Find billige fly til Beijing

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Beijing

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Beijing

Bedste pris på enkeltbillet

3.394 kr.

Bedste pris på returbillet

6.251 kr.

Hurtigste flyvetid

18t. 20min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Beijing fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.394 kr. (København Kastrup til Beijing Capital).
Den bedste pris på en returbillet til Beijing fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.251 kr. (København Kastrup til Beijing Capital).
Det hurtigste fly til Beijing fra Danmark tager 18t. 20min. (København Kastrup til Beijing Capital).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Beijing, herunder Lufthansa, LOT og Qatar Airways.

Indsigter og trends for flyrejser til Beijing

Få indsigter om din flyrejse til Beijing, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Beijing?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse i maj, kan du booke flyrejser til Beijing fra Danmark i juni i stedet. Fly til Beijing i juni, selvom de ikke er helt så billige som dem i maj, har stadig kun et gennemsnit på omkring 4.851 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Beijing?

Brugere, der booker rejser til Beijing fra Billund, har fundet fly, der er 66% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Beijing. Hvis du vil finde den billigste pris til Beijing fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Beijing på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Beijing er på en lørdag. Rejsende, som vælger at rejse til Beijing på en lørdag kan finde billetter helt ned til 7.664 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en torsdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Beijing på en torsdag på 15.086 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Beijing?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Beijing på er om aftenen. Fly fra Danmark til Beijing på dette tidspunkt kan findes helt ned til 5.807 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 17.652 kr. i gennemsnit. Fly til Beijing fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Beijing?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Beijing afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Beijing Capital (den mest populære lufthavn i Beijing), så tager det 18t. 15min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Beijing Capital, er den gennemsnitlige rejsetid 37t. 40min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Beijing?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 58 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Beijing. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 8.897 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Beijing

Find de billigste fly til disse Beijing-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Beijing Capital

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Beijing

København (CPH) til Lufthavn: Beijing Capital (PEK)

Fly til Beijing ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Beijing Capital, hvor den gennemsnitlige pris er 8.495 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BEIJING FRA KØBENHAVNmaj47% billigereAt flyve fra København til Beijing ​​koster i gennemsnit blot 4.708 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BEIJING FRA KØBENHAVNseptember60% dyrereDet koster cirka 14.195 kr. at flyve til Beijing ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BEIJING FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Beijing fra København i januar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Beijing

Kina er et enormt land med uanede rejsemuligheder. Ikke mindst hovedstaden Beijing, der byder på noget for enhver smag. Byen oplever fire årstider, der delvist kan sammenlignes med de danske. Foråret fra marts til maj samt efterårsmånederne september og oktober er de bedste måneder at rejse med fly til Beijing. Sommerperioden fra juni til august er også populær, men du skal være forberedt på høje temperaturer, som dog friskes op af byger ind imellem.

Lufthavn: Beijing Daxing Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Beijing.

Med en gennemsnitspris på 9.402 kr. pr. person er Lufthavn: Beijing Daxing Intl den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Beijing. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Ja, du kan få en flybillet til Beijing Capital, hvis du gerne vil til Haidian-distriktet. Det er den nærmeste lufthavn i Beijing (28,7 km væk).


Gode tilbud på fly til Beijing

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Beijing fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Beijing

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Beijing

Hvilke flyselskaber flyver til Beijing?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Beijing

Hvilke flyselskaber flyver til Beijing?

KLM, XiamenAir, Lufthansa og SWISS er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Beijing regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Beijing med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

KLM-fly til Beijing

KLM er et populært valg for brugere, der rejser til Beijing. Selskabet flyver 12 fly om ugen til Beijing, og de flyver oftest fra Chengdu. Billetpriserne hos KLM afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 2.348 kr. (fra Aalborg). I 175 anmeldelser har momondo-brugere givet KLM en gennemsnitlig bedømmelse på 7,5/10.

Scandinavian Airlines-fly til Beijing

4.666 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Scandinavian Airlines til Beijing, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Aalborg. Scandinavian Airlines har 3 fly til Beijing de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 334 momondo-brugere har anmeldt Scandinavian Airlines, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,2/10.


Lufthavne i nærheden af Beijing

Neden for finder du alle lufthavne i Beijing samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af Beijing fra lufthavnen

Der kører lufthavnsbusser fra både Terminal 2 og Terminal 3 i Beijing Lufthavn. Busserne er delt op i ti linjer, som ender forskellige steder i centrum. Prisen for en billet er ca. 11 CNY (ca. 11 DKK). Det er også muligt at tage Beijing Express toget, som kører direkte fra lufthavnen med stop i Sanyuanqiao and Dongzhimen, der er to turistede områder. En enkeltbillet koster ca. 25 CNY (ca. 25 DKK).


Populære fly til Beijing

Find dine flybilletter til Beijing blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Beijing
Hurtigste flyvetid18t. 15min.
Laveste pris8.978 kr.
Fly fra Billund til Beijing
Hurtigste flyvetid37t. 40min.
Laveste pris13.535 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Beijing

Når du har indløst dine billige flybilletter til Beijing, kan du glæde dig til en forrygende ferie. Du kommer nemmest rundt i byen ved at kombinere ture til fods med byens veludviklede metrosystem. Med mere end 20 forskellige linjer og 391 stationer er det nemt at komme rundt i alle afkroge. Det er oplagt at investere i et såkaldt Yikatong Card, som du sætter penge på og blot bipper ved metroindgangene.


Visumkrav for Beijing

Du skal ansøge om visum online via http://bio.visaforchina.org/CPH2_EN/. På siden kan du også booke en tid til den efterfølgende samtale hos visa-centret i København. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder ud over feriens varighed.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Beijing


De bedste oplevelser og seværdigheder i Beijing

En storby som Beijing byder på mange seværdigheder. Du kan godt snøre dine sportssko og gøre dig klar til en gåtur på Den Kinesiske Mur, som er 6259 km lang og optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Den Himmelske Freds Plads, Himlens Tempel og Den Forbudte By er også nogle af højdepunkterne.

Du bør investere i en rejseforsikring, der er din sikkerhed og tryghed på rejsen. Du kan skræddersy den dine behov, så du er dækket ind, hvis uheldet er ude i form af sygdom, tyveri eller lignende.

Turister skal holde sig til vand på flaske i Beijing.

I Beijing betaler du typisk ca. 10-15 % i drikkepenge.

Nanluoguoxiang, Dashilan og Liulichang er tre attraktive områder, hvor du kan handle. Det er også oplagt at besøge nogle af de lokale markeder som for eksempel Xizhimen, HongQiao Market eller Panjiayuan.


Find billige flybilletter til andre byer i Kina

Kina er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Beijing. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. Alle fly til Beijing på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Beijing, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Beijing lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Beijing og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.