Find billige flybilletter til Torino

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Torino (TRN)
lør.. 6.3.
lør.. 13.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Torino. De nuværende restriktioner til Torino er baseret på Italien rejserestriktioner.

Se nuværende Italien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Torino

Find de billigste fly til disse Torino-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Billund
Torino

BILLIGSTE ROUTE FRA Billund TIL Torino

Billund (BLL) til Milano (MIL)

Fly til Torino ​​fra Billund er typisk billigere, når du flyver fra Billund til Milano, hvor den gennemsnitlige pris er 981 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TORINO FRA BILLUNDmarts18% billigereAt flyve fra Billund til Torino ​​koster i gennemsnit blot 1.280 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TORINO FRA BILLUNDaugust70% dyrereDet koster cirka 2.640 kr. at flyve til Torino ​​fra Billund i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TORINO FRA BILLUNDjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Torino fra Billund i januar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Torino?

Italien er blandt danske turisters favoritsteder. Det vrimler med muligheder, og der er noget for enhver smag, hvad enten du er til storbyferie, badeferie, kulturrejser eller andet. En tur med fly til Torino bringer dig til landets fjerdestørste by med smuk barokarkitektur og natur lige uden for centrum. En rejse med fly til Torino er især oplagt om sommeren fra juni til august. Det er højsæsonen med det bedste vejr, hvor du undgår samme stegende temperaturer, som du finder i de syditalienske byer. Det skyldes blandt andet nærheden til Alperne samt beliggenheden ved Po-floden. Det er også oplagt at rejse om foråret og efteråret, hvor lidt overtøj holder dig varm. Om vinteren er der mulighed for en skiferie.

Hvilket er det absolut billigste fly til Torino?

244 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Torino. Dette fly er fra København og er 85% billigere end de fleste andre flyrejser til Torino. Hvis du vil finde den billigste pris til Torino fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Torino?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Torino fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.100 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Torino i marts, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.113 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Torino?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Torino fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.318 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 1.311 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Torino på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Torino fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 1.187 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en tirsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.432 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Torino.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Torino?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Torino på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Torino om formiddagen helt ned til 1.077 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 1.562 kr. i gennemsnit. Fly til Torino fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Torino?

Lufthavn: Cuneo Levaldigi, Lufthavn: Milano Malpensa, Lufthavn: Genova Cristoforo Colombo, Lufthavn: Milano Linate eller Lufthavn: Bergamo Bergamo kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Torino.

Findes der en billigere måde at flyve til Torino på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Torino er normalt Lufthavn: Bergamo Bergamo med en gennemsnitspris på 771 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Torino?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Torino. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Fra 9. januar har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Torino nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Citta Di Torino

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Citta Di Torino fundet af momondos brugere for nylig
Alitalia
1. jun.
10:20Billund
8t. 35min.
2 stop
18:55Citta Di Torino
5. jun.
02:20Citta Di Torino
7t. 40min.
2 stop
10:00Billund
6.590 kr.
Find lignende
Alitalia
14. maj
05:25København Kastrup
11t. 05min.
2 stop
16:30Citta Di Torino
17. maj
02:20Citta Di Torino
12t. 00min.
2 stop
14:20København Kastrup
3.215 kr.
Find lignende
Alitalia
14. maj
05:25København Kastrup
11t. 05min.
2 stop
16:30Citta Di Torino
17. maj
02:20Citta Di Torino
12t. 00min.
2 stop
14:20København Kastrup
3.221 kr.
Find lignende
Alitalia
14. maj
05:25København Kastrup
11t. 05min.
2 stop
16:30Citta Di Torino
17. maj
02:20Citta Di Torino
12t. 00min.
2 stop
14:20København Kastrup
3.227 kr.
Find lignende
Lufthansa
17. apr.
02:50Billund
4t. 50min.
1 stop
07:40Citta Di Torino
20. apr.
10:20Citta Di Torino
23t. 55min.
1 stop
10:15Billund
1.311 kr.
Find lignende
Lufthansa
17. apr.
02:50Billund
4t. 50min.
1 stop
07:40Citta Di Torino
20. apr.
10:20Citta Di Torino
23t. 55min.
1 stop
10:15Billund
1.317 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Torino?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Torino

