Udlejningsbiler fra Budget i Washington D.C.

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Washington D.C.

Washington D.C., DC, USA
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Washington D.C., DC, USA
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Washington D.C. Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Washington D.C., samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

7,5

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

7,0

Information om Budget udlejningsbiler i Washington D.C.

 • Er det sikkert at leje en bil fra Budget i Washington D.C. under COVID-19?

  Alle Budget biludlejningslokationer i Washington D.C. tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Washington D.C. koste i oktober?

  495 kr. per dag (eller 3.468 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Budget udlejningsbil i Washington D.C. i oktober, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i oktober for en Budget udlejningsbil var 188 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Budget på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

 • Har Budget en lokation i Lufthavn: Washington D.C. R Reagan Nat?

  I øjeblikket Budget har 1 lokation i Lufthavn: Washington D.C. R Reagan Nat:
  2500 National Avenue.

 • Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Washington D.C.?

  Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Washington D.C.. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Budget for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Budget i Washington D.C. her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Washington D.C. i oktober?

  Stor udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Budget i Washington D.C. i oktober måned. I gennemsnit koster Stor udlejningsbiler fra Budget 465 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 322 kr. per dag i oktober.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Washington D.C.?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Budget, så burde du overveje at leje en Economy, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Washington D.C.. At leje en Economy fra Budget koster i gennemsnit 196 kr. per dag, hvilket er 8% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 14% af vores brugere valgt at leje en Economy fra Budget for at spare penge på deres rejse til Washington D.C..

 • Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Washington D.C.?

  Budget har 5 biludlejningslokationer i Washington D.C.. Deres 4400 Connecticut Avenue Nw lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 32% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Budget i Washington D.C., valgt at leje deres bil fra Budget lokationen på 4400 Connecticut Avenue Nw.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Washington D.C.

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Washington D.C. biludlejningsfirmaer