Hoteller i Milano

Find de bedste tilbud på 8.232 hoteller i Milano, Italien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Milano

Der er mange skønne hoteller i Milano. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Milano

Milan Katedral
Palazzina Liberty
Teatro alla Scala

Er der ledige hoteller i nærheden af Milan Katedral?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Milano i nærheden af Milan Katedral, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Milan Katedral og i gennemsnit koster hoteller i området 1.905 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Milan Katedral er normalt 70% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Milano, som ligger på 553 kr..

Hoteller i nærheden af Milan Katedral

Er der ledige hoteller i nærheden af Palazzina Liberty?

Hoteller i nærheden af Palazzina Liberty er normalt 28% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Milano, som ligger på 553 kr..

Hoteller i nærheden af Palazzina Liberty

Er der ledige hoteller i nærheden af Teatro alla Scala?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Teatro alla Scala ligger på 1.511 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Teatro alla Scala er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Teatro alla Scala er normalt 63% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Milano, som ligger på 553 kr..

Hoteller i nærheden af Teatro alla Scala

Find billig overnatning i Milanos populære bydele

Søg efter hoteller i bydele i Milano
Hoteller i Zona Buenos Aires
Søg efter hoteller i Zona Buenos Aires

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Milano

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Milano
Lavsæson
juli
Højsæson
april

Det billigste tidspunkt

28%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

41%

forventet prisstigning

Pris
731 kr. - 1.708 kr.
Dyreste dag på ugen
onsdag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

919 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

834 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at booke
Det billigste tidspunkt at booke hoteller i Milano er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, 81 dage før.
1-2 stjerne
421 kr. - 480 kr.
3 stjerne
519 kr. - 578 kr.
4-5 stjerne
867 kr. - 920 kr.

Rejsetips til Milano

Vores bedste tips til Milano

Hvordan finder man et billigt hotel i Milano?

Milano er en by, der spænder bredt i forhold til hotelmuligheder, så det er ikke svært at finde et sted at overnatte. Når det skal være billigt, skal du dog have øjnene rettet mod vandrehjem. De er til at betale sig fra til en pris på ca. 25 EUR (ca. 186 DKK) pr. nat og opefter. Til den pris kommer du ikke til at bo centralt i den gamle bydel, men Milano byder på et effektivt, offentligt transportsystem. Det kan være en fordel at undgå de varme sommermåneder, hvor turister slentrer rundt i de velbesøgte gader. Forår og efterår er dejlige sæsoner at holde ferie i.

Kan man rejse på budget?

Milano byder på mange seværdigheder, og der er altid gratis oplevelser at vælge imellem. Selvom det er en velhaver-by med messer og haute couture, kan du stadig rejse på budget. Næsten alle kommunens museer giver fri adgang hver dag efter kl. 16.30 samt om tirsdagen efter kl. 14. Milano er spækket med kirker, som også er værd at besøge. De fleste er gratis undtaget Duomoen. Er du i byen om søndagen, så indstil din smartphone på panorama og tag op i toppen af Palazzo Lombardia, hvorfra udsigten er magisk.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Det historiske centrum i Milan oplever du bedst på gåben. De andre områder kræver oftest, at du benytter de offentlige transportmidler i form af busser, metro og sporvogne. En 2-dages billet koster ca. 8.25 EUR (ca. 62 DKK).

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Milano?

Langt størstedelen af hotellerne i Milano kræver, at du er fyldt 18 år, inden du kan checke ind. Derfor skal du kunne forevise et gyldigt ID med foto.

Skal man lægge depositum?

Der skal lægges et depositum ved ankomst til det bookede hotel i Milano. Garantien kan betales på to måder – enten med kontanter eller kreditkort.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

De italienske restauranter har påført skatter og tillæg på regningen, når du modtager den. Men derfor er det stadig udbredt at give ca. 1-2 EUR (ca. 7.5-15 DKK) til tjenere, stuepiger, piccoloer og lignende servicefolk.

Hvor sikkert er der i Milano?

Milano er generelt en sikker by at opholde sig i. Det er en storby, hvor der sker meget omkring dig i et uvant miljø, og derfor skal du altid tage de gængse forholdsregler.

Skal man medbringe adapter?

Størstedelen af de italienske hoteller anvender lignende stiktyper som i Danmark (C og F). Det er altid klogt at tjekke op med hotellet inden afrejse, da man nogle steder anvender type L.


Hvad koster et hotel i Milano pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Milano
2 eller færre stjerner
Hostel California
#1 Mest populær

Hostel California

5,2

118 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Bogart
Mest for pengene

Hotel Bogart

7,6

460 kr.

