Hoteller i Torino

Find de bedste tilbud på 2.010 hoteller i Torino, Italien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Torino

Der er mange skønne hoteller i Torino. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Torino

Stadio Olimpico di Torino
Palazzo Reale di Torino
Palazzetto dello sport Parco Ruffini

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Stadio Olimpico di Torino?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Stadio Olimpico di Torino. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 636 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Stadio Olimpico di Torino er normalt 29% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Torino, som ligger på 445 kr..

Hoteller i nærheden af Stadio Olimpico di Torino

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Palazzo Reale di Torino?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Torino tæt på Palazzo Reale di Torino, bør du forvente at skulle betale omkring 636 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 636 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Palazzo Reale di Torino. Hoteller i nærheden af Palazzo Reale di Torino er normalt 29% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Torino, som ligger på 445 kr..

Hoteller i nærheden af Palazzo Reale di Torino

Hvad er gennemsnitsprisen på et hotel i nærheden af Palazzetto dello sport Parco Ruffini?

Gennemsnitsprisen på hoteller i nærheden af Palazzetto dello sport Parco Ruffini ligger på 636 kr. pr. nat. Af de hoteller anbefaler momondos brugere 12 hotellerne nedenfor til dem, som gerne vil bo i området. Da Palazzetto dello sport Parco Ruffini er mere populær på nogle tidspunkter på året end andre, kan priserne variere, afhængigt af hvornår du planlægger at rejse. Hoteller i nærheden af Palazzetto dello sport Parco Ruffini er normalt 29% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Torino, som ligger på 445 kr..

Hoteller i nærheden af Palazzetto dello sport Parco Ruffini

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Torino

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Torino
Lavsæson
juni
Højsæson
november

Det billigste tidspunkt

25%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

22%

forventet prisstigning

Pris
455 kr. - 761 kr.
Dyreste dag på ugen
fredag
Billigeste dag på ugen
søndag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

516 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

485 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Torino er: 1-2 stjerne, 79 dage før. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder.
1-2 stjerne
353 kr. - 441 kr.
3 stjerne
422 kr. - 504 kr.
4-5 stjerne
686 kr. - 749 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Torino

Hvordan finder man et billigt hotel i Torino?

Når du booker et hotel i Torino kan du forvente at prisen ligger mellem 94-148 EUR (ca. 700 til 1100 DKK) per nat. Vælger du at bo uden for centrum, i f.eks. Cit Turin eller Borgo San Paolo kan du slippe afsted med priser mellem 54 og 81 EUR (ca. 400 og 600 DKK).

Du kan selvfølgelig også bo billigere på et af byens vandrerhjem, hvor du kan booke en køjeseng på en sovesal for omkring 27 EUR (ca. 200 DKK) per nat. På flere af disse vandrerhjem er det også muligt at booke et privatværelse hvor prisen typisk vil ligge mellem 41 og 81 EUR (ca. 300 og 400 DKK) per nat.

Kan man rejse på budget?

Absolut, der er flere steder at spare når du opholder dig i Torino. Hver weekend i starten af måneden, kan du komme gratis ind i mange kulturelle bygninger såsom flere museer og kongelige paladser som tilbyder gratis entré den første søndag i hver måned. Det gælder blandt andet Palazzo Reale og Palazzo Carignano, samt Sabauda Galleriet og Museo dell’Antichità. Derudover er Museet for Orientalsk Kunst gratis den første tirsdag i hver måned og det samme gælder Rocca Slottet, som ligger i Valentino Parken.

Det er desuden altid gratis at besøge Pietro Micca Museum, som er et museum, der fokuserer på soldaten (af samme navn), som beskyttede tunnelerne under jorden i Torino, mens byen var under fransk styre i 1706.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Der er mange muligheder for at komme nemt rundt i Torino, hvor der er busser, sporvogne, metroer og kabelbaner. Busserne og sporvognene kører fra kl. 6 indtil midnat, og her kan du købe både timebilletter, turkort og dagsbilletter.

Mens du er på ferie i Torino, kan det anbefales at prøve Sassi-Superga sporvognen, som er den originale sporvogn, der har kørt de ca. 3 km, der er mellem Sassi Stationen og byens Basilika di Superga siden 1934. Der findes også de verdenskendte røde turistbusser i Torino. Det koster ca. 10 EUR (ca. 75 DKK) for en billet, som giver dig mulighed for at hoppe af og på ved stoppesteder nær alle de store seværdigheder i byen.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Torino?

Du skal være minimum 18 år gammel for at kunne checke ind alene på et hotel i Torino.

Skal man lægge depositum?

Ja, det er normalt at blive bedt om et sikkerhedsdepositum, når man checker ind på et hotel i Torino.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

I Torino kan du opleve, at personalet allerede har inkluderet et servicegebyr på din regning på restauranten, men derfor er der stadigvæk tradition for at give ca. 10 % i drikkepenge til personalet. Derudover er der også tradition for at lægge omkring 10 % i drikkepenge på bar og at give 10 % til taxachauffører, mens det er kutyme at give ca. 1 til 2 EUR (7,5 til 15 DKK) til stuepigen på et hotel i Torino.

