Hoteller i Palermo, Italien

Find tilbud på 451 hoteller i Palermo, Italien

Palermo, Sicilien, Italien
22. sep. — 23. sep.2
lør. 23.9
ons. 27.9

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Palermo

Find det perfekte hotel til dit ophold i Palermo
Pris
kr.181
kr.3319
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Palermo


Hvornår skal man booke et hotel i Palermo?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Palermo
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
74%forventet prisfald
52%forventet prisstigning

Rejsepriser

204 kr. - 1.641 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenmandager den dyreste ugedag at booke på
461 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.501 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Palermo er: 1-2 stjerne, 63 dage før. 3 stjerne, 86 dage før. 4-5 stjerne, 56 dage før.

1-2 stjerne

376 kr. - 411 kr.

3 stjerne

432 kr. - 481 kr.

4-5 stjerne

655 kr. - 732 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Palermo

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Palermo

Laveste hotelpris

181 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Grand Hotel Wagner

Hoteller i nærheden af lufthavnen

6213

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Palermo, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 181 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hotel Villa D'Amato, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Grand Hotel Wagner, det mest populære 5-stjernede hotel i Palermo(bedømmelse på 8,8/10 ud fra 1.801 anmeldelser).
Der er 6.213 hoteller i Palermo tæt på Palermo Punta Raisi. Attic With Garden er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Palermo. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Palermo lå i sidste uge på 784 kr..

Rejsetips til Palermo

Hvordan finder man et billigt hotel i Palermo?

Du vil hurtigt finde ud af, at det bugner med hoteller i Palermo. Derfor er det også muligt at finde billige overnatningsmuligheder ind imellem. Hotellerne i centrum omkring katedralen samt hotellerne med udsigt fra første række er dyre. Du skal ud i områder, hvor det er nødvendigt at bruge offentlig transport ind til indre by. I syd, omkring Oreto-Perez, er der eksempelvis ofte billige overnatningsmuligheder til priser på ca. 23 EUR (ca. 170 DKK). Det er især byens vandrehjem og bed & breakfasts, der er overkommelige for budgettet. Ser du bort fra den populære højsæson om sommeren, kan du spare yderligere på hotelregningen.

Kan man rejse på budget?

Den rette planlægning samt åbenhed omkring oplevelser er vejen frem til en budgetferie i Palermo. En stor del af seværdighederne kan opleves gratis blot ved at gå rundt. Området Quattro Canti er et oplagt sted at starte, hvor du kan beundre bygninger i forskellige stilarter, hvad enten det er arabisk, spansk eller klassisk italiensk. Undervejs er det standard at tage en pause og nyde en af byens specialiteter brioscia col gelato – bedre kendt som en bolle med cremet gelato. Byens markeder er oplagte steder at besøge, hvor du kan bruge øjne og næse til at danne dig et indtryk af de lokale specialiteter. Mercato Ballero er et af de populære af slagsen – udover Vucciria og Capo.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Palermos historiske centrum oplever du bedst til fods. Der kører to gratis bybusser – Free Centro Storico og Free Express, som er værd at benytte. Alle andre busser kræver en billet, hvor et City Card Palermo er en optimal løsning til ca. 10 EUR (ca. 75 DKK) for 72 timers gratis kørsel.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Palermo?

Minimumsalderen ved check-in på hotel i Palermo er 18 år. Det er den gængse aldersgrænse i Italien, så husk at medbringe et gyldigt ID med billede.

Skal man lægge depositum?

Et depositum vil blive opkrævet ved ankomst. Denne form for garanti kan de fleste steder stilles med kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Stort set alle restauranter i Italien påfører skatter og servicetillæg på regningen. Dermed forventes der ikke det store i drikkepenge, men ca. 1-2 EUR (ca. 7.5-15 DKK) er alligevel et beløb, som mange turister vælger at give.

Hvor sikkert er der i Palermo?

Palermo er generelt en sikker by for turister, men du skal være opmærksom på din taske og personlige værdier, da især tyve på scootere huserer i byen.

Skal man medbringe adapter?

Som udgangspunkt er der ikke behov for en adapter, da du langt de fleste steder kan anvende stikkontakter som i Danmark (C og F). Det er dog stadig en god idé at tjekke med hotellet inden afrejse, da man nogle steder anvender type L med tre huller på langs.


Hvad koster et hotel i Palermo pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Palermo

3-stjernede hoteller

Billigst 555 kr.

Gennemsnitlig 738 kr.

