Billeje i Washington D.C., District Of Columbia

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Washington D.C., District Of Columbia

Washington D.C., DC, USA
18. aug. — 25. aug.
Samme aflevering
Washington D.C., DC, USA
tor. 18.8
Middag
tor. 25.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Washington D.C., District Of Columbia

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Washington D.C., District Of Columbia
Audi A5 Sportback
eller lignende Premium
Op til 5 passagerer

58 kr./dag

10 sep. - 30 sep.
Audi A5 Sportback
Volkswagen Tiguan
eller lignende Premium SUV
Op til 5 passagerer

55 kr./dag

9 sep. - 29 sep.
Volkswagen Tiguan
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

55 kr./dag

10 sep. - 30 sep.
BMW X1
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

52 kr./dag

10 sep. - 30 sep.
Audi Q3
Ford Mustang
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

45 kr./dag

9 sep. - 29 sep.
Ford Mustang
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

50 kr./dag

18 aug. - 25 aug.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

47 kr./dag

10 sep. - 30 sep.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

48 kr./dag

9 sep. - 29 sep.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

45 kr./dag

18 aug. - 25 aug.
Hyundai i40

Vigtige oplysninger om billeje i Washington D.C.

Amerika er skabt til lange roadtrips. Derfor er det naturligvis også tilladt at krydse statsgrænserne på en bilferie i USA. Det er nemt at leje en bil i en af de mange lufthavne omkring Washington D.C., hvor du kan vælge imellem mange forskellige udlejningsbiler. Herefter kan du køre fra hovedstadens lufthavn og videre til centrum af byen eller direkte ud på en af de berømte amerikanske freeways. I nogle tilfælde kan det koste en smule ekstra at aflevere din udlejningsbil et andet sted. Det kan derfor godt svare sig at planlægge din biludlejning hjemmefra, da reglerne for envejsleje og eventuelle ekstra gebyrer kan variere hos de forskellige biludlejningsfirmaer. Besøg momondo før du tager afsted, og find nemt den rette billeje Washington D.C. Vi har nemlig allerede samlet alle de gode tilbud på biludlejning, som er tilgængelige i den amerikanske hovedstad.

De fleste anerkendte biludlejningsfirmaer kræver, at du medbringer et gyldigt kreditkort i dit eget navn, hvis du ønsker at leje en bil i Washington D.C. Det er nødvendigt, da udlejerne bruger dit kort til at sikre et depositum. Det betyder dog ikke at pengene bliver hævet på dit kort. Oplysningerne på kreditkortet skal stemme overens med dine personlige oplysninger i dit kørekort. Du kan sagtens stadig tilføje en ekstra fører, hvis det skulle være nødvendigt. Hos nogle firmaer kan du endda finde tilbud på biludlejning i Washington D.C., hvor en ekstra fører er inkluderet i prisen, hvorimod du hos andre firmaer kan risikere, at der er et ekstragebyr, som skal betales. Naturligvis skal den ekstra fører også medbringe sit eget gyldige kørekort, og det skal altid godkendes hos biludlejningsfirmaet. Det er dog ikke svært at sikre den helt rigtige billeje Washington D.C., da du primært skal huske, at kørekortet og kreditkortet, som bruges til lejekontrakten skal tilhøre den samme person.

Det er ikke svært at vende sig til at køre bil i den amerikanske hovedstad, da mange færdselsregler ligner de danske. Først og fremmest skal du være opmærksom på, at farten vises i mph. Derudover er det værd at notere dig, at det for eksempel i nogle lyskryds er tilladt at dreje til højre for rødt lys. Det er regler, der er tydeligt skiltet, og som du hurtigt kan lære. Du kan derfor trygt vælge iblandt nogle af de gode tilbud på biludlejning i Washington D.C., som du kan finde overalt i byen. På momondo kan du allerede hjemmefra sammenligne priser på billige lejebiler, hvad end du foretrækker store SUV’s eller mindre familiebiler. Der er nemlig mange forskellige at vælge imellem, og du kan uden tvivl hurtigt finde den rette bil til Washington D.C.

Det er ikke besværligt at leje en bil til Washington D.C., så længe at du har et gyldigt kørekort. Det kan dog være en fordel at medbringe et internationalt kørekort, men typisk er dit danske rigeligt. Det eneste reelle krav er, at det naturligvis skal stå i dit eget navn samt have været gyldigt i minimum et år. De fleste biludlejningsfirmaer har en minimumsalder på 21 år samt en regel om, at alle førere imellem 21 og 24 år typisk skal betale et dagligt ekstragebyr på al biludlejning i Washington D.C. Det er uafhængigt af, hvilket køretøj, du vælger. Hvad end du lejer på nettet hjemmefra eller i lufthavnen, når du ankommer, så kræver alle biludlejningsfirmaer, at du medbringer et gyldigt kreditkort. Navnet på kortet skal være det samme, som den primære fører af bilen.


