Flyrejser Europa Norge Trondheim

Find billige flybilletter til Trondheim

Returrejse
Economy
Orlando (ORL)
Trondheim (TRD)
fre.. 30.7.
fre.. 6.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Trondheim. De nuværende restriktioner til Trondheim er baseret på Norge rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Norge

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Trondheim

Find de billigste fly til disse Trondheim-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Trondheim

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Trondheim

København (CPH) til Trondheim (TRD)

Fly til Trondheim ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Trondheim Værnes (TRD), hvor den gennemsnitlige pris er 1.673 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TRONDHEIM FRA KØBENHAVNnovember9% billigereAt flyve fra København til Trondheim ​​koster i gennemsnit blot 1.523 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TRONDHEIM FRA KØBENHAVNjuni24% dyrereDet koster cirka 2.070 kr. at flyve til Trondheim ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TRONDHEIM FRA KØBENHAVNjuli407% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Trondheim fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Trondheim?

Ud over hovedstaden Oslo byder Norge på en lang række andre storbyer med masser af oplevelser og seværdigheder i vente. Du kan eksempelvis rejse med fly til Trondheim, der ligger i den centrale del af landet. Byen er rejsevenlig året rundt takket være fire forskellige sæsoner. Sommeren er varmest og mest turistet. Er du i stedet til en frisk skiferie, så rejs med fly til Trondheim om vinteren, hvor der er frost og godt med sne på løjperne. Foråret og efteråret minder til dels om de årstider, vi kender i Danmark. Det er rejsevenlige sæsoner med milde temperaturer samt natur i flotte farver.

Hvilket er det absolut billigste fly til Trondheim?

681 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Trondheim. Dette fly er fra Stavanger og er 79% billigere end de fleste andre flyrejser til Trondheim. Hvis du vil finde den billigste pris til Trondheim fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Trondheim?

Den billigste måned at flyve til Trondheim fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.523 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Trondheim med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.535 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Trondheim?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Trondheim fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Trondheim for omkring 1.673 kr., når du søger 60 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Trondheim på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 875 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Trondheim på?

Ifølge vores data er lørdag den billigste dag at flyve til Trondheim fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en lørdag var 1.526 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.950 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Trondheim.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Trondheim?

Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Trondheim, hvor du kan finde priser helt ned til 1.612 kr.. Hvis du flyver fra Trondheim om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Trondheim på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 1.801 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Trondheim?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Trondheim. Hvis du har planer om at flyve til Trondheim, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Orland (49 km fra Trondheim centrum), Lufthavn: Roros (106 km fra Trondheim centrum), Lufthavn: Namsos (129 km fra Trondheim centrum), Lufthavn: Kristiansund Kvernberget (133 km fra Trondheim centrum) eller Lufthavn: Rørvik Ryumsjoen Aprt (161 km fra Trondheim centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Trondheim på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Trondheim er normalt Lufthavn: Kristiansund Kvernberget med en gennemsnitspris på 2.395 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Trondheim?

På nuværende tidspunkt inkluderer Norge rejserestriktioner rejser til Trondheim. Indrejserestriktioner

Norge har begrænset indrejsen for alle rejsende, der ikke er statsborgere og beboere i Norge, eller et nærmeste familiemedlem. Der er nogle få undtagelser, f.eks. for journalister, søfarende og luftfartspersonale, udenlandske statsborgere, af hvilke særlige grunde indikerer, at de skal have ret til indrejse, såsom specifikt plejeansvar for personer i Norge eller andre tvingende velfærdshensyn, udenlandske statsborgere, der udfører kommerciel transport af varer og passagerer, udenlandske statsborgere, der arbejder i kritiske offentlige funktioner, og sundhedspersonale fra Sverige og Finland, der arbejder i de norske sundheds- og plejetjenester.

Indrejsekrav

Rejsende og flyselskabsbesætninger skal udfylde en href = "https://reg.entrynorway.no/"> tilmeldingsformular inden ankomst. Beboere i Norge, rejsende under 12 år, rejsende med diplomatpas eller servicepas, søfolk og militærpersonale er undtaget fra dette krav. På grund af coronavirusmutationen skal rejsende også tage en PCR-test ved den norske grænse.

Karantænekrav

Rejsende, der ikke har opholdssted, skal bo i karantæne på et hotel i 10 dage efter deres ankomst. Omkostningerne ved at bo på et karantænehotel er NOK 500 pr. nat for både privatpersoner, der er bosiddende i et andet EU/EØS-land (voksne) og arbejdsgivere.

