Find billige flybilletter til Torino

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Torino (TRN)
fre.. 18.6.
fre.. 25.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Torino. De nuværende restriktioner til Torino er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Torino

Find de billigste fly til disse Torino-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Torino

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Torino

København (CPH) til Milano (MIL)

Fly til Torino ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Milano, hvor den gennemsnitlige pris er 719 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TORINO FRA KØBENHAVNmarts17% billigereAt flyve fra København til Torino ​​koster i gennemsnit blot 1.094 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TORINO FRA KØBENHAVNdecember44% dyrereDet koster cirka 1.894 kr. at flyve til Torino ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TORINO FRA KØBENHAVNfebruar675% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Torino fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Torino?

Italien er blandt danske turisters favoritsteder. Det vrimler med muligheder, og der er noget for enhver smag, hvad enten du er til storbyferie, badeferie, kulturrejser eller andet. En tur med fly til Torino bringer dig til landets fjerdestørste by med smuk barokarkitektur og natur lige uden for centrum. En rejse med fly til Torino er især oplagt om sommeren fra juni til august. Det er højsæsonen med det bedste vejr, hvor du undgår samme stegende temperaturer, som du finder i de syditalienske byer. Det skyldes blandt andet nærheden til Alperne samt beliggenheden ved Po-floden. Det er også oplagt at rejse om foråret og efteråret, hvor lidt overtøj holder dig varm. Om vinteren er der mulighed for en skiferie.

Hvilket er det absolut billigste fly til Torino?

222 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Torino. Dette fly er fra Hamborg og er 86% billigere end de fleste andre flyrejser til Torino. Hvis du vil finde den billigste pris til Torino fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Torino?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Torino fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.094 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Torino med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.107 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Torino?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Torino på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.311 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Torino udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Torino for 713 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Torino på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Torino er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 1.194 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en tirsdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Torino på en tirsdag på 1.427 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Torino?

Det billigste tidspunkt at flyve til Torino på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.051 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.860 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Torino?

Lufthavn: Milano Malpensa, Lufthavn: Genova Cristoforo Colombo, Lufthavn: Milano Linate, Lufthavn: Bergamo Bergamo eller Lufthavn: Parma kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Torino.

Findes der en billigere måde at flyve til Torino på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Torino er normalt Lufthavn: Bergamo Bergamo med en gennemsnitspris på 837 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Torino?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Torino. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Torino nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Citta Di Torino

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Citta Di Torino fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
27. okt.
CPH18:10København Kastrup
11t. 25min.
1 stop
TRN05:35Citta Di Torino
31. okt.
TRN06:15Citta Di Torino
12t. 10min.
1 stop
CPH18:25København Kastrup
Flere flyselskaber
22. jun.
CPH09:45København Kastrup
9t. 10min.
2 stop
TRN18:55Citta Di Torino
26. jun.
TRN13:50Citta Di Torino
16t. 45min.
3 stop
CPH06:35København Kastrup
8.744 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. aug.
CPH19:25København Kastrup
16t. 40min.
2 stop
TRN12:05Citta Di Torino
21. aug.
TRN06:00Citta Di Torino
11t. 50min.
1 stop
CPH17:50København Kastrup
Lufthansa
27. jun.
BLL02:50Billund
4t. 50min.
1 stop
TRN07:40Citta Di Torino
29. jun.
TRN10:20Citta Di Torino
23t. 55min.
1 stop
BLL10:15Billund
3.591 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. aug.
CPH18:20København Kastrup
11t. 15min.
1 stop
TRN05:35Citta Di Torino
21. aug.
TRN13:25Citta Di Torino
17t. 40min.
3 stop
CPH07:05København Kastrup
1.297 kr.
Find lignende
Lufthansa
22. jun.
CPH07:20København Kastrup
24t. 20min.
1 stop
TRN07:40Citta Di Torino
26. jun.
TRN10:20Citta Di Torino
8t. 10min.
1 stop
CPH18:30København Kastrup
6.210 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Citta Di Torino

