Find billige flybilletter til Zhoushan

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Zhoushan

Find de billigste fly til disse Zhoushan-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Shanghai Pu Dong

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Zhoushan

København (CPH) til Lufthavn: Shanghai Pu Dong (PVG)

Fly til Zhoushan ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Shanghai Pu Dong, hvor den gennemsnitlige pris er 9.811 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Zhoushan?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Zhoushan, lå på 862 kr./pr. person fra Qingdao, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Zhoushan. Hvis du vil finde de billigste priser til Zhoushan fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Zhoushan. Hvis du har planer om at flyve til Zhoushan, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Ningbo (74 km fra Zhoushan centrum), Lufthavn: Shanghai Pu Dong (134 km fra Zhoushan centrum) eller Lufthavn: Shanghai Hongqiao (158 km fra Zhoushan centrum).

Med en gennemsnitspris på 11.884 kr. pr. person er Lufthavn: Shanghai Pu Dong den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Zhoushan. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Zhoushan

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Zhoushan fundet af momondos brugere for nylig
0

Kom i gang med at planlægge din rejse til Zhoushan


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Zhoushan. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Alle flysøgninger til Zhoushan på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Zhoushan. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Zhoushan og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.