Flyrejser Europa Norge Trondheim

Find billige flybilletter til Trondheim

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
Trondheim (TRD)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Trondheim. De nuværende restriktioner til Trondheim er baseret på Norge rejserestriktioner.

Se nuværende Norge rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Trondheim

Find de billigste fly til disse Trondheim-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Trondheim

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Trondheim

København (CPH) til Trondheim (TRD)

Fly til Trondheim ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Trondheim Værnes (TRD), hvor den gennemsnitlige pris er 1.659 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TRONDHEIM FRA KØBENHAVNnovember9% billigereAt flyve fra København til Trondheim ​​koster i gennemsnit blot 1.510 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TRONDHEIM FRA KØBENHAVNjuni24% dyrereDet koster cirka 2.053 kr. at flyve til Trondheim ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TRONDHEIM FRA KØBENHAVNjuli407% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Trondheim fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Trondheim?

Ud over hovedstaden Oslo byder Norge på en lang række andre storbyer med masser af oplevelser og seværdigheder i vente. Du kan eksempelvis rejse med fly til Trondheim, der ligger i den centrale del af landet. Byen er rejsevenlig året rundt takket være fire forskellige sæsoner. Sommeren er varmest og mest turistet. Er du i stedet til en frisk skiferie, så rejs med fly til Trondheim om vinteren, hvor der er frost og godt med sne på løjperne. Foråret og efteråret minder til dels om de årstider, vi kender i Danmark. Det er rejsevenlige sæsoner med milde temperaturer samt natur i flotte farver.

Hvilket er det absolut billigste fly til Trondheim?

675 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Trondheim. Dette fly er fra Stavanger og er 79% billigere end de fleste andre flyrejser til Trondheim. Hvis du vil finde den billigste pris til Trondheim fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Trondheim?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Trondheim fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.510 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Trondheim i november, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Trondheim i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 1.522 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Trondheim?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Trondheim er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.659 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Trondheim på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 930 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Trondheim på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Trondheim fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 1.514 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Trondheim er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.934 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Trondheim?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Trondheim normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Trondheim om eftermiddagen helt ned til 1.598 kr.. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.786 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Trondheim?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Trondheim. Hvis du har planer om at flyve til Trondheim, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Orland (49 km fra Trondheim centrum), Lufthavn: Roros (106 km fra Trondheim centrum), Lufthavn: Namsos (129 km fra Trondheim centrum), Lufthavn: Kristiansund Kvernberget (133 km fra Trondheim centrum) eller Lufthavn: Rørvik Ryumsjoen Aprt (161 km fra Trondheim centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Trondheim på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Trondheim er normalt Lufthavn: Kristiansund Kvernberget med en gennemsnitspris på 2.375 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Trondheim?

På nuværende tidspunkt inkluderer Norge rejserestriktioner rejser til Trondheim. Indrejserestriktioner

Norge har begrænset indrejsen for alle rejsende, der ikke er statsborgere og beboere i Norge, eller et nærmeste familiemedlem. Der er nogle få undtagelser, f.eks. for journalister, søfarende og luftfartspersonale, udenlandske statsborgere, af hvilke særlige grunde indikerer, at de skal have ret til indrejse, såsom specifikt plejeansvar for personer i Norge eller andre tvingende velfærdshensyn, udenlandske statsborgere, der udfører kommerciel transport af varer og passagerer, udenlandske statsborgere, der arbejder i kritiske offentlige funktioner, og sundhedspersonale fra Sverige og Finland, der arbejder i de norske sundheds- og plejetjenester.

Indrejsekrav

Rejsende og flyselskabsbesætninger skal udfylde en href = "https://reg.entrynorway.no/"> tilmeldingsformular inden ankomst. Beboere i Norge, rejsende under 12 år, rejsende med diplomatpas eller servicepas, søfolk og militærpersonale er undtaget fra dette krav. På grund af coronavirusmutationen skal rejsende også tage en PCR-test ved den norske grænse.

Karantænekrav

Rejsende, der ikke har opholdssted, skal bo i karantæne på et hotel i 10 dage efter deres ankomst. Omkostningerne ved at bo på et karantænehotel er NOK 500 pr. nat for både privatpersoner, der er bosiddende i et andet EU/EØS-land (voksne) og arbejdsgivere.

