Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Budget i Los Angeles

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Los Angeles

Chaufførens alder: 26-65
Fri 31.5
Fri 7.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Budget biludlejningstilbud i Los Angeles, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

299 kr. - 760 kr.

Alle biltyper

344 kr. - 600 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Los Angeles, Californien er i november når priserne er 299 kr. per dag i gennemsnit. 299 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 410 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Los Angeles. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Los Angeles, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Los Angeles, Californien er i februar når priserne er 279 kr. per dag i gennemsnit. 279 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 423 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Los Angeles. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Los Angeles, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Los Angeles, Californien er i marts når priserne er 377 kr. per dag i gennemsnit. 377 kr. per dag er 20% lavere end den gennemsnitlige årspris på 473 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Los Angeles. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Los Angeles, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Los Angeles, Californien er i marts når priserne er 275 kr. per dag i gennemsnit. 275 kr. per dag er 28% lavere end den gennemsnitlige årspris på 384 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Los Angeles. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Los Angeles, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Budget i Los Angeles, Californien er i februar når priserne er 341 kr. per dag i gennemsnit. 341 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 540 kr. for en Budget Varevogn udlejningsbil i Los Angeles. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Budget i Los Angeles, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Varevogn udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Budget i Los Angeles, Californien er i maj når priserne er 375 kr. per dag i gennemsnit. 375 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 501 kr. for en Budget Cabriolet udlejningsbil i Los Angeles. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Budget i Los Angeles, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Cabriolet udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

256 kr./dag

10 Jun – 16 Jun
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

258 kr./dag

10 Jun – 16 Jun
Audi A3

Los Angeles Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Los Angeles, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

5,5
Fair
1 anmeldelse13 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,5

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,5

Value

5,6

Information om Budget udlejningsbiler i Los Angeles

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Los Angeles koste i juni?

I juni, kan du forvente at betale 394 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Budget i Los Angeles. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Los Angeles fra Budget var 263 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Budget billeje i Los Angeles i gennemsnit 2.759 kr. i juni. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Budget en lokation i Los Angeles Intl Lufthavn?

Budget har 1 lokation i Los Angeles Intl Lufthavn. Du vil finde Budget beliggende på 9775 Airport Boulevard.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Los Angeles?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Los Angeles. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Los Angeles i juni?

Med en gennemsnitspris på 433 kr./dag, udlejning af SUV biler fra Budget i Los Angeles i juni er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Budget udlejningsbiler i Los Angeles helt ned til 263 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for SUV udlejningsbiler sidste juni.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Los Angeles?

Den billigste type udlejningsbil fra Budget i Los Angeles er Stor mellemklasse (365 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 31% af vores brugere, som lejede en bil fra Budget, valgt en Stor mellemklasse grundet besparelsen. En Stor mellemklasse er desuden 48% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Budget i Los Angeles.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Los Angeles?

Der er 13 biludlejningslokationer i Los Angeles som Budget ejer. Deres 9775 Airport Boulevard, Los Angeles lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 83% af de brugere der lejede en bil fraBudget i Los Angeles valgt at hente den på 9775 Airport Boulevard.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Los Angeles?

Priser for biler i Los Angeles blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Los Angeles?

Der er 203 udbydere for biler i Los Angeles fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Los Angeles?

Blandt forskellige lande, herunder Los Angeles, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Los Angeles?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Los Angeles. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Los Angeles på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fri 31.5
Middag
Fri 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Los Angeles

Populære typer af udlejningsbiler i Los Angeles