Find billige fly til Shenyang

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Shenyang?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Shenyang. Hvis du har planer om at flyve til Shenyang, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Anshan (90 km fra Shenyang centrum).Hvilke flyselskaber flyver til Shenyang?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Shenyang

Hvilke flyselskaber flyver til Shenyang?

China Southern, Lufthansa, KLM og China Eastern er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Shenyang regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Shenyang med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

KLM-fly til Shenyang

21 KLM-fly flyver til Shenyang i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Guangzhou Baiyun til Shenyang, der er den mest populære rute, som KLM har til Shenyang. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste KLM-fly til Shenyang, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 2.693 kr. og afgik fra København Kastrup. KLM er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,6/10 af 154 af vores brugere.

China Eastern-fly til Shenyang

China Eastern (7,5/10, 34 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Shenyang med tilbud fra helt ned til 4.282 kr. retur fra København Kastrup. Med 78 China Eastern-fly til Shenyang om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Shenyang


Find billige flybilletter til andre byer i Kina

Kina er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Shenyang. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Shenyang på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Shenyang. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Shenyang. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Shenyang

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Shenyang

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.