Udlejningsbiler fra Budget i Los Angeles

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Los Angeles

Los Angeles, CA, USA
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Los Angeles, CA, USA
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Los Angeles, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

240 kr. - 763 kr.

Alle biltyper

379 kr. - 797 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Los Angeles, Californien er i januar når priserne er 240 kr. per dag i gennemsnit. 240 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 440 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Los Angeles. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Los Angeles, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Los Angeles, Californien er i februar når priserne er 327 kr. per dag i gennemsnit. 327 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 572 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Los Angeles. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Los Angeles, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Los Angeles, Californien er i marts når priserne er 263 kr. per dag i gennemsnit. 263 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 601 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Los Angeles. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Los Angeles, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Los Angeles, Californien er i november når priserne er 362 kr. per dag i gennemsnit. 362 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 529 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Los Angeles. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Los Angeles, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Budget i Los Angeles, Californien er i maj når priserne er 300 kr. per dag i gennemsnit. 300 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 627 kr. for en Budget Varevogn udlejningsbil i Los Angeles. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Budget i Los Angeles, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Varevogn udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Budget i Los Angeles, Californien er i marts når priserne er 284 kr. per dag i gennemsnit. 284 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 608 kr. for en Budget Luksus udlejningsbil i Los Angeles. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Budget i Los Angeles, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Luksus udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Budget i Los Angeles, Californien er i februar når priserne er 449 kr. per dag i gennemsnit. 449 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 715 kr. for en Budget Cabriolet udlejningsbil i Los Angeles. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Budget i Los Angeles, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Cabriolet udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

308 kr./dag

28 nov. – 5 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

311 kr./dag

28 nov. – 5 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

352 kr./dag

28 nov. – 5 dec.
Chevrolet Sonic Sedan

Los Angeles Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Los Angeles, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

6,0
God
1 anmeldelse13 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,8

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,0

Information om Budget udlejningsbiler i Los Angeles

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Budget udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Los Angeles kunder og personale føler sig sikre, har Budget også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

I december, kan du forvente at betale 496 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Budget i Los Angeles. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Los Angeles fra Budget var 246 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Budget billeje i Los Angeles i gennemsnit 3.474 kr. i december. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Budget har 1 lokation i Lufthavn: Los Angeles Intl. Du vil finde Budget beliggende på 9775 Airport Boulevard.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Los Angeles. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Med en gennemsnitspris på 703 kr./dag, udlejning af SUV biler fra Budget i Los Angeles i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Budget udlejningsbiler i Los Angeles helt ned til 357 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for SUV udlejningsbiler sidste december.

Den billigste type udlejningsbil fra Budget i Los Angeles er Lille mellemklasse (461 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 4% af vores brugere, som lejede en bil fra Budget, valgt en Lille mellemklasse grundet besparelsen. En Lille mellemklasse er desuden 43% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Budget i Los Angeles.

Der er 13 biludlejningslokationer i Los Angeles som Budget ejer. Deres 9775 Airport Boulevard, Los Angeles lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 69% af de brugere der lejede en bil fraBudget i Los Angeles valgt at hente den på 9775 Airport Boulevard.


Budget udlejningsbiler i Californien

Lej en bil fra Budget i andre byer hele vejen igennem Californien som San Francisco, San Diego, og San Jose

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Los Angeles

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Los Angeles biludlejningsfirmaer