Hoteller i Milano, Italien

Find tilbud på 1.528 hoteller i Milano, Italien

Milano, Milano, Italien
1. dec. — 2. dec.2
lør. 2.12
ons. 6.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Milano

Find det perfekte hotel til dit ophold i Milano
Pris
kr.203
kr.1971
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Milanos bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Milano

Pris

840 kr. – 1.638 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I MILANOCentrale36% billigereHoteller i Centrale er de billigste i Milano med kun 840 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I MILANOCentro Direzionale di Milano20% dyrereCentro Direzionale di Milano har de højeste hotelpriser i Milano med værelser til 1.638 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I MILANOCentrale53% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Centrale end i andre områder i Milano

Oplevelser i Milano


Hoteller i populære bydele i Milano

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Milano og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Milano?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Milano
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonseptemberdet dyreste tidspunkt
44%forventet prisfald
24%forventet prisstigning

Rejsepriser

651 kr. - 1.534 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentirsdager den dyreste ugedag at booke på
1.024 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.648 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Milano er: 1-2 stjerne, 87 dage før. 4-5 stjerne, 66 dage før.

1-2 stjerne

448 kr. - 699 kr.

3 stjerne

556 kr. - 1.086 kr.

4-5 stjerne

753 kr. - 1.371 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Milano

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Milano

Laveste hotelpris

183 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

NH Collection Milano President

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1932

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Milano, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 183 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Mio Hostel, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på NH Collection Milano President, det mest populære 5-stjernede hotel i Milano(bedømmelse på 8,1/10 ud fra 3.993 anmeldelser).
Der er 1.932 hoteller i Milano tæt på Milano Malpensa. Resting Pods - -Zzzleepandgo Mxp Airport er det nærmeste og ligger 1,3 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Milano. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Milano lå i sidste uge på 2.343 kr..

Rejsetips til Milano

Hvordan finder man et billigt hotel i Milano?

Milano er en by, der spænder bredt i forhold til hotelmuligheder, så det er ikke svært at finde et sted at overnatte. Når det skal være billigt, skal du dog have øjnene rettet mod vandrehjem. De er til at betale sig fra til en pris på ca. 25 EUR (ca. 186 DKK) pr. nat og opefter. Til den pris kommer du ikke til at bo centralt i den gamle bydel, men Milano byder på et effektivt, offentligt transportsystem. Det kan være en fordel at undgå de varme sommermåneder, hvor turister slentrer rundt i de velbesøgte gader. Forår og efterår er dejlige sæsoner at holde ferie i.

Kan man rejse på budget?

Milano byder på mange seværdigheder, og der er altid gratis oplevelser at vælge imellem. Selvom det er en velhaver-by med messer og haute couture, kan du stadig rejse på budget. Næsten alle kommunens museer giver fri adgang hver dag efter kl. 16.30 samt om tirsdagen efter kl. 14. Milano er spækket med kirker, som også er værd at besøge. De fleste er gratis undtaget Duomoen. Er du i byen om søndagen, så indstil din smartphone på panorama og tag op i toppen af Palazzo Lombardia, hvorfra udsigten er magisk.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det historiske centrum i Milan oplever du bedst på gåben. De andre områder kræver oftest, at du benytter de offentlige transportmidler i form af busser, metro og sporvogne. En 2-dages billet koster ca. 8.25 EUR (ca. 62 DKK).

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Milano?

Langt størstedelen af hotellerne i Milano kræver, at du er fyldt 18 år, inden du kan checke ind. Derfor skal du kunne forevise et gyldigt ID med foto.

Skal man lægge depositum?

Der skal lægges et depositum ved ankomst til det bookede hotel i Milano. Garantien kan betales på to måder – enten med kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

De italienske restauranter har påført skatter og tillæg på regningen, når du modtager den. Men derfor er det stadig udbredt at give ca. 1-2 EUR (ca. 7.5-15 DKK) til tjenere, stuepiger, piccoloer og lignende servicefolk.

Hvor sikkert er der i Milano?

Milano er generelt en sikker by at opholde sig i. Det er en storby, hvor der sker meget omkring dig i et uvant miljø, og derfor skal du altid tage de gængse forholdsregler.

Skal man medbringe adapter?

Størstedelen af de italienske hoteller anvender lignende stiktyper som i Danmark (C og F). Det er altid klogt at tjekke op med hotellet inden afrejse, da man nogle steder anvender type L.


Hvad koster et hotel i Milano pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Milano

4-stjernede hoteller

Billigst 404 kr.

Gennemsnitlig 907 kr.