Hvor sikkert er der i Torino?

Der er ganske sikkert i Torino, men sørg for altid at passe på dine ejendele i turistede områder.

Skal man medbringe adapter?

Ja, du vil være på den sikre side, hvis du tager en adapter med på din ferie til Torino. På mange hoteller har de C- og F-stik med 230 volt, som er de samme som i Danmark. Nogle steder kan du møde L-stik, som ikke har en jordpind til trebenede opladere.


Hvad koster et hotel i Torino pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Torino
4 stjerner og op efter
Pacific Hotel Fortino
#1 Mest populær

Pacific Hotel Fortino

8,0

7.461 kr.

Se hoteltilbud
Grand Hotel Sitea
Mest for pengene

Grand Hotel Sitea

8,9

617 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Torino

Disse billige hoteller og vandrehjem i Torino har gode priser til det lille rejsebudget
Grand Hotel Sitea

Grand Hotel Sitea

8,9

617 kr.

Se hoteltilbud
Pacific Hotel Fortino

Pacific Hotel Fortino

8,0

7.461 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Torino

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Grand Hotel Sitea

Grand Hotel Sitea

8,9

617 kr.

Se hoteltilbud
Pacific Hotel Fortino

Pacific Hotel Fortino

8,0

7.461 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Torino?

Hvis du gerne vil bo på et centralt hotel i Torino, bør du vælge et hotel, der ligger i nærheden af gaden Via Roma. Det er her, at du kan shoppe i dyre designerbutikker og nyde delikat italiensk kaffe. Gaden forbinder to pladser – Piazza Carlo Felice og Piazza Castello. Sidstnævnte er hjertet i den gamle bydel, og her kan du også bo tæt på de imponerende paladser Palazzo Reale samt Palazzo Madama Cristina, som figurerer på UNESCOs verdensarvsliste.

Hvis du er vild med biler, kan du booke et hotel i Lingotto, som ligger i hjertet af området for bilindustrien i byen. Her kan du blandt andet bo tæt på Fiat Chrysler fabrikken samt byens Bil Museum, som koster ca. 12 EUR at besøge (ca. 90 DKK). Det store Olympiske Stadion Stadio Olimpico Grande Torino di Torino ligger også tæt på Lingotto. Det kan du besøge i forbindelse med en fodboldkamp hvor Serie A-klubben Torino Football Club løber på banen.

Den store flotte park Parco Cavilieri di Vittorio Veneto ligger tæt på Torinos hjemmebane, men du kan også bo ved et andet grønt område, hvis du vælger at booke et hotel i San Salvario i Torino. I dette område kan du bo ved siden af parken Parco del Valentino, et middelalderslot og Po-floden, som løber igennem byen.


Om Torino

Torino var den første hovedstad i Italien, og kaldes den dag i dag stadigvæk for Alpernes hovedstad. Byen byder på masser af oplevelser, og du kan f.eks. besøge det næststørste egyptiske museum i verden. Byen byder på et filmmuseum, som ligger i bygningen La Mole Antonelliano, der er en seværdighed i sig selv.

Mens du er på ferie i Torino bør du også besøge Villa della Regina, som er en villa, der stammer fra det 17. århundrede. Villaen ligger ca. 3 km fra centrum af Torino, på en bakke med en enestående udsigt over byen. Det er blandt andet derfor, at den store villa med tilhørende botanisk have figurerer på UNESCOs verdensarvsliste.

Torino Football Club er tidligere nævnt, men der er et større Serie A hold i byen. Juventus, der bliver kaldt for den gamle dame, spiller på Juventus Stadium, hvor du kan opleve en fodboldkamp eller tage med på en guidet tur for ca. 22 EUR (ca. 165 DKK). Fodbold, pizza, pasta, paladser, der er masser at opleve på en ferie i Torino.

Priser er tjekket den 05-03-2018.


Rejseinformation: Torino

Hvor længe bor vores brugere i Torino?

Det gennemsnitlige ophold i Torino varer 3 nights.

Hvad koster et hotel i Torino?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Torino, er 619 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Torino?

juni er den billigste måned at booke et hotel i Torino. Priserne kan være 151 kr.% lavere end i højsæsonen, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Torino?

lørdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Torino. Den dyreste er typisk torsdag.

Hvad koster et hotel i Torino?

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Torino koster ca. 485 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 134 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Torino.

Hvis vi tager højde for vejret i Torino, hvilke seværdigheder er så populære i august?

Gennemsnitstemperaturen i Torino i august er på omkring 21 °C, så det er et perfekt tidspunkt at bruge tid på noget sjovt og se nogen nyt udenfor ved populære seværdigheder i området.