Lej en bil i Washington D.C., District Of Columbia

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Washington D.C., DC

Washington D.C., DC, USA
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Washington D.C., DC, USA
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Washington D.C., District Of Columbia

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

204 kr. - 499 kr.

Alle biltyper

230 kr. - 592 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Washington D.C., USA, er 275 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Washington D.C., USA, er i oktober. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 204 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Washington D.C.. I Washington D.C. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Washington D.C..

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Washington D.C., USA, er 332 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Washington D.C., USA, er i februar. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 236 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Washington D.C.. I Washington D.C. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Washington D.C..

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Washington D.C., USA, er 326 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Washington D.C., USA, er i maj. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 258 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Washington D.C.. I Washington D.C. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Washington D.C..

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Washington D.C., USA, er 285 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Washington D.C., USA, er i juni. Prisen er 5% lavere end resten af året og ligger på kun 273 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Washington D.C.. I Washington D.C. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Washington D.C..

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Washington D.C., USA, er 311 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Washington D.C., USA, er i august. Prisen er 8% lavere end resten af året og ligger på kun 288 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Washington D.C.. I Washington D.C. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Washington D.C..

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Washington D.C., USA, er 320 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Washington D.C., USA, er i marts. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 352 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Washington D.C.. I Washington D.C. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Washington D.C..


Biludlejningsfirmaer i Washington D.C.

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Washington D.C., DC
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,3

Comfort

8,4

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,2

Valuta for pengerne

8,2
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

7,8

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

6,9

Valuta for pengerne

7,5
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

7,4

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

6,9
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,3

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,5

Valuta for pengerne

6,8
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

8,7

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,1

Valuta for pengerne

8,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,2

Comfort

9,0

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,4

Valuta for pengerne

8,5
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Washington D.C., DC til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Washington D.C. Dulles Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Washington D.C.

Vi har foretaget 145 søgninger på biludlejning i Washington D.C. denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Washington D.C. for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Washington D.C.. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Washington D.C. har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Washington D.C. er Budget med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 494 kr. fra dens 5 beliggenheder i Washington D.C.. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Budget i Washington D.C. er 187 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Washington D.C., DC biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Washington D.C. ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Washington D.C.. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Washington D.C. i august måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 22 °C og nedbør på 94 mm i august, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Washington D.C.. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i august måned og er et populært valg blandt Washington D.C. rejsende. Leje af en Standard i Washington D.C. koster 242 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Washington D.C. har flest biludlejningssteder?

Enterprise har flest udlejningssteder i Washington D.C., DC med 9 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 456 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Washington D.C., DC?

Rejsende, som lejer en bil i Washington D.C., skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 40 km/t.. I forstaderne til Washington D.C. ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Washington D.C., DC i juli?

I juli måned er gennemsnitstemperaturen i Washington D.C. 27 °C, og den forventede nedbør er 94 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Washington D.C..

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Washington D.C. typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Washington D.C. om vejret i resten af District Of Columbia?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Washington D.C. og rundt i District Of Columbia eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 27 °C og ca. 94 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Washington D.C.