Udlejningsbiler fra Budget i Washington D.C.

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Washington D.C.

Washington D.C., DC, USA
12. dec. — 19. dec.
Washington D.C., DC, USA
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Washington D.C., District Of Columbia

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

286 kr. - 755 kr.

Alle biltyper

348 kr. - 692 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Washington D.C., District Of Columbia er i august når priserne er 286 kr. per dag i gennemsnit. 286 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 467 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Washington D.C.. Mens august nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Washington D.C., er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Washington D.C., District Of Columbia er i november når priserne er 303 kr. per dag i gennemsnit. 303 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 564 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Washington D.C.. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Washington D.C., er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Washington D.C., District Of Columbia er i februar når priserne er 336 kr. per dag i gennemsnit. 336 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 549 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Washington D.C.. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Washington D.C., er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Washington D.C., District Of Columbia er i november når priserne er 303 kr. per dag i gennemsnit. 303 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 602 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Washington D.C.. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Washington D.C., er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Budget i Washington D.C., District Of Columbia er i november når priserne er 463 kr. per dag i gennemsnit. 463 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 927 kr. for en Budget Varevogn udlejningsbil i Washington D.C.. Mens november nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Budget i Washington D.C., er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Varevogn udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Budget i Washington D.C., District Of Columbia er i september når priserne er 435 kr. per dag i gennemsnit. 435 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 576 kr. for en Budget Luksus udlejningsbil i Washington D.C.. Mens september nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Budget i Washington D.C., er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Luksus udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


Washington D.C. Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Washington D.C., samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,8

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,3

Information om Budget udlejningsbiler i Washington D.C.

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Washington D.C. koste i januar?

578 kr. per dag (eller 4.045 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Budget udlejningsbil i Washington D.C. i januar, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i januar for en Budget udlejningsbil var 255 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Budget på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har Budget en lokation i Washington D.C. R Reagan Nat Lufthavn?

I øjeblikket Budget har 1 lokation i Washington D.C. R Reagan Nat Lufthavn:
2600 Richmond Highway.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Washington D.C.?

Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Washington D.C.. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Budget for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Budget i Washington D.C. her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Washington D.C. i januar?

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Budget i Washington D.C. i januar måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Budget 512 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 263 kr. per dag i januar.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Washington D.C.?

Budget har 6 biludlejningslokationer i Washington D.C.. Deres 1908 L Street Northwest lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 52% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Budget i Washington D.C., valgt at leje deres bil fra Budget lokationen på 1908 L Street Northwest.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Washington D.C.?

Priser for biler i Washington D.C. opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Washington D.C.?

Der er 56 udbydere for biler i Washington D.C. fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Washington D.C.?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Washington D.C.. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Washington D.C.?

For at leje en bil i Washington D.C., skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Washington D.C. på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.