Find billige fly til Trondheim

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 13.8
lør. 20.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Trondheim

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Trondheim

Bedste pris på enkeltbillet

322 kr.

Bedste pris på returbillet

1.045 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 30min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Trondheim fra Danmark i de seneste 72 timer er 322 kr. (København Kastrup til Trondheim Værnes (TRD)).
Den bedste pris på en returbillet til Trondheim fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.045 kr. (København Kastrup til Trondheim Værnes (TRD)).
Det hurtigste fly til Trondheim fra Danmark tager 1t. 30min. (København Kastrup til Trondheim Værnes (TRD)).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Trondheim, herunder Scandinavian Airlines, Norwegian og Flyr AS.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Trondheim

Find de billigste fly til disse Trondheim-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Trondheim

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Trondheim

København (CPH) til Trondheim (TRD)

Fly til Trondheim ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Trondheim Værnes (TRD), hvor den gennemsnitlige pris er 1.775 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TRONDHEIM FRA KØBENHAVNmaj16% billigereAt flyve fra København til Trondheim ​​koster i gennemsnit blot 1.483 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TRONDHEIM FRA KØBENHAVNjuli20% dyrereDet koster cirka 2.126 kr. at flyve til Trondheim ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TRONDHEIM FRA KØBENHAVNoktober274% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Trondheim fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Trondheim?

Ud over hovedstaden Oslo byder Norge på en lang række andre storbyer med masser af oplevelser og seværdigheder i vente. Du kan eksempelvis rejse med fly til Trondheim, der ligger i den centrale del af landet. Byen er rejsevenlig året rundt takket være fire forskellige sæsoner. Sommeren er varmest og mest turistet. Er du i stedet til en frisk skiferie, så rejs med fly til Trondheim om vinteren, hvor der er frost og godt med sne på løjperne. Foråret og efteråret minder til dels om de årstider, vi kender i Danmark. Det er rejsevenlige sæsoner med milde temperaturer samt natur i flotte farver.

480 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Trondheim. Dette fly er fra Krakow og er 86% billigere end de fleste andre flyrejser til Trondheim. Hvis du vil finde den billigste pris til Trondheim fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Trondheim fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.483 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. april måned er endnu en god mulighed for at rejse til Trondheim med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.535 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Trondheim fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Trondheim for omkring 1.775 kr., når du søger 60 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Trondheim på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 1.045 kr. de sidste 72 timer.

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Trondheim fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 1.491 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.116 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Trondheim.

Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Trondheim, hvor du kan finde priser helt ned til 1.485 kr.. Hvis du flyver fra Trondheim om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Trondheim på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.208 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Trondheim. Hvis du har planer om at flyve til Trondheim, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Orland (49 km fra Trondheim centrum), Lufthavn: Roros (106 km fra Trondheim centrum), Lufthavn: Namsos (129 km fra Trondheim centrum), Lufthavn: Kristiansund Kvernberget (133 km fra Trondheim centrum) eller Lufthavn: Rørvik Ryumsjoen Aprt (161 km fra Trondheim centrum).

Den billigste lufthavn i nærheden af Trondheim er normalt Lufthavn: Roros med en gennemsnitspris på 2.162 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Trondheim

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Trondheim fundet af momondos brugere for nylig
Flyr AS
22. aug.
CPH05:25København Kastrup
9t. 15min.
1 stop
TRD14:40Trondheim Værnes (TRD)
28. aug.
TRD07:25Trondheim Værnes (TRD)
9t. 20min.
1 stop
CPH16:45København Kastrup
1.045 kr.
Find lignende
Norwegian
22. aug.
CPH03:10København Kastrup
4t. 25min.
1 stop
TRD07:35Trondheim Værnes (TRD)
28. aug.
TRD13:45Trondheim Værnes (TRD)
1t. 30min.
CPH15:15København Kastrup
1.220 kr.
Find lignende
Scandinavian Airlines
22. aug.
CPH16:55København Kastrup
1t. 35min.
TRD18:30Trondheim Værnes (TRD)
28. aug.
TRD04:35Trondheim Værnes (TRD)
1t. 35min.
CPH06:10København Kastrup
3.018 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. aug.
CPH02:10København Kastrup
8t. 00min.
2 stop
TRD10:10Trondheim Værnes (TRD)
28. aug.
TRD12:20Trondheim Værnes (TRD)
6t. 15min.
2 stop
CPH18:35København Kastrup
5.057 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. aug.
CPH02:00København Kastrup
5t. 30min.
1 stop
TRD07:30Trondheim Værnes (TRD)
28. aug.
TRD05:05Trondheim Værnes (TRD)
13t. 45min.
2 stop
CPH18:50København Kastrup
9.828 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Trondheim

