Hoteller i Palermo

Find de bedste tilbud på 4.052 hoteller i Palermo, Italien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Palermo

Der er mange skønne hoteller i Palermo. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Palermo

Cuba Palace
Teatro Politeama
Stadio Renzo Barbera

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Cuba Palace?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Palermo i nærheden af Cuba Palace, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Cuba Palace og i gennemsnit koster hoteller i området 457 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Cuba Palace er normalt 19% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Palermo, som ligger på 366 kr..

Hoteller i nærheden af Cuba Palace

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Teatro Politeama?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Palermo i nærheden af Teatro Politeama, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Teatro Politeama og i gennemsnit koster hoteller i området 455 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Teatro Politeama er normalt 19% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Palermo, som ligger på 366 kr..

Hoteller i nærheden af Teatro Politeama

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Stadio Renzo Barbera?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Stadio Renzo Barbera. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 457 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Stadio Renzo Barbera er normalt 19% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Palermo, som ligger på 366 kr..

Hoteller i nærheden af Stadio Renzo Barbera

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Palermo

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Palermo
Lavsæson
januar
Højsæson
maj

Det billigste tidspunkt

50%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

43%

forventet prisstigning

Pris
282 kr. - 980 kr.
Dyreste dag på ugen
lørdag
Billigeste dag på ugen
torsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

480 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

530 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Palermo er: 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
278 kr. - 322 kr.
3 stjerne
360 kr. - 411 kr.
4-5 stjerne
575 kr. - 638 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Palermo

Hvordan finder man et billigt hotel i Palermo?

Du vil hurtigt finde ud af, at det bugner med hoteller i Palermo. Derfor er det også muligt at finde billige overnatningsmuligheder ind imellem. Hotellerne i centrum omkring katedralen samt hotellerne med udsigt fra første række er dyre. Du skal ud i områder, hvor det er nødvendigt at bruge offentlig transport ind til indre by.

I syd, omkring Oreto-Perez, er der eksempelvis ofte billige overnatningsmuligheder til priser på ca. 23 EUR (ca. 170 DKK). Det er især byens vandrehjem og bed & breakfasts, der er overkommelige for budgettet. Ser du bort fra den populære højsæson om sommeren, kan du spare yderligere på hotelregningen.

Kan man rejse på budget?

Den rette planlægning samt åbenhed omkring oplevelser er vejen frem til en budgetferie i Palermo. En stor del af seværdighederne kan opleves gratis blot ved at gå rundt. Området Quattro Canti er et oplagt sted at starte, hvor du kan beundre bygninger i forskellige stilarter, hvad enten det er arabisk, spansk eller klassisk italiensk.

Undervejs er det standard at tage en pause og nyde en af byens specialiteter brioscia col gelato – bedre kendt som en bolle med cremet gelato. Byens markeder er oplagte steder at besøge, hvor du kan bruge øjne og næse til at danne dig et indtryk af de lokale specialiteter. Mercato Ballero er et af de populære af slagsen – udover Vucciria og Capo.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Palermos historiske centrum oplever du bedst til fods. Der kører to gratis bybusser – Free Centro Storico og Free Express, som er værd at benytte. Alle andre busser kræver en billet, hvor et City Card Palermo er en optimal løsning til ca. 10 EUR (ca. 75 DKK) for 72 timers gratis kørsel.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Palermo?

Minimumsalderen ved check-in på hotel i Palermo er 18 år. Det er den gængse aldersgrænse i Italien, så husk at medbringe et gyldigt ID med billede.

Skal man lægge depositum?

Et depositum vil blive opkrævet ved ankomst. Denne form for garanti kan de fleste steder stilles med kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Stort set alle restauranter i Italien påfører skatter og servicetillæg på regningen. Dermed forventes der ikke det store i drikkepenge, men ca. 1-2 EUR (ca. 7.5-15 DKK) er alligevel et beløb, som mange turister vælger at give.

Hvor sikkert er der i Palermo?

Palermo er generelt en sikker by for turister, men du skal være opmærksom på din taske og personlige værdier, da især tyve på scootere huserer i byen.

Skal man medbringe adapter?

Som udgangspunkt er der ikke behov for en adapter, da du langt de fleste steder kan anvende stikkontakter som i Danmark (C og F). Det er dog stadig en god idé at tjekke med hotellet inden afrejse, da man nogle steder anvender type L med tre huller på langs.


Hvad koster et hotel i Palermo pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Palermo
3 stjerner
Casena Dei Colli Sure Hotel Collection by Best Western
Mest for pengene

Casena Dei Colli Sure Hotel Collection by Best Western

8,5

467 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
NH Palermo
#1 Mest populær

NH Palermo

7,9

732 kr.

