Find billige flybilletter til Fagernes

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Fagernes. De nuværende restriktioner til Fagernes er baseret på Norge rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Norge

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Fagernes

Find de billigste fly til disse Fagernes-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Oslo Gardermoen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Fagernes

København (CPH) til Lufthavn: Oslo Gardermoen (OSL)

Fly til Fagernes ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Oslo Gardermoen, hvor den gennemsnitlige pris er 1.076 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Fagernes?

  • Hvilket er det absolut billigste fly til Fagernes?

    181 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Fagernes. Dette fly er fra Gdańsk og er 94% billigere end de fleste andre flyrejser til Fagernes. Hvis du vil finde den billigste pris til Fagernes fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

  • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Fagernes?

    Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Fagernes. Hvis du har planer om at flyve til Fagernes, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Sogndal Haukasen (114 km fra Fagernes centrum) eller Lufthavn: Oslo Gardermoen (135 km fra Fagernes centrum).

  • Findes der en billigere måde at flyve til Fagernes på?

    Lufthavn: Sogndal Haukasen har en gennemsnitspris på 3.281 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Fagernes. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Fagernes?

På nuværende tidspunkt inkluderer Norge rejserestriktioner rejser til Fagernes. Indrejserestriktioner

Norge har begrænset indrejsen for alle rejsende, der ikke er statsborgere og beboere i Norge, eller et nærmeste familiemedlem. Der er nogle få undtagelser, f.eks. for journalister, søfarende og luftfartspersonale, udenlandske statsborgere, af hvilke særlige grunde indikerer, at de skal have ret til indrejse, såsom specifikt plejeansvar for personer i Norge eller andre tvingende velfærdshensyn, udenlandske statsborgere, der udfører kommerciel transport af varer og passagerer, udenlandske statsborgere, der arbejder i kritiske offentlige funktioner, og sundhedspersonale fra Sverige og Finland, der arbejder i de norske sundheds- og plejetjenester.

Indrejsekrav

Rejsende og flyselskabsbesætninger skal udfylde en href = "https://reg.entrynorway.no/"> tilmeldingsformular inden ankomst. Beboere i Norge, rejsende under 12 år, rejsende med diplomatpas eller servicepas, søfolk og militærpersonale er undtaget fra dette krav. På grund af coronavirusmutationen skal rejsende også tage en PCR-test ved den norske grænse.

Karantænekrav

Rejsende, der ikke har opholdssted, skal bo i karantæne på et hotel i 10 dage efter deres ankomst. Omkostningerne ved at bo på et karantænehotel er NOK 500 pr. nat for både privatpersoner, der er bosiddende i et andet EU/EØS-land (voksne) og arbejdsgivere.

Hvis du planlægger rejser til Fagernes nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Fagernes