Søg og find billige fly til Laos

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 3.12
lør. 10.12

Indsigter og trends for flyrejser til Laos

Få indsigter om din flyrejse til Laos, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Laos?

Fly til Laos kan fås så billigt som 3.403 kr. pr. billet. Vores brugere har dog en tendens til at finde flybilletter til Laos for omkring 12.985 kr. i gennemsnit. Hvis du leder efter et godt tilbud på dit fly til Laos, bør du overveje at bestille, hvis du finder noget til 12.755 kr. eller mindre.
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Laos?

Laos er fuld af interessante byer, du kan besøge, hvis du har lyst til at tage på en tur rundt i landet. For størstedelen af ​​vores brugere (374%) er Vientiane den by, de helst vil besøge, og de næstmest populære byer i Laos er Luang Prabang og Pakxe.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Laos?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Laos du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 20t. 35min. at flyve fra København Kastrup til Vientiane Wattay. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Vientiane Wattay. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.


Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Laos? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Laos

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Laos fra Danmark
Vientiane
Vientiane

Brugbar information om dit fly til Laos

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Laos

Hvis du leder efter flybilletter til Laos billigere, så søg efter flyselsskaber som Thai AirAsia, Lao Airlines og Bangkok Airways med priser der starter på henholdsvis 628 kr., 844 kr. og 1.186 kr..

Overvej at bestille fly til Laos på en lørdag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en tirsdag. Prøv at undgå at bestille fly til Laos på en torsdag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Laos

Find fly til disse populære byer i Laos fra din nærmeste lufthavn.

Andre kabineklasser på fly til Laos

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Laos

Billige flybilletter til Laos

Se de billigste flyrejser til Laos fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnVientiane20t. 35min.8.235 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Laos

Der findes på nuværende tidspunkt ingen flyselskaber, der tilbyder direkte rejser med fly til Laos fra Danmark. Du kan derimod sagtens komme afsted med selskaber, der flyver ruten med stop undervejs. Flyselskaber som Thai Airways, Finnair, Norwegian, Qatar Airways og flere andre tilbyder eksempelvis ture med afrejse fra Københavns Lufthavn til Vientiane.

Den hurtigste rejse fra København til Vientiane tager ca. 14 timer, mens den fra Billund Lufthavn tager omkring 17 timer. Er du villig til at bruge endnu længere tid på rejsen, så er det ofte muligt at finde billigere billetter, da lang rejsetid generelt er lig med lavere priser.

Den tørre sæson fra november til maj er perioden, hvor de fleste turister vælger at rejse til Laos. Hvis du primært rejser til landet for at dyrke vandsport, så er perioden fra juli til oktober mere ideel, da der er mere drøn på floden i den våde sæson.

Det er muligt at foretage Laos rejser visumfrit i op til 15 dage. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst 180 dage fra den dag, du rejser ind i landet.


Populære ruter til Laos

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Vientiane
Hurtigste flyvetid20t. 35min.
Laveste pris8.235 kr.

Find fly til Laos

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Laos


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Laos på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Laos, der passer dig bedst.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Laos, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Laos.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Laos lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Laos og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.