Hoteller i Milano, Italien

Find tilbud på 1.572 hoteller i Milano, Italien

Milano, Milano, Italien
3. dec. — 4. dec.2
søn. 4.12
tor. 8.12

Populære hoteller til en overnatning i Milano

Find det perfekte hotel til dit ophold i Milano
Pris
kr.227
kr.1116
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Milanos bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Milano

Pris

845 kr. – 7.631 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I MILANOCentrale49% billigereHoteller i Centrale er de billigste i Milano med kun 845 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I MILANOBrera78% dyrereBrera har de højeste hotelpriser i Milano med værelser til 7.631 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I MILANOCentrale79% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Centrale end i andre områder i Milano

Oplevelser i Milano


Hoteller i populære bydele i Milano

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Milano og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Milano?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Milano
LavsæsonmajDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
66%forventet prisfald
73%forventet prisstigning

Rejsepriser

388 kr. - 4.295 kr.

Billigeste dag på ugensøndagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
919 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
426 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Milano er: 3 stjerne, 13 dage før. 4-5 stjerne, 33 dage før.

1-2 stjerne

476 kr. - 519 kr.

3 stjerne

604 kr. - 654 kr.

4-5 stjerne

867 kr. - 966 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Milano

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Milano

Laveste hotelpris

128 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Palazzo Cornalia

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1712

Gennemsnitslængde på ophold

3 dage
Den billigste pris for et værelse i Milano, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 128 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Milan Hotel, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Palazzo Cornalia, det mest populære 5-stjernede hotel i Milano(bedømmelse på 8,5/10 ud fra 686 anmeldelser).
Der er 1.712 hoteller i Milano tæt på Milano Malpensa. Resting Pods - -Zzzleepandgo Mxp Airport er det nærmeste og ligger 1,3 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 3 dage, når de overnatter på hoteller i Milano. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 3 dage i Milano lå i sidste uge på 2.809 kr..

Rejsetips til Milano

Milano er en by, der spænder bredt i forhold til hotelmuligheder, så det er ikke svært at finde et sted at overnatte. Når det skal være billigt, skal du dog have øjnene rettet mod vandrehjem. De er til at betale sig fra til en pris på ca. 25 EUR (ca. 186 DKK) pr. nat og opefter. Til den pris kommer du ikke til at bo centralt i den gamle bydel, men Milano byder på et effektivt, offentligt transportsystem. Det kan være en fordel at undgå de varme sommermåneder, hvor turister slentrer rundt i de velbesøgte gader. Forår og efterår er dejlige sæsoner at holde ferie i.

Milano byder på mange seværdigheder, og der er altid gratis oplevelser at vælge imellem. Selvom det er en velhaver-by med messer og haute couture, kan du stadig rejse på budget. Næsten alle kommunens museer giver fri adgang hver dag efter kl. 16.30 samt om tirsdagen efter kl. 14. Milano er spækket med kirker, som også er værd at besøge. De fleste er gratis undtaget Duomoen. Er du i byen om søndagen, så indstil din smartphone på panorama og tag op i toppen af Palazzo Lombardia, hvorfra udsigten er magisk.

Det historiske centrum i Milan oplever du bedst på gåben. De andre områder kræver oftest, at du benytter de offentlige transportmidler i form af busser, metro og sporvogne. En 2-dages billet koster ca. 8.25 EUR (ca. 62 DKK).

Langt størstedelen af hotellerne i Milano kræver, at du er fyldt 18 år, inden du kan checke ind. Derfor skal du kunne forevise et gyldigt ID med foto.

Der skal lægges et depositum ved ankomst til det bookede hotel i Milano. Garantien kan betales på to måder – enten med kontanter eller kreditkort.

De italienske restauranter har påført skatter og tillæg på regningen, når du modtager den. Men derfor er det stadig udbredt at give ca. 1-2 EUR (ca. 7.5-15 DKK) til tjenere, stuepiger, piccoloer og lignende servicefolk.

Milano er generelt en sikker by at opholde sig i. Det er en storby, hvor der sker meget omkring dig i et uvant miljø, og derfor skal du altid tage de gængse forholdsregler.

Størstedelen af de italienske hoteller anvender lignende stiktyper som i Danmark (C og F). Det er altid klogt at tjekke op med hotellet inden afrejse, da man nogle steder anvender type L.


Hvad koster et hotel i Milano pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Milano

4-stjernede hoteller

Billigst 257 kr.

Gennemsnitlig 613 kr.

Dyrest 2.250 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Milano

Disse billige hoteller og vandrehjem i Milano har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Milano

Hoteller med mest værdi for pengene i Milano

Disse Milano hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Milano

Hvis du er klar til en ferie på norditaliensk vis i Italiens anden største by, er det blot at finde det rette distrikt at overnatte i. Hvis du som så mange andre rejser til byen i arbejdsøjemed, så er områderne Porta Nuova og City Life to oplagte steder at på bo på hotel i Milano. De ligger begge i byens nordlige del, som også går for at være forretningsområder, hvilket betyder hoteller med alle de nødvendige faciliteter.

Ønsker du derimod at adskille arbejdsliv og fritid, så skift forretningskvarteret ud og bo helt tæt på byens største seværdighed – den majestætiske Duomo di Milano – og dermed hotellerne omkring Piazza del Duomo. At bo tæt på katedralen er nemlig også lig med at bo centralt og lige ved flere af byens andre attraktioner.

