Find billige flybilletter til Jacksonville

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Jacksonville (JAX)
tir.. 18.5.
tir.. 25.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Jacksonville. De nuværende restriktioner til Jacksonville er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Jacksonville

Find de billigste fly til disse Jacksonville-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Jacksonville

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Jacksonville

København (CPH) til Jacksonville (JAX)

Fly til Jacksonville ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Jacksonville, hvor den gennemsnitlige pris er 3.100 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL JACKSONVILLE FRA KØBENHAVNfebruar24% billigereAt flyve fra København til Jacksonville ​​koster i gennemsnit blot 2.344 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL JACKSONVILLE FRA KØBENHAVNjuli59% dyrereDet koster cirka 4.921 kr. at flyve til Jacksonville ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL JACKSONVILLE FRA KØBENHAVNoktober396% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Jacksonville fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Jacksonville?

Hvilket er det absolut billigste fly til Jacksonville?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Jacksonville fra Boston for 434 kr.. Det er 92% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Jacksonville. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Jacksonville fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Jacksonville?

Hvis du ikke kan rejse til Jacksonville i februar, så rejs fra Danmark i oktober, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 2.583 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Jacksonville?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Jacksonville fra Danmark, når du bestiller 55 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Jacksonville for omkring 3.100 kr., når du søger 55 dage forud.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Jacksonville på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Jacksonville er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Jacksonville på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 2.768 kr.. Fly fra Danmark til Jacksonville på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 4.250 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Jacksonville?

Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Jacksonville i januar, februar og april. Parker som f.eks. Bayfront Park er populære samlingssteder i disse måneder.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Jacksonville?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Jacksonville. Hvis du har planer om at flyve til Jacksonville, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: St. Augustine Northeast Florida Regional (51 km fra Jacksonville centrum), Lufthavn: Gainesville Regional (93 km fra Jacksonville centrum), Lufthavn: Brunswick Glynco Jetport (105 km fra Jacksonville centrum) eller Lufthavn: Daytona Beach (140 km fra Jacksonville centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Jacksonville på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Daytona Beach for 4.616 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Jacksonville?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Jacksonville. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Jacksonville nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Jacksonville

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Jacksonville fundet af momondos brugere for nylig
Air France
9. sep.
BLL03:15Billund
16t. 22min.
2 stop
JAX19:37Jacksonville
13. sep.
JAX12:50Jacksonville
15t. 45min.
2 stop
BLL04:35Billund
3.892 kr.
Find lignende
Air France
9. sep.
BLL03:15Billund
16t. 27min.
2 stop
JAX19:42Jacksonville
13. sep.
JAX12:50Jacksonville
15t. 45min.
2 stop
BLL04:35Billund
3.917 kr.
Find lignende
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class