Fly Asien Laos

Find billige fly til Laos

fre.. 18.10.
fre.. 25.10.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Billige flybilletter til Laos

Se de billigste flyrejser til Laos fundet af momondos brugere
Afgang Destination Bedste pris
København Vientiane 4.746 DKK

Fly til Laos

De sydøstasiatiske lande er populære rejsemål blandt danske turister, og her iblandt også rejser til Laos. Laos har i mange år været et af de mere lukkede lande, men er i dag åben for turister, som ønsker at opleve naturen samt et imødekommende folkefærd. Landet er det eneste i regionen uden kystlinje, men til gengæld er Mekongfloden hovedåren fra nord mod syd, langs grænsen til Thailand. Hovedstaden Vientiane er den primære destination på rejser med fly til Laos. Til at starte med i hvert fald, for du kan også flyve indenrigs i dette smukke land. Luang Prabang er eksempelvis værd at besøge med sin historiske sjæl samt sit franske præg. Du bør også overveje Vang Vieng, der er kendt som et paradis for rygsækrejsende. Ud over Mekongflodens betydning som vandvej og underholdning for turister, er flyrejser til Laos også populære grundet landets bjergrige områder, der indbyder til trekking. I den sydlige del kan du opleve fladere landskaber, der også byder på risterasser, samt masser af flora og fauna i det hele taget. Rejser med fly til Laos er mest attraktive i den tørre sæson fra november til maj, hvor chancen for byger netop er mindst. Det betyder også perfekte forhold til en badeferie langs Mekongflodens mange perler eller på et af de mange resorts med pool.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Laos?

Der findes på nuværende tidspunkt ingen flyselskaber, der tilbyder direkte rejser med fly til Laos fra Danmark. Du kan derimod sagtens komme afsted med selskaber, der flyver ruten med stop undervejs. Flyselskaber som Thai Airways, Finnair, Norwegian, Qatar Airways og flere andre tilbyder eksempelvis ture med afrejse fra Københavns Lufthavn til Vientiane.

Hvor lang tid tager det at flyve til Laos?

Den hurtigste rejse fra København til Vientiane tager ca. 14 timer, mens den fra Billund Lufthavn tager omkring 17 timer. Er du villig til at bruge endnu længere tid på rejsen, så er det ofte muligt at finde billigere billetter, da lang rejsetid generelt er lig med lavere priser.

Hvilken årstid skal man rejse til Laos?

Den tørre sæson fra november til maj er perioden, hvor de fleste turister vælger at rejse til Laos. Hvis du primært rejser til landet for at dyrke vandsport, så er perioden fra juli til oktober mere ideel, da der er mere drøn på floden i den våde sæson.

Kan man rejse til Laos uden pas eller visum?

Det er muligt at foretage Laos rejser visumfrit i op til 15 dage. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst 180 dage fra den dag, du rejser ind i landet.


Populære internationale ruter til Laos

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne, for at finde de bedste priser og mest praktiske afgangstider
Fly København til Vientiane
Korteste rejsetid
21t. 20min.
Laveste pris
4.746 DKK
Fly Asien Laos