Udlejningsbiler fra Budget i New York

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i New York

New York, NY, USA
27. sep. — 4. okt.
Samme aflevering
New York, NY, USA
man. 27.9
Middag
man. 4.10
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i New York, New York

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

219 kr. - 344 kr.

Alle biltyper

255 kr. - 671 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i New York, New York er i september når priserne er 219 kr. per dag i gennemsnit. 219 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 299 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i New York. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i New York, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i New York, New York er i november når priserne er 241 kr. per dag i gennemsnit. 241 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 446 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i New York. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i New York, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i New York, New York er i april når priserne er 365 kr. per dag i gennemsnit. 365 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 569 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i New York. Mens april nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i New York, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i New York, New York er i januar når priserne er 282 kr. per dag i gennemsnit. 282 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 501 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i New York. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i New York, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


New York Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i New York, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

7,2

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,4

Valuta for pengerne

6,6

Information om Budget udlejningsbiler i New York

 • Er det sikkert at leje en bil fra Budget i New York under COVID-19?

  Budget udlejningslokationer i New York er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Budget er engageret i at bremse smitten i New York:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i New York koste i oktober?

  I oktober, kan du forvente at betale 400 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Budget i New York. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i New York fra Budget var 197 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Budget billeje i New York i gennemsnit 2.803 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Har Budget en lokation i Lufthavn: New York John F Kennedy?

  Ja. De 1 lokation som Budget har i Lufthavn: New York John F Kennedy kan findes på Building 305 Federal Circle.

 • Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i New York?

  Ja, Budget i New York tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Budget, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Budget.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i New York i oktober?

  Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte New York i oktober. Baseret på Budget biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 624 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 269 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i New York?

  For 343 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra Budget i New York (24% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Budget). I det seneste år har 8% af momondo-brugere som vælger at leje fra Budget mens de er i New York lejet en Economy for at spare penge.Husk, at Budget også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

 • Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i New York?

  Der er 7 biludlejningslokationer i New York som Budget ejer. Deres Building 305 Federal Circle, New York lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 49% af de brugere der lejede en bil fraBudget i New York valgt at hente den på Building 305 Federal Circle.