Find billige flybilletter til Jacksonville

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Jacksonville

Find de billigste fly til disse Jacksonville-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Jacksonville

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Jacksonville

København (CPH) til Jacksonville (JAX)

Fly til Jacksonville ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Jacksonville Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.378 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL JACKSONVILLE FRA KØBENHAVNfebruar22% billigereAt flyve fra København til Jacksonville ​​koster i gennemsnit blot 3.425 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL JACKSONVILLE FRA KØBENHAVNaugust67% dyrereDet koster cirka 7.302 kr. at flyve til Jacksonville ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL JACKSONVILLE FRA KØBENHAVNapril721% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Jacksonville fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Jacksonville?

Har planer om at rejse til Jacksonville (JAX), skal I forvente at bruge 16-17 timer på flyvningen, Det gælder uanset om i rejser fra Kastrup lufthavn (CPH) eller en af de andre danske lufthavne. Det skyldes at i skal skifte fly i de amerikanske lufthavne, før I flyver videre til Jacksonville. Ofte vil I have en mellemlanding i Amsterdam og en anden i Atlanta. Om I rejser fra Kastrup lufthavn eller Aalborg, er rejsetiden stadig omkring de 17 timer. 16 timer og 45 minutter.

Det er ikke muligt at flyve direkte til Jacksonville, USA, fra en dansk lufthavn. I bør forvente at have et til to stop. Et mellemlanding i Europa og en anden i USA. At der ikke er direkte flyvning til Jacksonville, bør ikke ses som noget negativt. Det giver Jer muligheden for at lave et pitstop på vejen og måske bruge en dag eller to på at besøge en by I ellers ikke ville have haft mulighed for at besøge. Ofte er der stop i en af de større byer i Europa eller USA, som normalt i sig selv er en oplagt destination. En lang flyrejse er også hårdt for kroppen. At sidde stille i 16 timer eller mere i et fly er hårdt og det kan være rart at komme ud af flyet og få rystet kroppen og strækket benene inden turen går videre.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Jacksonville fra Hamborg for 3.771 kr.. Det er 52% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Jacksonville. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Jacksonville fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke kan rejse til Jacksonville i februar, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 3.503 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Jacksonville fra Danmark, når du booker 15 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Jacksonville for omkring 4.378 kr., når du søger 15 dage forud.

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Jacksonville er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Jacksonville på en onsdag kan finde billetter helt ned til 3.721 kr.. Fly fra Danmark til Jacksonville på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 5.483 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Jacksonville i januar, februar og april. Parker som f.eks. Big Cypress National Preserve er populære samlingssteder i disse måneder.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Jacksonville. Hvis du har planer om at flyve til Jacksonville, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: St. Augustine Northeast Florida Regional (51 km fra Jacksonville centrum), Lufthavn: Gainesville Regional (93 km fra Jacksonville centrum), Lufthavn: Brunswick Glynco Jetport (105 km fra Jacksonville centrum) eller Lufthavn: Daytona Beach (140 km fra Jacksonville centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Daytona Beach for 5.097 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Jacksonville

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Jacksonville fundet af momondos brugere for nylig
Air France
BLLBillund
32t. 14min.
JAXJacksonville Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Jacksonville

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Jacksonville, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
Air France
BLLBillund
32t. 14min.
JAXJacksonville Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Jacksonville?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Jacksonville

Hvilke flyselskaber flyver til Jacksonville?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Jacksonville fra Danmark, KLM, Lufthansa, American Airlines og Delta. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Virgin Atlantic-fly til Jacksonville

23 Virgin Atlantic-fly flyver til Jacksonville i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Atlanta Hartsfield Jackson til Jacksonville, der er den mest populære rute, som Virgin Atlantic har til Jacksonville. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Virgin Atlantic-fly til Jacksonville, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 3.677 kr. og afgik fra København Kastrup. Virgin Atlantic er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,9/10 af 63 af vores brugere.

Delta-fly til Jacksonville

Delta flyver normalt til Jacksonville 34 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Jacksonville fra New York Alle lufthavne. Delta (bedømmelse: 7,8, 392 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Jacksonville, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Delta-billet, der er fundet på momondo til Jacksonville, var fra Billund (3.334 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Jacksonville

Neden for finder du alle lufthavne i Jacksonville samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til centrum af Jacksonville fra lufthavnen?

Når I skal fra Jacksonville lufthavn til Jacksonville centrum, kan I benytte jer af enten taxa eller have arrangeret at blive hentet. Mange af byens hoteller har afhentning og kørsel til lufthavnen, som en del af deres service. Ønsker I at benytte Jer af offenlige transport midler, går der bus udenfor Jacksonville lufthavn, som kører ned til Jacksonville Centrum. Bussen har nummer CT3 og det tager en time at nå Jacksonville centrum. Med bil tager det omkring 18 minutter. I har også mulighed for at leje en bil. Den kan I enten leje, når I er ankommet til lufthavnen eller også kan I undersøge mulighederne for at booke, når der bestilles flybilletter. Ofte vil det muligt at booke billigere flybilletter og bil på en og samme tid. I vil som udgangspunkt have langt flere muliigheder, når I skal vælge en lejebil online frem for at vente til i står i lufthavnen.


Populære fly til Jacksonville

Find dine flybilletter til Jacksonville blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Jacksonville
Hurtigste flyvetid32t. 14min.
Laveste pris6.144 kr.

Visumkrav for Jacksonville

Man kan som dansk statsborger opholde sig i Jacksonville, USA, i op til 90 dage forudsat at man søger om ESTA. Til krydstogt skal man have et gyldigt pas og have undersøgt om passet skal have en udløbsdato mere end seks måneder efter man er hjemme igen. En returbillet er også nødvendig eller som alternativ en billet videre til et andet land. Det er kun muligt at få et provisorisk pas ved udrejse af USA.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Jacksonville


De bedste oplevelser og seværdigheder i Jacksonville

Der er gode årsager til at booke flybilletter til Jacksonville og der er masser at opleve. To af byens topoplevelser er Jacksonville Zoo & Garden, og Catty Shack Ranch Wildlife Sanctuary. Der er smukke parker og strande som Little Talbot Island State Park og Big Talbot Island State Park. Der er et skønt kunster marked kaldet Riverside Arts Market. Der er gode muligheder for at være fysisk aktiv, med hyggelige steder, hvor I kan gå, cykle og løbe. F.eks. Jacksonville Baldwin Rail Trail. Har I lyst til at gå i teateret er The Florida Theatre en oplagt mulighed. I kan nemt finde Jacksonville flytilbud online.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Jacksonville på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Jacksonville, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Jacksonville med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Jacksonville.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Jacksonville lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Jacksonville og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.