Find billige fly til Trondheim fra 477 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Trondheim

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Trondheim

Bedste pris på enkeltbillet

477 kr.

Bedste pris på returbillet

772 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 30min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Trondheim fra Danmark i de seneste 72 timer er 477 kr. (København Kastrup til Trondheim Værnes (TRD)).
Den bedste pris på en returbillet til Trondheim fra Danmark i de seneste 72 timer er 772 kr. (København Kastrup til Trondheim Værnes (TRD)).
Det hurtigste fly til Trondheim fra Danmark tager 1t. 30min. (København Kastrup til Trondheim Værnes (TRD)).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Trondheim, herunder Scandinavian Airlines, Turkish Airlines og Finnair.

Indsigter og trends for flyrejser til Trondheim

Få indsigter om din flyrejse til Trondheim, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Trondheim?

Den billigste måned at flyve til Trondheim fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 990 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. oktober måned er endnu en god mulighed for at rejse til Trondheim med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.095 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Trondheim?

758 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Trondheim. Dette fly er fra København og er 32% billigere end de fleste andre flyrejser til Trondheim. Hvis du vil finde den billigste pris til Trondheim fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Trondheim på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Trondheim fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 1.088 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.832 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Trondheim.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Trondheim?

Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Trondheim, hvor du kan finde priser helt ned til 993 kr.. Hvis du flyver fra Trondheim om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Trondheim på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 1.732 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Trondheim?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Trondheim du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 1t. 30min. at flyve fra København Kastrup til Trondheim Værnes (TRD). På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Trondheim Værnes (TRD). Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Trondheim?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Trondheim fra Danmark, når du booker 43 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Trondheim for omkring 1.384 kr., når du søger 43 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Trondheim

Find de billigste fly til disse Trondheim-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Trondheim

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Trondheim

København (CPH) til Trondheim (TRD)

Fly til Trondheim ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Trondheim Værnes (TRD), hvor den gennemsnitlige pris er 1.384 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TRONDHEIM FRA KØBENHAVNnovember29% billigereAt flyve fra København til Trondheim ​​koster i gennemsnit blot 990 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TRONDHEIM FRA KØBENHAVNjuli40% dyrereDet koster cirka 1.945 kr. at flyve til Trondheim ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TRONDHEIM FRA KØBENHAVNdecember487% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Trondheim fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Trondheim

Ud over hovedstaden Oslo byder Norge på en lang række andre storbyer med masser af oplevelser og seværdigheder i vente. Du kan eksempelvis rejse med fly til Trondheim, der ligger i den centrale del af landet. Byen er rejsevenlig året rundt takket være fire forskellige sæsoner. Sommeren er varmest og mest turistet. Er du i stedet til en frisk skiferie, så rejs med fly til Trondheim om vinteren, hvor der er frost og godt med sne på løjperne. Foråret og efteråret minder til dels om de årstider, vi kender i Danmark. Det er rejsevenlige sæsoner med milde temperaturer samt natur i flotte farver.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Trondheim?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Trondheim. Hvis du har planer om at flyve til Trondheim, kan du overveje at booke flyrejse til Orland Lufthavn (49 km fra Trondheim centrum), Roros Lufthavn (106 km fra Trondheim centrum), Namsos Lufthavn (129 km fra Trondheim centrum), Kristiansund Kvernberget Lufthavn (133 km fra Trondheim centrum) eller Rørvik Ryumsjoen Aprt Lufthavn (161 km fra Trondheim centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Trondheim på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Trondheim er normalt Roros Lufthavn med en gennemsnitspris på 1.118 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Trondheim Værnes (TRD) Lufthavn?

Priser for fly til Trondheim Værnes (TRD) Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Trondheim Værnes (TRD) Lufthavn?

Fra september 2023 er der 4 udbydere at vælge mellem for fly til Trondheim Værnes (TRD) Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Trondheim Værnes (TRD) Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Trondheim Værnes (TRD) Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Trondheim Værnes (TRD) Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Trondheim Værnes (TRD) Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Trondheim

