Billeje i Sarasota, Florida

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sarasota, Florida

Sarasota, FL, USA
8. dec. — 15. dec.
Sarasota, FL, USA
fre. 8.12
Middag
fre. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Sarasota

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Sarasota

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Sarasota?

De billigste udlejningsbiler i Sarasota kan normalt findes gennem Budget. Når du booker hos Budget, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 251 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Sarasota er 251 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Sarasota har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Sarasota, med 5 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Sarasota?

De fleste momondo-brugere lejer en Jeep Compass in Sarasota, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Toyota RAV4. Hvis du er interesseret i at leje en Jeep Compass, er priserne i gennemsnit på 357 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Jeep Compass in Sarasota på helt ned til 344 kr. om dagen. Leje af en Toyota RAV4 in Sarasota ligger i gennemsnit på 251 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 251 kr. om dagen.

Vigtige oplysninger om billeje i Sarasota

Når du besøger den solrige Sarasota, vil du ikke gå glip af nogle af byens velkendte seværdigheder, såsom Siesta Key Beach eller John and Mable Ringling Museum of Art. Du vil sandsynligvis ofte tage Highway 41, en af hovedvejene i regionen, der forbinder mange af byens kvarterer. Da byen er en travl destination, kan det være svært at finde gratis parkering på gaden til Biludlejning i Sarasota. Der er dog mange betalingsmuligheder at vælge imellem, herunder parkeringshuse og masser af parkeringspladser. Reservation af udlejningsbiler i byen er en leg, da der er over 30 biludlejningssteder i Sarasota at vælge imellem.

Er det umagen værd at leje en bil, mens du besøger Sarasota?

Mens gratis parkering på gaden kan være svært at komme forbi, har du ingen problemer med at finde en betalt masse garage, der kan bruges til at parkere Biludlejning i Sarasota. Sarasota er en populær destination blandt besøgende, så der er et par forskellige trafikale hotspots i området, især på hovedvejene 41, 301 og 480. Hvis du ikke ønsker at sidde fast i trængsel, kan du prøve at undgå at køre i Sarasota billeje på disse motorveje i myldretiden, hvilket typisk er tidligt om morgenen og om aftenen. Hvis du vil spare penge og tid, når du udforsker området, kan du bestille en billig billeje i Sarasota. Et køretøj gør det nemt at besøge seværdigheder, der ligger mere væk fra den slagne vej, såsom Lido Key, Saint Armands Circle og Legacy Trail. Mens Downtown Sarasota kan gå en tur og har masser af offentlig transport, er andre kvarterer i byen mere spredt ud og nemmere at nå med bil.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg huske, når jeg kører i Sarasota?

For at køre biludlejninger i Sarasota så sikkert som muligt er det vigtigt at være bekendt med de lokale færdselslove. For eksempel skal små børn lovligt sidde på et bilsæde. Medmindre et skilt angiver andet, kan du foretage et højresving ved et vejkryds, når du har stoppet helt. Du skal altid bruge dine forlygter fra daggry til tusmørke, samt hvis det er tåget eller regnfuldt. Hvis du er usikker på eller har spørgsmål til færdselsloven, skal du kontakte Sarasota Department of Motor Vehicles for at få oplysninger om de seneste regler.

Hvilken slags kørekort har du brug for til at leje en bil i Sarasota?

Hvis du vil reservere udlejningsbiler i Sarasota, herunder leje af en økonomis bil eller leje af en passagervogn, skal du have et gyldigt kørekort. Din licens skal også have et billede af dig selv. Hvis du ikke er fra USA, kan du bruge kørekort fra dit hjemland, hvis det er i et latinsk alfabet, og du også kan sende en kopi af dit pas. Internationale kørekort accepteres også generelt.


0

Biludlejningsfirmaer i Sarasota

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sarasota, Florida

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,7

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,5

National

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Enterprise Rent-A-Car

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,4

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,9

Thrifty

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,4

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,9

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,8

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,4

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,0

Dollar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,7

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,8

Payless

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,7

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,1

Value

6,9

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Sarasota

Herunder vises de mest populære hoteller i Sarasota

Kørsel i lejebil i Sarasota – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Sarasota, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Sarasota, Florida biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Sarasota biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Sarasota tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Sarasota i januar måned?

I januar måned i Sarasota ligger temperaturerne omkring 18 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 71 mm i gennemsnit i januar måned i Sarasota gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Sarasota koster 1.165 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sarasota, Florida?

Hastighedsbegrænsningen i Sarasota er 40 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Sarasota har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 120 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Sarasota, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvordan er vejret i Sarasota, FL i december?

I december er der normalt 64 mm nedbør i Sarasota og en gennemsnitstemperatur på 18 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Sarasota, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Sarasota om vejret i resten af Florida?

Dem, der gerne vil leje bil i Sarasota til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Florida i december måned normalt er ca. 17 °C med 64,9 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sarasota?

Priser for biler i Sarasota opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sarasota?

Fra december 2023 er der 21 udbydere at vælge mellem for biler i Sarasota.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sarasota?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Sarasota. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sarasota?

For at leje en bil i Sarasota, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Sarasota?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Sarasota, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Sarasota?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Sarasota på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Sarasota med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Sarasota eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Sarasota på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Sarasota på momondo.

Kan jeg finde billeje i Sarasota, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Sarasota.

Kan jeg søge efter billeje i Sarasota med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Sarasota med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sarasota på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.