Find billige fly til Hangzhou

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 8.12
fre. 15.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Hangzhou

Få indsigter om din flyrejse til Hangzhou, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Hangzhou?

Den billigste måned at flyve til Hangzhou fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.621 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Hangzhou i september, så er det også billigt at flyve i oktober. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 4.634 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Hangzhou på?

Ifølge vores data er søndag den billigste dag at flyve til Hangzhou fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en søndag var 5.070 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Hangzhou for omkring 11.954 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Hangzhou?

Det billigste tidspunkt at flyve til Hangzhou på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 5.952 kr.. Fly til Hangzhou koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 10.681 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Hangzhou?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Hangzhou du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 11t. 55min. at flyve fra København Kastrup til Shanghai Hongqiao. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Shanghai Hongqiao. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Hangzhou?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Hangzhou er 20 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 7.839 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Hangzhou

Find de billigste fly til disse Hangzhou-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Hangzhou

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Hangzhou

København (CPH) til Shanghai Hongqiao Lufthavn (SHA)

Fly til Hangzhou ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Shanghai Hongqiao, hvor den gennemsnitlige pris er 5.742 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HANGZHOU FRA KØBENHAVNseptember42% billigereAt flyve fra København til Hangzhou ​​koster i gennemsnit blot 4.621 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HANGZHOU FRA KØBENHAVNfebruar58% dyrereDet koster cirka 12.404 kr. at flyve til Hangzhou ​​fra København i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HANGZHOU FRA KØBENHAVNjuni600% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Hangzhou fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Hangzhou

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Hangzhou?

Jinhua Yiwu Lufthavn, Suzhou Lufthavn, Ningbo Lufthavn, Wuxi Lufthavn eller Shanghai Hongqiao Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Hangzhou.

Findes der en billigere måde at flyve til Hangzhou på?

Ningbo Lufthavn har en gennemsnitspris på 1.527 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Hangzhou. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Hangzhou Lufthavn?

Priser for fly til Hangzhou Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Hangzhou Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Hangzhou Lufthavn er 3 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Hangzhou Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Hangzhou Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Hangzhou Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Hangzhou Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Hangzhou Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Hangzhou?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Hangzhou.

Kan jeg finde fly til Hangzhou med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Hangzhou, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Hangzhou?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Hangzhou.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Hangzhou lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Hangzhou. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Hangzhou på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.