Se hoteltilbud
3 stjerner
B&B Hotel Milano San Siro
#1 Mest populær

B&B Hotel Milano San Siro

8,3

420 kr.

Se hoteltilbud
B&B Hotel Milano Cenisio Garibaldi
#2 Mest populær

B&B Hotel Milano Cenisio Garibaldi

8,3

414 kr.

Se hoteltilbud
Ostello Bello Grande
Mest for pengene

Ostello Bello Grande

9,2

197 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
Enterprise Hotel
#1 Mest populær

Enterprise Hotel

8,6

571 kr.

Se hoteltilbud
Radisson Blu Hotel, Milan
#2 Mest populær

Radisson Blu Hotel, Milan

8,3

768 kr.

Se hoteltilbud
Idea Hotel Milano San Siro
Mest for pengene

Idea Hotel Milano San Siro

6,6

328 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Milano

Disse billige hoteller og vandrehjem i Milano har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Milano

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Hvor skal man overnatte i Milano?

Hvis du er klar til en ferie på norditaliensk vis i Italiens anden største by, er det blot at finde det rette distrikt at overnatte i. Hvis du som så mange andre rejser til byen i arbejdsøjemed, så er områderne Porta Nuova og City Life to oplagte steder at på bo på hotel i Milano. De ligger begge i byens nordlige del, som også går for at være forretningsområder, hvilket betyder hoteller med alle de nødvendige faciliteter.

Ønsker du derimod at adskille arbejdsliv og fritid, så skift forretningskvarteret ud og bo helt tæt på byens største seværdighed – den majestætiske Duomo di Milano – og dermed hotellerne omkring Piazza del Duomo. At bo tæt på katedralen er nemlig også lig med at bo centralt og lige ved flere af byens andre attraktioner.

Det er umuligt at tænke på Milano uden også at tænke på mode. De to ting hænger unægteligt sammen, og dermed er der lagt op til enestående indkøbsoplevelser. Du skal især se på hotellerne i den nordøstlige del af Milano, hvis du vil bo tæt på nogle af de største butikskvarterer. Den ca. 2 km lange Corso Buenos Aires er en af byens mest dynamiske handelsgader, hvor du kan købe både kendte og ukendte mærker.

Er du til ren og skær luksusmærker, så vælg et hotel nær Via Montenapoleone, der sammen med nærliggende gader danner det indkøbsområde, som de lokale kalder Quattro Borghi.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Milano

Mange turister forbinder Italien med hyggelige provinser, hvor husene har klassiske orange farver på tagene samt smuk patina. Milano er en lidt anden størrelse – ikke blot fysisk, men også arkitektonisk. Duomo di Milano er omdrejningspunktet i den gamle bydel, og netop den grå farve kendetegner mange af byens bygninger. Farver kommer der på byen, når modeugen skydes igang med alle de kendte modehuse, som også er tilstede med luksusbutikker i byen.

Galleria Vittorio Emanuele II er et godt eksempel på dette. Bygningen er enestående fra gulv til loft samt med den gudesmukke kuppel på toppen. Et andet farverigt sted, der kendetegner Milano, er Santa Maria delle Grazie, der har opnået UNESCOs stempel blandt andet takket være maleriet “Den Sidste Nadver” af Leonardo da Vinci.

I Milano vil du se masser af folk slentre rundt med tunge indkøbsposer, for byens mange butikker får visakortet til at gløde. Når du skal lidt ned i tempo, så snup et bæger med gelato og sæt dig ved katedralen og nyd atmosfæren. Byens ældgamle og velbevarede fort Castello Sforzesco skal også opleves.

Hvis du er til sportslige højdepunkter, så tag op til Stadio San Siro, der både er hjemmebane for Inter og A.C. Milan. Om aftenen efter dagens strabadser kan du hive det pæne tøj frem fra kufferten og nyde nattelivet omkring Navigli sammen med både lokale og turister.


Rejseinformation: Milano

Hvor længe bor vores brugere i Milano?

3 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Milano.

Hvad koster et hotel i Milano?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Milano, er 999 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Milano?

juli er den billigste måned at booke et hotel i Milano. Priserne kan være 28% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Milano?

lørdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Milano. Den dyreste er typisk tirsdag.

Hvad koster et hotel i Milano?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Milano er i gennemsnit 412 kr. pr. nat. Du kan spare 587 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Milano.

Hvis vi tager højde for vejret i Milano, hvilke seværdigheder er så populære i december?

Med en gennemsnitstemperatur på 2 °C og en forventet mængde nedbør på 55 mm er december en god måned til at udforske omegnen omkring Milano.