Find billige flybilletter til Hangzhou

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Hangzhou

Find de billigste fly til disse Hangzhou-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Shanghai Hongqiao

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Hangzhou

København (CPH) til Lufthavn: Shanghai Hongqiao (SHA)

Fly til Hangzhou ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Shanghai Hongqiao, hvor den gennemsnitlige pris er 10.555 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Hangzhou?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Hangzhou fra Kuala Lumpur for 1.821 kr.. Det er 82% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Hangzhou. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Hangzhou fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Lufthavn: Jinhua Yiwu, Lufthavn: Suzhou, Lufthavn: Ningbo, Lufthavn: Wuxi eller Lufthavn: Shanghai Hongqiao kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Hangzhou.

Lufthavn: Hangzhou har en gennemsnitspris på 8.320 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Hangzhou. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Hangzhou

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Hangzhou fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Hangzhou?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Hangzhou

Hvilke flyselskaber flyver til Hangzhou?

Air China er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Hangzhou. KLM er også et populært valg på flyrejser til Hangzhou fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Hangzhou, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

KLM-fly til Hangzhou

49 KLM-fly flyver til Hangzhou i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Guangzhou Baiyun til Hangzhou, der er den mest populære rute, som KLM har til Hangzhou. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste KLM-fly til Hangzhou, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 3.386 kr. og afgik fra Billund. KLM er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,7/10 af 133 af vores brugere.

Air China-fly til Hangzhou

Flytilbud med Air China til Hangzhou begynder fra 3.451 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Air China oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Shenzhen er det mest populære afgangssted med Air China til Hangzhou, så generelt er der større tilgængelighed. Air China har fået en bedømmelse på 7,0/10 i 25 anmeldelser.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Hangzhou


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Hangzhou.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Hangzhou, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Hangzhou.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Hangzhou. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.