Udlejningsbiler fra Budget i New York

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i New York

New York, NY, USA
5. dec. — 12. dec.
New York, NY, USA
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i New York, New York

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

329 kr. - 776 kr.

Alle biltyper

472 kr. - 967 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i New York, New York er i februar når priserne er 329 kr. per dag i gennemsnit. 329 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 558 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i New York. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i New York, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i New York, New York er i januar når priserne er 377 kr. per dag i gennemsnit. 377 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 573 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i New York. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i New York, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i New York, New York er i december når priserne er 341 kr. per dag i gennemsnit. 341 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 683 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i New York. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i New York, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i New York, New York er i september når priserne er 478 kr. per dag i gennemsnit. 478 kr. per dag er 20% lavere end den gennemsnitlige årspris på 596 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i New York. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i New York, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Budget i New York, New York er i februar når priserne er 441 kr. per dag i gennemsnit. 441 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 964 kr. for en Budget Varevogn udlejningsbil i New York. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Budget i New York, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Varevogn udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Budget i New York, New York er i september når priserne er 481 kr. per dag i gennemsnit. 481 kr. per dag er 24% lavere end den gennemsnitlige årspris på 637 kr. for en Budget Luksus udlejningsbil i New York. Mens september nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Budget i New York, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Luksus udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

250 kr./dag

2 dec. – 9 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

253 kr./dag

3 dec. – 10 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

257 kr./dag

2 dec. – 9 dec.
Audi A3

New York Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i New York, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,1

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,5

Information om Budget udlejningsbiler i New York

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i New York koste i december?

I december, kan du forvente at betale 687 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Budget i New York. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i New York fra Budget var 109 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Budget billeje i New York i gennemsnit 4.806 kr. i december. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Budget en lokation i New York John F Kennedy Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Budget har i New York John F Kennedy Lufthavn kan findes på Building 305 Federal Circle.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i New York?

Ja, Budget i New York tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Budget, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Budget.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i New York i december?

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte New York i december. Baseret på Budget biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 619 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 109 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i New York?

For 761 kr./dag i gennemsnit, er en Stor den billigste type af udlejningsbil fra Budget i New York (58% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Budget). I det seneste år har 15% af momondo-brugere som vælger at leje fra Budget mens de er i New York lejet en Stor for at spare penge.Husk, at Budget også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i New York?

Der er 8 biludlejningslokationer i New York som Budget ejer. Deres Building 305 Federal Circle, New York lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 46% af de brugere der lejede en bil fraBudget i New York valgt at hente den på Building 305 Federal Circle.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i New York?

Priser for biler i New York opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i New York?

Der er 127 udbydere for biler i New York fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i New York?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder New York. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i New York?

Alle førere, der lejer en bil i New York, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til New York på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.