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Trondheim fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
19. okt.
CPH16:30København Kastrup
18t. 05min.
1 stop
TRD16:35Trondheim Værnes (TRD)
22. okt.
TRD03:25Trondheim Værnes (TRD)
15t. 55min.
1 stop
CPH19:20København Kastrup
Norwegian
25. okt.
CPH03:00København Kastrup
7t. 35min.
1 stop
TRD16:35Trondheim Værnes (TRD)
26. okt.
TRD16:35Trondheim Værnes (TRD)
1t. 30min.
CPH18:05København Kastrup
Flere flyselskaber
19. okt.
CPH18:35København Kastrup
1t. 30min.
TRD02:05Trondheim Værnes (TRD)
22. okt.
TRD03:25Trondheim Værnes (TRD)
15t. 55min.
1 stop
CPH19:20København Kastrup
Norwegian
25. okt.
CPH03:00København Kastrup
7t. 35min.
1 stop
TRD16:35Trondheim Værnes (TRD)
26. okt.
TRD16:20Trondheim Værnes (TRD)
3t. 00min.
1 stop
CPH19:20København Kastrup
Scandinavian Airlines
16. okt.
CPH04:05København Kastrup
7t. 45min.
1 stop
TRD17:50Trondheim Værnes (TRD)
22. okt.
TRD03:25Trondheim Værnes (TRD)
15t. 55min.
1 stop
CPH19:20København Kastrup
Flere flyselskaber
20. okt.
CPH02:55København Kastrup
7t. 40min.
1 stop
TRD16:35Trondheim Værnes (TRD)
4. nov.
TRD15:00Trondheim Værnes (TRD)
25t. 10min.
1 stop
CPH15:10København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Trondheim

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Trondheim, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian og Scandinavian Airlines
Norwegian
24. okt.
CPH08:25København Kastrup
1t. 30min.
TRD15:55Trondheim Værnes (TRD)
Norwegian
29. okt.
CPH14:15København Kastrup
1t. 30min.
TRD20:45Trondheim Værnes (TRD)
Norwegian
24. okt.
CPH03:10København Kastrup
11t. 25min.
1 stop
TRD20:35Trondheim Værnes (TRD)

Andre kabineklasser på fly til Trondheim

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Trondheim

Hvilke flyselskaber flyver til Trondheim?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Trondheim

Hvilke flyselskaber flyver til Trondheim?

Wideroe-fly til Trondheim

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Trondheim på momondo er Wideroe, som flyver 75 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Bodo, hvor det bedste tilbud på Wideroe-fly til Trondheim kostede 1.105 kr. (returrejse fra Billund til Trondheim fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 8 anmeldelser af Wideroe giver momondo-brugere bedømmelsen 8,0.

KLM-fly til Trondheim

KLM-fly til Trondheim kan fås fra helt ned til 1.162 kr. (returrejse fra Aalborg fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 7 fly, som KLM flyver til Trondheim på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med KLM til Trondheim er fra Amsterdam Schiphol. KLM er blevet bedømt med 7,5/10 af momondo-brugere i 355 anmeldelser.


Populære fly til Trondheim

Find dine flybilletter til Trondheim blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Trondheim
Hurtigste flyvetid1t. 30min.
Laveste pris772 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Trondheim

Du kommer nemmest rundt i Trondheim til fods kombineret med byens offentlige transportmidler. Bybusser dækker hele byen takket være selskabet AtB. En 24-timers billet koster ca. 114 NOK (ca. 89 DKK).


Visumkrav for Trondheim

Du kan roligt bestille flybilletter til Trondheim, da du hverken behøver at ansøge om visum eller medbringe dit pas på en ferie i byen. Selvom Norge ikke er medlem af EU, deltager de fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Desuden er både Danmark og Norge medlemmer af den nordiske pasunion.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Trondheim


De bedste oplevelser og seværdigheder i Trondheim

Hvad skal man se i Trondheim?

Glæd dig til forskellige typer seværdigheder på din ferie i Trondheim. Nordeuropas største kirke Nidarosdomen er byens største attraktion bogstavelig talt. Trondheim Kunstmuseum er også et højdepunkt med international kunst i topklasse. Musikmuseet Rockheim hører også med på top-tre listen over seværdigheder.

Skal man købe rejseforsikring?

En unik nordisk aftale sørger for, at du får samme behandling som de lokale, hvis du skulle blive syg på din ferie i Norge. Det er tilmed nok blot at fremvise dit gule sundhedskort. Ønsker du forsikring på tabt bagage, tyveri og lignende, er det oplagt at tegne en rejseforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Norge.

Giver man drikkepenge i Trondheim?

Lønningerne er høje i Norge, og der findes ikke en decideret drikkepengekultur. Der er dog intet i vejen for at belønne en ekstraordinær service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Nordre Gate og Thomas Angells Gate er to af byens attraktive indkøbsstrøg. Du kan også handle i byens populære indkøbscenter kaldet Sirkus Shopping.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Trondheim?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Trondheim.

Kan jeg finde fly til Trondheim med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Trondheim, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Trondheim?

Når alle potentielle fly til Trondheim vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Trondheim lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Trondheim, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Trondheim spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Trondheim på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.