Find billig billeje i Washington D.C., District Of Columbia

Find den lejebil i Washington D.C., der passer til dine behov

Biler i Lille

273 kr. - 504 kr.

Alle biltyper

273 kr. - 736 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Washington D.C., USA er 403 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Washington D.C., USA er i januar. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 273 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Washington D.C.. I Washington D.C. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Washington D.C..

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Washington D.C., USA er 471 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Washington D.C., USA er i februar. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 314 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Washington D.C.. I Washington D.C. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Washington D.C..

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Washington D.C., USA er 521 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Washington D.C., USA er i februar. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 353 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Washington D.C.. I Washington D.C. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Washington D.C..

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Washington D.C., USA er 521 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Washington D.C., USA er i november. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 322 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Washington D.C.. I Washington D.C. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Washington D.C..

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Washington D.C., USA er 456 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Washington D.C., USA er i august. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 377 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Washington D.C.. I Washington D.C. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Washington D.C..

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Washington D.C., USA er 416 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Washington D.C., USA er i august. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 530 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Washington D.C.. I Washington D.C. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Washington D.C., USA er 422 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Washington D.C., USA er i marts. Prisen er 5% lavere end resten af året og ligger på kun 406 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Washington D.C.. I Washington D.C. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

59 kr./dag

10 sep. - 30 sep.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

48 kr./dag

9 sep. - 29 sep.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Washington D.C.

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Washington D.C., District Of Columbia
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

8,2

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,5

Value

7,7
9 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,1

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,2
1 kontor
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

5,0
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,2

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,7

Value

6,1
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,5

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

5,5

Value

5,8
6 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

5,2

Samlet

4,5

Afhentning/aflevering

4,2

Value

4,6
3 kontorer
2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Washington D.C.

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Washington D.C.

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

SUV, Full-size, Intermediate

Billigste lejebil

335 kr.

Den mest populære model

Nissan Sentra
Det mest populære biludlejningsbureau i Washington D.C., der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Thrifty og Budget
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Washington D.C. i de seneste 72 timer: SUV, Full-size, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Washington D.C. er 335 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 482 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Washington D.C. i de seneste 7 dage er Nissan Sentra. Vores brugere foretrækker også Chevrolet Impala som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Washington D.C.

Herunder vises de mest populære hoteller i Washington D.C.

Kørsel i lejebil i Washington D.C. – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Washington D.C., så du er klar til næste rejse.

For en weekend i september er de bedste biludlejningstilbud i Washington D.C. fra omkring 374 kr.-374 kr.. 535 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Washington D.C., men for september er det ikke unormalt at se priser helt ned til 336 kr., afhængigt af dine ønsker.

Den billigste udbyder i Washington D.C. er Budget med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 749 kr. fra dens 5 beliggenheder i Washington D.C.. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Budget i Washington D.C. er 305 kr..

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Washington D.C. ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Washington D.C.. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

På rejser til Washington D.C. i september måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Washington D.C. i september måned, når temperaturer er på omkring 15 °C og der er 86 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Washington D.C. koster 382 kr./dag i gennemsnit.

Budget har flest udlejningssteder i Washington D.C., DC med 5 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 749 kr./dag.

Rejsende, som lejer en bil i Washington D.C., skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 40 km/t.. I forstaderne til Washington D.C. ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

I august måned er gennemsnitstemperaturen i Washington D.C. 26 °C, og den forventede nedbør er 74 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Washington D.C..

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Washington D.C. og rundt i District Of Columbia eller til de omkringliggende områder i august måned, kan forvente temperaturer på omkring 26 °C og ca. 74 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Washington D.C.

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Washington D.C.

Populære udlejningsbiler i Washington D.C.

Lej en af disse populære biltyper i Washington D.C.

Se flere lejebiler i USA

Find billige udlejningsbiler i USA

Kom i gang med at planlægge din rejse til Washington D.C.


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Washington D.C.. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Washington D.C.. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, uanset om det er for biler i Washington D.C. eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Washington D.C..

Ja, der kan søges efter lejebiler i Washington D.C. med øget rengøring på momondo.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Washington D.C. med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.