Du kan vælge blandt adskillige flyselskaber, når du søger efter billige flybilletter til Torino. Fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med klassiske udbydere som SAS, Lufthansa og KLM, men også med lavprisselskaber som for eksempel Ryanair. Flybilletter fra lavprisselskaberne er som regel uden check-in bagage og frit sædevalg.

Hvem flyver direkte til Torino?

Der er for nuværende ingen flyselskaber, der tilbyder rejser med direkte fly til Torino fra danske lufthavne. I stedet kan du vælge imellem mange flyafgange med en eller flere mellemlandinger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Torino?

En rejse fra Københavns Lufthavn med et stop undervejs kan klares på ca. 3 t og 30 min, som det hurtigste. Fra Billund Lufthavn tager den hurtigste rejse med en mellemlanding stort set det samme – ca. 3 t og 45 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Torino samt afstand til centrum

Du kan tage en såkaldt SADEM-bus direkte fra Torino Lufthavn til centrum. Det er billigst at købe billet i automaten i ankomsthallen til en pris af ca. 6,50 EUR (ca. 49 DKK). Køber du billet hos chaufføren, er prisen ca. 7,50 EUR (ca. 56 DKK).


Populære fly til Torino

Find dine flybilletter til Torino blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Torino
Korteste rejsetid
4t. 50min.
Laveste pris
1.311 kr.
Fly fra Aarhus til Torino
Korteste rejsetid
9t. 55min.
Laveste pris
1.324 kr.
Fly fra København til Torino
Korteste rejsetid
11t. 05min.
Laveste pris
3.215 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Torino?

I Torino kommer du nemmest rundt på gåben kombineret med byens ene metrolinje, otte sporvognslinjer og 83 buslinjer. Sporvogn nummer syv kører en særlig turistrute hver lørdag og søndag. En enkeltbillet koster ca. 1,50 EUR (ca. 11 DKK). Vil du spare penge på transport, bør du vælge en tredages-billet til ca. 10 EUR (ca. 75 DKK).


Kan man rejse til Torino uden pas eller visum?

Italien er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Derfor behøver du ikke at søge om visum for at holde ferie i Torino. Medbring alligevel dit pas, der fungerer som internationalt ID.


Tips og gode råd til Torino

Hvad skal man se i Torino?

Det er ikke svært at finde seværdigheder i Torino. Det enorme kongepalads Palazzo Reale er blandt byens populære attraktioner. Torinos vartegn Mole Antonelliana er også værd at besøge. Oprindeligt var stedet en synagoge, men i dag fungerer det som filmmuseum. Du kan tage turen op i bygningens 167 m høje tårn og nyde en fantastisk udsigt.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser med børn til Torino byder på masser af oplevelser for hele familien. En bådtur på Po-floden er en sikker vinder. Det samme er et besøg på Museo dell’Automobile, hvor I blandt andet kan se Formel 1-biler. Torino er desuden kendt for bilmærkerne Fiat og Alfa Romeo. En tur til Juventus stadion er også værd at overveje.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du sygeforsikret på lige fod med de lokale. I Italien er det ofte lig med delvis egenbetaling, hvilket du kan undgå ved at tegne en privat rejseforsikring. Dertil kan du vælge tillægsdækninger efter behov.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen er drikkeligt i Italien.

Giver man drikkepenge i Torino?

Det er kutyme at give ca. 10 % i drikkepenge i Torino.

Hvor er der gode shoppingområder?

Via Roma, Via Po og Via Garibaldi er tre af byens populære indkøbsgader. (Priser checket: 27/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class