Find billige fly til Torino

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Torino

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Torino

Bedste pris på enkeltbillet

65 kr.

Bedste pris på returbillet

115 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 05min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Torino fra Danmark i de seneste 72 timer er 65 kr. (Billund til Citta Di Torino).
Den bedste pris på en returbillet til Torino fra Danmark i de seneste 72 timer er 115 kr. (Billund til Citta Di Torino).
Det hurtigste fly til Torino fra Danmark tager 2t. 05min. (Billund til Citta Di Torino).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Torino, herunder Scandinavian Airlines og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Torino

Få indsigter om din flyrejse til Torino, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Torino?

juni måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Torino fra Danmark, med flest priser fundet omkring 811 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Torino med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 904 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Torino?

42 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Torino. Dette fly er fra Agadir og er 98% billigere end de fleste andre flyrejser til Torino. Hvis du vil finde den billigste pris til Torino fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Torino på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Torino er på en søndag hvor priserne kan findes helt ned til 299 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Torino på en lørdag på 1.739 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Torino?

Det billigste tidspunkt at flyve til Torino på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 459 kr.. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.495 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Torino?

Rejsetiden fra Danmark til Torino afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Milano Malpensa tager det i gennemsnit 2t, imens det i gennemsnit tager 3t. 30min., hvis du flyver fra Billund til Milano Malpensa. Milano Malpensa er den mest populære lufthavn i Torino.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Torino?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Torino på, er omkring 19 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.262 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Torino

Find de billigste fly til disse Torino-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Torino

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Torino

Aarhus (AAR) til Lufthavn: Milano Malpensa (MXP)

Fly til Torino ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Milano Malpensa, hvor den gennemsnitlige pris er 586 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TORINO FRA KØBENHAVNjuni36% billigereAt flyve fra København til Torino ​​koster i gennemsnit blot 811 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TORINO FRA KØBENHAVNjuli58% dyrereDet koster cirka 1.988 kr. at flyve til Torino ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TORINO FRA KØBENHAVNjuli348% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Torino fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Torino

Italien er blandt danske turisters favoritsteder. Det vrimler med muligheder, og der er noget for enhver smag, hvad enten du er til storbyferie, badeferie, kulturrejser eller andet. En tur med fly til Torino bringer dig til landets fjerdestørste by med smuk barokarkitektur og natur lige uden for centrum. En rejse med fly til Torino er især oplagt om sommeren fra juni til august. Det er højsæsonen med det bedste vejr, hvor du undgår samme stegende temperaturer, som du finder i de syditalienske byer. Det skyldes blandt andet nærheden til Alperne samt beliggenheden ved Po-floden. Det er også oplagt at rejse om foråret og efteråret, hvor lidt overtøj holder dig varm. Om vinteren er der mulighed for en skiferie.

Lufthavn: Cuneo Levaldigi, Lufthavn: Milano Malpensa, Lufthavn: Genova Cristoforo Colombo, Lufthavn: Milano Linate eller Lufthavn: Bergamo kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Torino.

Den billigste lufthavn i nærheden af Torino er normalt Lufthavn: Bergamo med en gennemsnitspris på 1.349 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Torino

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Torino fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
4. jan.
BLL04:20Billund
2t. 05min.
TRN06:25Citta Di Torino
25. jan.
TRN06:50Citta Di Torino
2t. 05min.
BLL08:55Billund
Ryanair
21. dec.
BLL04:20Billund
2t. 05min.
TRN06:25Citta Di Torino
28. dec.
TRN06:50Citta Di Torino
2t. 05min.
BLL08:55Billund
Ryanair
21. dec.
BLL04:20Billund
2t. 05min.
TRN06:25Citta Di Torino
28. dec.
TRN06:50Citta Di Torino
2t. 05min.
BLL08:55Billund
Ryanair
4. jan.
BLL04:20Billund
2t. 05min.
TRN06:25Citta Di Torino
25. jan.
TRN17:05Citta Di Torino
12t. 20min.
1 stop
BLL05:25Billund
Ryanair
21. jan.
BLL02:50Billund
2t. 05min.
TRN04:55Citta Di Torino
28. jan.
TRN05:20Citta Di Torino
2t. 05min.
BLL07:25Billund
Ryanair
4. jan.
BLL04:20Billund
2t. 05min.
TRN06:25Citta Di Torino
25. jan.
TRN06:15Citta Di Torino
23t. 10min.
2 stop
BLL05:25Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Torino

