Udlejningsbiler fra Budget i Washington D.C.

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Washington D.C.

Washington D.C., DC, USA
3. dec. — 10. dec.
Samme aflevering
Washington D.C., DC, USA
lør. 3.12
Middag
lør. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Washington D.C., District Of Columbia

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

300 kr. - 637 kr.

Alle biltyper

366 kr. - 735 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Washington D.C., District Of Columbia er i august når priserne er 300 kr. per dag i gennemsnit. 300 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 430 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Washington D.C.. Mens august nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Washington D.C., er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Washington D.C., District Of Columbia er i november når priserne er 314 kr. per dag i gennemsnit. 314 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 642 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Washington D.C.. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Washington D.C., er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Washington D.C., District Of Columbia er i november når priserne er 415 kr. per dag i gennemsnit. 415 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 688 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Washington D.C.. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Washington D.C., er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Washington D.C., District Of Columbia er i september når priserne er 554 kr. per dag i gennemsnit. 554 kr. per dag er 23% lavere end den gennemsnitlige årspris på 723 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Washington D.C.. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Washington D.C., er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


Washington D.C. Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Washington D.C., samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,2

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,7

Information om Budget udlejningsbiler i Washington D.C.

Alle Budget biludlejningslokationer i Washington D.C. tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

439 kr. per dag (eller 3.073 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Budget udlejningsbil i Washington D.C. i december, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i december for en Budget udlejningsbil var 368 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Budget på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

I øjeblikket Budget har 1 lokation i Lufthavn: Washington D.C. R Reagan Nat:
2500 National Avenue.

Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Washington D.C.. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Budget for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Budget i Washington D.C. her.

Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Budget i Washington D.C. i december måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra Budget 456 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 368 kr. per dag i december.

Budget har 5 biludlejningslokationer i Washington D.C.. Deres 1908 L Street Northwest lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 42% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Budget i Washington D.C., valgt at leje deres bil fra Budget lokationen på 1908 L Street Northwest.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Washington D.C.

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Washington D.C. biludlejningsfirmaer