Hoteller i Italien

Find tilbud på 56.630 hoteller i Italien

Italien
22. sep. — 23. sep.2
lør. 23.9
ons. 27.9

Populære hoteller til en overnatning i Italien

Find det perfekte hotel til dit ophold i Italien
Pris
kr.216
kr.9008
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Italiens bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Italien

Pris

565 kr. – 1.761 kr.

BILLIGSTE BY I ITALIENPalermo43% billigereHoteller i Palermo er de billigste i Italien med kun 565 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I ITALIENPortofino44% dyrerePortofino har de højeste hotelpriser i Italien med værelser til 1.761 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I ITALIENRom72% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Rom end i andre byer i Italien

Oplevelser i Italien


Hoteller i populære byer i Italien

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Italien og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Italien?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Italien
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
30%forventet prisfald
21%forventet prisstigning

Rejsepriser

988 kr. - 1.783 kr.

Billigeste dag på ugentorsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
1.463 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.773 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Italien

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Italien

Laveste hotelpris

146 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Excelsior Palace Portofino Coast

Hoteller i nærheden af lufthavnen

10644

Gennemsnitslængde på ophold

2 dage
Den billigste pris for et værelse i Italien, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 146 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos ao Hotel Venezia Mestre, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Excelsior Palace Portofino Coast, det mest populære 5-stjernede hotel i Italien(bedømmelse på 8,9/10 ud fra 1.313 anmeldelser).
Der er 10.644 hoteller i Italien tæt på Venedig Marco Polo. Resting Pods - Zzzleepandgo Vce Venice Airport er det nærmeste og ligger 0,3 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 2 dage, når de overnatter på hoteller i Italien. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 2 dage i Italien lå i sidste uge på 2.924 kr..

Information om overnatning i Italien

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Italien

Hvilke byer i Italien skal du bo i?

Italien er en populær destination hos turister fra hele verden. Nogle af de mest velbesøgte byer er Rom, Milano, Firenze, Venedig og Napoli. Hvis du vil have gode transportforbindelser til resten af landet, skal du helt sikkert booke et hotel i de større byer som Rom eller Milano. I Rom er det muligt at købe forskellige billetter til metro, sporvogne, busser og toge. Du kan vælge mellem BIT (envejsbilletter), BIG (dagspas), BTI (tredages billetter og CIS (ugekort). Billetterne kan købes ved alle større stationer og giver dig adgang til alle de forskellige typer offentlig transport de findes i Rom. Hvis du bor på hoteller i nærheden af hovedstadens centrum, er du tæt på transportmulighederne, der tager dig til hele byen, samt resten af landet. Hoteller som Roma Luksus Hotel og Dea Roma Inn, ligger midt i det historiske centrum, tæt på den offentlige transport.

Hvilke attraktioner er de mest populære i Italien?

Der er mange populære destinationer i Italien. Faktisk så mange, at det er svært at få dem alle med. Det er dog ekstra populært blandt besøgende at opleve Grand Canal i Venedig, Toscanas mange vinranker i Firenze, Colosseum i Rom, stå på ski nær Dolomitterne eller dase langs de azurblå strande ved Viareggion, Sanremo. Jo tættere du kommer på de populære attraktioner, jo sværere bliver det, at finde billige hoteller i Italien. Hvis du rejser udenfor højsæsonen, eller ikke har noget imod at bo en smuk gåtur fra de mest populære varemærker og begivenheder, så er det muligt at finde prisvenlig overnatning i Italien. Selv i det populære San Rema kan du booke hoteller til en konkurrencedygtig pris. Blandt disse hoteller er f.eks. Ti Vengo a Cercare Bed & Breakfast, der især er populær blandt unge par og forretningsrejsende.

Hvilke byer i Italien har det bedste natteliv?

Hvis du vil bo midt i Italiens natteliv, så behøver du ikke kun at holde dig til de større byer. I Rom, Milano og Firenze finder du selvfølgelig den største samling af natklubber, men det er omkring Versilia, Venedig og havbyerne i Sicilien, at du finder nogle af italienernes yndlingsklubber. Disse byer byder nemlig på nogle skjulte nattelivsperler, hvor du kan danse til solen står op og drikke farverige drinks, alt sammen mens du har en smuk udsigt over havet og fødderne i sandet. Hoteller i Versilia, som Hotel Plaza e de Russie og Grand Hotel Portovenere, ligger begge tæt på det pulserende natteliv i den smukke region.

Hvilke byer i Italien byder på mest kunst og historie?

Hvis du elsker opera og teater, bør du helt klar besøge byen Verona. Byen er vært for en af Europas mest populære opera festivaller, men hele året byder byen på storslåede forestillinger på deres historiske scener, der befinder sig både inden - og udendørs. Når du ikke har travlt med at opleve scenekunst, kan du nyde de mange historiske udsigtspunkter i byen. Du kan endda bo på det historiske Due Torri Hotel under dit besøg. Ønsker du at gå på opdagelse i Italiens rige kunsthistorie, giver museerne i Venedig dig muligheden for at opleve den smukke italienske kunst helt tæt på.

Hvornår er det billigst at overnatte i Italien?

Overnatning på et hotel i Italien er billigst i december måned. I december koster det nemlig kun omkring 1.044 kr. pr. nat. Omvendt er juli måned den dyreste måned at besøge Italien i.

Hvor i Italien vælger de fleste at overnatte?

Selvom landet tilbyder mange attraktive steder, man som rejsende kan besøge, er Rom den mest populære by at rejse til i Italien.

Hvilken by i Italien har de dyreste hotelværelser?

Overnatning i Portofino vil koste dig mere end i andre byer i Italien. Forvent at skulle betale i gennemsnit 1.104 kr. pr. nat, hvilket er 58% højere end landets gennemsnit for hotelovernatninger.

Hvilken by i Italien har de billigste hotelværelser?

Napoli er den billigste by at overnatte i, i Italien. Med en gennemsnitspris på 157 kr. pr. nat, er Napoli ca. 81% billigere end andre byer i Italien.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Italien?

Fra september 2023 er der 484.913 udbydere at vælge mellem for hoteller i Italien.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Italien?

Priser for hoteller i Italien opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Italien

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Italien