Find billige fly til Haugesund

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lun. 11.12
lun. 18.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Haugesund

Få indsigter om din flyrejse til Haugesund, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Haugesund?

Hvis du ikke kan flyve til Haugesund i november, så er oktober den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Haugesund i oktober har en gennemsnitlig pris på omkring 1.113 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Haugesund?

Brugere, der booker rejser til Haugesund fra København, har fundet fly, der er 38% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Haugesund. Hvis du vil finde den billigste pris til Haugesund fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Haugesund på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Haugesund fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 1.249 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Haugesund på en søndag på 2.052 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Haugesund?

Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Haugesund, hvor du kan finde priser helt ned til 1.425 kr.. Hvis du flyver fra Haugesund om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Haugesund på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 1.733 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Haugesund?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Haugesund du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 1t. 20min. at flyve fra København Kastrup til Bergen Flesland. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Bergen Flesland. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Haugesund?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Haugesund på, er omkring 32 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.386 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Haugesund

Find de billigste fly til disse Haugesund-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Haugesund

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Haugesund

København (CPH) til Stavanger (SVG)

Fly til Haugesund ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Stavanger Sola, hvor den gennemsnitlige pris er 1.002 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HAUGESUND FRA KØBENHAVNnovember37% billigereAt flyve fra København til Haugesund ​​koster i gennemsnit blot 885 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HAUGESUND FRA KØBENHAVNjuni22% dyrereDet koster cirka 1.707 kr. at flyve til Haugesund ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HAUGESUND FRA KØBENHAVNjuli338% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Haugesund fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Haugesund

Hvor lang tid tager det at flyve til Haugesund?

Når du søger efter flytilbud til Haugesund, vil du hurtigt blive opmærksom på, at turens varighed svinger en del. Dette skyldes forskellen på mellemlandingernes placering og deres varighed. En flybillet til Haugesund fra Danmark, tager dig derfor ud på en rejse, der typisk tager mellem fem og ti timer. Når du rejser fra Københavns Lufthavn (CPH) til Haugesund Lufthavn (HAU) i Norge, er turen ofte kortere, end hvis du rejser fra Aalborg (AAL) eller Aarhus Lufthavn. Dette skyldes, at afgange fra det jyske som oftest har mellemlanding i København, inden turen går videre til Norge.

Hvorfra flyver man direkte til Haugesund?

Du finder ingen direkte flyvninger fra Danmark til Haugesund i Norge. Når du flyver fra Københavns Lufthavn i Kastrup til Haugesund, går turen oftest forbi Oslo Gardermoen (OSL), inden du flyver videre til Haugesund. Visse ruter ligger i stedet turen forbi Bergen Flesland (BGO). Når du vælger at flyve fra Aalborg eller Aarhus lufthavn, har du en tur med to mellemlandinger foran dig. Den første er i København, og den næste er i Oslo eller Bergen. Herefter tager din flyrejse dig direkte til Haugesund.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Haugesund?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Haugesund. Hvis du har planer om at flyve til Haugesund, kan du overveje at booke flyrejse til Stord Lufthavn (42 km fra Haugesund centrum), Stavanger Sola Lufthavn (63 km fra Haugesund centrum) eller Bergen Flesland Lufthavn (98 km fra Haugesund centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Haugesund på?

Haugesund Lufthavn har en gennemsnitspris på 805 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Haugesund. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Haugesund Lufthavn?

Priser for fly til Haugesund Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Haugesund Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Haugesund Lufthavn er 2 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Haugesund Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Haugesund Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Haugesund Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Haugesund Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Haugesund Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Visumkrav for Haugesund

Er der krav til pas og visum for at komme til Haugesund?

Når du har bestilt en flyrejse til Norge, er du ikke underlagt visumpligt. Det betyder, at du ikke skal registrere dig, når du træder ind over grænsen til Norge. Du er som nordisk statsborger heller ikke underlagt paspligt. Du skal dog have et gyldigt pas, så længe du opholder dig i landet. Hvis du ønsker at leje en bil, skal du dog oftest kunne fremvise både et gyldigt kørekort samt et gyldigt pas. Hvis du rejser til Norge gennem ikke-nordiske lande, skal du have dit pas med.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Haugesund

Hvad kan man se i Haugesund?

Haugesund er et sted, der findes på mange menneskers bucket list. Byen er kendt for sin stærke vikingearv, hvilket afspejles i flere af byens museer samt tematikken på både barer og restauranter. Byen er stolt af sin kulturarv og deler glædeligt ud af den med dig som besøgende gennem deres kunst og kultur. Ikke langt fra byen kan du besøge et af Noges smukkeste vandfald, Akrafjord. Vandfaldet nydes bedst fra vandet, altså til båds. Du kan også vælge at tage på en fjordcruise, på traktorsafari med de lokale, vandre langt op i de norske fjelde eller teste dit mod med bungee jumping og klatring i naturen. Haugesund er en mangfoldig by, der trods dens størrelser emmer af liv og energi. Hvis du vil længere ud i den rå natur, kan du tage på en dagstur til blandt andet Utsira og Røvær. Få hundrede mennesker bor på disse øer, så de føles nærmest uberørte. Hvis du er ornitolog eller bare finder fugle fascinerende, har du sikkert hørt om Utsiras fugleklipper, der er noget helt for sig.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Haugesund?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Haugesund.

Kan jeg finde fly til Haugesund med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Haugesund på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Haugesund?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Haugesund. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Haugesund lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Haugesund. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Haugesund på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.