Udlejningsbiler fra Budget i Orlando

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Orlando

Orlando, FL, USA
14. dec. — 21. dec.
Samme aflevering
Orlando, FL, USA
tir. 14.12
Middag
tir. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Orlando, Florida

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

159 kr. - 276 kr.

Alle biltyper

210 kr. - 472 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Orlando, Florida er i oktober når priserne er 159 kr. per dag i gennemsnit. 159 kr. per dag er 20% lavere end den gennemsnitlige årspris på 199 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Orlando. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Orlando, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Orlando, Florida er i maj når priserne er 233 kr. per dag i gennemsnit. 233 kr. per dag er 22% lavere end den gennemsnitlige årspris på 298 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Orlando. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Orlando, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Orlando, Florida er i december når priserne er 206 kr. per dag i gennemsnit. 206 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 355 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Orlando. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Orlando, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Orlando, Florida er i december når priserne er 191 kr. per dag i gennemsnit. 191 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 320 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Orlando. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Orlando, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Budget i Orlando, Florida er i januar når priserne er 252 kr. per dag i gennemsnit. 252 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 365 kr. for en Budget Cabriolet udlejningsbil i Orlando. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Budget i Orlando, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Cabriolet udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

723 kr./dag

4 jan. – 2 feb.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

786 kr./dag

4 jan. – 2 feb.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Budget

802 kr./dag

19 jan. – 26 jan.
Chevrolet Sonic Sedan

Orlando Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Orlando, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
10 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

7,2

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,3

Valuta for pengerne

6,6

Information om Budget udlejningsbiler i Orlando

 • Er det sikkert at leje en bil fra Budget i Orlando under COVID-19?

  Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Budget udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Orlando kunder og personale føler sig sikre, har Budget også vedtaget disse ekstra politikker:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Orlando koste i januar?

  Billeje i Orlando i januar fra Budget vil koste 356 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 167 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Budget i en uge i Orlando, kan du forvente priser omkring 2.494 kr. i januar måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

 • Har Budget en lokation i Lufthavn: Orlando?

  Budget har 1 lokation i Lufthavn: Orlando. Du vil finde Budget beliggende på 1 Jeff Fuqua Blvd, Term A & B.

 • Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Orlando?

  Ja, Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Orlando. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Budget på et af deres udlejningssteder i Orlando. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Orlando i januar?

  Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Budget mens de besøgte Orlando i januar. Baseret på Budget biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 389 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 230 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

 • Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Orlando?

  Der er 10 Budget biludlejningslokationer i Orlando. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Orlando beliggende på 1 Jeff Fuqua Blvd, Term A & B. 65% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Orlando lejede fra denne lokation det seneste år.


Budget udlejningsbiler i Florida

Lej en bil fra Budget i andre byer hele vejen igennem Florida som Miami, Fort Lauderdale, og Tampa