Find billige flybilletter til Kristiansund

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kristiansund

Find de billigste fly til disse Kristiansund-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kristiansund

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kristiansund

København (CPH) til Trondheim (TRD)

Fly til Kristiansund ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Trondheim Værnes (TRD), hvor den gennemsnitlige pris er 1.736 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KRISTIANSUND FRA KØBENHAVNmaj23% billigereAt flyve fra København til Kristiansund ​​koster i gennemsnit blot 1.956 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KRISTIANSUND FRA KØBENHAVNaugust43% dyrereDet koster cirka 3.623 kr. at flyve til Kristiansund ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KRISTIANSUND FRA KØBENHAVNnovember250% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kristiansund fra København i november end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kristiansund?

Rejser du fra Københavns lufthavn, Kastrup Lufthavn (CPH) til Kristiansund (KSU) tager turen tre timer og fem minutter. Flyvningen til Kristiansund, Norge vil have en mellemlanding i Oslo (OSL). Fra Billund Lufthavn (BLL) vil turen tage fire timer og 55 minutter og du vil også her have en mellemlanding i Oslo. Kristiansund flytilbud kan du ofte med fordel finde online. Du kan ofte booke flybilletter, hotel og bil samtidig og spare mange penge.

Det er ikke muligt at flyve direkte til Kristiansund fra en dansk lufthavn. At der ikke er direkte flyvning til Kristiansund, Norge er ikke negativt. Ofte er det rart at komme ud og strække benene efter flere timer i luften. Det betyder også, at det er knap så hårdt for kroppen at flyve da du ikke vil sidde stille så længe af gangen. Ofte går du blot fra det ene fly videre til det næste uden at du har lang transittid i lufthavnen. Et stop i en anden lufthavn giver også muligheden for at lave et pitstop og bruge en dag eller to i en anden by. Ofte er mellemlandingerne i store og spændende byer, så det er en god mulighed for at besøge dem og du får i sidste ende en helt anderledes tur end planlagt, hvis du vælger at bruge en dag i den by du mellemlander i.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Kristiansund for 90 kr./person, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Kristiansund. Hvis du vil finde den billigste pris til Kristiansund fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Kristiansund fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.956 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Kristiansund i maj, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.182 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Kristiansund fra Danmark på en fredag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en fredag helt ned til 1.978 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Kristiansund på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.856 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Kristiansund. Hvis du har planer om at flyve til Kristiansund, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Molde Aro (47 km fra Kristiansund centrum), Lufthavn: Ålesund (102 km fra Kristiansund centrum), Lufthavn: Orland (114 km fra Kristiansund centrum) eller Lufthavn: Volda Hovden (134 km fra Kristiansund centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Molde Aro for 1.886 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Kristiansund?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kristiansund

Hvilke flyselskaber flyver til Kristiansund?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Kristiansund fra Danmark, Scandinavian Airlines og Wideroe. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Scandinavian Airlines-fly til Kristiansund

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Kristiansund på momondo er Scandinavian Airlines, som flyver 2 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Oslo Gardermoen, hvor det bedste tilbud på Scandinavian Airlines-fly til Kristiansund kostede 1.551 kr. (returrejse fra Aalborg til Kristiansund fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 219 anmeldelser af Scandinavian Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 7,2.


Lufthavne i nærheden af Kristiansund

Neden for finder du alle lufthavne i Kristiansund samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Kristiansund fra lufthavnen?

Der går en lufthavnsbus fra lufthavnen og til centrum af Kristiansund. Der er to busser i timen og det tager omkring 25 minutter. Fra centrum af Kristiansund går der fire busser i timen til lufthavnen. Du kan også vælge at tage en taxa, som findes udenfor ankomst og afgangshallen eller leje en bil. Lufthavnen ligger syv km udenfor Kristiansund. Overvejer du at leje en bil, kan du enten gøre det direkte i lufthavnen eller du kan med fordel gøre det online. Gerne samtidig med at du booker dine Kristiansund flybilletter. Du vil spare både tid og penge. Det er selvfølgelig også muligt at blive hentet, enten af venner og familie, eller af dit hotel.


Visumkrav for Kristiansund

Da Kristiansund, Norge, ligger i Skandinavien og i Europa er der ikke krav om visum. I princippet har du heller ikke brug for dit pas. Det er dog stadig en god ide at have det med, da du skal kunne vise billedlegitimation til de norske myndigheder.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kristiansund


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kristiansund

Mange af de ting man kan se og foretage sig i Kristiansund drejer sig om vand. En tur med båd til øen Grip er blandt de mest populære seværdigheder. Turen tager omkring tre timer og på øen kan du blandt andet besøge Grips lokalkirke. I havnen i Kristiansund kan du se statuen Klipfiskertæven eller tage en tur med Sundbåden. I byen Kristiansund er Kvalvik Fortet et godt forslag. Fortet er en militær base. Rejser du med børn er Atlanterhav badet et oplagt besøg. Det samme gør sig gældende med Neptun legeland. Fun Park, en bowlingbane er også en god mulighed. Har du lyst til at gå i teateret, kan du købe billetter til operaen og er du til fodbold kan du undersøge om der er en hjemmebane kamp på Kristiansund Stadion. Har du lyst til at udfordre naturen, som er pragtfuld, kan du med fordel besøge bjerget Freikollen. Her vil du finde mange gode vandrestier. Mellemvaerftet Old Shipbuilding Museum er også en spændende og hyggelig oplevelse. Gamle Kvernes bygdemuseum er også et besøg værd og viser hvordan man boede i gamle dage.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. Alle fly til Kristiansund på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Kristiansund. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Kristiansund. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.