Billeje i West Palm Beach, Florida

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i West Palm Beach, Florida

West Palm Beach, FL, USA
15. Dec — 22. Dec
West Palm Beach, FL, USA
Fri 15.12
Middag
Fri 22.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i West Palm Beach

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i West Palm Beach

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i West Palm Beach?

De billigste udlejningsbiler i West Palm Beach kan normalt findes gennem Dollar. Når du booker hos Dollar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 214 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i West Palm Beach er 214 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i West Palm Beach har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i West Palm Beach, med 6 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in West Palm Beach?

Leje af Kia Rio og Mazda CX-5 in West Palm Beach er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Kia Rio in West Palm Beach kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 306 kr./dag og kan gå helt ned til 213 kr./dag. Priser på leje af en Mazda CX-5 kan også variere, men plejer at ligge på omkring 293 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 243 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i West Palm Beach, Florida

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i West Palm Beach, Florida
Economy328 kr./dag
Lille mellemklasse257 kr./dag
Stor mellemklasse325 kr./dag
Standard359 kr./dag
Stor307 kr./dag
Lille varevogn435 kr./dag
Stor SUV334 kr./dag
Luksus438 kr./dag
Kompakt SUV278 kr./dag
Mellemstor SUV282 kr./dag
Standard SUV309 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i West Palm Beach

West Palm Beach er en smuk strandby, der har så meget at tilbyde dem, der besøger. Denne populære by ligger på Floridas østkyst, som ligger på bredden af Atlanterhavet. Der er altid så meget at gøre her hele året, så uanset hvad din fornøjelse er, kan du finde noget her, som du kan blive begejstret for.  Du kan selvfølgelig udforske stranden, der er et fantastisk natteliv med berømte barer og natklubber samt underholdnings- og butikskvarterer: Antique Row, Clematis Street, Northwood Village og Rosemary Square. Der er så meget at gøre her og steder at se, og Biludlejning i West Palm Beach vil kun forbedre din rejseoplevelse .

Er det under besøget værd at leje en bil, mens man besøger West Palm Beach?

Blandt de mange andre måder, du kan vælge at transportere dig selv på, vil Biludlejning i West Palm Beach kun hjælpe med at øge mulighederne for din rejse. Hvis du beslutter dig for at leje billigere biler i West Palm Beach, er der mange muligheder at vælge imellem, da der er otte udlejningsfirmaer i området med flere steder - og momondo er her for at hjælpe med at sikre, at du får et fantastisk tilbud. Da der er så meget at lave i de omkringliggende områder, er det en fremragende idé at overveje at reservere billeje i West Palm Beach, da du kan give dig selv muligheden, uanset hvor du ønsker under dit ophold der. Dette er især tilfældet, hvis du vil vove dig ud og udforske de områder og seværdigheder, der er sværere at komme til fods, såsom Okeheelee Park og City Zoo.

Kan jeg køre til Canada eller Mexico med en udlejningsbil fra West Palm Beach?

Bilister, der lejer bil i West Palm Beach, kan ønske at køre bilen over den mexicanske eller canadiske grænse. De fleste West Palm Beach biludlejninger giver mulighed for at rejse til disse lande, men der er nogle begrænsninger at forstå for sikker rejse. Når man overvejer Mexico, tillader nogle udlejningsfirmaer ikke en luksusbilleje i West Palm Beach at rejse til Mexico. Desuden er det tvivlsomt, om en passager-van-udlejning kan køre over grænsen. Vær opmærksom på, at de fleste udlejningsfirmaer opkræver ekstra forsikring for at rejse til Mexico. Chauffører skal have et aktuelt pas og kørekort for at kunne vise grænseagenter. De skal også have gyldig bilregistrering og forsikringsbevis, og dette er i lejerpapiret. Chaufførerne skal fortælle grænseagenten, hvornår de skal bruge i landet. Economy-biludlejningschauffører bør fortælle virksomheden, at de rejser til disse lande. Hvis du ikke gør det, risikerer du at bryde lejeaftalen, og der kan være gebyrer.

Kan du leje bil i West Palm Beach uden kreditkort?

Når man planlægger Biludlejning i West Palm Beach, kan man undre sig over, om man kan leje en luksusbil i West Palm Beach med kontanter. Nogle virksomheder kan acceptere kontanter, men husk på, at der kan være højere satser og et depositum. Visse former for kontantkontrol kan tillades, men chauffører bør undersøge de forskellige muligheder, inden de rejser. En mere bekvem metode er at bruge et debet- eller kreditkort til billige Biludlejning i West Palm Beach. Mange gange vil udlejningsfirmaet kræve dem. Førere skal fremvise to former for identifikation, herunder den nødvendige kørekort. De andre typer id kan være en forsikringspolice eller et pas. Mange lejere er ikke klar over, at der er et hold på betalingskort samt kreditkort. Denne midlertidige indbetaling opbevares i din bank, når du bruger et betalingskort.

Hvilke færdselslove er der for kørsel i West Palm Beach?

