Find billige flybilletter til Quito

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Quito (UIO)
fre.. 11.6.
fre.. 18.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Quito. De nuværende restriktioner til Quito er baseret på Ecuador rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Ecuador

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Quito

Find de billigste fly til disse Quito-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Quito

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Quito

København (CPH) til Quito (UIO)

Fly til Quito ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Quito Mariscal Sucre, hvor den gennemsnitlige pris er 6.696 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL QUITO FRA KØBENHAVNmarts14% billigereAt flyve fra København til Quito ​​koster i gennemsnit blot 5.761 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL QUITO FRA KØBENHAVNaugust24% dyrereDet koster cirka 8.312 kr. at flyve til Quito ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL QUITO FRA KØBENHAVNfebruar585% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Quito fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Quito?

Fly til Quito er dyrest i højsæson fra juni til august samt i december. Det er derimod muligt at finde billige flybilletter til Quito fra januar til marts. Priserne på en flybillet til Quito varierer fra omkring 4,000 DKK i lavsæson til 13,000 DKK i højsæson.

Hvilket er det absolut billigste fly til Quito?

262 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Quito. Dette fly er fra Guayaquil og er 99% billigere end de fleste andre flyrejser til Quito. Hvis du vil finde den billigste pris til Quito fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Quito?

Den billigste måned at flyve til Quito fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.761 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Quito i marts, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 5.792 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Quito?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Quito fra Danmark er 38 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 6.696 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Quito udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Quito for 5.322 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Quito på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Quito fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 6.623 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en fredag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Quito på en fredag på 7.297 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Quito?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Quito normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Quito om aftenen helt ned til 6.077 kr.. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 7.071 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Quito?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Quito. Hvis du har planer om at flyve til Quito, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Latacunga Cotapaxi Intl (76 km fra Quito centrum) eller Lufthavn: Tena Jumandy (115 km fra Quito centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Quito på?

Med en gennemsnitspris på 17.881 kr. pr. person er Lufthavn: Latacunga Cotapaxi Intl den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Quito. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Quito?

På nuværende tidspunkt inkluderer Ecuador rejserestriktioner rejser til Quito. Indrejserestriktioner

Flyene til Ecuador er nu genoptaget. Fra den 22. december skal alle rejsende, der ankommer fra Storbritannien, Australien, Sydafrika og EU, tage en antigentest (hurtig test) ved ankomst til lufthavnen. Der findes særlige "rejsekorridorer" for turister, der besøger Galapagos. Udlændinge, der ønsker at komme ind på øerne, skal fremlægge en negativ polymerasekædereaktion (PCR) for COVID-19, som er taget 96 timer før datoen for deres afrejse til Ecuador. Ved ankomsten til Ecuador kan turister blive bedt om at tage en ny PCR-test for egen regning. Turisterne skal også fremlægge et returfly og et »salvoconducto«-dokument udstedt af turistministeriet, som fritages for 14 dages selvisolation på øerne. Rejsearrangørerne eller hotellerne er ansvarlige for at sørge for dette dokument på turisternes vegne, da de besøgende skal have forudgående aftaler om rejse og indkvartering. Galapagos Transit Control Card skal udfyldes online mindst 24 timer før flyvningen. Ved ankomsten til Ecuador skal du udfylde en erklæring om sundhedstilstand, herunder en lokal adresse.

Indrejsekrav

Rejsende skal forevise en udfyldt Health Declaration Form og en udfyldt immigrationsformular samt en negativ RT-PCR-test for COVID-19, som er udstedt senest 10 dage før ankomsten.

Karantænekrav

Ankomne rejsende kan blive udsat for tilfældige hurtig antigentest udført i lufthavnen af Sundhedsministeriet, uanset om der gives en negativ COVID PCR-test. Hvis den hurtige antigentest er positiv, skal de isoleres i 10 dage i på et et af Sundhedsministeriets centre for midlertidig ophold i Quito eller Guayaquil. Fra den 11. januar er det ikke længere tilladt at udføre isoleringen på et privat opholdssted eller hotel. Rejsende fra Storbritannien, Australien, Sydafrika og EU skal være tvunget til at være alene i fem dage. Personer, der ikke bor i Ecuador, skal selv isolere sig på hoteller, som de lokale myndigheder har bestemt, for egen regning. Indbyggere kan isolere sig i deres hjem.

Alle andre oplysninger

Normale pas udstedt af Ecuador, som er udløbet den 16. marts 2020 eller senere, betragtes som gyldige indtil 28. februar 2021. Passagerer skal have et "pas gyldighedsforlængelsescertifikat" og rejse med det udløbne pas.

