Find billige fly til Haugesund

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Haugesund

Find de billigste fly til disse Haugesund-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Haugesund

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Haugesund

København (CPH) til Bergen (BGO)

Fly til Haugesund ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bergen Flesland, hvor den gennemsnitlige pris er 1.423 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HAUGESUND FRA KØBENHAVNmarts15% billigereAt flyve fra København til Haugesund ​​koster i gennemsnit blot 1.853 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HAUGESUND FRA KØBENHAVNmaj23% dyrereDet koster cirka 2.697 kr. at flyve til Haugesund ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HAUGESUND FRA KØBENHAVNjuni403% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Haugesund fra København i juni end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Haugesund?

Når du søger efter flytilbud til Haugesund, vil du hurtigt blive opmærksom på, at turens varighed svinger en del. Dette skyldes forskellen på mellemlandingernes placering og deres varighed. En flybillet til Haugesund fra Danmark, tager dig derfor ud på en rejse, der typisk tager mellem fem og ti timer. Når du rejser fra Københavns Lufthavn (CPH) til Haugesund Lufthavn (HAU) i Norge, er turen ofte kortere, end hvis du rejser fra Aalborg (AAL) eller Aarhus Lufthavn. Dette skyldes, at afgange fra det jyske som oftest har mellemlanding i København, inden turen går videre til Norge.

Du finder ingen direkte flyvninger fra Danmark til Haugesund i Norge. Når du flyver fra Københavns Lufthavn i Kastrup til Haugesund, går turen oftest forbi Oslo Gardermoen (OSL), inden du flyver videre til Haugesund. Visse ruter ligger i stedet turen forbi Bergen Flesland (BGO). Når du vælger at flyve fra Aalborg eller Aarhus lufthavn, har du en tur med to mellemlandinger foran dig. Den første er i København, og den næste er i Oslo eller Bergen. Herefter tager din flyrejse dig direkte til Haugesund.

Brugere, der booker rejser til Haugesund fra Katowice, har fundet fly, der er 93% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Haugesund. Hvis du vil finde den billigste pris til Haugesund fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke kan flyve til Haugesund i marts, så er juni den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Haugesund i juni har en gennemsnitlig pris på omkring 1.925 kr..

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Haugesund på, er omkring 29 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 2.184 kr..

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Haugesund fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 1.854 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Haugesund på en søndag på 2.612 kr..

Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Haugesund, hvor du kan finde priser helt ned til 1.858 kr.. Hvis du flyver fra Haugesund om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Haugesund på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.202 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Haugesund. Hvis du har planer om at flyve til Haugesund, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Stord (42 km fra Haugesund centrum), Lufthavn: Stavanger Sola (63 km fra Haugesund centrum) eller Lufthavn: Bergen Flesland (98 km fra Haugesund centrum).

Lufthavn: Stavanger Sola har en gennemsnitspris på 2.473 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Haugesund. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Hvilke flyselskaber flyver til Haugesund?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Haugesund

Hvilke flyselskaber flyver til Haugesund?

På rejser til Haugesund fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Norwegian, Scandinavian Airlines, KLM eller Wideroe. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Scandinavian Airlines-fly til Haugesund

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Haugesund på momondo er Scandinavian Airlines, som flyver 7 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Oslo Gardermoen, hvor det bedste tilbud på Scandinavian Airlines-fly til Haugesund kostede 1.013 kr. (returrejse fra Aalborg til Haugesund fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 269 anmeldelser af Scandinavian Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 7,0.

Norwegian-fly til Haugesund

Flytilbud med Norwegian til Haugesund begynder fra 1.048 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra Billund. I en normal uge er flypriserne med Norwegian oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Oslo Gardermoen er det mest populære afgangssted med Norwegian til Haugesund, så generelt er der større tilgængelighed. Norwegian har fået en bedømmelse på 6,4/10 i 74 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Haugesund

Neden for finder du alle lufthavne i Haugesund samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Haugesund Lufthavn?

Efter ankomsten i Haugesund i Norge har du mange muligheder for transport. Du kan vælge at leje en bil, hvilket er et populært valg blandt besøgende, som skal være i Norge over længere tid. Du bør booke din bil før ankomsten, så du er sikker på, at der står en bil klar til dig, når du ankommer. Det er selvfølgeligt også muligt at praje en taxa. Du finder holdepladsen foran ankomsthallen. Haugesund Lufthavn har en lufthavnsbus, der tager passagerer med forbi hospitalet, de mest centrale hoteller og videre ind til centrum. Lufthavnen ligger i kort afstand til centrum, hvilket betyder, at du efter endt flyrejse til Haugesund, ikke har lang tid foran dig, før du er igang med ferien.


Visumkrav for Haugesund

Når du har bestilt en flyrejse til Norge, er du ikke underlagt visumpligt. Det betyder, at du ikke skal registrere dig, når du træder ind over grænsen til Norge. Du er som nordisk statsborger heller ikke underlagt paspligt. Du skal dog have et gyldigt pas, så længe du opholder dig i landet. Hvis du ønsker at leje en bil, skal du dog oftest kunne fremvise både et gyldigt kørekort samt et gyldigt pas. Hvis du rejser til Norge gennem ikke-nordiske lande, skal du have dit pas med.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Haugesund


De bedste oplevelser og seværdigheder i Haugesund

Haugesund er et sted, der findes på mange menneskers bucket list. Byen er kendt for sin stærke vikingearv, hvilket afspejles i flere af byens museer samt tematikken på både barer og restauranter. Byen er stolt af sin kulturarv og deler glædeligt ud af den med dig som besøgende gennem deres kunst og kultur. Ikke langt fra byen kan du besøge et af Noges smukkeste vandfald, Akrafjord. Vandfaldet nydes bedst fra vandet, altså til båds. Du kan også vælge at tage på en fjordcruise, på traktorsafari med de lokale, vandre langt op i de norske fjelde eller teste dit mod med bungee jumping og klatring i naturen. Haugesund er en mangfoldig by, der trods dens størrelser emmer af liv og energi. Hvis du vil længere ud i den rå natur, kan du tage på en dagstur til blandt andet Utsira og Røvær. Få hundrede mennesker bor på disse øer, så de føles nærmest uberørte. Hvis du er ornitolog eller bare finder fugle fascinerende, har du sikkert hørt om Utsiras fugleklipper, der er noget helt for sig.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Haugesund.

Alle flysøgninger til Haugesund på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Haugesund. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Haugesund. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Haugesund

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Haugesund

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.