Det er umuligt at tænke på Milano uden også at tænke på mode. De to ting hænger unægteligt sammen, og dermed er der lagt op til enestående indkøbsoplevelser. Du skal især se på hotellerne i den nordøstlige del af Milano, hvis du vil bo tæt på nogle af de største butikskvarterer. Den ca. 2 km lange Corso Buenos Aires er en af byens mest dynamiske handelsgader, hvor du kan købe både kendte og ukendte mærker.

Er du til ren og skær luksusmærker, så vælg et hotel nær Via Montenapoleone, der sammen med nærliggende gader danner det indkøbsområde, som de lokale kalder Quattro Borghi.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Milano

Mange turister forbinder Italien med hyggelige provinser, hvor husene har klassiske orange farver på tagene samt smuk patina. Milano er en lidt anden størrelse – ikke blot fysisk, men også arkitektonisk. Duomo di Milano er omdrejningspunktet i den gamle bydel, og netop den grå farve kendetegner mange af byens bygninger. Farver kommer der på byen, når modeugen skydes igang med alle de kendte modehuse, som også er tilstede med luksusbutikker i byen.

Galleria Vittorio Emanuele II er et godt eksempel på dette. Bygningen er enestående fra gulv til loft samt med den gudesmukke kuppel på toppen. Et andet farverigt sted, der kendetegner Milano, er Santa Maria delle Grazie, der har opnået UNESCOs stempel blandt andet takket være maleriet “Den Sidste Nadver” af Leonardo da Vinci.

I Milano vil du se masser af folk slentre rundt med tunge indkøbsposer, for byens mange butikker får visakortet til at gløde. Når du skal lidt ned i tempo, så snup et bæger med gelato og sæt dig ved katedralen og nyd atmosfæren. Byens ældgamle og velbevarede fort Castello Sforzesco skal også opleves.

Hvis du er til sportslige højdepunkter, så tag op til Stadio San Siro, der både er hjemmebane for Inter og A.C. Milan. Om aftenen efter dagens strabadser kan du hive det pæne tøj frem fra kufferten og nyde nattelivet omkring Navigli sammen med både lokale og turister.


Information about staying in Milano

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Milano

3 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Milano.

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Milano, er 1.192 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

maj er den billigste måned at booke et hotel i Milano. Priserne kan være 67% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

lørdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Milano. Den dyreste er typisk torsdag.

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Milano er i gennemsnit 521 kr. pr. nat. Du kan spare 671 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Milano.

Områder som Navigli, Brera, Centrale og Porta Venezia er populære, når folk booker hotel i Milano.

Med en gennemsnitstemperatur på 2 °C og en forventet mængde nedbør på 55 mm er december en god måned til at udforske omegnen omkring Milano.

Byen Milano har både ledige ferieboliger og hoteller, hvis du leder efter forskellige opholdsmuligheder. I øjeblikket er der 200 ferieboliger i byen. Vi anbefaler at booke Appartamento Gassman - Holiday Apartment in Milano til dit ophold, som er den mest populære feriebolig i Milano. Søg efter tilbud på ferieboliger i Milano.

Der er 197 hostels i Milano, hvis du vil spare penge på ophold under din rejse. Apart Hotel Lupetta 5 er tilfældigvis det mest populære hostel i Milano i øjeblikket. Find tilbud på hostels i Milano.


momondos yndlingshoteller i Milano

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Milano
43 Station Hotel

43 Station Hotel

Via Fabio Filzi 43, Milan, Milano, Italy

8,4
774 kr.
Starhotels Anderson

Starhotels Anderson

Piazza Luigi Di Savoia 20, Milan, Milano, Italy

8,5
980 kr.
B&B Hotel Milano Aosta

B&B Hotel Milano Aosta

Piazza Duca di Aosta, 16, Milan, Milano, Italy

8,7
753 kr.
Star Hostel

Star Hostel

Via Varesina 63, Milan, Milano, Italy

6,0
149 kr.
B&B Music

B&B Music

Via Alfredo Comandini 16, Milan, Milano, Italy

5,8
391 kr.
The Westin Palace, Milan

The Westin Palace, Milan

Piazza della Repubblica 20, Milan, Milano, Italy

7,9
1.804 kr.
Agape Hotel

Agape Hotel

Via Flumendosa 35, Milan, Milano, Italy

8,0
575 kr.
B&B Hotel Milano La Spezia

B&B Hotel Milano La Spezia

Via Spezia 25, Milan, Milano, Italy

8,8
661 kr.
Combo Milano

Combo Milano

Ripa di Porta Ticinese, 83, Milan, Milano, Italy

8,8
234 kr.

Star Hostel San Siro Fiera

Via Luigi Zoja 35, Milan, Milano, Italy

6,3
156 kr.
Unaway Hotel & Residence Contessa Jolanda Milano

Unaway Hotel & Residence Contessa Jolanda Milano

Via Murat 21, Milan, Milano, Italy

7,7
661 kr.
Worldhotel Cristoforo Colombo

Worldhotel Cristoforo Colombo

Corso Buenos Aires, 3, Milan, Milano, Italy

8,5
1.144 kr.
Bed&Coffee Milano

Bed&Coffee Milano

Milano, Milano, Italien

8,5
668 kr.