Udlejningsbiler fra Budget i New York

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i New York

New York, NY, USA
3. dec. — 10. dec.
Samme aflevering
New York, NY, USA
lør. 3.12
Middag
lør. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i New York, New York

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

389 kr. - 967 kr.

Alle biltyper

318 kr. - 1.024 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i New York, New York er i september når priserne er 389 kr. per dag i gennemsnit. 389 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 600 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i New York. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i New York, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i New York, New York er i november når priserne er 272 kr. per dag i gennemsnit. 272 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 646 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i New York. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i New York, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i New York, New York er i november når priserne er 503 kr. per dag i gennemsnit. 503 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 787 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i New York. Mens november nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i New York, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i New York, New York er i januar når priserne er 318 kr. per dag i gennemsnit. 318 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 720 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i New York. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i New York, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


New York Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i New York, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,7

Information om Budget udlejningsbiler i New York

Budget udlejningslokationer i New York er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Budget er engageret i at bremse smitten i New York:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

I december, kan du forvente at betale 777 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Budget i New York. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i New York fra Budget var 240 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Budget billeje i New York i gennemsnit 5.437 kr. i december. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Ja. De 1 lokation som Budget har i Lufthavn: New York John F Kennedy kan findes på Building 305 Federal Circle.

Ja, Budget i New York tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Budget, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Budget.

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte New York i december. Baseret på Budget biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 761 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 506 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Der er 7 biludlejningslokationer i New York som Budget ejer. Deres Building 305 Federal Circle, New York lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 43% af de brugere der lejede en bil fraBudget i New York valgt at hente den på Building 305 Federal Circle.