Find billige flybilletter til Sarasota

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Sarasota

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Sarasota

Bedste pris på enkeltbillet

3.850 kr.

Bedste pris på returbillet

3.801 kr.

Hurtigste flyvetid

16t. 57min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Sarasota fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.850 kr. (København Kastrup til Sarasota Bradenton Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Sarasota fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.801 kr. (København Kastrup til Sarasota Bradenton Intl).
Det hurtigste fly til Sarasota fra Danmark tager 16t. 57min. (København Kastrup til Sarasota Bradenton Intl).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Sarasota, herunder American Airlines, Air Canada og Delta.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sarasota

Find de billigste fly til disse Sarasota-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sarasota

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sarasota

København (CPH) til Fort Myers (RSW)

Fly til Sarasota ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Fort Myers SW Florida Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.090 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SARASOTA FRA KØBENHAVNfebruar10% billigereAt flyve fra København til Sarasota ​​koster i gennemsnit blot 3.758 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SARASOTA FRA KØBENHAVNdecember53% dyrereDet koster cirka 6.377 kr. at flyve til Sarasota ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SARASOTA FRA KØBENHAVNdecember376% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sarasota fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sarasota?

773 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Sarasota. Dette fly er fra Miami og er 93% billigere end de fleste andre flyrejser til Sarasota. Hvis du vil finde den billigste pris til Sarasota fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Sarasota fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.758 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Sarasota i februar, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 4.021 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Sarasota er på en søndag, hvor der kan findes priser helt ned til 4.412 kr.. Den dyreste dag at flyve til Sarasota er onsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 5.593 kr..

Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Sarasota i januar, februar og november. Parker som f.eks. Big Cypress National Preserve er populære samlingssteder i disse måneder.

Rejsende, som flyver til Sarasota, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Tampa St. Petersburg (66 km fra Sarasota centrum), Lufthavn: Punta Gorda Charlotte County (70 km fra Sarasota centrum), Lufthavn: Tampa Intl (71 km fra Sarasota centrum), Lufthavn: Fort Myers SW Florida Intl (117 km fra Sarasota centrum) eller Lufthavn: Naples Napoli (151 km fra Sarasota centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 5.054 kr. pr. person er Lufthavn: Sarasota Bradenton Intl den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Sarasota. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Sarasota

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sarasota fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Sarasota?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sarasota

Hvilke flyselskaber flyver til Sarasota?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Sarasota fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er KLM, Air France, American Airlines og Lufthansa. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Sarasota, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

KLM-fly til Sarasota

KLM flyver omkring 23 fly til Sarasota om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Atlanta Hartsfield Jackson, hvor det bedste tilbud på en returrejse med KLM var på 3.249 kr. (Billund til Sarasota). Brugerne har bedømt KLM med 7,7/10 i over 133 anmeldelser på momondo.

American Airlines-fly til Sarasota

American Airlines-fly til Sarasota kan fås fra helt ned til 4.617 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 13 fly, som American Airlines flyver til Sarasota på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med American Airlines til Sarasota er fra Charlotte Douglas. American Airlines er blevet bedømt med 7,1/10 af momondo-brugere i 785 anmeldelser.


Populære fly til Sarasota

Find dine flybilletter til Sarasota blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Sarasota
Hurtigste flyvetid17t. 10min.
Laveste pris3.801 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sarasota


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Sarasota. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Sarasota, som overholder denne regel.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Sarasota ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Sarasota og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.