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Torino, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
14. dec.
BLL04:20Billund
2t. 05min.
TRN06:25Citta Di Torino
Ryanair
10. dec.
BLL02:50Billund
2t. 05min.
TRN04:55Citta Di Torino
Ryanair
7. dec.
BLL04:20Billund
2t. 05min.
TRN06:25Citta Di Torino

Andre kabineklasser på fly til Torino

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Torino

Hvilke flyselskaber flyver til Torino?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Torino

Hvilke flyselskaber flyver til Torino?

For fly fra Danmark til Torino, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Ryanair, Lufthansa, Scandinavian Airlines og easyJet. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Air France-fly til Torino

Der er 15 fly med Air France til Torino på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Paris Charles De Gaulle, og den bedste pris på en Air France-billet, der er set på momondo, er 884 kr. (seneste 72 timer, fra Billund til Torino). Air France har en bedømmelse på 7,6 fra 277 brugeranmeldelser på momondo.

KLM-fly til Torino

Flytilbud med KLM til Torino begynder fra 1.022 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra Aalborg. I en normal uge er flypriserne med KLM oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Paris Charles De Gaulle er det mest populære afgangssted med KLM til Torino, så generelt er der større tilgængelighed. KLM har fået en bedømmelse på 7,5/10 i 175 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Torino

Neden for finder du alle lufthavne i Torino samt deres afstand til centrum

Du kan tage en såkaldt SADEM-bus direkte fra Torino Lufthavn til centrum. Det er billigst at købe billet i automaten i ankomsthallen til en pris af ca. 6,50 EUR (ca. 49 DKK). Køber du billet hos chaufføren, er prisen ca. 7,50 EUR (ca. 56 DKK).


Populære fly til Torino

Find dine flybilletter til Torino blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Torino
Hurtigste flyvetid2t. 05min.
Laveste pris388 kr.
Fly fra Billund til Torino
Hurtigste flyvetid2t. 05min.
Laveste pris100 kr.
Fly fra Aarhus til Torino
Hurtigste flyvetid18t. 10min.
Laveste pris6.114 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Torino

I Torino kommer du nemmest rundt på gåben kombineret med byens ene metrolinje, otte sporvognslinjer og 83 buslinjer. Sporvogn nummer syv kører en særlig turistrute hver lørdag og søndag. En enkeltbillet koster ca. 1,50 EUR (ca. 11 DKK). Vil du spare penge på transport, bør du vælge en tredages-billet til ca. 10 EUR (ca. 75 DKK).


Visumkrav for Torino

Italien er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Derfor behøver du ikke at søge om visum for at holde ferie i Torino. Medbring alligevel dit pas, der fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Torino


De bedste oplevelser og seværdigheder i Torino

Det er ikke svært at finde seværdigheder i Torino. Det enorme kongepalads Palazzo Reale er blandt byens populære attraktioner. Torinos vartegn Mole Antonelliana er også værd at besøge. Oprindeligt var stedet en synagoge, men i dag fungerer det som filmmuseum. Du kan tage turen op i bygningens 167 m høje tårn og nyde en fantastisk udsigt.

Som EU-borger er du sygeforsikret på lige fod med de lokale. I Italien er det ofte lig med delvis egenbetaling, hvilket du kan undgå ved at tegne en privat rejseforsikring. Dertil kan du vælge tillægsdækninger efter behov.

Vand fra hanen er drikkeligt i Italien.

Det er kutyme at give ca. 10 % i drikkepenge i Torino.

Via Roma, Via Po og Via Garibaldi er tre af byens populære indkøbsgader.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Torino. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Torino på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Torino, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Torino. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.