Dyrest 1.045 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Palermo

Disse billige hoteller og vandrehjem i Palermo har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Palermo

Disse Palermo hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Palermo

Italiens form bliver ofte sammenlignet med en støvle, og i dette fodboldglade støvleland skal der naturligvis også en bold til – rent visuelt i form af Sicilien. Hovedbyen på den italienske ø er Palermo, hvor du med sikkerhed vil nyde et hotelophold.

I kraft af at byen ligger på en ø og tilmed helt ud til kysten, er det oplagt at bo med udsigt på hotel i Palermo. Både områderne omkring Parco Archeologico og Foro Italico byder på udsigt til det Tyrrhenske Hav samt til de mange færger, der sejler fra byen. Tager du længere ind mod byen, er distriktet ved Cattedrale di Palermo attraktivt, hvis du vil bo tæt på de største seværdigheder i den gamle bydel.

Palermo er ikke blot kendt for sine mange historiske monumenter, for turister nyder også byens mange handelsmuligheder. Det er muligt at booke en feriebolig med eget køkken og bo tæt på et af markederne Mercato Vucciria eller Mercato Capo, hvor du finder byens friske råvarer.

Andre indkøbsmuligheder finder du omkring Liberta, Ruggero Settimo og Via Maqueda, der huser butikker med kendte mærkevarer samt en lang række gallerier. Hotellerne i området ved Via Paternostro er derimod aktuelle, hvis du vil bo tæt på butikker, der sælger souvenirs og forskellige håndlavede produkter.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Palermo

Palermo på Sicilien er en storby, hvor der er seværdigheder for alle typer af rejsende. Der findes hoteller for ethvert budget, og kulturelt er der mange måder at opleve byen. De populære attraktioner består af Cattedrale di Palermo, som er skabt i mange forskellige stilarter, og Capella Palatina med sit fantastiske interiør samt de byzantinske udformninger.

Arkitekturen er bemærkelsesværdig i en by som Palermo, der både har været erobret af fønikere, romere, arabere, normannere og spaniere. Udover flotte kirker er byen også kendt for sine markeder, beliggenheden til havet samt en del grønne områder med Villa Giulia som omdrejningspunkt. Et af byens unikke museer er verdenskendt og ikke for sarte sjæle. Capuchin Catacombs huser mere end 8000 skeletter med tøj på, som datidens munke begravede til fri udstilling.

Den populære storby på den nordlige del af Sicilien er ikke kun en flad bydel ud til marinaen. Øen er bjergrig, og det er oplagt at tage en dagstur til vulkanen Etna, der er den største aktive vulkan i Italien. En anden oplagt tur bør gå til Monte Pellegrino tæt på Palermo. Der kører en bus fra foden af bjerget ved Politeama op til toppen, hvorfra du har udsigt ind over byen.

Hvis du rejser om sommeren så husk at nyde de lækre strande ved Mondello i det nordlige område. Når du er sulten, så prøv en af byens specialiteter – panelle sammen med et glas af den lokalproducerede vin, inden det er tid til en lur hjemme på hotellet, hvorefter det senere går løs i nattelivet omkring Piazza Garraffello og Piazza Magione.


Information om overnatning i Palermo

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Palermo

Hvor længe bor vores brugere i Palermo?

I gennemsnit overnatter vores brugere 1 nat i Palermo.

Hvad koster et hotel i Palermo?

I gennemsnit koster værelser omkring 1.367 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Palermo; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Palermo?

november er den billigste måned at booke et hotel i Palermo. Priserne kan være 75% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Palermo?

mandag er den billigste dag at bo på hotel i Palermo, og søndag er den dyreste.

Hvad koster et luksushotel i Palermo?

Et luksushotel i 6.685 kr. koster ca. Palermo. Det er i gennemsnit 88%% dyrere end prisen for et gennemsnitligt hotel i Palermo, der koster ca. 1.367 kr. pr. nat.

Hvis vi tager højde for vejret i Palermo, hvilke seværdigheder er så populære i september?

Temperaturerne i Palermo er normalt på omkring 24 °C i september og chancen for regn er lav, så september er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.

Har Palermo ferieboliger?

Byen Palermo har både ledige ferieboliger og hoteller, hvis du leder efter forskellige opholdsmuligheder. I øjeblikket er der 6.503 ferieboliger i byen. Vi anbefaler at booke Palermo Relax til dit ophold, som er den mest populære feriebolig i Palermo. Søg efter tilbud på ferieboliger i Palermo.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Palermo?

Antallet af udbydere for hoteller i Palermo er 5.386 fra september 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Palermo?

Priser for hoteller i Palermo opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Palermo

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Palermo

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Palermo gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Palermo. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Palermo?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Palermo med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Palermo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.