Se hoteltilbud
Plaza Hotel Catania
Mest for pengene

Plaza Hotel Catania

8,3

631 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Palermo

Disse billige hoteller og vandrehjem i Palermo har gode priser til det lille rejsebudget
Casena Dei Colli Sure Hotel Collection by Best Western

Casena Dei Colli Sure Hotel Collection by Best Western

8,5

468 kr.

Se hoteltilbud
Plaza Hotel Catania

Plaza Hotel Catania

8,3

632 kr.

Se hoteltilbud
NH Palermo

NH Palermo

7,9

733 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Palermo

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Plaza Hotel Catania

Plaza Hotel Catania

8,3

632 kr.

Se hoteltilbud
Casena Dei Colli Sure Hotel Collection by Best Western

Casena Dei Colli Sure Hotel Collection by Best Western

8,5

468 kr.

Se hoteltilbud
NH Palermo

NH Palermo

7,9

733 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Palermo?

Italiens form bliver ofte sammenlignet med en støvle, og i dette fodboldglade støvleland skal der naturligvis også en bold til – rent visuelt i form af Sicilien. Hovedbyen på den italienske ø er Palermo, hvor du med sikkerhed vil nyde et hotelophold.

I kraft af at byen ligger på en ø og tilmed helt ud til kysten, er det oplagt at bo med udsigt på hotel i Palermo. Både områderne omkring Parco Archeologico og Foro Italico byder på udsigt til det Tyrrhenske Hav samt til de mange færger, der sejler fra byen. Tager du længere ind mod byen, er distriktet ved Cattedrale di Palermo attraktivt, hvis du vil bo tæt på de største seværdigheder i den gamle bydel.

Palermo er ikke blot kendt for sine mange historiske monumenter, for turister nyder også byens mange handelsmuligheder. Det er muligt at booke en feriebolig med eget køkken og bo tæt på et af markederne Mercato Vucciria eller Mercato Capo, hvor du finder byens friske råvarer.

Andre indkøbsmuligheder finder du omkring Liberta, Ruggero Settimo og Via Maqueda, der huser butikker med kendte mærkevarer samt en lang række gallerier. Hotellerne i området ved Via Paternostro er derimod aktuelle, hvis du vil bo tæt på butikker, der sælger souvenirs og forskellige håndlavede produkter.


Om Palermo

Palermo på Sicilien er en storby, hvor der er seværdigheder for alle typer af rejsende. Der findes hoteller for ethvert budget, og kulturelt er der mange måder at opleve byen. De populære attraktioner består af Cattedrale di Palermo, som er skabt i mange forskellige stilarter, og Capella Palatina med sit fantastiske interiør samt de byzantinske udformninger.

Arkitekturen er bemærkelsesværdig i en by som Palermo, der både har været erobret af fønikere, romere, arabere, normannere og spaniere. Udover flotte kirker er byen også kendt for sine markeder, beliggenheden til havet samt en del grønne områder med Villa Giulia som omdrejningspunkt. Et af byens unikke museer er verdenskendt og ikke for sarte sjæle. Capuchin Catacombs huser mere end 8000 skeletter med tøj på, som datidens munke begravede til fri udstilling.

Den populære storby på den nordlige del af Sicilien er ikke kun en flad bydel ud til marinaen. Øen er bjergrig, og det er oplagt at tage en dagstur til vulkanen Etna, der er den største aktive vulkan i Italien. En anden oplagt tur bør gå til Monte Pellegrino tæt på Palermo. Der kører en bus fra foden af bjerget ved Politeama op til toppen, hvorfra du har udsigt ind over byen.

Hvis du rejser om sommeren så husk at nyde de lækre strande ved Mondello i det nordlige område. Når du er sulten, så prøv en af byens specialiteter – panelle sammen med et glas af den lokalproducerede vin, inden det er tid til en lur hjemme på hotellet, hvorefter det senere går løs i nattelivet omkring Piazza Garraffello og Piazza Magione.

Priser er tjekket 28-02-2018.


Rejseinformation: Palermo

Hvor længe bor vores brugere i Palermo?

I gennemsnit overnatter vores brugere 6 nætter i Palermo.

Hvad koster et hotel i Palermo?

I gennemsnit koster værelser omkring 593 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Palermo; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Palermo?

januar er den billigste måned at booke et hotel i Palermo. Priserne kan være 50% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Palermo?

onsdag er den billigste dag at bo på hotel i Palermo, og fredag er den dyreste.

Hvad koster et hotel i Palermo?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Palermo er i gennemsnit 392 kr. pr. nat. Du kan spare 200 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Palermo.

Hvis vi tager højde for vejret i Palermo, hvilke seværdigheder er så populære i juli?

Temperaturerne i Palermo er normalt på omkring 26 °C i juli og chancen for regn er lav, så juli er det perfekte tidspunkt at bruge noget tid udenfor ved populære seværdigheder i området.