Billeje i Washington D.C.

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Washington D.C.

Washington D.C., DC, USA
5. dec — 12. dec
Samme aflevering
Washington D.C., DC, USA
lør 5.12
Middag
lør 12.12
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Washington D.C.?

Alle

238 kr. - 696 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Washington D.C. er i februar. Med en lejepris på kun 238 kr. pr. dag er prisen 24% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. I Washington D.C. kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Washington D.C.

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Washington D.C.
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.5

Vurdering baseret på 212 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.2

Vurdering baseret på 162 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.4

Vurdering baseret på 167 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 565 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 192 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.0

Vurdering baseret på 443 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.1

Vurdering baseret på 41 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.0

Vurdering baseret på 24 anmeldelser


Afstanden fra Washington D.C. til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Washington D.C. Dulles Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Washington D.C.

Vi har foretaget 145 søgninger på biludlejning i Washington D.C. denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Washington D.C. for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Washington D.C.. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Washington D.C. i december?

For en weekend i december er de bedste biludlejningstilbud i Washington D.C. fra omkring 570 kr.-628 kr.. 403 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Washington D.C., men for december er det ikke unormalt at se priser helt ned til 220 kr., afhængigt af dine ønsker.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Washington D.C. har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Washington D.C. er Budget med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 489 kr. fra dens 5 beliggenheder i Washington D.C.. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Budget i Washington D.C. er 185 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Washington D.C. biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Washington D.C. ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Washington D.C.. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Washington D.C. har flest biludlejningssteder?

Enterprise har flest udlejningssteder i Washington D.C. med 8 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 452 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Washington D.C.?

Rejsende, som lejer en bil i Washington D.C., skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 40 km/t.. I forstaderne til Washington D.C. ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Washington D.C.