Find billige flybilletter til Ningbo

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tor. 7.7
tor. 14.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ningbo

Find de billigste fly til disse Ningbo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Shanghai Hongqiao

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ningbo

København (CPH) til Lufthavn: Shanghai Pu Dong (PVG)

Fly til Ningbo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Shanghai Pu Dong, hvor den gennemsnitlige pris er 9.832 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ningbo?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Ningbo fra Qingdao for 864 kr.. Det er 92% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Ningbo. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Ningbo fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Ningbo. Hvis du har planer om at flyve til Ningbo, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Zhoushan (79 km fra Ningbo centrum), Lufthavn: Hangzhou (114 km fra Ningbo centrum), Lufthavn: Shanghai Pu Dong (143 km fra Ningbo centrum), Lufthavn: Taizhou Luqiao (147 km fra Ningbo centrum) eller Lufthavn: Shanghai Hongqiao (148 km fra Ningbo centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Hangzhou for 8.337 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Ningbo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ningbo fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Ningbo?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ningbo

Hvilke flyselskaber flyver til Ningbo?

Air China og KLM er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Ningbo regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Ningbo med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Air China-fly til Ningbo

21 Air China-fly flyver til Ningbo i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Beijing Alle lufthavne til Ningbo, der er den mest populære rute, som Air China har til Ningbo. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Air China-fly til Ningbo, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 3.582 kr. og afgik fra København Kastrup. Air China er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,0/10 af 25 af vores brugere.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ningbo


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Ningbo. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Ningbo med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Ningbo.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Ningbo lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Ningbo og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.