Hvis du planlægger rejser til Quito nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Quito Mariscal Sucre

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Quito Mariscal Sucre fundet af momondos brugere for nylig
KLM
13. nov.
CPH01:00København Kastrup
16t. 15min.
1 stop
UIO17:15Quito Mariscal Sucre
17. nov.
UIO12:30Quito Mariscal Sucre
17t. 05min.
2 stop
CPH05:35København Kastrup
8.880 kr.
Find lignende
KLM
13. nov.
CPH01:00København Kastrup
16t. 15min.
1 stop
UIO17:15Quito Mariscal Sucre
17. nov.
UIO12:30Quito Mariscal Sucre
17t. 05min.
2 stop
CPH05:35København Kastrup
8.886 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
5. aug.
CPH11:25København Kastrup
22t. 26min.
2 stop
UIO09:51Quito Mariscal Sucre
13. aug.
UIO04:10Quito Mariscal Sucre
23t. 35min.
2 stop
CPH03:45København Kastrup
8.563 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. jul.
CPH06:25København Kastrup
16t. 15min.
1 stop
UIO22:40Quito Mariscal Sucre
8. aug.
UIO17:30Quito Mariscal Sucre
29t. 55min.
2 stop
CPH23:25København Kastrup
6.903 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. jul.
CPH06:25København Kastrup
16t. 15min.
1 stop
UIO22:40Quito Mariscal Sucre
8. aug.
UIO14:56Quito Mariscal Sucre
32t. 29min.
3 stop
CPH23:25København Kastrup
6.610 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. jul.
CPH06:25København Kastrup
16t. 15min.
1 stop
UIO22:40Quito Mariscal Sucre
8. aug.
UIO14:56Quito Mariscal Sucre
32t. 29min.
3 stop
CPH23:25København Kastrup
6.616 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Quito Mariscal Sucre

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Quito, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
28. jul.
CPH02:40København Kastrup
23t. 35min.
3 stop
UIO02:15Quito Mariscal Sucre
4.455 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. jun.
CPH02:40København Kastrup
23t. 49min.
3 stop
UIO02:29Quito Mariscal Sucre
3.601 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
25. jun.
CPH02:40København Kastrup
23t. 49min.
3 stop
UIO02:29Quito Mariscal Sucre
3.845 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Quito?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Quito

Der findes ikke direkte fly fra Danmark til Quito, så du skal mellemlande undervejs. Fra København kan du finde flyafgange med Air France til Paris eller KLM til Amsterdam. Herfra har selvsamme flyselskaber direkte fly til Quito. Vil du finde billigere flybilletter til Quito, er det også muligt at tage endnu en mellemlanding i for eksempel Miami, hvorfra American Airlines flyver til Quito.

Hvor lang tid tager det at flyve til Quito?

Med fly til Quito fra København, tager rejsen 15-18 timer med en enkelt mellemlanding. Vil du finde en billigere flybillet og tage endnu en mellemlanding kan turen tage op til 23 timer, men så vil du billigt kunne rejse til Quito.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Quito samt afstand til centrum

Lufthavnen i Quito er lokaliseret godt 20 km fra byens centrum. Fra lufthavnen er den billigste offentlige transport de lokale busser, der går fra tidlig morgen til sent på aftenen alle dage. En billet til centrum koster 2 USD (omkring 13 DKK). Det er også muligt at hoppe på de såkaldte “Aeroservicios”-busser, der ligeledes går fra lufthavnen og til centrum. Disse går fra 03:30 til 23:30 og med 30 minutters mellemrum på hverdage og en times mellemrum i weekender. Prisen på disse busser er 8 USD (omkring 53 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Quito?

Busnetværket i Quito er delt op i tre linjer, hvor “Trole” linjen kører rundt i centrum af Quito. Herfra er det let at komme rundt i byen, da busserne stopper på de fleste gadehjørner. Busserne kører 06:00-21:00 og er oftest meget billige med en pris på blot 0,5 USD (omkring 3 DKK) for en enkeltbillet. Quito har også et metronetværk som forbinder de forskellige bydele. Flere af de store museer, kirker og andre attraktioner ligger dog relativt kompakt i byens centrum, hvorfor det også er muligt at opleve Quito til fods.


Kan man rejse til Quito uden pas eller visum?

Der kræves ikke noget visum ved indrejse til Quito, da Ecuador har visumfri indrejse i op til 90 dage, hvilket er nok for de fleste, som skal på ferie. Ønsker du at blive længere i Ecuador, skal den ecuadorianske ambassade kontaktes inden afrejse. Herudover er det vigtigt, at dit pas er gyldigt seks måneder frem fra indrejsen til Quito.


Tips og gode råd til Quito

Hvad skal man se i Quito?

Quito byder på et utal af seværdigheder, som tæller alt fra historiske bygninger til fantastisk natur. Quitos Old Town er et besøg værd. Her får du mulighed for at opleve den velbevarede bydel med lokale butikker, restauranter og beundringsværdig arkitektur. Quito er kendt for sine mange flotte kirker i Old Town-området. En af disse er La Compania de Jesus, som er belagt i guld. Her er det ikke tilladt at tage billeder indenfor, så du bliver nødt til at besøge kirken for at se det. Quito har også mange markeder, hvor du kan finde billig og lækker mad og drikke. På Mercado Central markedet får du et indblik i, hvordan de lokale spiser. Tager du lidt uden for Quito, kan du opleve den fantastiske Mindo Cloud Forest. Den minder om en regnskov og vil helt sikkert være et hit for både børn og voksne. Folk fra hele verden kommer til området for at se de mere end 500 fuglearter, der findes i skovområderne.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales stærkt, at du har en gyldig rejseforsikring, når du rejser til Ecuador, da du ellers ikke er dækket, hvis uheldet skulle være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan ikke drikke vand fra hanen i Ecuador. Det anbefales i stedet, at du køber vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Quito?

I Quito lægger man normalt 10-15% oveni i regningen på restauranter, alt efter hvor tilfredsstillende servicen har været. (Priser checket: 09/04/2019).Find billige flybilletter til andre byer i Ecuador

Ecuador er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class