Før du reserverer billeje i West Palm Beach, skal chaufførerne læse færdselsloven, før de stiger i bil. West Palm Beach har mange travle vejkryds, og de bliver mere trafikerede om natten, så forlygterne skal være tændt hele tiden. Det er ulovligt at køre med nedsat mobilitet, og det er ulovligt for bilister at bruge mobile enheder under kørslen. For at leje en elektrisk bil skal chaufførerne følge ladelovgivningen på ladestationerne, der er placeret over hele byen. Du skal være mindst 18 år for at køre. Det er nødvendigt altid at have en gyldig forsikring, bilregistrering og et kørekort, når du kører bil. Føreren kan kun foretage et højresving ved et rødt lys, når han er standset helt. Det er ulovligt at dreje til venstre ved et rødt lys. Byen har mange trafikkredse, og bilister bør forstå, at de skal køre til andre biler, der allerede er i cirklen, og aldrig må stoppe, mens de er i trafikcirklen.

Hvilke dokumenter har en international besøgende brug for til en udlejningsbil i West Palm Beach?

Når besøgende har fundet biludlejningssteder i West Palm Beach, kan de undre sig over, hvilke dokumenter der er nødvendige for en økonomisk billeje eller leje af passagervogn. Hvis du vil leje en bil, skal du vise et pas og et kørekort, der er registreret i dit land, og være mindst 18 år gammelt. Et kredit- eller betalingskort er også obligatorisk, og navnet på dokumentationen skal være det samme som førerens kørekort. I nogle tilfælde kan en DMV-kontrol være nødvendig, hvis der er mistanke om overtrædelser af færdselsreglerne. Forsikring af køretøjet vil blive tilbudt i de fleste tilfælde, så førere bør sikre sig, at de forstår mulighederne og risikoen for ikke at have dækning på den elektriske Biludlejning eller en anden type køretøj. Chauffører bør også vide, at udlejningsbilen kun kan drives af den person, hvis navn er på lejeaftalen.


Find billig billeje i West Palm Beach, Florida

Find den lejebil i West Palm Beach, der passer til dine behov

Lille cars

149 kr. - 430 kr.

Alle biltyper

149 kr. - 499 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i West Palm Beach, USA er 142 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i West Palm Beach, USA er i september. Prisen er 4% lavere end resten af året og ligger på kun 149 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i West Palm Beach. I West Palm Beach kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i West Palm Beach.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i West Palm Beach, USA er 255 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i West Palm Beach, USA er i oktober. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 194 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i West Palm Beach. I West Palm Beach kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i West Palm Beach.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i West Palm Beach, USA er 186 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i West Palm Beach, USA er i oktober. Prisen er 3% lavere end resten af året og ligger på kun 194 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i West Palm Beach. I West Palm Beach kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i West Palm Beach.

Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

257 kr./dag

12 Dec - 19 Dec
Kia Cee'd
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

328 kr./dag

12 Dec - 19 Dec
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i West Palm Beach

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i West Palm Beach, Florida

Ace

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,8

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,5

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

8,0

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,6

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,8

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,2

Enterprise Rent-A-Car

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,4

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,1

National

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,0

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

6,8

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,3

Dollar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,2

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,6

Hurtige fakta om biludlejning i West Palm Beach

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i West Palm Beach

Populære biltyper

SUV, Compact, Economy

Billigste lejebil

365 kr.

Den mest populære model

Kia Rio
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i West Palm Beach i de seneste 72 timer: SUV, Compact, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i West Palm Beach er 365 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 371 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i West Palm Beach i de seneste 7 dage er Kia Rio. Vores brugere foretrækker også Chevrolet Spark som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i West Palm Beach

Herunder vises de mest populære hoteller i West Palm Beach

Kørsel i lejebil i West Palm Beach – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i West Palm Beach, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min West Palm Beach, Florida biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din West Palm Beach biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i West Palm Beach tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i West Palm Beach i januar måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i West Palm Beach på i januar måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da West Palm Beach har en gennemsnitstemperatur på 20 °C gennemsnitlig nedbør på 71 mm i januar måned. Leje af en Cabriolet i West Palm Beach koster 499 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i West Palm Beach, Florida?

Hvis du lejer en bil i West Palm Beach, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring West Palm Beach er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i West Palm Beach er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Toyota 4Runner in West Palm Beach?

Hvordan er vejret i West Palm Beach, FL i december?

I december måned er gennemsnitstemperaturen i West Palm Beach 20 °C, og den forventede nedbør er 86 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i West Palm Beach.

Minder vejret i West Palm Beach om vejret i resten af Florida?

Klimaet i Florida i december er normalt 17 °C med en forventet nedbør på 64,9 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra West Palm Beach til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i West Palm Beach?

Priser for biler i West Palm Beach opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i West Palm Beach?

Antallet af udbydere for biler i West Palm Beach er 33 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i West Palm Beach?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder West Palm Beach. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i West Palm Beach?

For at leje en bil i West Palm Beach, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i West Palm Beach?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i West Palm Beach, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i West Palm Beach?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i West Palm Beach. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i West Palm Beach med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i West Palm Beach, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i West Palm Beach på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i West Palm Beach.

Kan jeg finde billeje i West Palm Beach, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i West Palm Beach.

Kan jeg søge efter billeje i West Palm Beach med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i West Palm Beach.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til West Palm Beach på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.