Find billige fly til Ningbo

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Ningbo

Få indsigter om din flyrejse til Ningbo, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Ningbo på?

Hvor lang tid tager det at flyve til Ningbo?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Ningbo (Shanghai Hongqiao), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 11t. 55min. og .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ningbo

Find de billigste fly til disse Ningbo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Shanghai Hongqiao Lufthavn

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ningbo

København (CPH) til Shanghai Hongqiao Lufthavn (SHA)

Fly til Ningbo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Shanghai Hongqiao, hvor den gennemsnitlige pris er 12.167 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Ningbo

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Ningbo?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Ningbo. Hvis du har planer om at flyve til Ningbo, kan du overveje at booke flyrejse til Zhoushan Lufthavn (79 km fra Ningbo centrum), Hangzhou Lufthavn (114 km fra Ningbo centrum), Shanghai Pu Dong Lufthavn (143 km fra Ningbo centrum), Taizhou Luqiao Lufthavn (147 km fra Ningbo centrum) eller Shanghai Hongqiao Lufthavn (148 km fra Ningbo centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Ningbo på?

Du kan finde tilbud til Ningbo Lufthavn for 1.563 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Ningbo Lufthavn?

Priser for fly til Ningbo Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Ningbo Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Ningbo Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Ningbo Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Ningbo Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Ningbo Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Hvilke flyselskaber flyver til Ningbo?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ningbo

Hvilke flyselskaber flyver til Ningbo?


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ningbo


Find billige flybilletter til andre byer i Kina

Kina er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Ningbo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Ningbo. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Ningbo med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Ningbo med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Ningbo?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Ningbo.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Ningbo lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Ningbo lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Ningbo og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ningbo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.