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Trondheim, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian og Scandinavian Airlines
Flere flyselskaber
15. sep.
CPH03:50København Kastrup
24t. 35min.
1 stop
TRD04:25Trondheim Værnes (TRD)
Norwegian
25. aug.
CPH18:35København Kastrup
1t. 30min.
TRD20:05Trondheim Værnes (TRD)
Norwegian
15. sep.
CPH18:35København Kastrup
1t. 30min.
TRD20:05Trondheim Værnes (TRD)

Hvilke flyselskaber flyver til Trondheim?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Trondheim

Hvilke flyselskaber flyver til Trondheim?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Trondheim fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Scandinavian Airlines, Norwegian, KLM og CityJet. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Trondheim, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

KLM-fly til Trondheim

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Trondheim på momondo er KLM, som flyver 14 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Amsterdam Schiphol, hvor det bedste tilbud på KLM-fly til Trondheim kostede 1.419 kr. (returrejse fra Aalborg til Trondheim fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 152 anmeldelser af KLM giver momondo-brugere bedømmelsen 7,5.

Scandinavian Airlines-fly til Trondheim

Scandinavian Airlines-fly til Trondheim kan fås fra helt ned til 979 kr. (returrejse fra Aalborg fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 21 fly, som Scandinavian Airlines flyver til Trondheim på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Scandinavian Airlines til Trondheim er fra Stavanger Sola. Scandinavian Airlines er blevet bedømt med 7,0/10 af momondo-brugere i 265 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Trondheim

Neden for finder du alle lufthavne i Trondheim samt deres afstand til centrum

Du kan tage Flybussen fra lufthavnen til centrum. En returbillet koster ca. 220 NOK (ca. 171 DKK), og rejsetiden er ca. 45 min. Det er også muligt at tage Værnes-ekspressen, der ligeledes koster ca. 220 NOK (ca. 171 DKK) og har færre afgange end Flybussen. En tredje mulighed er at køre med lufthavnstoget, som klarer turen ind til centrum på ca. 35 min. Prisen for en enkeltbillet er ca. 90 NOK (ca. 70 DKK).


Populære fly til Trondheim

Find dine flybilletter til Trondheim blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Trondheim
Hurtigste flyvetid1t. 35min.
Laveste pris1.023 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Trondheim

Du kommer nemmest rundt i Trondheim til fods kombineret med byens offentlige transportmidler. Bybusser dækker hele byen takket være selskabet AtB. En 24-timers billet koster ca. 114 NOK (ca. 89 DKK).


Visumkrav for Trondheim

Du kan roligt bestille flybilletter til Trondheim, da du hverken behøver at ansøge om visum eller medbringe dit pas på en ferie i byen. Selvom Norge ikke er medlem af EU, deltager de fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Desuden er både Danmark og Norge medlemmer af den nordiske pasunion.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Trondheim


De bedste oplevelser og seværdigheder i Trondheim

Glæd dig til forskellige typer seværdigheder på din ferie i Trondheim. Nordeuropas største kirke Nidarosdomen er byens største attraktion bogstavelig talt. Trondheim Kunstmuseum er også et højdepunkt med international kunst i topklasse. Musikmuseet Rockheim hører også med på top-tre listen over seværdigheder.

En unik nordisk aftale sørger for, at du får samme behandling som de lokale, hvis du skulle blive syg på din ferie i Norge. Det er tilmed nok blot at fremvise dit gule sundhedskort. Ønsker du forsikring på tabt bagage, tyveri og lignende, er det oplagt at tegne en rejseforsikring.

Du kan godt drikke vand fra hanen i Norge.

Lønningerne er høje i Norge, og der findes ikke en decideret drikkepengekultur. Der er dog intet i vejen for at belønne en ekstraordinær service.

Nordre Gate og Thomas Angells Gate er to af byens attraktive indkøbsstrøg. Du kan også handle i byens populære indkøbscenter kaldet Sirkus Shopping.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Trondheim.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Trondheim, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Trondheim vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Trondheim, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Trondheim spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Trondheim

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Trondheim

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.