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Torino, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
4. jul.
CPH03:20København Kastrup
5t. 05min.
1 stop
TRN08:25Citta Di Torino
Vueling
6. jul.
CPH06:55København Kastrup
6t. 10min.
1 stop
TRN13:05Citta Di Torino
1.267 kr.
Find lignende
Ryanair
23. jul.
BLL18:35Billund
11t. 00min.
1 stop
TRN05:35Citta Di Torino

Hvilke flyselskaber flyver til Torino?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Torino

Du kan vælge blandt adskillige flyselskaber, når du søger efter billige flybilletter til Torino. Fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med klassiske udbydere som SAS, Lufthansa og KLM, men også med lavprisselskaber som for eksempel Ryanair. Flybilletter fra lavprisselskaberne er som regel uden check-in bagage og frit sædevalg.

Hvem flyver direkte til Torino?

Der er for nuværende ingen flyselskaber, der tilbyder rejser med direkte fly til Torino fra danske lufthavne. I stedet kan du vælge imellem mange flyafgange med en eller flere mellemlandinger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Torino?

En rejse fra Københavns Lufthavn med et stop undervejs kan klares på ca. 3 t og 30 min, som det hurtigste. Fra Billund Lufthavn tager den hurtigste rejse med en mellemlanding stort set det samme – ca. 3 t og 45 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Torino samt afstand til centrum

Du kan tage en såkaldt SADEM-bus direkte fra Torino Lufthavn til centrum. Det er billigst at købe billet i automaten i ankomsthallen til en pris af ca. 6,50 EUR (ca. 49 DKK). Køber du billet hos chaufføren, er prisen ca. 7,50 EUR (ca. 56 DKK).


Populære fly til Torino

Find dine flybilletter til Torino blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Torino
Korteste rejsetid
5t. 25min.
Laveste pris
382 kr.
Fly fra Aarhus til Torino
Korteste rejsetid
21t. 50min.
Laveste pris
1.747 kr.
Fly fra Billund til Torino
Korteste rejsetid
4t. 50min.
Laveste pris
3.591 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Torino?

I Torino kommer du nemmest rundt på gåben kombineret med byens ene metrolinje, otte sporvognslinjer og 83 buslinjer. Sporvogn nummer syv kører en særlig turistrute hver lørdag og søndag. En enkeltbillet koster ca. 1,50 EUR (ca. 11 DKK). Vil du spare penge på transport, bør du vælge en tredages-billet til ca. 10 EUR (ca. 75 DKK).


Kan man rejse til Torino uden pas eller visum?

Italien er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Derfor behøver du ikke at søge om visum for at holde ferie i Torino. Medbring alligevel dit pas, der fungerer som internationalt ID.


Tips og gode råd til Torino

Hvad skal man se i Torino?

Det er ikke svært at finde seværdigheder i Torino. Det enorme kongepalads Palazzo Reale er blandt byens populære attraktioner. Torinos vartegn Mole Antonelliana er også værd at besøge. Oprindeligt var stedet en synagoge, men i dag fungerer det som filmmuseum. Du kan tage turen op i bygningens 167 m høje tårn og nyde en fantastisk udsigt.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser med børn til Torino byder på masser af oplevelser for hele familien. En bådtur på Po-floden er en sikker vinder. Det samme er et besøg på Museo dell’Automobile, hvor I blandt andet kan se Formel 1-biler. Torino er desuden kendt for bilmærkerne Fiat og Alfa Romeo. En tur til Juventus stadion er også værd at overveje.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du sygeforsikret på lige fod med de lokale. I Italien er det ofte lig med delvis egenbetaling, hvilket du kan undgå ved at tegne en privat rejseforsikring. Dertil kan du vælge tillægsdækninger efter behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen er drikkeligt i Italien.

Giver man drikkepenge i Torino?

Det er kutyme at give ca. 10 % i drikkepenge i Torino.

Hvor er der gode shoppingområder?

Via Roma, Via Po og Via Garibaldi er tre af byens populære indkøbsgader. (Priser checket: 27/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class