Breakfast D'Angelo

Via Roma 83, Palermo, Sicily, Italy

8,8
328 kr.
Hotel del Centro

Hotel del Centro

Via Roma 72, Palermo, Sicily, Italy

7,8
430 kr.
Palermo Centrale

Palermo Centrale

Via Puglisi Bertolino 2, Palermo, Sicily, Italy

7,2
219 kr.
Al Galileo Siciliano

Al Galileo Siciliano

Via Giovan Battista Odierna, 40, Palermo, Sicily, Italy

7,0
321 kr.
Bed and Breakfast Hostel Josef

Bed and Breakfast Hostel Josef

Via Roma,97, Palermo, Sicily, Italy

8,0
401 kr.
B&B Camelot

B&B Camelot

Via Padre Cangemi, 2, Palermo, Sicily, Italy

7,0
262 kr.
Best Western Ai Cavalieri Hotel

Best Western Ai Cavalieri Hotel

Via Sant'Oliva 8, Palermo, Sicily, Italy

8,2
517 kr.
Ambasciatori Hotel

Ambasciatori Hotel

Via Roma 111, Palermo, Sicily, Italy

8,0
765 kr.
Exclusive Dependance

Exclusive Dependance

Via Lungarini, 72, Palermo, Sicily, Italy

7,7
160 kr.
Stellium

Stellium

Via Mariano Stabile, 43, Palermo, Sicily, Italy

7,5
226 kr.
Casa Come Me

Casa Come Me

Via Domenico Scinà 105, Palermo, Sicily, Italy

8,8
270 kr.
B&b Tiffany Sferracavallo

B&b Tiffany Sferracavallo

Via Sferracavallo 113, Palermo, Sicily, Italy

9,0
423 kr.
Hotel Ucciardhome

Hotel Ucciardhome

Via Enrico Albanese, 34/36, Palermo, Sicily, Italy

8,2
685 kr.
Bed and Restaurant Marrakech

Bed and Restaurant Marrakech

Via Torino 21, Palermo, Sicily, Italy

6,0
240 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Palermo


Hvorfor vælge momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Palermo. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Palermo med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.