Hvis du planlægger rejser til Trondheim nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Trondheim Værnes (TRD)

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Trondheim Værnes (TRD) fundet af momondos brugere for nylig
SAS
15. aug.
CPH04:00København Kastrup
1t. 35min.
TRD05:35Trondheim Værnes (TRD)
15. aug.
TRD14:40Trondheim Værnes (TRD)
1t. 35min.
CPH16:15København Kastrup
2.788 kr.
Find lignende
SAS
15. aug.
CPH04:00København Kastrup
1t. 35min.
TRD05:35Trondheim Værnes (TRD)
15. aug.
TRD15:55Trondheim Værnes (TRD)
11t. 20min.
1 stop
CPH03:15København Kastrup
1.837 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. aug.
CPH04:10København Kastrup
9t. 05min.
2 stop
TRD13:15Trondheim Værnes (TRD)
15. aug.
TRD17:20Trondheim Værnes (TRD)
9t. 55min.
1 stop
CPH03:15København Kastrup
1.693 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. sep.
CPH08:35København Kastrup
1t. 35min.
TRD10:10Trondheim Værnes (TRD)
23. sep.
TRD09:00Trondheim Værnes (TRD)
18t. 05min.
1 stop
CPH03:05København Kastrup
1.649 kr.
Find lignende
SAS
15. aug.
CPH04:05København Kastrup
8t. 35min.
1 stop
TRD12:40Trondheim Værnes (TRD)
15. aug.
TRD15:55Trondheim Værnes (TRD)
15t. 05min.
1 stop
CPH07:00København Kastrup
1.812 kr.
Find lignende
Norwegian
22. sep.
CPH13:00København Kastrup
15t. 05min.
1 stop
TRD04:05Trondheim Værnes (TRD)
23. sep.
TRD16:20Trondheim Værnes (TRD)
12t. 30min.
1 stop
CPH04:50København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Trondheim Værnes (TRD)

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Trondheim, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian
SAS
14. aug.
CPH15:45København Kastrup
1t. 35min.
TRD17:20Trondheim Værnes (TRD)
SAS
12. sep.
CPH04:00København Kastrup
1t. 35min.
TRD05:35Trondheim Værnes (TRD)
1.051 kr.
Find lignende
SAS
12. aug.
CPH08:00København Kastrup
1t. 35min.
TRD09:35Trondheim Værnes (TRD)
1.177 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Trondheim?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Trondheim

Det er især de skandinaviske flyselskaber, der administrerer ruterne fra Danmark til den centralnorske by. Du kan eksempelvis flyve med SAS eller Widerøe fra Københavns Lufthavn. Fra Billund Lufthavn og Aalborg Lufthavn i Nørresundby kan du blandt andet nyde godt af billige flybilletter til Trondheim med lavprisselskabet Norwegian.

Hvem flyver direkte til Trondheim?

Det nordiske flagskib SAS tilbyder direkte fly til Trondheim fra Københavns Lufthavn. Vælger du at flyve fra nogle af de andre danske lufthavne, som eksempelvis Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby, skal du påregne en mellemlanding undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Trondheim?

Den hurtigste flyafgang fra Danmark er den direkte tur fra Københavns Lufthavn, som tager ca. 1 t og 35 min. En rejse til Trondheim fra nogle af de andre danske lufthavne tager ca. 2 t og 55 min, da der er et stop inkluderet på turen.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Trondheim samt afstand til centrum

Du kan tage Flybussen fra lufthavnen til centrum. En returbillet koster ca. 220 NOK (ca. 171 DKK), og rejsetiden er ca. 45 min. Det er også muligt at tage Værnes-ekspressen, der ligeledes koster ca. 220 NOK (ca. 171 DKK) og har færre afgange end Flybussen. En tredje mulighed er at køre med lufthavnstoget, som klarer turen ind til centrum på ca. 35 min. Prisen for en enkeltbillet er ca. 90 NOK (ca. 70 DKK).


Populære fly til Trondheim

Find dine flybilletter til Trondheim blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Trondheim
Korteste rejsetid
1t. 35min.
Laveste pris
1.448 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Trondheim?

Du kommer nemmest rundt i Trondheim til fods kombineret med byens offentlige transportmidler. Bybusser dækker hele byen takket være selskabet AtB. En 24-timers billet koster ca. 114 NOK (ca. 89 DKK).


Kan man rejse til Trondheim uden pas eller visum?

Du kan roligt bestille flybilletter til Trondheim, da du hverken behøver at ansøge om visum eller medbringe dit pas på en ferie i byen. Selvom Norge ikke er medlem af EU, deltager de fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Desuden er både Danmark og Norge medlemmer af den nordiske pasunion.


Tips og gode råd til Trondheim

Hvad skal man se i Trondheim?

Glæd dig til forskellige typer seværdigheder på din ferie i Trondheim. Nordeuropas største kirke Nidarosdomen er byens største attraktion bogstavelig talt. Trondheim Kunstmuseum er også et højdepunkt med international kunst i topklasse. Musikmuseet Rockheim hører også med på top-tre listen over seværdigheder.

Skal man købe rejseforsikring?

En unik nordisk aftale sørger for, at du får samme behandling som de lokale, hvis du skulle blive syg på din ferie i Norge. Det er tilmed nok blot at fremvise dit gule sundhedskort. Ønsker du forsikring på tabt bagage, tyveri og lignende, er det oplagt at tegne en rejseforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Norge.

Giver man drikkepenge i Trondheim?

Lønningerne er høje i Norge, og der findes ikke en decideret drikkepengekultur. Der er dog intet i vejen for at belønne en ekstraordinær service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Nordre Gate og Thomas Angells Gate er to af byens attraktive indkøbsstrøg. Du kan også handle i byens populære indkøbscenter kaldet Sirkus Shopping. (Priser checket: 12/04/2019).


Flyrejser Europa Norge Trondheim
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class