Billeje i Washington D.C., District Of Columbia

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Washington D.C., DC

Washington D.C., DC, USA
11. mar — 18. mar
Samme aflevering
Washington D.C., DC, USA
tor 11.3
Middag
tor 18.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Washington D.C.?

Alle

235 kr. - 687 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Washington D.C., District Of Columbia er i februar. Med en lejepris på kun 235 kr. pr. dag er prisen 24% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. I Washington D.C. kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Washington D.C.

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Washington D.C., DC
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.5

Vurdering baseret på 217 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.2

Vurdering baseret på 163 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.3

Vurdering baseret på 172 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 592 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 192 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.9

Vurdering baseret på 449 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.1

Vurdering baseret på 51 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.0

Vurdering baseret på 24 anmeldelser


Afstanden fra Washington D.C., DC til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Washington D.C. Dulles Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Washington D.C.

Vi har foretaget 145 søgninger på biludlejning i Washington D.C. denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Washington D.C. for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Washington D.C.. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Washington D.C., District Of Columbia i april?

For en weekend i april er de bedste biludlejningstilbud i Washington D.C. fra omkring 563 kr.-620 kr.. 398 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Washington D.C., men for april er det ikke unormalt at se priser helt ned til 217 kr., afhængigt af dine ønsker.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Washington D.C. har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Washington D.C. er Budget med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 483 kr. fra dens 5 beliggenheder i Washington D.C.. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Budget i Washington D.C. er 183 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Washington D.C., DC biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Washington D.C. ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Washington D.C.. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Washington D.C. i april måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 19 °C og nedbør på 102 mm i april, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Washington D.C.. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i april måned og er et populært valg blandt Washington D.C. rejsende. Leje af en Standard i Washington D.C. koster 237 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Washington D.C. har flest biludlejningssteder?

Enterprise har flest udlejningssteder i Washington D.C., DC med 8 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 446 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Washington D.C., DC?

Rejsende, som lejer en bil i Washington D.C., skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 40 km/t.. I forstaderne til Washington D.C. ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Washington D.C., DC i marts?

I marts måned er gennemsnitstemperaturen i Washington D.C. 8 °C, og den forventede nedbør er 89 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Washington D.C..

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Vejret i Washington D.C. i marts vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Washington D.C.. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Washington D.C. plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Ford Focus og Ford Fiesta.

Minder vejret i Washington D.C. om vejret i resten af District Of Columbia?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Washington D.C. og rundt i District Of Columbia eller til de omkringliggende områder i marts måned, kan forvente temperaturer på omkring 8 °C og ca. 89 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Washington D.C.