Dyrest 1.844 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Milano

Disse billige hoteller og vandrehjem i Milano har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Milano

Hoteller med mest værdi for pengene i Milano

Disse Milano hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Milano

Hvis du er klar til en ferie på norditaliensk vis i Italiens anden største by, er det blot at finde det rette distrikt at overnatte i. Hvis du som så mange andre rejser til byen i arbejdsøjemed, så er områderne Porta Nuova og City Life to oplagte steder at på bo på hotel i Milano. De ligger begge i byens nordlige del, som også går for at være forretningsområder, hvilket betyder hoteller med alle de nødvendige faciliteter.

Ønsker du derimod at adskille arbejdsliv og fritid, så skift forretningskvarteret ud og bo helt tæt på byens største seværdighed – den majestætiske Duomo di Milano – og dermed hotellerne omkring Piazza del Duomo. At bo tæt på katedralen er nemlig også lig med at bo centralt og lige ved flere af byens andre attraktioner.

Det er umuligt at tænke på Milano uden også at tænke på mode. De to ting hænger unægteligt sammen, og dermed er der lagt op til enestående indkøbsoplevelser. Du skal især se på hotellerne i den nordøstlige del af Milano, hvis du vil bo tæt på nogle af de største butikskvarterer. Den ca. 2 km lange Corso Buenos Aires er en af byens mest dynamiske handelsgader, hvor du kan købe både kendte og ukendte mærker.

Er du til ren og skær luksusmærker, så vælg et hotel nær Via Montenapoleone, der sammen med nærliggende gader danner det indkøbsområde, som de lokale kalder Quattro Borghi.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Milano

Mange turister forbinder Italien med hyggelige provinser, hvor husene har klassiske orange farver på tagene samt smuk patina. Milano er en lidt anden størrelse – ikke blot fysisk, men også arkitektonisk. Duomo di Milano er omdrejningspunktet i den gamle bydel, og netop den grå farve kendetegner mange af byens bygninger. Farver kommer der på byen, når modeugen skydes igang med alle de kendte modehuse, som også er tilstede med luksusbutikker i byen.

Galleria Vittorio Emanuele II er et godt eksempel på dette. Bygningen er enestående fra gulv til loft samt med den gudesmukke kuppel på toppen. Et andet farverigt sted, der kendetegner Milano, er Santa Maria delle Grazie, der har opnået UNESCOs stempel blandt andet takket være maleriet “Den Sidste Nadver” af Leonardo da Vinci.

I Milano vil du se masser af folk slentre rundt med tunge indkøbsposer, for byens mange butikker får visakortet til at gløde. Når du skal lidt ned i tempo, så snup et bæger med gelato og sæt dig ved katedralen og nyd atmosfæren. Byens ældgamle og velbevarede fort Castello Sforzesco skal også opleves.

Hvis du er til sportslige højdepunkter, så tag op til Stadio San Siro, der både er hjemmebane for Inter og A.C. Milan. Om aftenen efter dagens strabadser kan du hive det pæne tøj frem fra kufferten og nyde nattelivet omkring Navigli sammen med både lokale og turister.


Information om overnatning i Milano

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Milano

Hvor længe bor vores brugere i Milano?

2 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Milano.

Hvad koster et hotel i Milano?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Milano, er 1.414 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Milano?

februar er den billigste måned at booke et hotel i Milano. Priserne kan være 45% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Milano?

fredag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Milano. Den dyreste er typisk mandag.

Hvad koster et luksushotel i Milano?

Et luksushotel i Milano koster 2.656 kr. pr. person pr. nat. Til sammenligning hoster et hotel i Milano i gennemsnit 1.414 kr. pr. person, pr. nat og repræsenterer en prisforskel på 56%% for et luksushotel.

Hvor skal man bo i Milano?

Områder som Navigli, Brera, Centrale og Porta Venezia er populære, når folk booker hotel i Milano.

Hvis vi tager højde for vejret i Milano, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Med en gennemsnitstemperatur på 2 °C og en forventet mængde nedbør på 55 mm er december en god måned til at udforske omegnen omkring Milano.

Har Milano ferieboliger?

Byen Milano har både ledige ferieboliger og hoteller, hvis du leder efter forskellige opholdsmuligheder. I øjeblikket er der 8.532 ferieboliger i byen. Vi anbefaler at booke Milan Apartment Rental til dit ophold, som er den mest populære feriebolig i Milano. Søg efter tilbud på ferieboliger i Milano.

Har Milano hostels?

Der er 29 hostels i Milano, hvis du vil spare penge på ophold under din rejse. B&B Best Hostel Milano er tilfældigvis det mest populære hostel i Milano i øjeblikket. Find tilbud på hostels i Milano.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Milano?

Fra november 2023 er der 11.709 udbydere at vælge mellem for hoteller i Milano.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Milano?

Priser for hoteller i Milano opdateres hver dag.


momondos yndlingshoteller i Milano

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Milano

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Milano gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Milano. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Milano?

momondo finder et godt sted at overnatte i Milano for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Milano på</