Find billige fly til Kristiansund

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 11.12
man. 18.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Kristiansund

Få indsigter om din flyrejse til Kristiansund, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kristiansund?

Den billigste måned at flyve til Kristiansund fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 979 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Kristiansund i november, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.185 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kristiansund på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Kristiansund fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 1.206 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Kristiansund på en onsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.366 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kristiansund?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Kristiansund på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Kristiansund på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.616 kr.. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.904 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Kristiansund?

Rejsetiden fra Danmark til Kristiansund varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Ålesund (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 24t. 30min.. En anden populær rute fra Danmark til Kristiansund er at flyve fra Billund til Ålesund, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Kristiansund?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Kristiansund 26 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Kristiansund for 1.683 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kristiansund

Find de billigste fly til disse Kristiansund-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kristiansund

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kristiansund

København (CPH) til Ålesund (AES)

Fly til Kristiansund ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Ålesund, hvor den gennemsnitlige pris er 1.259 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KRISTIANSUND FRA KØBENHAVNnovember42% billigereAt flyve fra København til Kristiansund ​​koster i gennemsnit blot 979 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KRISTIANSUND FRA KØBENHAVNseptember79% dyrereDet koster cirka 3.018 kr. at flyve til Kristiansund ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KRISTIANSUND FRA KØBENHAVNjuli328% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kristiansund fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kristiansund

Hvor lang tid tager det at flyve til Kristiansund?

Rejser du fra Københavns lufthavn, Kastrup Lufthavn (CPH) til Kristiansund (KSU) tager turen tre timer og fem minutter. Flyvningen til Kristiansund, Norge vil have en mellemlanding i Oslo (OSL). Fra Billund Lufthavn (BLL) vil turen tage fire timer og 55 minutter og du vil også her have en mellemlanding i Oslo. Kristiansund flytilbud kan du ofte med fordel finde online. Du kan ofte booke flybilletter, hotel og bil samtidig og spare mange penge.

Hvorfra kan du flyve direkte til Kristiansund?

Det er ikke muligt at flyve direkte til Kristiansund fra en dansk lufthavn. At der ikke er direkte flyvning til Kristiansund, Norge er ikke negativt. Ofte er det rart at komme ud og strække benene efter flere timer i luften. Det betyder også, at det er knap så hårdt for kroppen at flyve da du ikke vil sidde stille så længe af gangen. Ofte går du blot fra det ene fly videre til det næste uden at du har lang transittid i lufthavnen. Et stop i en anden lufthavn giver også muligheden for at lave et pitstop og bruge en dag eller to i en anden by. Ofte er mellemlandingerne i store og spændende byer, så det er en god mulighed for at besøge dem og du får i sidste ende en helt anderledes tur end planlagt, hvis du vælger at bruge en dag i den by du mellemlander i.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kristiansund?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Kristiansund. Hvis du har planer om at flyve til Kristiansund, kan du overveje at booke flyrejse til Molde Aro Lufthavn (47 km fra Kristiansund centrum), Ålesund Lufthavn (102 km fra Kristiansund centrum), Orland Lufthavn (114 km fra Kristiansund centrum) eller Volda Hovden Lufthavn (134 km fra Kristiansund centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Kristiansund Kvernberget Lufthavn?

Priser for fly til Kristiansund Kvernberget Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Kristiansund Kvernberget Lufthavn?

Fradecember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Kristiansund Kvernberget Lufthavn..

Hvor gammel skal du være for at flyve til Kristiansund Kvernberget Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Kristiansund Kvernberget Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Kristiansund Kvernberget Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Kristiansund Kvernberget Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Kristiansund Kvernberget Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Kristiansund

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Kristiansund?

Da Kristiansund, Norge, ligger i Skandinavien og i Europa er der ikke krav om visum. I princippet har du heller ikke brug for dit pas. Det er dog stadig en god ide at have det med, da du skal kunne vise billedlegitimation til de norske myndigheder.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kristiansund

Hvad kan man se og lave i Kristiansund?

Mange af de ting man kan se og foretage sig i Kristiansund drejer sig om vand. En tur med båd til øen Grip er blandt de mest populære seværdigheder. Turen tager omkring tre timer og på øen kan du blandt andet besøge Grips lokalkirke. I havnen i Kristiansund kan du se statuen Klipfiskertæven eller tage en tur med Sundbåden. I byen Kristiansund er Kvalvik Fortet et godt forslag. Fortet er en militær base. Rejser du med børn er Atlanterhav badet et oplagt besøg. Det samme gør sig gældende med Neptun legeland. Fun Park, en bowlingbane er også en god mulighed. Har du lyst til at gå i teateret, kan du købe billetter til operaen og er du til fodbold kan du undersøge om der er en hjemmebane kamp på Kristiansund Stadion. Har du lyst til at udfordre naturen, som er pragtfuld, kan du med fordel besøge bjerget Freikollen. Her vil du finde mange gode vandrestier. Mellemvaerftet Old Shipbuilding Museum er også en spændende og hyggelig oplevelse. Gamle Kvernes bygdemuseum er også et besøg værd og viser hvordan man boede i gamle dage.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Kristiansund?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Kristiansund med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Kristiansund på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Kristiansund?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Kristiansund. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Kristiansund lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Kristiansund. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kristiansund på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.
<