Udlejningsbiler fra Budget i Los Angeles

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Los Angeles

Los Angeles, CA, USA
14. dec. — 21. dec.
Samme aflevering
Los Angeles, CA, USA
tir. 14.12
Middag
tir. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Los Angeles, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

163 kr. - 257 kr.

Alle biltyper

177 kr. - 380 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Los Angeles, Californien er i februar når priserne er 163 kr. per dag i gennemsnit. 163 kr. per dag er 18% lavere end den gennemsnitlige årspris på 198 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Los Angeles. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Los Angeles, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Los Angeles, Californien er i februar når priserne er 233 kr. per dag i gennemsnit. 233 kr. per dag er 26% lavere end den gennemsnitlige årspris på 314 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Los Angeles. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Los Angeles, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Los Angeles, Californien er i marts når priserne er 240 kr. per dag i gennemsnit. 240 kr. per dag er 26% lavere end den gennemsnitlige årspris på 324 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Los Angeles. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Los Angeles, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Los Angeles, Californien er i november når priserne er 203 kr. per dag i gennemsnit. 203 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 320 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Los Angeles. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Los Angeles, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Budget i Los Angeles, Californien er i juni når priserne er 253 kr. per dag i gennemsnit. 253 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 430 kr. for en Budget Varevogn udlejningsbil i Los Angeles. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Budget i Los Angeles, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Varevogn udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Budget i Los Angeles, Californien er i november når priserne er 222 kr. per dag i gennemsnit. 222 kr. per dag er 21% lavere end den gennemsnitlige årspris på 281 kr. for en Budget Luksus udlejningsbil i Los Angeles. Mens november nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Budget i Los Angeles, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Luksus udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Budget i Los Angeles, Californien er i februar når priserne er 256 kr. per dag i gennemsnit. 256 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 414 kr. for en Budget Cabriolet udlejningsbil i Los Angeles. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Budget i Los Angeles, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Cabriolet udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

578 kr./dag

30 dec. – 10 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

579 kr./dag

30 dec. – 10 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

771 kr./dag

29 dec. – 10 jan.
Chevrolet Sonic Sedan

Los Angeles Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Los Angeles, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
13 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,7

Comfort

6,8

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

5,9

Valuta for pengerne

6,3

Information om Budget udlejningsbiler i Los Angeles

 • Er det sikkert at leje en bil fra Budget i Los Angeles under COVID-19?

  Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Budget udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Los Angeles kunder og personale føler sig sikre, har Budget også vedtaget disse ekstra politikker:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Los Angeles koste i januar?

  I januar, kan du forvente at betale 255 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Budget i Los Angeles. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Los Angeles fra Budget var 159 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Budget billeje i Los Angeles i gennemsnit 1.788 kr. i januar. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Har Budget en lokation i Lufthavn: Los Angeles?

  Budget har 1 lokation i Lufthavn: Los Angeles. Du vil finde Budget beliggende på 9775 Airport Boulevard.

 • Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Los Angeles?

  Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Los Angeles. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Los Angeles i januar?

  Med en gennemsnitspris på 365 kr./dag, udlejning af Standard biler fra Budget i Los Angeles i januar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Budget udlejningsbiler i Los Angeles helt ned til 196 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Standard udlejningsbiler sidste januar.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Los Angeles?

  Den billigste type udlejningsbil fra Budget i Los Angeles er Economy (193 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 9% af vores brugere, som lejede en bil fra Budget, valgt en Economy grundet besparelsen. En Economy er desuden 39% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Budget i Los Angeles.

 • Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Los Angeles?

  Der er 13 biludlejningslokationer i Los Angeles som Budget ejer. Deres 9775 Airport Boulevard, Los Angeles lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 79% af de brugere der lejede en bil fraBudget i Los Angeles valgt at hente den på 9775 Airport Boulevard.


Budget udlejningsbiler i Californien

Lej en bil fra Budget i andre byer hele vejen igennem Californien som San Francisco, San Diego, og San Jose