Find billige fly til Jacksonville

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Jacksonville

Få indsigter om din flyrejse til Jacksonville, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Jacksonville?

Hvis du ikke kan rejse til Jacksonville i november, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 3.777 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Jacksonville på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Jacksonville er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Jacksonville på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 3.733 kr.. Fly fra Danmark til Jacksonville på en torsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 6.128 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Jacksonville?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Jacksonville på er om morgenen. Fly fra Danmark til Jacksonville på dette tidspunkt kan findes helt ned til 4.328 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Jacksonville på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 4.890 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Jacksonville?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Jacksonville fra Danmark, når du booker 57 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Jacksonville for omkring 4.388 kr., når du søger 57 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Jacksonville

Find de billigste fly til disse Jacksonville-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Jacksonville

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Jacksonville

København (CPH) til Jacksonville (JAX)

Fly til Jacksonville ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Jacksonville Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.388 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL JACKSONVILLE FRA KØBENHAVNnovember19% billigereAt flyve fra København til Jacksonville ​​koster i gennemsnit blot 3.567 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL JACKSONVILLE FRA KØBENHAVNjuli43% dyrereDet koster cirka 6.298 kr. at flyve til Jacksonville ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL JACKSONVILLE FRA KØBENHAVNoktober423% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Jacksonville fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Jacksonville

Hvor lang tid tager det at flyve til Jacksonville?

Har planer om at rejse til Jacksonville (JAX), skal I forvente at bruge 16-17 timer på flyvningen, Det gælder uanset om i rejser fra Kastrup lufthavn (CPH) eller en af de andre danske lufthavne. Det skyldes at i skal skifte fly i de amerikanske lufthavne, før I flyver videre til Jacksonville. Ofte vil I have en mellemlanding i Amsterdam og en anden i Atlanta. Om I rejser fra Kastrup lufthavn eller Aalborg, er rejsetiden stadig omkring de 17 timer. 16 timer og 45 minutter.

Hvor kan I flyve direkte til Jacksonville fra?

Det er ikke muligt at flyve direkte til Jacksonville, USA, fra en dansk lufthavn. I bør forvente at have et til to stop. Et mellemlanding i Europa og en anden i USA. At der ikke er direkte flyvning til Jacksonville, bør ikke ses som noget negativt. Det giver Jer muligheden for at lave et pitstop på vejen og måske bruge en dag eller to på at besøge en by I ellers ikke ville have haft mulighed for at besøge. Ofte er der stop i en af de større byer i Europa eller USA, som normalt i sig selv er en oplagt destination. En lang flyrejse er også hårdt for kroppen. At sidde stille i 16 timer eller mere i et fly er hårdt og det kan være rart at komme ud af flyet og få rystet kroppen og strækket benene inden turen går videre.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Jacksonville?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Jacksonville. Hvis du har planer om at flyve til Jacksonville, kan du overveje at booke flyrejse til St. Augustine Northeast Florida Regional Lufthavn (51 km fra Jacksonville centrum), Gainesville Regional Lufthavn (93 km fra Jacksonville centrum), Brunswick Glynco Jetport Lufthavn (105 km fra Jacksonville centrum) eller Daytona Beach Lufthavn (140 km fra Jacksonville centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Jacksonville Intl Lufthavn?

Priser for fly til Jacksonville Intl Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Jacksonville Intl Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Jacksonville Intl Lufthavn er 9 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Jacksonville Intl Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Jacksonville Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Jacksonville Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Jacksonville Intl Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Jacksonville Intl Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Jacksonville

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Jacksonville fundet af momondos brugere for nylig
British Airways
BLLBillund
34t. 49min.
JAXJacksonville Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Jacksonville

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Jacksonville, så se nogle af vores tilbud herunder fra British Airways
British Airways
BLLBillund
34t. 49min.
JAXJacksonville Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Jacksonville?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Jacksonville

Hvilke flyselskaber flyver til Jacksonville?

Delta-fly til Jacksonville

64 Delta-fly flyver til Jacksonville i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Atlanta Hartsfield Jackson til Jacksonville, der er den mest populære rute, som Delta har til Jacksonville. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Delta-fly til Jacksonville, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 3.314 kr. og afgik fra Billund. Delta er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,8/10 af 1.565 af vores brugere.

Virgin Atlantic-fly til Jacksonville

Virgin Atlantic flyver normalt til Jacksonville 39 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Jacksonville fra Atlanta Hartsfield Jackson. Virgin Atlantic (bedømmelse: 7,6, 329 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Jacksonville, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Virgin Atlantic-billet, der er fundet på momondo til Jacksonville, var fra København Kastrup (3.120 kr. retur).


Populære fly til Jacksonville

Find dine flybilletter til Jacksonville blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Jacksonville
Hurtigste flyvetid34t. 49min.
Laveste pris3.756 kr.

Visumkrav for Jacksonville

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Jacksonville?

Man kan som dansk statsborger opholde sig i Jacksonville, USA, i op til 90 dage forudsat at man søger om ESTA. Til krydstogt skal man have et gyldigt pas og have undersøgt om passet skal have en udløbsdato mere end seks måneder efter man er hjemme igen. En returbillet er også nødvendig eller som alternativ en billet videre til et andet land. Det er kun muligt at få et provisorisk pas ved udrejse af USA.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Jacksonville


De bedste oplevelser og seværdigheder i Jacksonville

Hvad kan man se og lave i Jacksonville?

Der er gode årsager til at booke flybilletter til Jacksonville og der er masser at opleve. To af byens topoplevelser er Jacksonville Zoo & Garden, og Catty Shack Ranch Wildlife Sanctuary. Der er smukke parker og strande som Little Talbot Island State Park og Big Talbot Island State Park. Der er et skønt kunster marked kaldet Riverside Arts Market. Der er gode muligheder for at være fysisk aktiv, med hyggelige steder, hvor I kan gå, cykle og løbe. F.eks. Jacksonville Baldwin Rail Trail. Har I lyst til at gå i teateret er The Florida Theatre en oplagt mulighed. I kan nemt finde Jacksonville flytilbud online.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Jacksonville?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Jacksonville på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Jacksonville, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Jacksonville med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Jacksonville med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Jacksonville?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Jacksonville.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Jacksonville lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Jacksonville lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Jacksonville og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Jacksonville på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.