Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Washington D.C., District Of Columbia

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Washington D.C., District Of Columbia

Washington D.C., DC, USA
30. Apr — 7. May
Washington D.C., DC, USA
Tue 30.4
Middag
Tue 7.5
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Washington D.C., District Of Columbia

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Washington D.C., District Of Columbia
Lille mellemklasse283 kr./dag
Stor mellemklasse290 kr./dag
Standard311 kr./dag
Lille varevogn662 kr./dag
Stor SUV501 kr./dag
Premium317 kr./dag
Luksus586 kr./dag
Premium SUV611 kr./dag
Mellemstor SUV326 kr./dag
Standard SUV373 kr./dag
Kompakt SUV489 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i Washington D.C., District Of Columbia

Find den lejebil i Washington D.C., der passer til dine behov

Lille biler

338 kr. - 611 kr.

Alle biltyper

338 kr. - 699 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Washington D.C., USA er 453 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Washington D.C., USA er i januar. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 338 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Washington D.C.. I Washington D.C. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Washington D.C..

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Washington D.C., USA er 482 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Washington D.C., USA er i januar. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 335 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Washington D.C.. I Washington D.C. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Washington D.C..

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Washington D.C., USA er 543 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Washington D.C., USA er i december. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 340 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Washington D.C.. I Washington D.C. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Washington D.C., USA er 506 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Washington D.C., USA er i januar. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 332 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Washington D.C.. I Washington D.C. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Washington D.C..

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Washington D.C., USA er 894 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Washington D.C., USA er i december. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 349 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 45% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Washington D.C.. I Washington D.C. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Washington D.C..

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Washington D.C., USA er 547 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Washington D.C., USA er i oktober. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 378 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Washington D.C.. I Washington D.C. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Washington D.C..

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Washington D.C., USA er 544 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Washington D.C., USA er i juni. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 722 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Washington D.C.. I Washington D.C. kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

283 kr./dag

17 May - 25 May
Volkswagen Polo

Information om og trends inden for biludlejning i Washington D.C.

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Washington D.C.

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Washington D.C.?

De billigste udlejningsbiler i Washington D.C. kan normalt findes gennem Budget. Når du booker hos Budget, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 258 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Washington D.C. er 393 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Washington D.C. har flest lokationer?

Free2Move har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Washington D.C., med 13 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Washington D.C.?

De fleste momondo-brugere lejer en Chrysler Pacifica in Washington D.C., og det næstmest populære valg er ifølge vores data Toyota Camry. Hvis du er interesseret i at leje en Chrysler Pacifica, er priserne i gennemsnit på 681 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Chrysler Pacifica in Washington D.C. på helt ned til 406 kr. om dagen. Leje af en Toyota Camry in Washington D.C. ligger i gennemsnit på 348 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 339 kr. om dagen.

Biludlejningsfirmaer i Washington D.C.

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Washington D.C., District Of Columbia

National

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

8,5

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,1

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,5

Enterprise Rent-A-Car

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

8,0

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,6

Thrifty

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,1

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,5

Avis

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,2

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,8

Budget

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,9

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,1

Value

6,4

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

6,3

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

5,3

Value

5,6

Easirent

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Washington D.C.

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Washington D.C.

Det mest populære bureau

Budget

Populære biltyper

SUV, Full-size, Intermediate

Billigste lejebil

304 kr.

Den mest populære model

Chrysler Pacifica
Det mest populære biludlejningsbureau i Washington D.C., der er fundet på momondo i denne måned, er Budget. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Dollar og Avis
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Washington D.C. i de seneste 72 timer: SUV, Full-size, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Washington D.C. er 304 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 442 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Washington D.C. i de seneste 7 dage er Chrysler Pacifica. Vores brugere foretrækker også Toyota Camry som alternativ.

Kørsel i lejebil i Washington D.C. – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Washington D.C., så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Washington D.C., District Of Columbia i maj?

For en weekend i maj er de bedste biludlejningstilbud i Washington D.C. fra omkring 389 kr.-389 kr.. 373 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Washington D.C., men for maj er det ikke unormalt at se priser helt ned til 286 kr., afhængigt af dine ønsker.

Er der et afbestillingsgebyr på min Washington D.C., District Of Columbia biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Washington D.C. ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Washington D.C.. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Washington D.C. i maj måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 24 °C og nedbør på 97 mm i maj, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Washington D.C.. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i maj måned og er et populært valg blandt Washington D.C. rejsende. Leje af en Standard i Washington D.C. koster 446 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Washington D.C., District Of Columbia?

Rejsende, som lejer en bil i Washington D.C., skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 40 km/t.. I forstaderne til Washington D.C. ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Ford Expedition in Washington D.C.?

Hvordan er vejret i Washington D.C., DC i april?

I april måned er gennemsnitstemperaturen i Washington D.C. 14 °C, og den forventede nedbør er 79 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Washington D.C..

Minder vejret i Washington D.C. om vejret i resten af District Of Columbia?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Washington D.C. og rundt i District Of Columbia eller til de omkringliggende områder i april måned, kan forvente temperaturer på omkring 14 °C og ca. 79 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Washington D.C.?

Priser for biler i Washington D.C. opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Washington D.C.?

Der er 58 udbydere for biler i Washington D.C. fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Washington D.C.?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Washington D.C.. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Washington D.C.?

For at leje en bil i Washington D.C., skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Washington D.C.?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Washington D.C.. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Washington D.C.?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Washington D.C.. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Washington D.C. med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Washington D.C. eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Washington D.C. på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Washington D.C..

Kan jeg finde billeje i Washington D.C., som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Washington D.C. med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Washington D.C. med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Washington D.C. med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Washington D.C. på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Tue 30.4
Middag
Tue 7.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Washington D.C.

Populære typer af udlejningsbiler i Washington D.C.