Udlejningsbiler fra Budget i West Palm Beach

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i West Palm Beach

West Palm Beach, FL, USA
4. dec. — 11. dec.
West Palm Beach, FL, USA
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

West Palm Beach Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i West Palm Beach, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,2

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,4

Information om Budget udlejningsbiler i West Palm Beach

Har Budget en lokation i Palm Beach Intl Lufthavn?

Ja, Budget har 1 lokation i Palm Beach Intl Lufthavn som som er beliggende på 2005 Belvedere Road.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i West Palm Beach?

Budget tilbyder gratis afbestilling af billeje i West Palm Beach (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Budget, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Budget.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i West Palm Beach i december?

Den mest populære type af bil at leje fra Budget i West Palm Beach i december er Standard udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 1.096 kr. per dag for Standard udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 1.096 kr. per dag.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i West Palm Beach?

Budget har 4 biludlejningslokationer i West Palm Beach. Deres 2005 Belvedere Road lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 73% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Budget i West Palm Beach, valgt at leje deres bil fra Budget lokationen på 2005 Belvedere Road.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i West Palm Beach?

Priser for biler i West Palm Beach opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i West Palm Beach?

Antallet af udbydere for biler i West Palm Beach er 33 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i West Palm Beach?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder West Palm Beach. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i West Palm Beach?

For at leje en bil i West Palm Beach, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til West Palm Beach på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.