Hvis du planlægger rejser til Trondheim nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Trondheim Værnes (TRD)

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Trondheim Værnes (TRD) fundet af momondos brugere for nylig
SAS
31. maj
08:35København Kastrup
1t. 35min.
10:10Trondheim Værnes (TRD)
3. jun.
06:05Trondheim Værnes (TRD)
1t. 30min.
07:35København Kastrup
1.872 kr.
Find lignende
SAS
31. maj
08:35København Kastrup
1t. 35min.
10:10Trondheim Værnes (TRD)
3. jun.
08:15Trondheim Værnes (TRD)
8t. 50min.
1 stop
17:05København Kastrup
1.616 kr.
Find lignende
SAS
10. maj
08:35København Kastrup
1t. 35min.
10:10Trondheim Værnes (TRD)
13. maj
03:15Trondheim Værnes (TRD)
13t. 05min.
1 stop
16:20København Kastrup
1.903 kr.
Find lignende
Lufthansa
10. maj
02:40København Kastrup
7t. 35min.
2 stop
10:15Trondheim Værnes (TRD)
13. maj
08:15Trondheim Værnes (TRD)
10t. 15min.
2 stop
18:30København Kastrup
3.650 kr.
Find lignende
Lufthansa
10. maj
02:40København Kastrup
7t. 35min.
2 stop
10:15Trondheim Værnes (TRD)
13. maj
05:30Trondheim Værnes (TRD)
13t. 00min.
2 stop
18:30København Kastrup
3.644 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
31. maj
07:50København Kastrup
4t. 40min.
1 stop
12:30Trondheim Værnes (TRD)
3. jun.
02:00Trondheim Værnes (TRD)
16t. 50min.
2 stop
18:50København Kastrup
1.610 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Trondheim?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Trondheim

Det er især de skandinaviske flyselskaber, der administrerer ruterne fra Danmark til den centralnorske by. Du kan eksempelvis flyve med SAS eller Widerøe fra Københavns Lufthavn. Fra Billund Lufthavn og Aalborg Lufthavn i Nørresundby kan du blandt andet nyde godt af billige flybilletter til Trondheim med lavprisselskabet Norwegian.

Hvem flyver direkte til Trondheim?

Det nordiske flagskib SAS tilbyder direkte fly til Trondheim fra Københavns Lufthavn. Vælger du at flyve fra nogle af de andre danske lufthavne, som eksempelvis Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby, skal du påregne en mellemlanding undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Trondheim?

Den hurtigste flyafgang fra Danmark er den direkte tur fra Københavns Lufthavn, som tager ca. 1 t og 35 min. En rejse til Trondheim fra nogle af de andre danske lufthavne tager ca. 2 t og 55 min, da der er et stop inkluderet på turen.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Trondheim samt afstand til centrum

Du kan tage Flybussen fra lufthavnen til centrum. En returbillet koster ca. 220 NOK (ca. 171 DKK), og rejsetiden er ca. 45 min. Det er også muligt at tage Værnes-ekspressen, der ligeledes koster ca. 220 NOK (ca. 171 DKK) og har færre afgange end Flybussen. En tredje mulighed er at køre med lufthavnstoget, som klarer turen ind til centrum på ca. 35 min. Prisen for en enkeltbillet er ca. 90 NOK (ca. 70 DKK).


Populære fly til Trondheim

Find dine flybilletter til Trondheim blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Trondheim
Korteste rejsetid
4t. 40min.
Laveste pris
1.535 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Trondheim?

Du kommer nemmest rundt i Trondheim til fods kombineret med byens offentlige transportmidler. Bybusser dækker hele byen takket være selskabet AtB. En 24-timers billet koster ca. 114 NOK (ca. 89 DKK).


Kan man rejse til Trondheim uden pas eller visum?

Du kan roligt bestille flybilletter til Trondheim, da du hverken behøver at ansøge om visum eller medbringe dit pas på en ferie i byen. Selvom Norge ikke er medlem af EU, deltager de fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Desuden er både Danmark og Norge medlemmer af den nordiske pasunion.


Tips og gode råd til Trondheim

Hvad skal man se i Trondheim?

Glæd dig til forskellige typer seværdigheder på din ferie i Trondheim. Nordeuropas største kirke Nidarosdomen er byens største attraktion bogstavelig talt. Trondheim Kunstmuseum er også et højdepunkt med international kunst i topklasse. Musikmuseet Rockheim hører også med på top-tre listen over seværdigheder.

Skal man købe rejseforsikring?

En unik nordisk aftale sørger for, at du får samme behandling som de lokale, hvis du skulle blive syg på din ferie i Norge. Det er tilmed nok blot at fremvise dit gule sundhedskort. Ønsker du forsikring på tabt bagage, tyveri og lignende, er det oplagt at tegne en rejseforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Norge.

Giver man drikkepenge i Trondheim?

Lønningerne er høje i Norge, og der findes ikke en decideret drikkepengekultur. Der er dog intet i vejen for at belønne en ekstraordinær service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Nordre Gate og Thomas Angells Gate er to af byens attraktive indkøbsstrøg. Du kan også handle i byens populære indkøbscenter kaldet Sirkus Shopping. (Priser checket: 12/04/2019).


Flyrejser Europa Norge Trondheim
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class